aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Eiendomsmegler Nils-Erling Bleikvassli ved Aktiv har glden av å presentere Karl Staaffs vei 54!

Oslo Karl Staaffs vei 54

Romslig og flott 3-romsleilighet med innglasset balkong. Nytt kjøkken i 2020. Vv og fyring inkl. i felleskostnadene.

 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER6 052
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 490 052
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 960
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 67 m²
 • ANDEL FELLESGJELD234 000
 • FELLESKOST./MND4 700
 • TOMT54 508 m²
 • EIERFORM TOMTFestet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 4 250 000,- (Prisantydning)
  234 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 484 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  172,- (Panteattest kjøper)
  440,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  440,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  6 052,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 490 052,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Planløsning
4. etasje: Entré/gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, stue og kjøkken.
Annet: 2 disponible boder.

Kort fortalt
- Smakfull 3-roms leilighet.
- Andel, gir lave omkostninger.
- Gjennomgående planløsning.
- Fin balkong på ca. 7 kvm.
- Med innglassing fra 2020.
- Innbydende og luftig stue.
- Åpen stue-/kjøkkenløsning.
- Stilig, praktisk kjøkken fra 2020.
- Alle hvitevarer er integrert.
- Flislagt bad med badekar.
- Opplegg for vaskemaskin.
- To soverom, garderobe i ett.
- Garderobeskap i entreen
- To eksterne boder for lagring.
- Felles anlegg for varmtvann.
Romslig stue- og kjøkken løsning med gjennomgående planløsning.

Karl Staaffs vei 54, Oslo

 • Entré
  Leiligheten ligger i byggets fjerde etasje og har adkomst via en felles trappeoppgang. Vel oppe kommer dere inn i en praktisk innredet entré som gir et svært godt førsteinntrykk. Ved døren er det montert porttelefon med monitor og knagg, men entreen har også garderobeskap med speilfronter. Gulvet er hensiktsmessig flislagt i mørke toner, veggene er slette og hvitmalte, mens himlingen har downlights.

  Stue
  Videre inn ligger det en stue med åpen kjøkkenløsning. Stuen er som resten av leiligheten holdt i en delikat og moderne stil. Det hele får et fint gjennomlys fra gode vindusflater i hver ende, inkludert en glassdør ut til balkong. Stuen har en avlang form som gir god plass til både sofagruppe og spisebord. Veggene er malt i en stilren gråtone og gulvet har et grålig laminat fra 2020.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger godt tilbaketrukket i sin egen krok og fikk i 2020 ble det satt inn en ny, tidsriktig innredning. Mørke, slette fronter med innfreste gripetak er kombinert med sorte benkeplater i laminat.

  Koketopp, samt en oppvaskkum i kompositt med matchende armatur og spyleslange, er nedfelt i benken. Over benken er det blant annet hyller, vindu, kroker til utstyr, samt sort ventilator og beskyttelsesplate. For øvrig har kjøkkenet stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser integrert.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet i leiligheten er av god størrelse og ble pusset opp i regi av borettslaget i 2004/05. Det er tidløst flislagt med mørkegrå gulvfliser og hvite veggfliser. Rommet har gulvvarme, badekar med dusjarmatur, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. Baderomsinnredningen består av speil med overlys, en sortmalt seksjon med servant og en vegghylle. Downlights og et lite vindu sørger for god belysning.

  Soverom og garderobe
  Leiligheten har to fine soverom som ligger godt skjermet fra hverandre, på hver sin kant av entreen. Begge soverom har god plass til møblement. Hovedsoverommet har sortmalte vegger brutt opp av spiler og en åpen garderobeinnredning, mens det andre soverommet er malt i en delikat grønntone. Ekstra oppbevaringsplass finnes i entreen. For lagring disponeres det to boder på henholdsvis ca. 3 kvm og ca. 7 kvm.

  Balkong
  Utenfor stuen har leiligheten en balkong med god oversikt over fellestomten og nabolaget. Balkongen har innglassing som kan skyves til sides, noe som gjør at uteplassen kan brukes langt utover sommermånedene. Arealet på ca. 7 kvm gir god plass til sittegruppe. Her ute er det lys og teppebelagt dekke. Innglassingen ble montert i 2020, samme år som soverommene fikk nye vinduer.
 • Leiligheten ligger i et sentralt, men rolig boligområde på Ulven i Oslo. Her bor dere med nærhet til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon, og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Ulven tilhører bydel Alna i Oslo og består hovedsakelig av lavblokker fra 50-tallet og terrasseleiligheter, men det planlegges utbygging av nærområdet mellom Økern og Ulvensplitten, med fokus på å skape en grønn bydel.

  Det er omlag 500 meter til Valle Hovin og Valhall Arena, som er kjent for sine allsidige idrettsanlegg og store konsertarrangementer. Her finner du også Hovindammen, en liten idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger.

  Lekeplass og Ulvenjordet park ligger i det umiddelbare nærområdet. For større utflukter kan turen legges langs Alnaelva, til Svartdalsparken eller Tøyenparken. Sistnevnte har fine akebakker vinterstid, i sydenden ligger Caltexløkka ballbaner, og rett ved siden av finner du Kampen park. Det er ellers nærhet til Botanisk hage, Klatreverket på Bryn og tennisanlegget på Hasle.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på søndagsåpen Matkroken, som ligger 300 meter fra boligen. Det er heller ikke langt til Kiwi og Rema 1000. I tillegg er det kort avstand til hyggelige Fyrstikktorget på Helsfyr. Det er kort vei til Alnasenteret - landets største faghandelssenter med store varehus og serviceenheter, så vel som Tveita Senter og handlegatene i Oslo sentrum.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og T-bane. Det er ca. 200 meter til Teisenkrysset busstopp som betjener en rekke linjer med kort reisetid inn til sentrum. Det er litt over 1 km til Helsfyr T. Med bil fra boligen tar det ca. 7 min til Helsfyr, 9 min til Økern, 11 min til Nydalen, 13 min til Oslo S og 29 min til Oslo lufthavn

  Fra eiendommen er det 1,1 km til Bryn barneskole og halvannen km til Fyrstikkalleen ungdomsskole. Det er også kort vei til flere videregående skoler, inkludert Fyrstikkalleen videregående skole, også kalt F21. Nærområdet har flere kommunale og private barnehager, der Valle Hovin Idrettsbarnehage og Teisentoppen er de nærmeste.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Boligblokk med bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i betong/mur, Saltakskonstruksjon i tre tekket med takplater. Yttertak er ikke besiktiget. Leilighetene har adkomst via felles oppgang. Grunnforhold kan som regel ikke fastslås med sikkerhet ved visuell
  kontroll. Det er grunn til å tro at bygningen er antatt fundamentert på faste og komprimerte masser med betong såler samt grunnmur av betong og eventuell fungerende drenering antas fra angjeldende byggeår. Yttervegger over grunnmur som utvendig er forblendet med tegl.

  TG3 STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK
  - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
  Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. TG3 gir med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er registrert noen skjevheter og stedvis knirk. Det er nivlert i rom: Stue/kjøkken: De er registrerrt avvik på 4 cm igjennom hele rommet. Stort soverom: registrert avvik.

  TG2 AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
  - Våtrom > Overflater Gulv > Bad
  Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
  - Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad
  Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  - Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad
  Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet.
  - Våtrom > Ventilasjon > Bad
  Rommet har kun naturlig ventilasjon.

  TG2 AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
  - Utvendig > Vinduer - 2
  TG2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levetid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før kontroll og justerin av vinduer, hengslede er 2-8 år. Normal tid før utskifting av trevindu er 20-60 år.
  - Utvendig > Dører
  Det er avvik: TG2 er valgt på grunn av at elementer/materialer har en viss levedtid og at halvparten av forventet brukstid er gått. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20-40 år. Normal tid før kontroll og justering tredører er 2-8 år.
  - Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
  Kjøkken har ventilator med omluft (kullfitler).

  For mer detaljert beskrivelse se tilstandsrapport datert 27.10.2022 utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen.

  Rekvirent/eier opplyser ang. følgende vedlikeholds historikk:
  - Renovering 2020, nytt kjøkken, nytt gulv, innglassing av balkong

  Vedlikeholds historikk utført i regi av borettslaget/sameiet:
  - Nye vinduer på soverommene 2021
 • 4. etasje: BRA 74 kvm, P-ROM 67 kvm.
  Areal hentet fra tilstandsrapport datert 27.10.2022 utarbeidet av takstmann Jo Henrik Stigen.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.
 • Det er naturlig ventilasjon i leiligheten og kullfilterventilator på kjøkkenet. Videre finnes det rør-i-rør-opplegg og et sikringsskap med automatsikringer.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med gulvvarme i badet og radiatorer fra 2021 i andre rom. Varmtvann er felles og i regi av borettslaget.
 • Grunneier: Kirke og Undervisningsdepartementet
  Festeavgift kr:
  Festeavgift er p.t. ca 134.000,- pr år. Det er mottatt varsel om økning til ca kr 524.000,- men det er ikke avklart når eller om dette vil tre i kraft.
 • Borettslaget har 38 parkeringsplasser som leies ut etter ansinitet, samt 125 garasjeplasser med omsettelig leierett. Leieretten omsettes fritt blant andelseierne. Det er også mulig å kjøpe garasje i AS Ulven-Helsfyrgarasjene.

  Alle borettslagets garasjer og utleieplasser er klargjort for lading. Ladeanlegget administreres av Ohmia, og boks og abonnement bestilles derfra. Beboere uten fast plass kan lade på næringsplassene utenom åpningstid. I tillegg er det kommunale ladeplasser nederst i Karl Staaffs vei.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Forretningsfører: Obos
 • Borettslaget består av 439 andelsleiligheter. I tillegg kommer 2 tjenesteleiligheter.
  Ulven Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 947851217, og ligger i bydel Alna i Oslo kommune med adressene:
  Karl Staaffs Vei 1-47/2-56
  Tomten festes av OVF og har gårds- og bruksnummer 64/31.
  Hjemmeside: www.ulvenborettslag.no

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  - Det er vedtatt på ekstraordinært årsmøte at det skal tas opp lån på kr. 3 000 000,- for utbedring av tak.
  - Borettslaget praktiserer utskifting av vinduer og dører etter behov.
  - Borettslaget tar opp lån på kr. 7 000 000,- for utskifting av dører og callinganlegg. (Nytt callinganlegg er på plass i leiligheten).
  - Borettslaget tar opp lån på kr. 6 000 000,- for utskifting av utvendige rør.
  - Det er vedtatt at borettslagets lån refinansieres med låneopptak for å slippe administrasjonskostnader og termingebyr.
  - Borettslaget har planer om skifte/vedlikeholde tak og skifte calling anlegg, m.m. med nytt låneopptak i 2022 til orientering. Det ble vedtatt på generalforsamling 2022. Ca kr 12 mill av lån er tatt opp, men ikke tatt ut og ikke fordelt på andelseiere. Det vil bli høyere fellesgjeld og felleskostnader når lån tas ut til orientering. Lån pr Pr. 06.10.2022 gjenstår det ca. kr. 12.249.500,- . som ikke er tatt ut på lånet
  - Felleskostnader økte med 15% 01.01.2022.
  - Ny eier skal betale kr 260,- + administrasjonskostnader kr 94,- for nye skilt til postkasse og ringetablå. Dette blir fakturert ny eier direkte fra oss
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler.
 • Tryg Forsikring
  Polisenummer: 7248492
 • Formuesverdi som primærbolig kr 897 194 per 31.12.20 15:55
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 229 899 per 31.12.20 15:55
 • 4 700 pr. mnd.
  Felleskostnader inkluderer forretningsførsel, nedbetaling av fellesgjeld, varmtvann, fyring, kommunale avgifter, TV, internett, felles bygningsforsikring, festeavgift, drift- og vedlikehold m.m.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 234 000,- pr. 01.10.22.
  Andel fellesformue kr 3 858,- pr. 01.10.22.
 • Lånenr: OBOS03-98208029436
  Restsaldo: 98.284.340,-
  Restløpetid: 24 år og 8 mnd
  Type rente: flytende
  Rente: 3,30%
 • Strøm, forsikring, felleskostnader, m.m.
 • Det er utstedt ferdigattest på balkong og fasadekledning datert 01.10.1993.
  Det er utstedt ferdigattest datert 16.06.2005.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Hvitevarer på kjøkken, kombi vask/tørk på bad, alle lamper og garderobeskap i gang og på soverom medfølger.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Andelsnr. 353 Orgnr. 947851217 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Avtalt provisjon 1,5%
  Markedsføring kr. 22 000,-
  Tilrettelegging kr. 16 000,-
  Oppgjør kr. 6 500,-
  Visning pr. stk kr. 2 500,-
  + Direkte utlegg
  Alle summene er inkludert mva.

  Dersom handelen ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket tilrettelegging, markedsføring, utførte visninger og alle direkte utlegg. Megler har også krav på et rimelig vederlag for brukte arbeidstimer. Kostnad pr. time kr. 2 500,- dog ikke høyere sum enn kr 30 000,-
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Johan Olof Axelsson
  Synne Stener Hansen
Nils-Erling Bleikvassli

Megler

Nils-Erling Bleikvassli

97 79 34 81

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev