aktiv-eiendomsmegling
I denne fine klassiske leiligheten vil du garantert føle deg hjemme!

Oslo Jens Bjelkes gate 78B

EN KLASSISK BOLIGDRØM I HVITT - Koselig balkong mot bakgård - 2 soverom - God takhøyde - Peisovn

 • 5 450 000
 • BRA 63 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING5 450 000
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 824 519
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 898
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 63 m²
 • ANDEL FELLESGJELD365 587
 • FELLESKOST./MND5 175
 • TOMT494 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 5 450 000,- (Prisantydning)
  365 587,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  5 815 587,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 824 519,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Den vakre originale stukkaturen skaper en flott ramme omkring stuen.

Jens Bjelkes gate 78B, Oslo

 • - Klassisk, lys og gjennomgående 3-roms leilighet
  - Koselig balkong mot bakgård
  - Felles takterrasse med utsikt mot byen
  - Stort og lekker bad rehabilitert i regi av borettslaget i 2021.
  - Separat kjøkken med spiseplass
  - Koselig stue med peisovn og stukkatur i tak
  - Begge soverom vender mot rolig bakgård.
  - En kjellerbod på ca 8,2 kvm, en loftsbod på ca 6,0 kvm gulvareal målt under skråtak, samt en bod i trapppegang på ca 2,7 m2 som deles med nabo.
  - V.vann inkludert i husleie.
  - IN-ordning på fellesgjeld. Ved innfrielse av fellesgjelden blir husleien kr. 1.215,- lavere pr mnd.
  - Lave omkostninger. Ingen dokumentavgift.
  - Dyrehold er tillatt.
  - Intern forkjøpsrett er avklart og ikke benyttet.
 • Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.

  TG 3:

  ETASJESKILLE
  Totalvurdering:
  Det er ikke registrert forhold som tyder på svekkelser i konstruksjonen utover at gården har vært utsatt for setninger i grunnen. TG-3 er satt med tanke på oppgitte skjevheter i stue, ett soverom og kjøkken.
  Utbedringskostnader:
  50 000 - 150 000

  TG 2:

  VINDUER/DØRER
  Totalvurdering:
  Vinduer og dører har nådd godt over halvparten av forventet funksjonstid. Det vil være større risiko for punktering av glass og større behov for vedlikehold i tiden som kommer. TG-2 er satt med tanke på funksjonsfeil ved at enkelte vinduer er vanskelige å åpne/lukke.

  ILDSTED
  Totalvurdering:
  Det er foretatt en visuell kontroll av synlige deler av pipemur i leiligheten, det ble ikke registrert avvik. TG-2 er satt med tanke på at pipemur er kledd/tildekket utover det som er tillatt.

  Anbefalte tiltak:
  På generelt grunnlag anbefales det at piper og ildsteder kontrolleres av brann- og feiervesen for å vurdere tilstand og eventuelle behov for tiltak.

  VENTILASJON
  Totalvurdering:
  Det ble registrert dårlig sug gjennom avtrekksventil i badet. Tilfredstillende sug gjennom en avtrekksventil i vegg i ett soverom (tidligere kjøkken) Det er ikke montert tilluftsventiler i yttervegger. Det er etablert luftespalter i vindusramme i stue, ett soverom og kjøkken. TG-2 er satt med tanke på dårlig sug gjennom avtrekksventil i bad.

  Anbefalte tiltak:
  Overnevnte forhold bør utbedres. Bedre ventilering/luftutveksling av leiligheten anbefales.

  BAD
  Totalvurdering av sanitær og ventilasjon:
  TG-2 er satt med tanke på manglende ventilering av rommet. Dette medfører en økt og uønsket fuktbelastning i rommet.

  Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon:
  Utbedre overnevnte forhold.

  GULV
  Totalvurdering:
  TG-2 er satt med tanke på stedvis svik og knirk i parkettgulv i gang og stue, lokal knirk i vinylgulv i entre, stedvis svikt i laminatgulv, at laminatgulv i ett soverom ikke er montert i henhold til forventet faglig standard med tanke på hvordan kortende skjøter er montert i forhold til hverandre, samt at laminatgulvet er preget av bruksslitasje og enkelte glipper mellom laminatbord på kortende.

  For ytterligere informasjon se tilstandsrapport datert 03.11.22.
 • Dette er en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo stille, men allikevel supersentralt. Kun et steinkast unna finner du Tøyen Torg med bl.a. matvarebutikker, apotek og velrennomerte restauranter og serveringssteder som Postkontoret.

  Om du skulle fristes til en spasertur i grønne omgivelser anbefales Botanisk hage som ligger rett i nærheten, med sine 7500 forskjellige arter og sorter som er samlet opp siden den ble etablert i 1814. Der ligger også Naturhistorisk museum, som er landet mest besøkte museum. Byens mest idylliske kafé ligger midt inne på Tøyen hovedgård.

  Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag kan du rusle bort til den populære nabolagsrestauranten Grådi som ligger et par minutter unna, eller velrennomerte Kampen Bistro en gåtur unna. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og har en hjemmekoselig atmosfære med brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for Kampianerne.

  Med Øya-festivalen etablert i Tøyenparken, finner du Norges største musikkfestival fem minutter unna. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus.

  Skal du brenne kalorier, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitness (Grønland) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Liker du ishockey eller foretrekker skateboard, er det kort vei til Jordal Amfi og Jordal Skatepark.

  Med T-banen som nær nabo er du heller aldri langt unna verken Østmarka, med sine rike fiskevann og sitt kuperte terreng, eller Nordmarka med Sognsvann og Frognerseteren som populære utgangspunkt for sykkel, ski eller løpeturer. Frysja, Skar og andre utfartspunkter nås like lettvint. Når man vil raskt og langt inn i marka, så har man også Tøyen stasjon med Gjøvikbanens togrute, rett til Movatn, Harestua og Hakadal, like ved. Det er også kort vei ned til Oslos nye sjøbad, Sørenga.

  Det er ellers tverrpolitisk enighet om å bruke store ressurser på Tøyen, samt å få inn spennende aktører innen kunnskap, kultur og rekreasjon. Med vedtaket om flytting av Munch-museet ble også bydelen tildelt "Tøyenpakka" som skal sikre bydelen store oppgraderinger: nye parkområder, frilufts-scene, vitensenter med videre er blant forslagene.

  Området er meget spennende og i rask utvikling. Byggingen av Fjordbyen med Bjørvika og Sørenga er i full gang. Det har allerede skjedd store positive endringer i området, og utviklingen vil fortsette i årene fremover. Grønland og Teaterplassen er knyttet til Bjørvika gjennom to nye gangbroer og gir beboere i Gamle Oslo rask og enkel adkomst til yrende liv kafé- og restaurantlliv i Barcode og ikke minst sjølivet på Sørenga.

  Ved å bo i Jens Bjelkes gate har man nærheten til storbyens kulturelle og merkantile mangfold, stille og rolige umiddelbare omgivelser med nærhet til parker, og muligheten til å komme deg hvor som helst, når som helst. Når du har funnet deg vel til rette i denne særdeles trivelige leiligheten skal det mye til for å ta deg bort fra det idylliske Tøyen man sjelden leser om, men så mange i nabolaget (og en liten visning) kan fortelle om
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bygården er oppført med naturstein grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon av teglstein, med teglsteins fasade mot gate, pusset og malt fasade mot bakgård. Etasjeskillere av trebjelkelag med isolasjon av stubbloftsleire. Saltakkonstruksjon i tre tekket med antatt plater.
 • 2.etg.
  P-rom: 63 kvm
  Bra: 63 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entre, gang, bad/wc, kjøkken med spiseplass, stue, 2 soverom hvorav ett med utgang balkong.

  Utover overnevnte areal disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 8,2 kvm, en loftsbod på ca 6,0 kvm gulvareal målt under skråtak samt en bod i trapppegang på ca 2,7 m2 som deles med nabo.
 • Dørtelefon med åpner.
  Frittstående skyvedørsgarderober i ett soverom.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming.
  Varmekabler i bad fra 2021.
 • 494,8 kvm.
 • Parkering i gate etter gjeldene bestemmelser. Beboerparkering i området.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.
 • Borettslaget Jes Bjelkes gate 78 har 18 boligenheter og 2 næringslokaler.
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Medlemmer av borettslaget har forkjøpsrett. Den interne forkjøpsretten er allerede avklart og ikke benyttet.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Styret kan gi tillatelse til å holde hund eller katt, iht. husordensregler.
 • Gjensidige Forsikring ASA
  Polisenummer: 81376618
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 134 285,- per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 4 083 425,- per 31.12.20
 • Totale felleskostnader er kr 5 175,- pr. mnd. Dette inkluderer:
  Husleie: 2 960,- (v.vann, fiber, komm.avgifter, trappevask, vaktmester m.m
  Avdrag IN-lån:1210,-
  Renter IN-lån:1005,- Ved innfrielse av fellesgjelden blir husleien kr.1.215,- lavere i mnd.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 365 587,- pr. 02.11.22.
  Andel fellesformue kr 18 404,- pr. 31.12.21.
 • Lånenummer: 12124664908, DNB Boligkreditt AS
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.84% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 1
  Saldo per 02.11.2022: 53 817
  Andel av saldo: 0
  Første termin/første avdrag: 13.03.2013 ( siste termin 13.12.2022 )
  Opprinnelig innfrielse lån (IN): 25 234
  Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 5 107

  Lånenummer: 16363314531, DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.84% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 74
  Saldo per 02.11.2022: 5 655 845
  Andel av saldo: 365 588
  Første termin/første avdrag: 30.06.2021 ( siste termin 31.03.2041 )
 • Laget er forsikret mot tap ved manglende betaling av felleskostnader i skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.
  Avtalen gjelder for inneværende år, og fornyes automatisk ved årsskiftet med mindre den sies opp innen en måned før årsskiftet.
 • Strøm og felleskostnader.
  Det gjøres oppmerksom på at det kan påløpe eiendomsskatt på boligen.
 • Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Borettslaget har avtale med HomeNet som leverer Internett og TV-signaler over fibernett. Alle leiligheter har inkludert 100/100 Mbit Internett i husleien. TV-signaler, telefoni og eventuelt raskere Internett kjøpes av den enkelte andelseier.
 • 1988/949630-1/105 Hjemmel til eiendomsrett
  25.07.1988
  Vederlag: NOK 0
  KJØPER:Jens Bjelkesg 78 Borettslaget
  Org.nr: 952494589

  Heftelser

  1988/49507-3/105 Erklæring/avtale
  25.07.1988
  PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
  FOR: NOK 25,000
  MED PRIORITET INNENFOR 90% AV LÅNETAKST TIL ENHVER TID
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1991/51022-1/105 Fellesobl. for bor.innsk.
  30.09.1991
  BELØP: NOK 1.537.224
  Panthaver:Andelseierne V/A/L Oslo Og Omegn Boligforvaltn.
  Lnr: 1127528

  2012/1050730-1/200 Pantedokument
  10.12.2012
  BELØP: NOK 3.020.000
  Panthaver:DNB BANK ASA
  Org.nr: 984851006

  2021/309075-1/200 Pantedokument
  15.03.2021 10:45
  BELØP: NOK 7.000.000
  Panthaver:DNB BANK ASA
  Org.nr: 984851006
  Elektronisk innsendt
 • Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 9 Orgnr. 952494589 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,10% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget samt øvrige utlegg. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Provisjonsbasert vederlag og øvrige vederlag er sammenlagt på 1,10% av salgssum inkl. fellesgjeld pluss kr 48.200,-. Direkte utlegg 10.230,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket alle kostnader foruten provisjon i henhold til oppdragsavtalen dersom avtalen trekkes. Alle beløp er inkl. mva
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Marianne Brenne
Monica Frøseth

Megler

Monica Frøseth

48 03 59 99

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev