aktiv-eiendomsmegling
Vi har gleden av å ønske deg velkommen til Hoff Terrasse 8.

Oslo Hoff Terrasse 8

Stor, lys 5-roms endeleilighet med vestvendt balkong. Behov for oppussing - skap drømmehjemmet. Sentralfyr og parkering.

 • 7 250 000
 • BRA 100 m²
 • 4 soverom
 • PRISANTYDNING7 250 000
 • OMKOSTNINGER195 762
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 540 777
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 952
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 100 m²
 • ANDEL FELLESGJELD95 015
 • FELLESKOST./MND8 793
 • TOMT26 671 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 7 250 000,- (Prisantydning)
  95 015,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  7 345 015,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  183 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 345 015,-))
  --------------------------------------------------------
  195 762,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 540 777,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Innholdsrik 5-roms leilighet med mange muligheter. Planløsningen består av entré, gang, stue, kjøkken, fire soverom, bad og separat wc. Fra stuen er det utgang til boligens vestvendte balkong på 8 m². I tillegg til dette disponerer leiligheten loftsbod og kjellerbod.

Hoff Terrasse 8, Oslo

 • Boligen har behov for totaloppusing, men har godt utgangspunkt for å bli en drømmebolig. Dette er en endeleilighet med vinduer i tre himmelretninger, noe som gir rikelig med lysinslipp i leiligheten. Andre gode kvaliteter med leiligheten er vestvendt balkong og en fin planløsning med fire soverom.

  Stue:
  Stuen er av god størrelse med plass til sofa, spisebord og mediebenk. Rommet ligger i hjørnet av bygget med vinduer i to himmelretninger. Her er det eikegulv/eikeparket. Ved vinduet er det montert radiatorskjulere. Gavlvinduer har blyglass i innervinduer. Fra stuen er det utgang til boligens balkong.

  Balkong:
  Balkongen vender mot vest og er på 8,5 m². På balkongen er det tillat å grille med el- og gassgriller med lokk mellom kl 10 og 20.

  Kjøkken:
  Boligen har separat kjøkken med frittstående hvitevarer. Gulvet har vinylbelegg og kjøkkeninredningen har glatte skapfronter. Det er god benkeplass og oppbevaringsplass i skap.

  Bad og toalett:
  Badet og toalettet er separat og ligger vegg i vegg. Badet må totalrehabiliteres for å tåle normal bruk etter dagens krav.

  Soverom:
  Det er fire soverom i leiligheten, med varierende utforming og størrelse. Det ene soverommet har 2-lags energiglass fra 2010, forøvrig eldre glass på de andre soverommene. To av soverommene har eikegulv/eikeparkett, mens de to andre har vinylbelegg. Eldre/originale innebygde skap på 3 soverom.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  Innvendig > Innvendige dører
  Beskrivelse: Heltre furu fyllingsdør til det ene soverommet. For øvrig malte eldre/originale innvendige dører. Pynteprofiler på flere av dørene.
  Vurdering av avvik: Det er avvik. Eldre slitte dører. Fyllingsdør tar i terskel. Dør til wc tar i karm.
  Tiltak: Lokal utbedring/utskifting må påregnes dersom avvik skal lukkes.

  Kjøkken > Overflater og innredning > kjøkken
  Beskrivelse: Kjøkkeninnredning med glatte skapfronter. Benkeplate i laminat og heltre/finér. Oppvaskkum/benkebeslag med avrenningsfelt og ettgreps blandebatteri. Belysning under overskap. Opplegg for oppvaskmaskin.
  Vurdering av avvik: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninredning utover normal slitasjegrad. Eldre, slitt innredning. Fuktskade i bunnplate på benkeskap. Bruk av fuktindikator gjorde utslag på fukt på gulv foran oppvaskbenk.
  Tiltak: Det må påregnes lokal utbedring/utskiftning.
  Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

  Kjøkken > Avtrekk > kjøkken
  Beskrivelse: Kjøkkenventilator basert på omluft.
  Vurdering av avvik: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken. Eldre slitt ventilator. Kraftig viftestøy ved bruk.
  Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres.
  Andre tiltak: Det kan være at sameiet har bestemmelser som hindrer montering av mekanisk avtrekk fra kokesonen. Anbefalt tiltak må derfor avklares nærmere med styret i sameiet før det eventuelt kan gjennomføres. Kullfilterventilator bør uansett skiftes.
  Kostnadsestimat : Under 10 000

  Spesialrom > Overflater og konstruksjon > wc.
  Beskrivelse: Separat wc med gulvmontert toalett og servant med ettgreps servantbatteri. Nytt toalett i 2017. Speil over servant. Flislagt gulv. Fliser og malte overflater på vegger. Malt betonghimling. Naturlig avtrekk. Luftespalte mellom dørblad og terskel på baderomsdør.
  Vurdering av avvik: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Det er avvik. Det ble registrert skader i noen fliser. Eldre slitte overflater m.m.
  Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres på toalettrom. Lokal utbedring må utføres. Det kan være at sameiet har bestemmelser som hindrer montering av mekanisk avtrekk fra rommet. Anbefalt tiltak må derfor avklares nærmere med styret i sameiet før det eventuelt kan gjennomføres.
  Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

  Tekniske installasjoner > Vannledninger
  Beskrivelse: Vannrør er eldre kobberrør.
  Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Det er irr på rør.
  Tiltak: Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.
  Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

  Tekniske installasjoner > Avløpsrør
  Beskrivelse: Det er avløpsrør av støpejern.
  Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tiltak: Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg. En eventuell utskifting av avløpsrør gjennomføres vanligvis som et felles prosjekt i sameier.

  Tekniske installasjoner > Ventilasjon
  Beskrivelse: Naturlig ventilasjon. Friskluftsventil i yttervegg i hovedsoverom og kjøkken. Spalteventiler i vindu på det ene soverommet.
  Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Det er ikke friskluftsventil i stue og på 2 av soverommene.
  Tiltak: Det bør etableres veggventiler/vindusventiler i alle oppholdsrom som ikke har det.
  Kostnadsestimat : Under 10 000

  Tekniske installasjoner > Vannbåren varme
  Beskrivelse: Oppvarming med radiatorer. Radiatorskjulere i stue.
  Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må anlegget skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Ved renovering, påse at anlegget dokumenteres av fagperson.

  Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
  TG 2 med bakgrunn i manglende el-tilsynsrapport/el-kontroll. samt fordi det meste av anlegget er av eldre dato.
  1. Foreligger det eltilsynsrapport de siste 5 år, og det er ikke foretatt arbeid på anlegget etter denne, utenom retting av eventuelle avvik i eltilsynsrapport (dvs en el-tilsynsrapport uten avvik)?
  Nei

  2. Er alle elektriske arbeider/anlegg i boligen utført av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet?
  Ja. I nåværende eiers botid/eiertid, ja.

  3. Er det elektriske anlegget utført eller er det foretatt tilleggsarbeider på det elektriske anlegget etter 1.1.1999? I såfall etterspør samsvarserklæring.
  Ja. Samsvarserklæring fra Elektrikergruppen datert 15.04.2021: Kjøkken: Montert komfyrvakt. Bad: Montert stikkontakt ved speil, byttet ledning til lampe og flyttet lampe på skap.

  4. Foreligger det kontrollrapport fra offentlig myndighet - Det Lokale Eltilsyn (DLE) eller eventuelt andre tilsvarende kontrollinstanser med avvik som ikke er utbedret eller kontrollen er over 5 år?
  Nei

  5. Forekommer det at sikringene løses ut?
  Nei

  6. Har det vært brann, branntilløp eller varmgang (for eksempel termiske skader på deksler, kontaktpunkter eller lignende) i boligens elektriske anlegg?
  Nei

  7. Er det tegn på at kabelinnføringer og hull i inntak og sikringsskap ikke er tette, så langt dette er mulig å sjekke uten å fjerne kapslinger?
  Nei

  8. Finnes det kursfortegnelse, og er den i samsvar med antall sikringer?
  Ja
  9. Foreta en helhetsvurdering av det elektriske anlegget, dets alder, allmenne tilstand og fare for liv og helse. Bør det elektriske anlegget ha en utvidet el-kontroll?
  Ja

  I og med at det ikke foreligger el-tilsynsrapport/el-kontroll de siste 5 årene og det meste av anlegget er av eldre dato så anbefales det en utvidet el-kontroll. Kostnadsestimat gjelder el-kontroll.
  Kostnadsestimat : Under 10 000

  Forhold som har fått TG3:
  Vinduer
  Beskrivelse: Vinduer med koblet glass på 2 av soverommene og hovedvindu i stue. Doble vinduer med enkle glass i 1 soverom, kjøkken og gavlvindu i stue. Gavlvinduer har blyglass i innervinduer. Original dobbel balkongdør med enkle glass.
  Vurdering av avvik: Det er avvik. Det ble blant annet registrert sprukne glass på 4 vinduer og i balkongdør, manglende tettelister/gummilister på de fleste vinduer og balkongdør, slitt og oppsprukket trevirke, ødelagte vridere/vindushasper m.m.
  Tiltak: Vinduer og balkongdør bør skiftes.
  Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

  Innvendig > Overflater
  Beskrivelse: Innvendige overflater, bortsett fra våtrom:
  Gulv: Vinylbelegg i entré, gang, kjøkken og 2 soverom. Eikegulv/eikeparkett i stue og 2 soverom. Vegger: Fliser mellom benkeplate og overskap på kjøkken. Malte panelplater på hhv. én og to vegger på to av soverommene. For øvrig hovedsakelig malt tapet. Himling: Malte betonghimlinger.
  Vurdering av avvik: Det er stedvis påvist synlige skader på overflater.
  Tiltak: Overflater må utbedres eller skiftes.
  Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Beskrivelse: Betong i etasjeskille. Leiligheten er iht. standardens regler sjekket for høydeforskjell/skjevhet på gulv i to relevante rom. Det er målt høydeforskjell på ca. 28 mm gjennom hele rommet på hovedsoverom og ca. 35 mm i stue. I hovedsoverom er det målt høydeforskjell innenfor 2 m på ca 22 mm.
  Vurdering av avvik:
  Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Kostnadsestimat gjelder overflateoppretting på gulv.
  Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

  Våtrom > Generell > Bad
  Beskrivelse: Baderom med dusjkabinett, servant med ettgreps servantbatteri og servantskap. Ny servant og nytt dusjkabinett i 2021. Speil og belysning over servant. Keramiske fliser på gulv og vegger. Originalt støpejernsluk. Malt betonghimling. Naturlig avtrekk. Luftespalte mellom dørblad og terskel på baderomsdør.
  Vurdering av avvik: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Bad som er bygd iht. byggeforskrifter fra før 1997, gis iht. NS 3600 TG3.
  Tiltak: Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
  Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000
 • Meget attraktivt beliggende i naturskjønne omgivelser på Hoff. Hoff Terrasse er kjent for sin hyggelige atmosfære og flotte uteområder.

  I kort gangavstand fra boligen ligger Harbitz Torg, et levende strøkstorg med butikker, caféer og restauranter. I hjertet av området ligger det vernede Laboratoriebygget, som har gjenoppstått 100 år etter det ble bygget som hele områdets nye kulturhus og møteplass. På torget finner du blant annet Coop Mega, Apotek 1, svømmebasseng, personlig trening, blomsterbutikk og mer.

  Skøyen, med Karenslyst allé har de senere årene utviklet seg til et serviceområde i high-end klasse og har et utstrakt tilbud av servicefasiliteter som Maschmanns Matmarked, butikker, kaféer, restauranter, bank, postkontor, treningssentre (Sats og Evo) med mer. Alt man trenger av servicefasiliteter er innen umiddelbar nærhet, noe som bidrar til å gjøre dette til et unikt boområde.

  Skøyen er et av Oslos beste kollektivknutepunkter med tilbud om tog, flytog, busser, trikk og taxi samlet på ett sted. Fornebubanen vil også få stasjon på Skøyen når den blir etablert, ref. informasjon fra kommunen.

  Det er rikelig med rekreasjonsmuligheter i nærområdet med nærhet til både Bygdøy og Frognerparken med tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. På 15 minutter går du til Skøyenparken som blant annet har egen fotballbane. Skøyenparken henger sammen med Frognerparken som med sine 467 mål er Oslos klart største park, med vakre skulpturer av Gustav Vigeland. I parken finner man også Oslo Bymuseum samt populære Frognerbadet og Frogner stadion. Flott tur gjennom Frognerparken til Colosseum kino på Majorstuen. Store friområder ved Smestaddammen og ikke minst opp Merradalen. Tar du turen til Bygdøy finner du nydelige strender og mange bade og sole muligheter. Det er sykkeltrasé begge veier langs Bestumkilen til Aker Brygge samt andre veien til Lysaker/ Fornebu/ Sandvika.

  Nærmeste barnehage er Hoff Terrasse barnehage som ligger i umiddelbar nærhet på sameiets egen tomt. Like ved ligger også Ullern åpen barnehage. Det er flere barneskoler i nærheten som Bestum skole, Smestad skole og Skøyen skole. Ris ungdomsskole ligger kun få kilometer unna og nærmeste vgs. er Ullern videregående skole.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Enkel adkomst via felles trapperom med inngang fra fellesareal. Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.
 • 5-roms selveierleilighet beliggende i 2. etasje. Endeleilighet om består av entré, gang, stue, kjøkken, 4 soverom, bad og wc. Leiligheten har hovedsakelig en eldre/original standard med slitte overflater, innredninger og utstyr. Totaloppussing må påregnes ved et eierskifte.
  Se vedlagte tilstandsrapport datert 04.10.22 av Torgeir Lien for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 2.etg: Bra / P-rom: 100/100m²
  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue, gang, kjøkken, 4 soverom, bad, wc.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming gjennom radiatorer via felles fjernvarme. Oppvarming betales gjennom felleskostnadene.
  Det er planlagt innstallering av målere i sameiet, se mer under punktet fra generalforsamling.
  Tilbud på målere vil fremlegges på ekstraordinær generalforsamling, om det må forentes en installeringskost og et månedlig beløp for disse.
  Hensikten med målerinnstallering er at betalingen i større grad skal samsvare med forbruket.
 • Felles festetomt for hele sameiet. Festekontrakt inngått i 1939 og utløper i 2038. Festeavgift for hele sameiet var i 2021 kr. 386 996,-. Festeavgiften reguleres ihht. vedlagt festeavtale, kfr. megler.

  Tomtens grunnareal: 26671 kvm.
 • Sameiet har rikelig med parkeringsplasser på tomten. Sameiet benytter seg av digitalt parkeringsoblat. Kontakt styret for info om elektronisk registrering av egen bil og gjester. Parkeringsplasser kan bookes på Naborom under beboerguide og parkering: https://www.hoffterrasse.no/p/55926/parkering
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: Oslo og omegn Boligforvaltning AS, OBF
 • AS Hoff Terrasse ble etablert 13. desember 1940. Bygningene sto ferdig oppført tidlig på 50-tallet. Arkitekt var Niels Torp. Hoff Terrasse Sameie er registrert i Enhetsregisteret og /eller Foretaksregisteret med organisasjonsnummer 871526672. Bygningen(e) er lokalisert i Oslo kommune og består av 221 boligseksjoner, 16 næringsseksjoner, samt én barnehage.

  Sameiets eiendom har gårdsnummer 31 og bruksnummer 175 i Oslo kommune.

  Regnskap:
  Årsresultat 2021: kr 4 064 643,-
  Budsjettert årsresultat 2022: kr 2 093 046,-
  Arbeidskapital per 31.12.2021: kr 2 939 932,-

  Sameiet står overfor en påkrevet utbedring av takene med et kostnadsestimat på anslagsvis kr 20 millioner.
  Styret vil samarbeide med OBF om videre fremdrift av prosjektet.

  I følge samtale med styreleder jobber sameiet nå med innhenting av tilbud og forventer tilbud på 20-25 millioner for arbeidene.
  Det er planlagt å legge frem saken på neste års generalforsamling. Finanseringen er tenkt å gjøres med låneopptak med mulighet for individuell nedbetaling (IN-lån). Dette vil medføre betydelig endring i fellesgjeld og felleskostnader for boligen, men beløp er p.t. ikke kjent.

  Fra sameiets generalforsamling:

  5.1 Forslag fra styret om montering av varme- og varmtvannsmålere
  Vedtak:
  Det kom inn spørsmål om muligheten for kapitalinnkreving til dekning av strøm- og
  fjernvarmekostnader. Styret vil undersøke muligheten.
  Styret skal innhente informasjon fra ekstern rådgiver for å få innspill på energibruk og
  muligheter.
  Det vedtas at styret skal innhente tilbud med fastpris fra tre leverandører for montering
  av energi- og varmtvannsmålere i hver seksjon.
  Årsmøtet gir støtte til et videre kartlegging og utredning. Resultater fra dette arbeidet vil
  bli lagt frem for endelig vedtak i et ekstraordinært årsmøte med målsetning om at evt.
  løsning kan være montert og i drift til neste fyringssesong.
  Enstemmig vedtatt

  5.2 Forslag fra styret om montering av kaldtvannsmålere
  Vedtak:
  Det vedtas at styret skal innhente tilbud på kaldtvannsmålere med fastpris fra tre
  leverandører for montering av kaldtvannsmålere.
  Årsmøtet gir støtte til et videre kartlegging og utredning. Resultater fra dette arbeidet vil
  bli lagt frem for endelig vedtak i et ekstraordinært møte.
  Enstemmig vedtatt

  I følge styreleder vil det i trolig bli innført målere fra leverandør i løpet av året. Tilbud som er mottatt innebærer en engangskonstand for montering på kr. 500,- og en månedlig kostand på kr. 89,- for målere.

  Styrets arbeid i 2021
  Siden forrige ordinært årsmøte har styret avholdt 14 møter.
  Styret har i perioden hatt fokus på:
  Salg av leiligheten i HT 19 - overlevering mai 2021
  Ny p-bestemmelseser og mulighet for nettbasert løsning for parkering
  Nytt tak - forberedelse
  Utnyttelse av lokaler til finansiering av tak/nytt vaskerom
  Nytt fibernett
  Gjerde ved garasjen
  Utskifting av rør
  Vann og avløpsetaten:
  - Godt samarbeid med VAV og PA Entreprenør i forbindelse med utbedring av vannledning
  - asfaltering av p-plasser utover der selve gravearbeidet ble utført for å få ett helhetlig
  dekke
  Bymiljøetaten:
  - Dialog med BYM vedrørende prosjektet i Hoffsveien
  - fått utbedret innkjøring ved garasjen og HV16
  - lagt nye varmekabler også for fotgjengere opp til p-plass over garasjen
  - ny asfalt utenfor HV16, 18 og 20
  Ny drenering og utbedret sykkelparkering mellom HV18 og HV20 (utført 2022)
  Utbedring av pipeløp HT14 og 16 etter pålegg fra Brannvesenet
  Drenering - HT 7/HT1 samt ny kantstein i svingen HT7/9
  Websiden
  Energikostnader
  Julegrantenning

  Praktisk informasjon:
  Bredbånd: I 2021 inngikk sameiet ny kollektiv avtale med Homenet. Avtalen inkluderer ikke kabel-TV. For spesifisert faktura kan Homenet kontaktes direkte på tlf: 38 99 01 00, Mandag - fredag 08.00-16.00.

  Vaskeri: Fellesvaskeriet i HT 13 kan benyttes av alle sameiere. Seks vaskemaskiner og tre tørketromler står til disposisjon. Hver vask/tørk koster fem kroner (automat).

  Sykkelbod: Hver oppgang/blokk har egen sykkelbod.

  Barnehagen: Barn bosatt i Hoff Terrasse Sameie har fortrinnsrett til barnehageplasser på samme økonomiske vilkår som utenforstående. Barnehagen skal varsle styret i god tid før utløp av frister for søknad og opptak i barnehagen.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt. Det er eierens ansvar å sørge for at dyret ikke er til sjenanse for andre. Se husordensregler nr. 23 og 42
 • Gjensidige Forsikring ASA
  Polisenummer: 77446354
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 824 918 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 6 569 705 per 31.12.20
 • 8 793 pr. mnd. Herav:
  Renter og avdrag kr 135,-
  Renter og avdrag kr 103,-
  Renter og avdrag kr 213,-
  Tillegg bredbånd kr 249,-
  Felleskostnader kr 3 845,-
  Strøm og fjernvarme november 22 kr 3 575,-
  Renter og avdrag - balkonglån kr 673,-

  Strøm og fjernvarme er variable kostnader som gjør at felleskostnadene varierer fra mnd til mnd.
 • Andel fellesgjeld kr 95 015,- pr. 13.01.23.
  Andel fellesformue kr 19 615,- pr. 13.01.23.
 • Lånenummer: 83987186413, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 21.09.2022: 4.6% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 83
  Saldo per 21.09.2022: 1 465 464
  Andel av saldo: 7 350
  Neste termin/avdrag: 01.11.2022 ( siste termin 01.09.2029 )
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.11.2022 utgjøre ca kr 75,00 per måned for denne boligen.

  Lånenummer: 83987186456, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 21.09.2022: 4.6% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 110
  Saldo per 21.09.2022: 8 221 633
  Andel av saldo: 74 200
  Neste termin/avdrag: 01.11.2022 ( siste termin 01.12.2031 )
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.11.2022 utgjøre ca kr 540,00 per måned for denne boligen.

  Lånenummer: 83987186448, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 21.09.2022: 4.6% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 74
  Saldo per 21.09.2022: 1 756 170
  Andel av saldo: 8 808
  Neste termin/avdrag: 01.11.2022 ( siste termin 01.12.2028 )
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.11.2022 utgjøre ca kr 102,00 per måned for denne boligen.

  Lånenummer: 83987197857, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 21.09.2022: 4.6% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 38
  Saldo per 21.09.2022: 1 534 122
  Andel av saldo: 7 694
  Neste termin/avdrag: 01.11.2022 ( siste termin 01.12.2025 )
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.11.2022 utgjøre ca kr 184,00 per måned for denne boligen.

  Boligselskapet har særfordelt lån. Renter og avdrag avregnes etterskuddsvis hvert kvartal, ved innfrielse/nedbetaling og ved flytting. Ved salg kan dette medføre at det oppstår en restanse, selv om felleskostnadene er betalt ut overtagelsesmåneden. Eventuell restanse vil bli etterfakturert selger.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Offentlige og kommunale avgifter er inkludert i boligens fellesutgifter. Eiendomsskatt kommer i tillegg. Eiendomsskatten utgjør i 2022 kr 3 329,-.
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For selveide boliger faktureres det fra kommunen. Eiendomsskatten utgjør i 2022 kr 3 329,-.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Utleie er tillatt. Utleie av seksjonen, bod og garasjeplass kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten saklig grunn. Ved utleie skal seksjonseier sørge for at leietaker får et eksemplar av husordensreglene og skriftlig forplikter seg til å følge disse samt sameiets vedtekter. Utleieskjema på www.hoffterrasse.no.

  Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Tinglyste heftelser i eiendomsrett:

  1940/10846-245/105 Bestemmelse om veg
  13.12.1940
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om gjerde
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1940/10846-305/105 Festekontrakt - vilkår
  13.12.1940
  festetid: 50 år
  AVGIFT NOK
  BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT

  1950/8210-4/105 ** Nye vilkår
  20.07.1950

  1991/57494-55/105 ** Diverse påtegning
  30.10.1991
  Rettsforlik. Årl. festeavg. kr. 200.000 m.div. best.

  1992/48570-58/105 ** Nye vilkår
  12.10.1992
  FESTETID FORLENGET TIL 20.5.2038

  1946/6354-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  15.07.1946
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1949/11633-1/105 Erklæring/avtale
  06.10.1949
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1950/2866-1/105 Erklæring/avtale
  10.03.1950
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1951/4921-1/105 Bestemmelse om veg
  02.05.1951
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  REGULERING AV AREAL I FORBINDELSE MED VEGGRUNN/JERNBANEGRUNN
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1951/6161-1/105 Bestemmelse om veg
  30.05.1951
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  REGULERING AV AREAL I FORBINDELSE MED VEGGRUNN/JERNBANEGRUNN
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1954/2100-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  11.02.1954
  Bestemmelse om veg
  Overført fra gnr 31 bnr 204 og 205
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1956/13121-2/105 Skjønn
  03.11.1956
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1989/10222-1/105 Elektriske kraftlinjer
  17.02.1989
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  Bestemmelse om bebyggelse
  Overført fra: 0301-31/175
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Tinglyste heftelser i festerett:

  1940/10846-305/105 Festekontrakt - vilkår
  13.12.1940
  festetid: 50 år
  AVGIFT NOK
  BESTEMMELSER OM FORLENGELSE
  PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
  Gjelder feste

  1950/8210-4/105 ** Nye vilkår
  20.07.1950

  1991/57494-55/105 ** Diverse påtegning
  30.10.1991
  Rettsforlik. Årl. festeavg. kr. 200.000 m.div. best.

  1992/48570-58/105 ** Nye vilkår
  12.10.1992
  FESTETID FORLENGET TIL 20.5.2038

  1975/18885-8/105 Erklæring/avtale
  03.10.1975
  PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
  FOR: NOK: 5.000
  MED PRIORITET ETTER DET BELØP SEKSJONEN ER OVERTATT FOR
  Gjelder feste

  1992/34853-1/105 Erklæring/avtale
  16.07.1992
  Bestemmelse om benyttelse
  Bruksendring fra bolig til barnehage
  Gjelder fellesarealet
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1994/10209-1/105 Pantsettelseserklæring
  21.02.1994
  BELØP: NOK 30.000
  Panthaver:Sameiet
  Lnr: 1139797
  Gjelder feste
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Det kan legges butikker i 1ste etasje; disses plassering skal godkjennes av reguleringsvesenet. For ytterligere informasjon se reguleringsbestemmelser for:

  Byggeområde for boliger
  S-335, 26.2.48
  med vedtekter

  Pågående plansaker i området:
  Området er i stadig utvikling og det er flere plansaker i området. Blant annet er det en større områderegulering for Skøyen. Planforslaget omhandler ikke Hoff terrasse, men inkluderer nabotomtene sør og øst for sameiet. Fornebubanen strekning Skøyen - Majorstuen er også en større plansak i området. Det er en plansak i Hoffsveien 30 .Dette er en detaljregulering med hovedformål boliger og næring. Underformål forretning, bevertning i 1. og 2. etasje. Evt. også barnehage mot friområde.

  Saksinnsyn Hoffsveien 30: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201601632
  Saksinnsyn Fornebubanen: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201908157

  For mer informasjon om den planlagte områdereguleringen i området se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/showfile.asp?jno=2021053584&fileid=9580728

  For informasjon om de andre plansakene i området se: https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart

  Byggesaker i området:
  Hoff Terrasse 20 - Engebrets vei 5: Tillatelse til tiltak - Oppgradering av VA-anlegg. Tillatelse gitt 11.03.2021
 • Gnr. 31 Bnr. 175 Snr. 54 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 0,8 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr. 19.900,-
  Visninger/Overtakelser kr. 3.490,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr. 4.990,-
  Markedsføringspakke kr. 15.500,-
  Prospektpakke kr. 3.990,-
  Meglerpakke kr 1.955,-
  Meglerlisens kr. 393,-
  Grunnboksspørringer kr. 990,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører fra kr 3.000,-
  Eierskiftegebyr til forretningsfører fra kr. 5.500,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 612,-
  Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 2 promille av salgssum.
  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Paul Eilertsen
Stein Christian Dykesteen

Megler

Stein Christian Dykesteen

48 99 20 03

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev