aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hesselbergs gate 6A!

OSLO Hesselbergs gate 6A

Lys, arealeffektiv loftsleilighet med 26 kvm. gulvareal - Perfekt førstegangskjøp - Sentral og attraktiv beliggenhet

 • kr 2 800 000
 • BRA 19 m²
 • Prisantydningkr 2 800 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 016 213
 • EierformAndel
 • Byggeår1 896
 • Soverom -
 • ArealP-rom 19 m²
 • Andel fellesgjeldkr 216 213
 • Felleskostnaderkr 3 138
 • Tomt722 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 800 000 (Prisantydning) 216 213 (Andel av fellesgjeld)   3 016 213 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 025 145 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til en stilig og arealeffektiv loftsleilighet sentralt på Grünerløkka med nærhet til det meste! Det er ikke hver dag man får muligheten til å kapre en leilighet som byr på både sjarm, smarte løsninger og en beliggenhet som gir deg gåavstand til byens mest populære områder. Leiligheten ligger svært sentralt men likevel rolig til i Hesselbergs gate 6A! Kort fortalt: - 26 kvadratmeter gulvareal - God og arealeffektiv planløsning - Lave felleskostnader - Sovealkove med vindu - Kjellerbod på 3,5 kvm - Fellesvaskeri i trappegangen - Ingen forkjøpsrett - Ingen dokumentavgift - Attraktiv og sentral beliggeneht - Kort vei til all kollektivt, butikker o.l Velkommen til visning!

Hesselbergs gate 6A, Oslo

 • Tomt
  722m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet tomt med sitteplasser og beplantning.

  Beliggenhet
  Kombinasjonen av grønne, pulserende og trendy omgivelser i et supersentralt men samtidig avslappet bomiljø, gjør dette til et meget attraktivt sted å bo. Grünerløkka har de siste årene etablert seg til å bli en av de mest populære bydelene i Oslo, og det er mange grunner til det. Her bor du midt i hjertet av Oslo, med alle fasiliteter rett utenfor døren og kort vei til alt det beste som hovedstaden har å by på! Ringes park nærsenter ligger kun få skritt fra inngangsdøren, og her finner du daglige fasiliteter, som kino, MENY, frisør, Jernia, blomsterbutikk, apotek og treninssenteret SATS. Her finner du dessuten også nærmeste bysykkelstativ, som gjør at du enkelt kan forflytte deg hvor som helst rundt i byen. Det er heller ikke mange skritt ned til "hjertet" av Grünerløkka hvor du finner et yrende folkeliv, hyggelige gatecafèer, spennende spisesteder, trendy barer, og alt fra de små særegne nisjeforretningene til de store og kjente kjedebutikkene. Du har også gangavstand til Sagene og Torshov, Alexander Kiellands plass og St.Hanshaugen. Løkka-livet er synonymt med late dager i gresset i de mange flotte parkene, og en tur i nærområdet bringer deg gjennom et mangfold av bydelens særpregede grønne lunger, som f.eks Olaf Ryes Plass, Birkelunden (hvor det arrangeres loppemarked hver søndag), Sofienbergparken og Iladalen. Akerselva byr også på flotte tur- og rekreasjonsområder hvor man kommer seg til Maridalen i nord til Bjørvika i sør med turstier for både hygge og trening. Legg gjerne også turen over Akerselva til Vulkan, der tidligere industriområder er forvandlet til et spennende mekka for mat, kreativitet og kulturelle opplevelser. Her ligger Mathallen med sitt konsept som er noe unikt her til lands der spennende råvarer i toppklasse selges over disk på gammelmåten. Her finner du dessuten også BAR Vulkan, Champagneria, Dögnvill Bar & Burger, Danses hus, BLÅ samt Hendrix Ibsen som alle inviterer til sosiale hyggestunder Noen få hundre meter unna finner du flere av Grünerløkkas mest populære spisesteder som Fru Hagen, uteserveringen på Parkteateret, Trattoria Popolare, Kolonihagen, The Nighthawk Diner, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, legendarisk tapas på Delicatessen, gourmetburger på Meat ST og Munchies eller sandwich på Joe and the Juice - bare for å nevne noe. Kveldslivet på Grünerløkka er også absolutt noe å anbefale! Gode drinker på Aku Aku og Chair, konserter på Parkteateret er bare noen av høydepunktene. Ryes, SüdØst, Bar Boca og Schous Bryggeri ligger også innen rask gangavstand. Det upåklagelige kollektivtilbudet i nærområdet gjør også at du enkelt kan forflytte deg rundt i byen. Like i nærheten finner du både trikk (linje 11, 12 og 13) og buss 21 og 23, samt nattbuss og flybussen. Her ligger alt til rette for en behagelig hverdag!

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygården er oppført med naturstein grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon av teglstein med pusset og malt fasade. Etasjeskillere av trebjelkelag med antatt isolasjon av stubbloftsleire. Saltakkonstruksjon i tre tekket med plater.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. Etasjeskille: TG-3 er satt med tanke på oppgitt skjevhet/høydeforskjell på gulv i stue/kjøkken. TG-2 er satt med tanke på oppgitt skjevhet/høydeforskjell på gulv i sovealkove. Åpent kjøkken: Lyse, glattlakkerte fronter fra IKEA med laminat benkeplate og nedfelt rustfri oppvaskkum samt ettgreps kjøkkenbatteri. Fliser over benk. Integrert komfyr med keramisk platetopp. Frittstående kjøl/frys og hybel oppvaskmaskin. Komfyrvakt er ikke etablert. 50 mm avløpsrør fra oppvaskkum i kjøkken er ført inn på klosettavløp Kjøkkenet ble oppført nytt i ca 2003. Innredningen vurderes å være i funksjonell tilfredsstillende stand og ingen symptom på fukt eller skader ble påvist i utsatte soner. TG-2 er satt med tanke på at kjøkkenbatteriet ikke er festet tilfredstillende til benkeplate samt manglende laminatbelegg på en kortside av benkeplate mot kjøleskap. Anbefalte tiltak: Det anbefales å etablere komfyrvakt. Elektrisk: TG-2 er satt med tanke på manglende Samsvarserklæring på elektrisk arbeid utført i leiligheten, at kursfortegnelsen i sikringsskapet ikke stemmer med virkeligheten og at det ikke er foretatt kontroll av det innvendige elektriske anlegget i leiligheten de siste 5 år. Anbefalte tiltak: Undertegnede har ikke elektro kompetanse, og det elektriske anlegget er derfor ikke faglig vurdert. Det anbefales på generelt grunnlag å rekvirere en el-takstmann/elektriker dersom korrekt tilstand for det elektriske anlegget ønskes. Vannledninger: TG-2 er satt med tanke på funksjonsfeil ved at det ikke er montert hovedstoppekraner i leiligheten og at oppleggskraner i kjeller må benyttes ved behov for avstengning av vann. Anbefalte tiltak: Det anbefales å utbedre overnevnte forhold. Varmtvannsbereder: TG-2 er satt med tanke på at varmtvannsberederen er montert over himling i bad, og ikke har automatisk vannstoppventil. Anbefalte tiltak: Det anbefales å utbedre overnevnte forhold. Bad/WC: Totalvurdering overflater: TG-2 er satt med tanke på dårlig fall mot gulvflis, stedvis motfall samt enkelte mindre slagskader i gulvfliser. Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Gulvsluket var ikke tilgjengelig for besiktigelse på grunn av plassering under dusjkabinettet. Levetidsbetraktning for bad er mellom 20-25 år. TG-2 er satt med bakgrunn i alder og usikker restlevetid på gulvsluk og tettesjiktet. Gulv: Stedvis noe glipper mellom laminatbord i forbindelse med kjøkkeninnredningen. Laminatgulv er ikke montert under kjøkkeninnredningen. TG-2 er satt med tanke på stedvis knirk i laminatgulv.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 800 000 (Prisantydning) 216 213 (Andel av fellesgjeld)   3 016 213 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 025 145 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Varmekabler i bad

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  563482

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  2028535

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Strøm + felleskostnader. Det gjøres oppmerksom på at det kan påløpe eiendomsskatt på boligen.

  Andelsnummer
  13

  Part.obl.nr.
  991071393

  Felleskostnader pr. mnd.
  3138

  Andel fellesgjeld
  216213

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-02-28T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  11734

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Hesselberggate 6 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  991071393

  Om borettslaget
  Hesselbergsgate 6 borettslag består av 34 andeler. Inntekter Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 1 137 732,- Kostnader Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 631 960,- Dette er kr 99 960,- høyere enn budsjettert, og skyldes i hovedsak økte energikostnader og vedlikehold. Resultat Årets resultat på kr 376 359,- slik det synliggjøres i resultatregnskapet foreslås overført til egenkapital. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Inntekter Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 1 137 732,- Kostnader Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 631 960,- Dette er kr 99 960,- høyere enn budsjettert, og skyldes i hovedsak økte energikostnader og vedlikehold. Resultat Årets resultat på kr 376 359,- slik det synliggjøres i resultatregnskapet foreslås overført til egenkapital.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Bank: DNB Lånenummer: 1212.54.83427 Nominell rente: 3,99 % Innfrielsesår: 2038 Lånetype: Annuitet Antall terminer pr år: 4 Saldo pr 01.03.2023: kr 6 227 334 Andel av saldo: kr 216 213 IN-ordning: Nei Bank: DNB Lånenummer: 1213.43.80444 Nominell rente: 3,99 % Innfrielsesår: 2041 Lånetype: Annuitet Antall terminer pr år: 4 Saldo pr 01.03.2023: kr 1 180 806 Andel av saldo: kr - IN-ordning: Nei

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring
  SP680183

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler. Se vedlagte husordensregler for mer informasjon.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Pågående byggesaker: Saksnummer 202300980 - Sannergata 11 - Bruksendring av et mindre areal ved trappesjakt mot nord fra fellesareal til boligareal, etablering av vinduer i fasade mot indre gård Saksnummer 202217433 - Hesselbergs gate 10 A-B - Oppføring av bakgårdsbygg med tre boenheter Saksnummer 202210792 - Sannergata 7 C - Bruksendring av bakgårdsbygning til bolig Saksnummer 202117044 - Sannergata 7 A - Bruksendring av areal i kjeller fra tilleggsdel til hoveddel for overliggende leilighet Saksnummer 202115211 - Sannergata 7 A - Bruksendring av garasje i bakgård til bolig

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 800 000 (Prisantydning) 216 213 (Andel av fellesgjeld)   3 016 213 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 025 145 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget samt øvrige utlegg. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Meglerforetaket har krav på å få dekket alle kostnader foruten provisjon i henhold til oppdragsavtalen dersom avtalen trekkes. Alle beløp er inkl. mva

Dokumenter

Vetle Ingelstad

Megler

Vetle Ingelstad

41 58 56 15

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev