aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Ingeniørveien 18! Her får dere et lyst, moderne og gjennomtenkt hjem med høy standard og god intern plassering.

OSLO Ingeniørveien 18

Gjennomført & moderne 2-R fra 2019 med stor, vestvendt balkong. Vv og fyring inkl. IN-ordning. God intern beliggenhet!

 • kr 2 650 000
 • BRA 37 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 2 650 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 467 601
 • EierformAndel
 • Byggeår2 019
 • Soverom1
 • ArealP-rom 37 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 800 000
 • Felleskostnaderkr 8 250
 • Tomt10 351 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 650 000 (Prisantydning) 1 800 000 (Andel av fellesgjeld)   4 450 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 467 601 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Ingeniørveien 18: et lyst og moderne hjem med høy standard og gjennomtenkte løsninger! Leiligheten har en svært god intern beliggenhet i attraktive Kværnerbyen, skjermet fra trafikk og støy. På de varme dagene er det den romslige balkongen med ettermiddag- og kveldssol som gjelder. Her kan dere ta med dere flyttelasset og flytte rett inn! Lekker 2-R fra 2019 beliggende i 4. etg: - Gjennomtenkt og godt utnyttet planløsning - Utgang fra stue til romslig, vestvendt balkong på 11m² med kveldssol - Store vinduer sikrer rikelig med naturlig lys i alle rom - Utgang fra stue til romslig, vestvendt balkong på 11m² med kveldssol - Sosial, åpen stue- og kjøkkenløsning - Romslig entré med garderobeløsning - Varmtvann, fyring og internett ink - Tre fantastiske takterrasser - Rolig

Ingeniørveien 18, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  4. etasje: 37 kvm
  Primærrom
  4. etasje: 37 kvm Entré, stue og kjøkken, soverom og bad. I tillegg følger en kjellerbod på 8.m², merket med nr.4013.  Tomt
  10351m²

  Beskrivelse av tomt
  Tomtens grunnareal: 10351 kvm. Tomten er pent opparbeidet med store fellesområder, speilvann, lekeplasser og fine turstier.

  Beliggenhet
  Tanken bak Kværnerbyen er at det skal være enkelt å bo der. Dagligvarehandel gjøres hos KIWI på vei hjem fra jobb eller i Nærbutikken ved like ved bussholdeplassen. Trenger findressen rens og skoene en puss, kan du levere dette til renseriet og skomakeren ved siden av KIWI. Ellers finner du apotek, Piece of cake bakeriet, grønnsaksbutikk, frisør, barnehager, treningssenter m.m. Nabolagsrestauranten, Restaurant Kraft, serverer tradisjonell mat basert på gode kvalitetsråvarer. I tillegg er den anerkjente kaffibaren, Fuglen Coffee Roasters, kun ein spasertur unna ved nedstigninga til Kværnerbyen. Dette er blitt et levende nabolag både sommer som vinter. To barnehager er i drift i Kværnerbyen, hvor den ene gir fortrinnsrett til barn bosatt i Kværnerbyen. Turmuligheter: Kort vei til sentrum og Sørenga. Det er mye spennende som skjer i Bjørvika, og at man ytterst på Sørengautstikkeren finner du sjøbadet som byr på ekte sommeridyll, der du kan hoppe i sjøen, rett fra bryggekanten. Badeplassen er delvis flytende med sandstrand, stupebrett og sittebenker. Her er det også et rikelig utvalg av restauranter. Svartdalsparken som starter i Kværnerbyen er inngangs-porten til Alnastien som er en flott turvei som går ut fra enden av parken, og følger Alnaelva gjennom den frodige og uberørte urskogen i Svartdalen. Her kan man gå så langt som til Østensjøvannet som er et naturreservat velkjent for sitt fugleliv og omfangsrike flora. En fin tur vil være langs Alnaelva, opp til Bryn og hjem igjen over flotte Vålerenga. På denne runden vil du møte flere av dine nye naboer, og kommer du til riktig tid kan du se sola gå ned fra benkene ved Vålerenga Kirke. Mange av innbyggerne bruker turområdene på Ekeberg. Ønsker du det mer urbane turvalget kan man også rusle i 20 minutter ned til Sørengkaia for et bad eller hva med en kaffe i Bjørvika? Ønsker du en mer historisk-inspirert tur, kan du rusle opp til Vålerenga, og derfra over Jordal og til Kampen. Konserter og kultur: Er du interessert i musikk og kultur er Kværnerbyen og Bydel Gamle Oslo stedet for deg. I Fyrhuset, som er nabolagets kulturhus, arrangeres det månedlig kulturelle happenings for både barn og voksne. De fleste arrangementer er gratis og det kommer oppslag av program på borettslagets tavle hver måned. Visste du f.eks. at Kværnerbyen har sitt eget orkester? I nærheten finnes mange arenaer for konserter og andre kulturarrangementer. Oslos og kanskje Norges beste festival, Øyafestivalen arrangeres i nabolaget. Under musikkens dag brukes også flere av parkene i nabolaget. Miniøya arrangeres også like i nærheten. Kollektivt/ transport: I umiddelbar nærhet finner du buss buss 34 og 74 som frakter deg til sentrum og buss 70 til Rådhuset via Bjørvika. Buss 32 går til Aker Brygge og Lysaker. Hvis du heller vil sykle, men ikke har sykkel, kan Kværnerbyen skilte med bysykkelstativ. Det er svært effektiv adkomst til E6 og man finner ladestasjon for el-bil på området.

  Adkomst
  Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygning generellt: Grunnmur i støpt betong og støpt kjellergulv. Støpte etasjeskillere og yttervegger i betong, yttervegger kledd med fasadeplater. Flatt støpt tak tekket med membran/takpapp/beslag. Vinduer: Vinduer i trerammer med 3-lags glass fra byggeår. Vinduene synes å oppfylle tiltenkt funksjon. Dører: Entredør i laminert utforming med B-30/ 40db klassifisering. Entredør fremstår med normal funksjonalitet. Balkongdør: Balkongdør i treramme med 3-lags glass. Balkong: Utgang fra stue til balkong med gulvflate på ca.11.m². Balkongen er belagt med terrassebord. Høyde på rekkverk er målt til 1,3m. Etasjeskille/gulv mot grunn: Etasjeskille i betong-elementer. Etasjeskille er sjekket med nivelleringslaser, stue og ett soverom ble kontrollert av Takstmann. Det er registrert 9 mm. høydeforskjell på gjennomgående mål i stue/kjøkken. Høydeforskjell på dette nivået er svært vanskelig å registrere uten nivelleringslaser. Se vedlagte tilstandsrapport utført av Glenn-Erik Larsen for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Er drømmen et lyst og moderne hjem dere kan flytte rett inn i? Det får dere her! Leiligheten er fra 2019 og holder følgelig høy, innvendig standard. De hvitmalte flatene i kombinasjon med store vindusflater sikrer et lyst og innbydende hjem. Leiligheten har en gjennomtenkt planløsning med entré, stue- og kjøkken, soverom og bad. Fra stuen er det utgang til en stor og luftig balkong med ettermiddag- og kveldssol. Her vil dere fort forstå begrepet "simple living" - alt er nytt, fresht og enket å vedlikeholde, i tillegg til enkel adkomst via heis. Ta med dere flyttelasset og flytt rett inn! Velkommen til Ingeniørveien 18 og Kværnerbyen! Her bor dere i rolige omgivelser, omkranset av store grøntarealer, friområder og flott bebyggelse. De som bor i Kværnerbyen omtaler nabolaget som helt unikt, med en fin kombinasjon av flere generasjoner. Fra leiligheten er det gangavstand til godt kollektivtilbud, matbutikker, restauranter og fine parkområder. For deg som ønsker tur og rekreasjonsmuligheter, finnes dette rett utenfor døren. Dette er beliggenheten for dere som ønsker rolige omgivelser, men allikevel nærhet til det pulserende bylivet!

  Standard
  Leiligheten er beliggende i byggets 4.etg.og fremstår med: parkett på gulvene og malte veggflater, badet er flislagt på gulv og vegger. Kjøkkeninnredning fra Aubo med glatte fronter og enkelte integrerte hvitevarer. Adkomst til balkong fra stue. Leiligheten disponerer en bod i kjeller. Det er heis i bygget med adkomst til leiligheter, boder og garasjeanlegg. Entre: Fra hyggelig fellesareal er det enkelt adkomst via heis til leiligheten som ligger i 4. etasje. I det dere trer over dørstokken forstår dere umiddelbart hvilket lyst og gjennomført hjemme det er. Entreen er romslig med god plass til yttertøy og sko. Praktisk garderobeløsning gjør det enkelt å holde orden. Veggene er malt i en tidløs, behagelig fargetone som harmonerer fint med det lyse parkettgulvet. Dagens eiere har benyttet enden av gangen som kontorplass. Med skyvedør mellom gangen og oppholdsrommet, er det enkelt å skille med jobb og hvile. Stue og kjøkken: Leiligheten har en sosial, åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe dagens eiere selv har satt stor pris på. Det første du legger merke til er de store vinduene som sikrer rikelig med lys og luft i rommet. Stuen er av god størrelse med plass til sofagruppe, bord og TV-benk. Den herlige kontrastveggen gir rommet fin dybde. Her er det enkelt å møblere etter ønske og behov. Mellom stue og kjøkken er det plass til et hyggelig spisebord hvor dagens måltider kan nytes! Selve kjøkkeninnredningen har en praktisk L-form som gir godt med skap og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er fra Aubo og framstår med hvite fronter og mørk, laminat benkeplate. Lys under overskap sikrer godt med arbeidslys. Av hvitevarer følger koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap kan medfølge etter avtale. Soverom: Fra stuen er det adkomst til soverommet. Dette er et lyst og luftig rom med god plass til dobbeltseng og nattbord, Stort garderobeskap gir godt med plass til klør og sko. Her kan en god natts søvn nytes! Bad: Badet er delikat og stilrent med tidløse vegg- og gulvfliser. Her får dere alt dere trenger med dusjshjørne med veggmonterte glassdører, baderomsinnredning med underskap og servant, overskap med lys og et ekstra skap. Det er opplegg og plass til vaskemaskin på badet. Dette er et deilig sted å starte dagen! Balkong: Fra stuen er det utgang til en stor, herlig balkong på hele 11m². Balkongen ligger høyt og fritt, og vender mot vest. Her får dere sol og utsikt utover kvelden! Balkongens størrelse gir plass til en hyggelig sittegruppe i den ene enden og grill, og spisebord i den andre. Her vil dere elske å tilbringe varme, lange sommerkvelder! Overflater: Innvendige gulvflater belagt med henholdsvis: Parkett. Innvendige veggflater belagt med henholdsvis: Malte flater av plater og mur. Innvendige takflater belagt med henholdsvis: Malte flater i alle rom bestående av dekke/ plater. Takhøyde i leiligheten er målt opp mot 2,65m. Annet: Vannledninger Røropplegg i boligen fremstår med: vanntilkobling med Pex-rør, samleskap med rørkurser og hovedstoppekran er plassert i himling på bad. Stoppekran er testet og fungerer som normalt. Avløpsrør Avløpsrør på kjøkken og bad fremstår med plastrør. Ventilasjon Det er balansert ventilasjon i boligen med avtrekkskanaler i oppholdsrom. Det er spalter under alle dører for luft gjennomstrømning Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3. Ingen forhold har fått Tg2 eller Tg3.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Frittstående kjøleskap og vaskemaskin følger ikke salget. Kan medfølge etter avtale.

  Hvitevarer
  Frittstående kjøleskap og vaskemaskin følger ikke salget. Kan medfølge etter avtale.

  TV/Internett/bredbånd
  Telia (Get) er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål så kontakt Teilas (Gets) kundetjeneste på telefon 21545454, eller se på deres hjemmeside www.telia.no.

  Parkering
  Parkeringsplassene som ligger i Kværnerbyen Terrasse sameie kan i tillegg leies ut til seksjonseiere i Kværnerbyen Terrasse sameie. Parkeringsplassene som ligger i Kværnerlia borettslag kan i tillegg leies ut til andelseiere i Kværnerlia borettslag. Garasjeleie/administrasjonskostnader belastes etter gjeldende satser Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt - også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. For mer informasjon og priser for andre transportmidler se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 650 000 (Prisantydning) 1 800 000 (Andel av fellesgjeld)   4 450 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 467 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmtvann og fyring via fjernvarme. Varme i boligen fordeles via radiatoranlegg.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Andelsnummer
  128

  Part.obl.nr.
  920667058

  Felleskostnader pr. mnd.
  8250

  Andel fellesgjeld
  1800000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-31T23:00:00Z

  Kommentar fellesgjeld
  Selskapet har avtale om IN ordning. Ønsker kjøper å nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld, så bes denne ta kontakt med selskapets rådgiver for informasjon. For selskap med INordning gjør vi oppmerksom på at kapitalkostnader (renter/avdrag) vil være spesifisert på fakturaen for felleskostnader. Kapitalkostnader endres ved renteendring og endringen kommer da som tillegg evt fratrekk på fakturaen påfølgende måneder. Ved salg vil eventuelle krav som skyldes regulering av kapitalkostnader for tidligere periode, følge selger. Det kan derfor påløpe restanse/krav for selger, selv om felleskostnadene betales ut overtagelsesmåneden.

  Andel fellesformue
  2574

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Kværnertoppen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  920667058

  Om borettslaget
  Leiligheten er en del av Kværnertoppen Borettslag. Borettslaget består av 212 andelsleiligheter. Kværnertoppen Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 920667058, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune med følgende adresse: Ingeniørveien 2-20 Gårds- og bruksnummer: 236 234 Styret: Styret kan treffes via VIBBO og på kvaernertoppen@styrerommet.no. Vaktmester: Kværnertoppen Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Coor Service Management AS. Dersom ikke annet er avtalt med styret på forhånd, må den enkelte eier påregne å måtte betale for tjenesten selv. Kabel-TV: Telia (Get) er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål så kontakt Teilas (Gets) kundetjeneste på telefon 21545454, eller se på deres hjemmeside www.telia.no. Nøkler/skilt: Nøkler kan bestilles hos styret via Vibbo, det er også installert OBOS-nøkkel for digital åpning av fellesdører. Navn til ringeklokke og postkasseskilt bestilles hos styret via Vibbo. Andre tjenester: Styret har inngått en kontrakt med Securitas bomiljøvakt. Årsmøte 2023: Det avholdes nytt årsmøte i mai 2023 hvor det er meldt inn saker til styret. Det gjøres oppmerksom på at det kan bli vedtatt saker på årsmøte som kan føre til økte kostander.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. Er det flere medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, får den med lengst ansiennitet fortrinnsrett. Andelseiere i det borettslaget boligen tilhører går foran øvrige medlemmer i OBOS. Dersom flere i borettslaget vil benytte forkjøpsretten, blir normalt botiden i borettslaget avgjørende.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  OBOS01-98207826014 Restsaldo: 588.123.505,- Restløpetid: 36 år 9 md. Termin pr år: 12 Avdr.frihet til og mef 01.02.2025 Type rente: flyt Rente 3,75% (NB denne er ikke oppdatert etter siste renteøkning) Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme nye renteøkninger som fører til ny rentesats og økte kapitalkostnader.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  7118269.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/236/234: 03.10.2006 - Dokumentnr: 471398 - Utbyggingsavtale Rettighetshaver: Oslo Kommune Bymiljøetaten Div Samf
  Org.nr: 976 062 035
  Offentlig veianlegg.
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.02.2009 - Dokumentnr: 117060 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0862 i bygg
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  18.02.2009 - Dokumentnr: 117088 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Elvia AS
  Org.nr: 980 489 698
  Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjon nr. 0629 i bygg
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  Gjelder denne registerenheten med flere
  01.02.2017 - Dokumentnr: 94540 - Erklæring/avtale Gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn til reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg
  Kan ikke endres eller slettes uten samtykke fra kommunen
  01.02.2017 - Dokumentnr: 94593 - Bestemmelse om veg Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
  Enebakkveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
  Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
  01.02.2017 - Dokumentnr: 94520 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra:
  Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40
  31.03.2017 - Dokumentnr: 282036 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet:
  Knr:0301 Gnr:236 Bnr:235


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger: - Ingeniørveien 16-20 (reg 2-10) - Oppføring av boligblokker - Ferdigattest - 2020 - Ingeniørveien 16-20 (reg 2-10) - Oppføring av boligblokker - Brukstillatelse - 2019 Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/ byggemeldinger som er fra før 1998. Ferdigattest utstedes av bygningsmyndighetene på grunnlag av mottatt dokumentasjon fra kontrollansvarlige når et søknadspliktig tiltak er utført i samsvar med tillatelsen og øvrige krav etter plan- og bygningslovgivningen. At ferdigattest eksisterer, gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 650 000 (Prisantydning) 1 800 000 (Andel av fellesgjeld)   4 450 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   4 467 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 22.900,- oppgjørshonorar kr  4990,- og visninger kr  2.890, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr  29.900,-.

Nina Friis Stensland

Megler

Nina Friis Stensland

98 08 41 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev