aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Hellerudstubben 6A!

OSLO Hellerudstubben 6A

Gjennomgående 3-roms hjørneleilighet. Innglasset balkong med flott utsikt. Garasjeplass og heisadkomst.

 • kr 5 100 000
 • BRA 93 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 100 000
 • Omkostningerkr 140 662
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 245 788
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 003
 • Soverom2
 • ArealP-rom 80 m²
 • Felleskostnaderkr 3 009
 • Tomt8 283.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 100 000,- (Prisantydning)
  5 126,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  127 620 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000))

  140 662 (Omkostninger totalt)

  5 245 788 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Hellerudstubben 6A! Dette er en gjennomgående 3-roms hjørneleilighet beliggende i et rolig boligområde på Hellerud. Her er det kort vei til dagligvarebutikk og treningssenter, samt offentlig kommunikasjon. Det medfølger en garasjeplass i felles, lukket anlegg. Det er heisadkomst fra garasjeanlegg til leilighetsplan. Leiligheten har en god planløsning med stue/spisestue og kjøkken i en sosial åpen løsning, to gode soverom, flislagt bad og entré. - Stor, innglasset balkong med gode solforhold - 2 gode soverom - Bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin - Garasjeplass med lader - Innvendig bod og kjellerbod - Kort vei til Tveita senter med 70 ulike servicetilbud - Kort vei til gode tur og rekreasjonsmuligheter i Østmarka - Lave felleskostnader - Godt kollektivtilbud

Hellerudstubben 6A, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 93 kvm Entré gang. 2 soverom, bad, kjøkken, stue/spisestue.
  Primærrom
  3. etasje: 80 kvm Entré gang. 2 soverom, bad, kjøkken, stue/spisestue.
  Sekundærrom
  3. etasje: 13 kvm Innglasset balkong og bod.  Tomt
  8283.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomten er pent opparbeidet.

  Beliggenhet
  Hellerud er et rolig område med gangavstand til flotte tur og rekreasjonsmuligheter i Østmarka. Sommer som vinter kan man benytte seg av turstier, sykkelveier, fiskevann, kajakkmuligheter og preparerte skiløyper ved Lutvann, Mariholtet, Nøklevann og Sarabråten. Ved Trasop skole er det en kombinert friidretts- og fotballbane, samt grusbane og kunstgressbane. I tillegg ligger idrettshallen Oppsal Arena (flerbrukshall) i forbindelse med skolen. Ellers ligger Tveten gård i nærheten - en liten oase med bygningsmasse helt tilbake fra 1700-tallet. Her er det både søndagskafé, konserter og et omfangsrikt kulturliv, noe som gjør gården til et fint møtested for alle aldre. Servicetilbud Rett utenfor boligen finner man dagligvarebutikken Rema 1000 og SATS Hellerud. 5 minutts gangavstand til KIWI på Hellerud. Det er kort vei til Tveita senter med ca 70 forretninger, MENY, apotek, bank, post, vinmonopol, t-bane, buss, drosjeholdeplass og flere servicetilbud. For de med lidenskap til mat og matglede; finnes det fullsortiments MENY supermarked på Alna Senter og Tveita Senter. Større innkjøp kan gjøres ved Alna Senter, OBS, Ikea m.m. Oslo sentrum er kun 10 minutter unna med bil, med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighetsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Kort vei til skoler, blant annet Trasop og Godlia barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

  Offentlig kommunikasjon
  Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass for buss er i Tvetenveien, som ligger ca. 100 meter fra boligen. Tveita T-banestasjon ligger ca. 500 meter fra boligen. Avstander med bil Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Alna senter, 6 min til Bryn, 11 min til Oslo S, samt 28 min til Oslo Lufthavn.

  Byggemåte
  Det benyttes tilstandsgrader for å angi eventuelle byggetekniske tilstandssvekkelser. Forklaring på de ulike tilstandsgradene(TG): TG 0: Ingen avvik TG 1: Mindre avvik TG 2: Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS3600 gir TG2 TG 3: Store eller alvorlige avvik TGIU: Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse Det gjøres oppmerksom på følgende avvik i tilstandsrapporten: INNVENDIG: - Etasjeskille/gulv mot grunn. TG2. Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. VÅTROM: - Overflater gulv. TG2. Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. - Sluk, membran og tettesjikt. TG2. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Rens av ventilasjonsanlegg. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Installert 29.3.2023. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, av faglært og ufaglært/egeninnsats/dugnad. Beskrivelse: Vedlikehold i regi av sameiet. Arbeid utført av: Sameiet Hellerudstubben. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ved søppelkasser ute. Tilleggskommentar: Undertegnede arvet bolig i 2021/2022.

  Innhold
  Entré: Bak inngangsdøren møtes du av en lys og innbydende leilighet. God plass til oppheng av yttertøyet. Entréen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Stue/spisestue: Lys og romslig stue/spisestue med god atmosfære. Legg spesielt merke til at det er lysinnslipp fra flere himmelretninger, som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette er et herlig, sosialt rom som fyller de flestes ønsker og behov. Her er det enkelt å innrede med møblement, både med sofagruppe og spisestue. Det er god plass til å invitere venner og familie på kaffe og hyggelig samvær. Kjøkken: Videre får du et kjøkken med en fin kombinasjon av skap- og benkeplass. Her ligger alt til rette for å tilberede et hvert måltid. Kjøkkenet ligger i en sosial åpen løsning med stuen/spisestuen, som vil gjøre det enkelt å underholde gjester mens man lager ferdig maten. Innglasset balkong: Med utgang fra stuen får du en herlig innglasset balkong med gode solforhold. Denne er romslig, med god plass til å innrede med ønsket utemøblement. Hvem ønsker vel ikke ta med seg kaffekoppen ut i solen? Baderommet: Pent flislagt bad med varmekabler i gulvet, som sørger for ekstra komfort i hverdagen. Badet har glatt baderomsinnredning med heldekkende servant nedfeldt i underskap, integrert speil m/lys, veggmontert toalett, dusjhjørne med glassdører, samt opplegg for vaskemaskin. Soverom I: Leilighetens første soverom er av god størrelse, med plass til å innrede med stor dobbeltseng og tilhørende nattbord. Det er også rikelig med oppbevaringsplass i stor garderobe. Soverom II: Også det andre soverommet er av god størrelse. Egner seg utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor - alt etter hva man har behov for. Også her er det godt med oppbevaringsplass i tilhørende garderobe.

  Standard
  Normal standard på bygget ut ifra alder/konstruksjon - jamfør beskrivelse under konstruksjoner. Bygget er jevnlig vedlikeholdt.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Telia (Get) er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål så kontakt Teilas (Gets) kundetjeneste på telefon 21545454, eller se på deres hjemmeside www.telia.no.

  Parkering
  Det hører med garasjeplass til leiligheten. Sameiet har minimum 1 garasjeplass per seksjon. I tillegg disponeres 11 gjesteparkeringsplasser. Hver seksjonseier har tildelt 2 parkeringskort som skal benyttes ved bruk av gjesteparkeringen. Pris for utstedelse av nytt kort ved tap av kort, er fastsatt til kr 1.000, - Tap av kort skal meldes styret. Parkeringsbestemmelser er hengt opp på oppslagstavlene. Sameiet har avtale med P-Service om kontroll med gjesteparkeringen.

  Radonmåling
  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Diverse
  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra tilstandsrapporten. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. 

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 100 000,- (Prisantydning)
  5 126,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  127 620 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000))

  140 662 (Omkostninger totalt)

  5 245 788 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er varmekabler på badet.

  Energiklasse
  E

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene. De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift

  Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt: Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2023 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2023 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom. Eiendomsskatt per år for 2023: 5,71 mill. eller lavere. Eiendomsskattegrunnlag 4 mill. eller lavere. Ingen eiendomsskatt. 6 mill. Eiendomsskattegrunnlag 4,2 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 600 kr. 7 mill. Eiendomsskattegrunnlag 4,9 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 2.700 kr. 8 mill. Eiendomsskattegrunnlag 5,6mill. Estimert eiendomsskatt per år: 4.800 kr. 10 mill. Eiendomsskattegrunnlag 7 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 9.000 kr. 15 mill. Eiendomsskattegrunnlag 10,5 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 19.500 kr. 20 mill. Eiendomsskattegrunnlag 14 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 30.000 kr.

  Formuesverdi primær
  1278600

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4602961

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  83/9275

  Felleskostnader pr. mnd
  3009

  Felleskostnader inkluderer
  kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, styrehonorar, revisjon, forretningsførsel osv.

  Andel fellesgjeld
  5126

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  28763

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 120 seksjoner. Hellerudparken Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 988552216, og ligger i bydel Alna i Oslo kommune. Hjemmeside: Hjemmesiden for Hellerudparken Boligsameie er https://www.vibbo.no/hellerudparken. Du kan finne informasjon om boligselskapet og ditt boforhold ved å logge deg inn på Vibbo.no. Her finner du oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon. I tillegg er det en enkel kanal for å kunne kommunisere med styret. Styret Styret har Styrerom i Blokk 3. Styrerommet er bemannet ifb. med månedlige styremøter. Styremøter kunngjøres på oppslagtavler, i heis og ved postkasseanleggene. Vaktmester Hellerudparken Boligsameie har avtale om vaktmestertjeneste med Vaktmesterdrift AS som kan kontaktes på telefon 908 91 010. Renhold Sameiet har f.o.m. 01.04.2022 avtale med Renhold-Senter AS om renhold av fellesarealer samt matteleie. Styret har i løpet av året oppfølgingsmøter med renholdsfirmaet. Nøkler/skilt Nøkler til hoveddør /garasje/bodarealer skal bestilles hos styret. Seksjonseier må selv dekke kostnaden. Portåpner kan bestilles via vaktmester. Vaktmester foretar koding av portåpnere. Ringetablå/ callinganlegg Endring av oppført navn i ramme med beboeroversikt for vårt callinganlegg, gjøres ved skriftlig henvendelse til styret. Oversikten oppdateres etter behov. Avtale om leveranse av elektrisk kraft OBOS Eiendomsforvaltning AS har fremforhandlet en kraftavtale med Entelios på vegne av selskapene. Hellerudparken Boligsameie er tilsluttet avtalen med kraftleveranse til våre fellesanlegg. Energimerking Ved salg eller utleie av boliger skal det utarbeides en energiattest. På www.energimerking.no kan seksjonseieren utarbeide energiattest for sin bolig. Kommende vedlikehold: Sameiet skal avvikle årsmøte 27.april 2023, innkalling og årsrapport mm sendes ut til seksjonseierne i uke 16. Sameiet har pt ingen fellesgjeld. Årsmøtet vil ta stilling til gjennomføring av vedlikeholdsoppgaver , herunder en evt økning av felleskostnader.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet har pt. ingen registrete lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 3 788 616. Dette er i henhold til budsjett. Andre inntekter består i hovedsak av parkeringskort. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 3 561 431. Dette er noe høyere enn budsjettert. Økte kostnader skyldes i hovedsak reparasjon av heiser og økte strømpriser. Årets resultat på kr 233 125 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Arbeidskapitalen fremkommer i balansen ved å trekke kortsiktig gjeld fra omløpsmidler og viser sameiets likviditet. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2021 var kr 3 196 461.

  Sameiets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Dugnad må påregnes.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så fremt dette ikke medfører urimelig sjenanse for naboer. Det er båndtvang hele året på sameiets fellesarealer.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/143/929/21: 16.04.1998 - Dokumentnr: 20768 - Best. om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:929 Gjelder denne registerenheten med flere 16.04.1998 - Dokumentnr: 20768 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:929 Gjelder denne registerenheten med flere 30.10.2002 - Dokumentnr: 71151 - Erklæring/avtale Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. Tvetenvn. Forpliktelse til framtidig vederlagsfri overdragelse av veigrunn til Oslo kommune. Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:929 Gjelder denne registerenheten med flere 28.11.2003 - Dokumentnr: 79698 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere 28.11.2003 - Dokumentnr: 79698 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 21 Formål: Bolig Sameiebrøk: 83/9275 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 1-121. 16.04.1998 - Dokumentnr: 20768 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:140 Bnr:55 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:140 Bnr:89 Bestemmelse om adkomstrett over hverandres eid. Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan og bygn.etaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:929 Gjelder denne registerenheten med flere 16.04.1998 - Dokumentnr: 20768 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:62 Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:929 16.04.1998 - Dokumentnr: 20768 - Best. om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:929 Gjelder denne registerenheten med flere 16.04.1998 - Dokumentnr: 20768 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:930 best.om rettigheter og plikter til fellesareal bnr.930. Kan ikke slettes uten samtykke fra Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:929 16.04.1998 - Dokumentnr: 20768 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:62 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra Vann-og avløpsverket. Overført fra: Knr:0301 Gnr:143 Bnr:929

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boligblokk datert 15.06.2005. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998. Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut. Energimerking: Ved salg eller utleie av boliger skal det utarbeides en energiattest. På www.energimerking.no kan seksjonseieren utarbeide energiattest for sin bolig. Radonmåling: Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 100 000,- (Prisantydning)
  5 126,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  127 620 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 100 000))

  140 662 (Omkostninger totalt)

  5 245 788 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  140662

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjon tilsvarende 1% av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilrettelegging kr. 19.500,- Visninger/Overtakelser kr. 3.000,- pr. stk. Oppgjørshonorar kr. 4.990,- Markedsføringspakke kr. 18.890,- Meglerlisens kr. 393,- Grunnboksspørringer kr. 990,- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 6.150,- Utlegg opplysninger fra forretningsfører kr. 4.500,- Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 585,- Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 25 promille av salgssum. Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Klaus Westersund

Megler

Klaus Westersund

92 61 05 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev