aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Det første som slår deg når du entrer leilighetens dagligrom med stue, spisestue og kjøkken er den lyse og behagelige atmosfæren - mye grunnet de store vindusflatene som slipper dagslyset naturlig inn i rommet.

Oslo Kantarellen terrasse 19

Stor og lys 2-roms med ny vestvendt terrasse på 35 m² | Kort vei til buss og t-bane | IN-lån | A- konto oppvarming!

 • BRA 59 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER16 531
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER2 815 150
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 990
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 59 m²
 • ANDEL FELLESGJELD198 619
 • FELLESKOST./MND6 562
 • TOMT42 301 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 2 600 000,- (Prisantydning)
  198 619,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  2 798 619,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 599,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  16 531,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  2 815 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Pen 2-roms leilighet med kort vei til turområder langs Ljanselva og badestrender. Her har du muligheten til å sikre deg en potensiell drømmebolig! Her låser du deg inn i en romslig leilighet med en solrik vestvendt terrasse på 35 m² som man kan boltre seg på. Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Mortensrud. Denne boligen må sees! Velkommen på visning!

2-roms leilighet store vindusflater som gir en lys og luftig stemning. God planløsning.
Leiligheten består av entré, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og bad. Fra stuen er det utgang til solrik, vestvendt terrasse. Her kan du innrede med sittegrupper og grill, perfekt når familien eller vennegjengen skal kose seg i flotte omgivelser.

Leiligheten disponerer bod på 7,2 m² i underetasje.
Kjøkkenet har en tidløs utforming. Kjøkkenet har arbeidsvennlige løsninger og innredningen god oppbevaringsplass. Her har du et komplett kjøkken klart til bruk.

Kantarellen terrasse 19, Oslo

 • Aktiv Eiendomsmegling v/Karsten Thorberg har gleden av å få presentere en stor 2-roms med gjennomgående god standard, med store rom og god plass. Boligen har gode lys- og solforhold. Denne fantastisk flotte leiligheten er en go'bit i markedet både beliggenhetsmessig og med sin gjennomtenkte planløsning som virkelig tilfredsstiller alle krav for en drømmebolig for deg og dine. Veggoverflater er malt i 2020. Interiørmessig fremstår leiligheten som pen og lys og har en herlig atmosfære! Dette vil appellere til de aller fleste!
  Her bor du i grønne omgivelser med nærhet til Oslofjorden med populære badestrender som Hvervenbukta og Ingierstrand. Det er flotte turområder langs Ljanselva, samt kort vei til marka med flotte turstier om sommeren og preparerte skiløyper om vinteren. Samtidig er det enkel adkomst til det meste byen vår har å by på av både byliv og sentrumsfasiliteter.

  Eksempler på materialvalg på gulvflater er laminat og fliser. Malte veggoverflater, keramiske fliser på bad og over kjøkkenbenk. Himlinger er malte.

  Bli med inn i din nye leilighet!
  Entré/gang:
  Her ønskes du velkommen hjem ved en lys entré med garderobeskap der yttertøy enkelt kan henges av. Her er det virkelig hyggelig å komme hjem og du kjenner den gode atmosfæren i leiligheten med en gang du tråkker over dørstokken.

  Stue/ spisestue med åpen kjøkkenløsning
  Det første som slår deg når du entrer leilighetens dagligrom med stue, spisestue og kjøkken er den lyse og behagelige atmosfæren - mye grunnet de store vindusflatene som slipper dagslyset naturlig inn i rommet. De store vindusflatene gir også flott utsikt og at du nærmest får naturens endringer i årstidene som en del av innemiljøet.
  Stuen er et naturlige oppholdssted i boligen og et godt rom for avkobling og hygge. Stuen har mange møbleringsmuligheter med sin åpne løsning. Stuen er innredet med en sofagruppe for avslapping og kaffeselskap, samt en spisestuedel nær kjøkkenet. Dette gir et sosialt rom for deg som ønsker å underholde gjestene mens maten tilberedes.
  Fra stuen har man utgang til solrik, vestvendt terrasse på 35 m² med flott utsikt. Her kan man sitte i meget rolige og solrike omgivelser. Her kan du innrede med sittegruppe og grill, perfekt når familien eller vennegjengen skal kose seg i flotte omgivelser.
  Leilighetens flotte Ikea kjøkken har god kvalitet og er et fantastisk sted for deg som liker å lage mat. Kjøkkenet er godt tilpasset boligen med hensyn til utnyttelse og funksjonalitet. Her er det en lekker innredning med glatte, hvitmalte skapfronter. Skapfrontene ble malt i 2022. Dobbelt vitrineskap. Benkeplater i laminat. Oppvaskkum med avrenningsfelt og ettgreps blandebatteri. Belysning under overskap. Integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. kjøl/fryseskap medfølger handelen.

  Kjøkkenet har en tidløs utforming. Kjøkkenet har arbeidsvennlige løsninger og innredningen god oppbevaringsplass. Her har du et komplett kjøkken klart til bruk.

  Baderom
  Baderom med flislagte overflater. Badet er innredet med gulvmontert toalett, servant med ettgreps servantbatteri og dusjkabinett. Det er servantskap med skuffefronter i glatt hvit høyglans og speil over servant. Badet har opplegg for vaskemaskin. Det er original hovedkonstruksjon på bad. Senere oppgradert med nye fliser m.m. Nytt dusjkabinett i 2022.

  Soverom
  Lyst og pent soverom med garderobeskap.

  Terrasse
  Når våren og sommeren ankommer, er det helt fantastisk å kunne åpne terrassedøren og slippe sol og varme inn. Terrassen er vestvendt med gode solforhold. Den store terrassen er på 35 m² og rommer plass til en hyggelig sittegruppe og andre utemøbler. Her kan man nyte gode kvelder med solnedgangen som farger himmelen og gir gode bo-opplevelser. Terrassen ble bygd i 2022 og er oppført med trykkimpregnerte materialer.

  Leiligheten gir et meget positivt inntrykk og bør sees. En leilighet du garantert vil trives i...

  Forhold som har fått TG3:

  Bad:
  Baderom med gulvmontert toalett, servant med ettgreps servantbatteri og dusjkabinett. Servantskap med skuffefronter i glatt hvit høyglans. Speil over servant. Opplegg for vaskemaskin. Keramiske fliser på gulv og vegger. Plastsluk. Malt betonghimling. Original hovedkonstruksjon på bad. Senere oppgradert med nye fliser m.m. Nytt dusjkabinett i 2022.
  Avvik:
  Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
  Bad som er bygd iht. byggeforskrifter fra før 1997, gis iht. NS 3600 TG3.
  Tiltak:
  Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

  Forhold som har fått TG2:

  Vinduer:
  Vinduer og balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1989.
  Vurdering av avvik:
  Eldre vinduer og balkongdør med noe alders- og bruksslitasje. Vinduer og balkongdører produsert i 1989 har vesentlig dårligere isoleringsevne enn de som er produsert iht. dagens forskriftskrav.

  Dører:
  Entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35 db, med sikkerhetslås og kikkehull. Døren ble produsert i 1990.
  Vurdering av avvik:
  Eldre slitt dør. Entrédøren henger (sitter skjevt i karmen).
  Lokal utbedring/utskifting må påregnes dersom avvik skal lukkes.

  Balkong:
  Stue med utgang til delvis overbygd terrasse på 35 m². Terrassen er oppført i trykkimpregnerte materialer. Terrassen ble bygd i 2022. Malt rekkverk. Rekkverkshøyde er målt til 0,94 m. Dagens krav til rekkverkshøyde er 1,0 m. Fundamentering er ikke kontrollert på befaringen. Dobbel veggmontert stikkontakt.
  Vurdering av avvik:
  Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
  Det er målt skjevhet/høydeavvik på terrassegulv på ca. 30 mm.
  Tiltak:
  For å få TG1 må rekkverkshøyde økes til 1,0 m.

  Overflater:
  Innvendige overflater, bortsett fra våtrom: Gulv: Laminat.
  Vurdering av avvik:
  Det ble registrert fuktsvelling (antatt pga. for fuktig rengjøringsmetode) i flere laminatskjøter og noen sår/merker i overflater på gulv. Stedvis dårlig avslutningsdetaljer ved gulvlister og terskler. Det mangler laminat ved det ene garderobeskapet i entré.
  Tiltak:
  Leiligheten fungerer med dette avviket, men for å få TG 1 må avviket lukkes.

  Radon:
  Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Eiendommen ligger i et område som i NVE Radon aktsomhetskart er definert med "moderat til lav" aktsomhetsgrad.
  Vurdering av avvik:
  Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Tiltak:
  Det bør gjennomføres radonmålinger.

  Innvendige dører:
  Glatte hvite innvendige dører. Skyvedør mellom entré og stue.
  Vurdering av avvik:
  Originale, noe slitte dører.
  Lokal utbedring/utskifting må påregnes dersom avvik skal lukkes.

  Vannledninger:
  Vannrør i leiligheten er kobberrør fra byggeår.
  Vurdering av avvik:
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
  Tiltak:
  Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

  Avløpsrør:
  Det er avløpsrør av støpejern.
  Vurdering av avvik:
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
  Tiltak:
  Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Vannbåren varme:
  Radiatorer tilknyttet fjernvarme. Radiator i entré, stue og soverom.
  Vurdering av avvik:
  Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt.
  Tiltak:
  Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  Elektrisk anlegg:
  TG2 med bakgrunn i at det ikke foreligger el-tilsynsrapport/el-kontroll de siste 5 årene, og fordi anlegget hovedsakelig er fra byggeår.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Kantarellen terrasse 19 har en sentral, men skjermet beliggenhet i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Mortensrud. Her har du nærhet til offentlig kommunikasjon og barnehager, samt et rikelig utvalg av servicetilbud på Senter Syd Mortensrud. Det er også flotte turområder rett i nærheten.

  Aktiviteter og fritidstilbud
  Søndre Nordstrand har flere gode og veldrevne idrettsmiljøer med flere ulike idrettsgrener. Her finner du blant annet blant annet slalåmbakke, flere treningssentre og svømmehall (Lambertseter, Bøler og Holmlia). Klemetsrud IL har Mortensrud Idrettspark som hjemmebane og tilbyr blant annet fotball, håndball, basketball, friidrett og mye mer. På Lambertseter finner du svømmehall, på Skullerud er det klatresenter, og Grønmo golfklubb er en kort kjøretur unna.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Senter Syd med 35 butikker, vinmonopol, samt leger, advokater, tannleger, treningssenter m.m. Skulle du ønske et større utvalg av butikker og servicetilbud er nye Holmlia senter en kort kjøretur unna, samt Bryn senter, Manglerud senter og Lambertseter senter. Oslo sentrum ligger også godt innenfor rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

  Skoler & barnehager
  Eiendommen sogner til Mortensrud barneskole og Lofsrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager rett i nærheten.

  Kollektivtilbud
  Det er svært godt kollektiv tilbud i området. Fra Kantarellen terrasse bussholdeplass går buss 73. Fra Mortensrud T-banestasjon går linje 3 med hyppige avganger, og det er et knutepunkt for flere bussruter til blant annet sentrum, Hauketo, Holmlia og Helsfyr. Flybussen går også herfra. Det tar ca. 15 å gå til Hauketo stasjon der det går både buss og tog.
 • Området består hovedsakelig av blokk- og småhusbebyggelse.
 • Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • Terrasseblokk over 3 etasjer. Grunnmur i betong. Støpt såle. Antatt fundamentert til fast grunn. Bærende konstruksjoner/leilighetsskillevegger i betong. Innfelte fasader i trebindingsverk. Yttervegger er hovedsakelig kledd med tegl samt noe platekledning. Etasjeskillere i betong. Felles gang/korridor med banebelegg på gulv, malt strie på vegger og himlingsplater. Takkonstruksjoner i tre, tekket med korrugerte plater. Ny taktekking i 2019. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 07.11.2022 iht. NS3600 av Torgeir Lien for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • U.et: 59 m² P-rom / 59 m² Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Fjernvarme. Det betales et eget brenselstillegg på giroene. Det er individuell måling og avregning av oppvarming. Styret foretar årlige avregninger i samarbeid med ISTA, som beregner forbruk. Det foretas ikke egen avregning ved flytting.
 • Tomten er pent opparbeidet med gangveier, lekeplass, fotballbane, grøntområder og pen beplantning.
 • Borettslaget har biloppstillingsplasser til utleie og egen gjesteparkering.
 • Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
  Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.
 • Forretningsfører: USBL
 • På grunn av økte kostnader på renovasjon og andre kommunale avgifter samt økning av forsikringspremie, vil felleskostnadene øke fra 1/1 -23, men budsjettet er ikke klart enda. Det er ikke planlagt noe større utbedringer som medfører opptak av nye lån i 2023 ifølge styreleder Anita Wang.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det er utlyst parallell forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Husdyr kan først anskaffes eller medbringes etter at søknad om det er innvilget fra styret. Det gjelder også eventuell gjenanskaffelse. Det er båndtvang for hund. Det er tillatt med innekatter. Kattene må luftes i bånd.
 • Sparebank 1 Forsikring AS
  Polisenummer: 20508038
 • Formuesverdi som primærbolig kr 753 840 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 713 824 per 31.12.20
 • 6 562 pr. mnd. Inkludert betjening av fellesgjeld, a konto brensel/varmtvann, vaktmestertjeneste, bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.

  På grunn av økte kostnader på renovasjon og andre kommunale avgifter samt økning av forsikringspremie, vil felleskostnadene øke fra 1/1 -23, men budsjettet er ikke klart enda. Det er ikke planlagt noe større utbedringer som medfører opptak av nye lån i 2023 ifølge styreleder Anita Wang.

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 198 619,- pr. 02.11.22.
  Andel fellesformue kr 8 803,- pr. 31.12.2021
 • Lånenummer: 114427057, Den Norske Stats Husbank
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 1.38% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 36
  Saldo per 02.11.2022: 19 073 737
  Andel av saldo: 68 155
  Første termin/første avdrag: 01.01.2006 ( siste termin 01.11.2025 )
  IN-lån

  Lånenummer: 90417159427, Handelsbanken
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 4.09% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 38
  Saldo per 02.11.2022: 2 771 826
  Andel av saldo: 0
  Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 31.03.2032 )

  Lånenummer: 90417170056, Handelsbanken
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 4.09% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 125
  Saldo per 02.11.2022: 10 160 932
  Andel av saldo: 46 173
  Første termin/første avdrag: 30.01.2022 ( siste termin 30.03.2033 )
  IN-lån

  Lånenummer: 90417207073, Handelsbanken
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 4.09% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 67
  Saldo per 02.11.2022: 5 153 182
  Andel av saldo: 14 484
  Første termin/første avdrag: 30.09.2014 ( siste termin 30.06.2039 )

  Lånenummer: 12136348246, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.65% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 102
  Saldo per 02.11.2022: 20 000 000
  Andel av saldo: 55 960
  Første termin: 30.06.2018Neste avdrag: 30.06.2026 ( siste termin 31.03.2048 )
  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2026 utgjøre ca. kr 139,00 per måned for denne boligen

  Lånenummer: 16365677623, DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 02.11.2022: 3.64% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 78
  Saldo per 02.11.2022: 4 853 153
  Andel av saldo: 13 847
  Første termin/første avdrag: 30.09.2022 ( siste termin 31.03.2042 )
  Det er anledning til å nedbetale på lånet den 15. mars og 15. september, forutsatt flytende rente. Usbl må kontaktes senest to uker før nedbetaling.
 • Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
 • Det må påregnes faste løpende kostnader i henhold til felleskostnader, strøm, innboforsikring mm.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1987/51452-2/105 Erklæring/avtale 11.08.1987
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Med flere bestemmelser

  1989/15134-1/105 Best om garasje/parkering 09.03.1989
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:32
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

  1989/15134-2/105 Erklæring/avtale 09.03.1989
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:28
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:29
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:30
  Bestemmelser om rettigheter/plikter til fellesareal
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Overført fra gnr 179 bnr 26

  1998/2019-1/105 Bruksrett 14.01.1998
  Rettighetshaver: Oslo kommune
  Bruksrett til areal ca. 100 m2

  Grunndata
  1987/46699-1/105 Registrering av grunn 16.07.1987
  Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:2
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1989/15136-1/105 Registrering av grunn 09.03.1989
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:26

  1989/15137-1/105 Registrering av grunn 09.03.1989
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:27

  1989/15138-1/105 Registrering av grunn 09.03.1989
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:28

  1989/15139-1/105 Registrering av grunn 09.03.1989
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:29

  1989/15140-1/105 Registrering av grunn 09.03.1989
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:30

  1989/15142-1/105 Registrering av grunn 09.03.1989
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:32

  1989/15143-1/105 Registrering av grunn 09.03.1989
  Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:33

  1992/32216-1/105 Sammenslåing 30.06.1992
  Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:26

  Rettigheter i eiendomsrett
  1989/15134-6/105 Erklæring/avtale 09.03.1989
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:24

  2009/251735-2/200 Erklæring/avtale 07.04.2009
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:179 Bnr:24
  Bestemmelse om lekeareal
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan- og bygningsetaten

  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter reguleringsbestemmelse S-2955. Området er regulert til byggeområde for boliger med forretning/kontor, offentlige bygninger (sykehjem, hjem for bostedsløse menn, barnehager), offentlig trafikkområde (veier, gang-/sykkelveier/fortau/annet veiareal), spesialområde (område for anlegg og drift av kommunalteknisk virksomhet), fellesområder (felles avkjørsler, parkering, lek) etter reguleringsbestemmelse S-S2955. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 126 Orgnr. 947138081 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 19 900, oppgjørshonorar kr. 4 600,- og visninger kr. 2 500,-/3 000,- (helg) pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dette dekkes av oppdragsgiver. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Patrick André Rasmussen
Karsten Thorberg

Megler

Karsten Thorberg

94 43 80 66

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev