aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Johan Castbergs vei 36, din nye bolig?
Velkommen til Johan Castbergs vei 36, din nye bolig?

OSLO Johan Castbergs vei 36

Attraktiv 4-roms selveier | Solrik balkong | Bergvarme(varmtvann og fyring) | Parkering | Østmarka | Nyere bad&kjøkken

 • kr 4 100 000
 • BRA 70 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 100 000
 • Omkostningerkr 103 842
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 372 715
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1969
 • Soverom3
 • ArealP-rom 70 m²
 • Felleskostnaderkr 4 520
 • Tomt33 109.2 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 100 000,- (Prisantydning) 168 873,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   103 842 ,- (Omkostninger totalt)   4 372 715 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Kort fortalt: * 4-roms selveier med god standard * Nytt kjøkken, oppussing av bad, nytt laminatgulv og overflater av fagfolk i 2021 * Romslig overbygget balkong med sydvestvendt retning * Bergvarme (varmtvann og fyring) inkludert i felleskostnadene * Egen parkering for sameiet - 2 parkeringsoblat pr. leilighet * Telenor Frihet M inkludert i felleskostnadene * Ingen forkjøpsrett og tillatt med utleie * Umiddebar nærhet til Østmarka med turmuligheter året rundt * Kort vei til buss 69 rett ved sameiet som tar deg til Haugerud T
Utgang til balkong

Johan Castbergs vei 36, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 70 kvm Stue, kjøkken, bad, entré og 3 soverom.
  Primærrom
  2. etasje: 70 kvm Stue, kjøkken, bad, entré og 3 soverom.  Tomt
  33109.2m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet fellsarealer med plen, prydbusker og asfalterte adkomst til inngangsparti. Parkering på sameiets p-plasser.

  Beliggenhet
  Rolig og barnevennlig beliggenhet på Lutvann. Sameiet ligger høyt og fritt i naturskjønne omgivelser med Østmarka utenfor døren. Her har du flotte naturopplevelser - turstier/lysløyper og bade-/fiskevann kun få minutters gange fra boligen. Lutvann er en vakker innsjø som ligger i gangavstand fra boligen, og her finner du både sandstrand og svaberg med deilige badetemperaturer. Her er det også populært å fiske. Om du følger lysløypene og turstiene litt lenger finner du raskt veien til flere vann, blant annet Ulsrudvann og Nøklevann. Ulsrudvann har Oslos varmeste naturlige badevann, og på Nøklevann kan du leie kano og kajakk. Andre populære destinasjoner er Mariholtet og Rustadsaga, her er det også serveringsmuligheter. Om vinteren kjøres det opp flotte skispor, flittig brukt av alt fra barnefamilier til toppidrettsutøvere. Fra boligen er det kort avstand til skoler i alle trinn, samt barnehager. Barnevennlig skolevei gjennom feltområdet og via gangveier. Johan Castbergsvei er en blindvei, noe som begrenser gjennomgangstrafikk. Det er god plass og rikelig med grøntområder mellom byggene, noe som gir en luftig, grønn og landelig følelse. Lutvann er en del av Alna bydel. Enkel adkomst til E6 og Ytre Ringvei. Ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum. Området har god kommunikasjon med både buss og t-bane i gangavstand. T-banen har 8 avganger i timen på dagtid og reisetid til sentrum er ca. 15 minutter. Nærmeste bussholdeplass ligger i Dr. Dedichens vei rett nedenfor sameiet(Fagerholt bussstopp), med buss nr. 69 som går til Haugerud t-bane og Tveita senter. Forøvrig går buss nr. 79 mellom Grorud og Skullerud/Holmlia fra bussholdeplass i Tvetenveien. I tillegg har du buss nr. 100 og 110 mellom Lillestrøm og Oslo sentrum, ekspressbusser og flybuss til Gardermoen fra holdeplass ved E6/Trosterudkrysset. Gangavstand til Haugerud senter med bl.a. treningssenter, restaurant, cafe, matbutikk, frisør, apotek, lege og T-banens linje 2 og drosjeholdeplass. I Tvetenveien 170 finnes Rema 1000, Brun & Blid, Dnb Eiendoms-megling og SATS treningssenter. Godt utvalg av kjøpesenter i nærheten, ikke minst Tveita Senter med over 70 butikker og servicetilbud, samt Trosterud Senter(nyåpnet apotek) Ikea, Alna Senter og Bryn Senter. Med bil kjører du også fort til Lørenskog hvor du finner både Metro og Triaden, og Strømmen storsenter like bortenfor. I andre retningen kjører du også raskt ned til sentrum.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Leiligheten er bygget 1970 og bygget etter forskrift fra 1969. Konstruksjoner anses i hovedsak å ha tiltenkt funksjon i henhold til alder og nevnte betraktninger. Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Flatt tak tekket med papp eller lignende. Utvendige fasader med teglstein og malt pusset overflater. Grunnmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Tg2 er gitt: Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt >Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken Kjøkkenet har ventilator med omluft (kullfilter). For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport avholdt 22.09.2023 av Øyvind Nåmo Rønning for teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Innhold
  BRA/P-rom: 70 kvm: Stue, kjøkken, bad, entré og 3 soverom. Sydvestvendt balkong på ca. 7 kvm. Kjellerbod på ca. 5 kvm.

  Standard
  Boligen ligger fint til i blokkens andre etasje og inneholder: Entré: Entré med plass for oppheng/oppbevaring av yttertøy og sko. Bad: Bad- og rør ble rehabilitert i regi av sameiet i 2004/2005. Badet er i 2021 oppusset av fagfolk med nye varmekabler, microsement, ny innredning mv. Microsement på vegger. Taket er malt. Gulv med microsement. Rommet har elektriske varmekabler. Rommet har innredning med heldekkende servant, speil med belysning, toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er elektrisk styrt vifte. Kjøkken: Kjøkkenet har Ikea innredning fra 2021 med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, nedfelt induksjonstopp, innebygget stekeovn og vannstoppesystem. Det er kjøkkenventilator med kullfilter. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. Stue: Romslig stue med store vindusflater ut mot balkong og fint utsyn. Hovedsoverom: God plass for dobbelseng. Skyvedørsgarderobe. Soverom nr. 2: Plass for seng og garderobeløsninger. Soverom nr. 3: Plass for seng og garderobeløsninger, kontorhjørne. Balkong: Sydvestvendt overbygget balkong på ca. 7 kvm med fin utsikt mot grøntarealer.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2021: Bad: Lagt mikrosement på gulv og vegger, lagt nye varmekabler, montert nytt toalett, vask og dusjhjørne. Elektrisk: Montert nye stikk, dratt kabler i rør i vegg og montert kurs til platetopp og komfyr, samt montert tilhørende sikkerhetsutstyr Kjøkken: Ny kjøkkeninnredning og hvitevarer. Etablert lettvegg mot soverom. Overflater: Nytt laminatgulv og malte flater.

  TV/Internett/bredbånd
  Telenor er leverandør av kabel-tv og internett. Inkludert i pakken er Telenor Frihet M, som er en dynamisk pakke hvor man kan velge kun internett eller tv-pakke og internett. Man har 260 poeng til disposisjon. Pakken kan mot tillegg i pris utvides, se Telenor.no for ytterligere info.

  Parkering
  Sameiet har parkering uten faster plasser hvor beboere og gjester kan parkere. Det kan utstedes to parkeringsoblater pr seksjon. Biloppstillingplassene er kun beregnet på personbiler. Det kreves godkjent parkeringsoblat eller gjesteparkeringkort for å parkere på sameiets område. Gjesteparkeringskort gjeler for inntil 3 dager ad gangen, eller for den tid som innvilges av styremedlem eller vaktmester. På nedre parkeringsplass er det fire ladestasjoner på 6,9 kW for ladbare biler. De er tilgjengelig kun for sameiets beboere, og forutsetter avtale med sameiet og ladeinorge.no. Kontakt styret eller vaktmester for vilkår og avtale. Bruken av disse plassene forutsetter at bil står til ladning, og er underlagt et regelverk for å sikre rettferdig tilgang for alle som er tilsluttet avtalen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 100 000,- (Prisantydning) 168 873,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   103 842 ,- (Omkostninger totalt)   4 372 715 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med radiatorer tilknyttet felles bergvarme. Varmtvann og fyring inkludert i felleskostnader. Elektriske varmekabler på bad.

  Info strømforbruk
  Nåværende eier har hatt et forbruk på ca. 3600 kwh pr. år.

  Energiklasse
  F

 • Formuesverdi primær
  1074116

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  4081639

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og eventuell oppgradering av abonnement til tv og internett.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Sameiebrøk
  73/19312

  Felleskostnader pr. mnd
  4520

  Felleskostnader inkluderer
  Kabel-tv og internett(Telenor, Frihet M), bygningsforsikring, kommunale avgifter, trappevask, vaktmester, betjening av fellesgjeld mv. Telenor er leverandør av kabel-tv og internett. Inkludert i fellesutgiftene er "Frihet M" som gir deg 260 poeng slik at du kan velge hvor mye TV og/eller bredbånd du vil ha i fellesavtalen.

  Andel fellesgjeld
  168873

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-09-13T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  29399

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Haukåsen 1 består av 272 leiligheter fordelt på sju blokker. Det er 8 leiligheter pr. oppgang. Obos er forretningsfører, tlf. 02333. Det er fellesvaskeri i kjelleren i hver blokk - 25 kr. pr vask/tørk. Husdyr er tillatt - må meldes styret ved å signere en erklæring og man må følge sameiets reglement. Vaktmester Andrius har telefonvakt mellom kl 11?12 på hverdager og kan også treffes på telefon 22 32 48 49 i arbeidstiden 9?16 På den nederste parkeringsplassen, på nedsiden av blokk 4 og ved rundkjøringen øverst i veien er det avfallsbrønner for sortert søppel, glass og papir. Tidligere påkostninger: 2022 Nytt callinganlegg 2021 Taktekking oppgang 2 2020 Oppvarmede gangveier til Johan Castbergs vei og Dr. Dedichens vei 2019?2020 Installering av lokal varmepumpe i undersentral for ytterligere optimalisering av jordvameanlegg. 2018-2019 Installering av fire ladestasjoner for oppladbare biler med opplegg for ytterligere utvidelse. Opparbeiding av ny gangvei langs nedre p-plass. 2016 Installasjon av bergvarme med varmepumpe til erstatning for gammelt fyringsanlegg. Ny hekk langs Dr, Dedichens vei. 2015 Maling og nye fasadeplater på takene over inngangspartiene 2014 - 2015 Balkongrehabilitering 2012 - 2013 Etterforankring murvegger J.C vei 2-8-46 2012 - 2012 Oppgradering av fellesvaskeriene 2011 - 2011 Etterforankring murvegg J.C. vei 54 2010 - 2010 Oppmuring gavlvegg i J.C.vei 62 2009 - 2009 Installert nye avfallsbrønner 2009 - 2009 Installert ny varmepumpe i JH20 Varmepumper. 2004 - 2005 Våtromsrehabilitering Planlagte påkostninger: Sameiet er i prosess med innhenting av tilbud på utskiftning av rør på kjøkken i samtlige leiligheter. Det foreligger ikke kostnadsramme, evnt lånebehov mv pt.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Sameiet er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/167/150/140: 10.10.1972 - Dokumentnr: 16888 - Erklæring/avtale Bestemmelse om trafostasjon/kiosk Dok. tgl. m/dbnr. 16888 - 16889. 06.10.1983 - Dokumentnr: 29162 - Erklæring/avtale Panterett uten opptrinnsrett til sameiet kr. 20.000,- 06.10.1983 - Dokumentnr: 29162 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 140 Formål: Bolig Sameiebrøk: 73/19312

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Boligen er opprinnelig en 3-roms hvor man har tatt deler av det opprinnelige kjøkkenet og laget et tredje soverom. Dette er ikke omsøkt og bruksendret hos kommunen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  S-1422 Vedtatt: 30.08.1967. Formål: Byggegrense, Offentlig gang-/sykkelvei, Offentlig kjørebane/veigrunn S-1814 Vedtatt: 31.01.1973. Formål: Offentlig gang-/sykkelvei, Offentlig kjørebane/veigrunn 45867 Vedtatt: 25.10.1967. Formål: Bolig m.tilh. anlegg, Felles lekeareal, Felles parkering 4302 Vedtatt: 06.03.2002. Formål: Byggegrense, Felles garasjeanlegg/p-hus, Felles gårdsplass, Felles lekeareal, Grense for bebyggelse, Underjordisk anlegg S-5142 Vedtatt: 04.03.2022. Formål: Andre sikringssoner, Vannforsyningsanlegg Planer i området: Haugerudsenteret 45 med flere - Dialogfase - Sentrumsutvikling, bolig, tjenesteyting og barnehage. Se saksinnsyn for ytterligere info, saksnummer: 202003040.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 100 000,- (Prisantydning) 168 873,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,00))   103 842 ,- (Omkostninger totalt)   4 372 715 ,- (Totalpris inkl. omkostninger) 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 

  Omk. kjøper beløp
  103842

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Marianne Lund Østhagen

Megler

Marianne Lund Østhagen

93 49 44 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev