aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Konghellegata 8 - Presentert av Nina Friis Stensland v/Aktiv Carl Berner.

Oslo Konghellegata 8

Gjennomført fabrikkleil fra 2009 med takhøyde på 2,91. Gulvvarme i alle rom. Garasjeplass*. Heis. Fantastisk takterrasse

 • 6 450 000
 • BRA 84 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING6 450 000
 • OMKOSTNINGER173 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 623 392
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 938
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 84 m²
 • FELLESKOST./MND4 118
 • TOMT4 629 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 6 450 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  161 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 450 000,-))
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  173 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 623 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Konghellegata 8 - en unik og moderne fabrikkleilighet med skikkelig WOW-faktor!
Leiligheten ble bygget i 2009 og holder følgelig god innvendig standard. Store vinduer og takhøyde målt til 2,91m gir et unikt, lyst og luftig hjem som dere bare må oppleve! Ønsker dere et hjem med god plass og moderne løsninger, hvor originale detaljer er godt bevart? Det får dere her! Planløsningen er gjennomgående og godt utnyttet med en herlig, sosial sone i den ene enden, og velvære og soverom i den andre. Alle veggflater er malt i lyse, behagelige fargetoner som gjør det enkelt å trives. Den sosiale, åpne løsningen mellom stue og kjøkken blir fort boligens hjerte - stedet å nyte rolige kvelder med film, eller større, sosiale sammenkomster. Det er godt med lagringsplass med innvendig- og utvendig bod. På de varme dagene er det deilig å kunne trekke opp på den fantastiske takterrassen som har flotte sol- og utsiktsforhold. Her kan dere ta med dere flyttelasset og flytte rett inn!

Drømmer dere om et stille og rolig nabolag, men samtidig gangavstand til det pulserende bylivet? Det får dere her! Leiligheten har en skjermet beliggenhet i en rolig gate mellom Rosenhoff, Sinsen og Carl Berner. Det er gangavstand til absolutt alt trenger, enten det er godt servicetilbud, store grøntområder, restauranter, eller en rekke matbutikker, vinmonopol mm. Her ligger alt til rette for enkle hverdager!
Alle vegger er malt i lyse, tidløse farger som gjør det enkelt å innrede etter eget ønske og behov.

Konghellegata 8, Oslo

 • Leiligheten ligger i det som opprinnelig var et eldre næringsbygg, men som i 2009 ble ombygget til et stilrent, moderne boligkompleks. Leiligheten holder følgelig god innvendig standard, og har en flott kombinasjon av de originale fabrikkdetaljene og moderne, gjennomtenkte løsninger. Store vindusflater og særskilt god takhøyde sikrer et lyst, luftig og åpent hjem. Alle veggflater er malt i tidløse, moderne fargetoner. Bad og kjøkken er fra byggeåret. Alle gulv er lagt med slitesterkt laminat og har underliggende, vannbåren gulvvarme. Her er det bare å pakke ned flyttelasset og flytte rett inn!

  Entré:
  Fra bakkeplan er det enkel adkomst via heis eller trapper til leiligheten som ligger skjermet til i 5. etasje.
  I det dere trer over dørstokken forstår dere umiddelbart hvilket unikt hjem dette er! Entreen er stor og innbydende med god plass til yttertøy og sko. Praktiske, plassbygde hylleløsninger og skoskap gjør det enkelt å holde orden i inngangspartiet. Lysmalte vegger, god takhøyde og slitesterkt gulv med underliggende varme sikrer en hyggelig velkomst. Fra entréen er det adkomst til alle rom i boligen.
  I enden av gangen er det adkomst til en praktisk innvendig bod som gir godt med lagringsplass.

  Åpen stue & kjøkkenløsning:
  Den sosiale, åpne løsningen mellom stue og kjøkken blir fort boligens hjerte - stedet å nyte rolige kvelder med film, eller større, sosiale sammenkomster med familie og venner. I det dere ankommer rommet legger dere umiddelbart merke til den lekre kombinasjonen av originale detaljer som takbjelker, god takhøyde (målt til 2,91m), store vinduer og balkongdører som strekker seg fra tak til gulv, og de moderne løsningene. På de varme dagene er det herlig å kunne sette opp de doble balkongdørene og kjenne den deilige sommerluften i rommet. Rommets gode størrelse gir naturlig plassering til kosekrok med sofa, bord og tv-benk i den ene enden og stor, sosial spisestue i den andre.
  Her ligger alt til rette for at familien kan samles, med god boltreplass for både store og små.

  I hjørne av rommet den stilrene kjøkkeninnredningen plassert. Innredningen har hvite, glatte fronter og trefinert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er godt med skap- og benkeplass som gjør det enkelt å holde orden. Av hvitevarer følger komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
  Den sosiale åpningen mellom stue og kjøkken er noe dagens eier selv har satt stor pris på! Her er det enkelt å sosialisere og kokkelere på samme tid.

  Soverom 1:
  Fra stuen er det adkomst til et av boligens 2 soverom.
  Soverom egner seg utmerket som barnerom, gjesterom eller kontor.
  Rommet er av god størrelse og kan enkelt innredes etter eget ønske og behov.
  Veggene er malt i en lun, behagelige blåtone som sikrer de minste en god natts søvn.

  Alkove:
  Tidligere eier har bygget en praktisk alkove i det ene hjørnet av oppholdsrommet.
  Rommet er svært praktisk og kan benyttes som barnerom, lekerom eller som kontor.
  De store vinduene siker godt med lys i rommet. Her er bruksmulighetene mange!

  Hovedsoverom:
  Boligens hovedsoverom er stort og innbydende med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord.
  Veggene er malt i en lun fargetone som sikrer en god nattesøvn. Store vinduer sikrer allikevel et lyst og luftig soverom. Langs den ene veggen er det etablert store garderobeskap som gir godt med plass til klær og sko.

  Bad:
  Badet er romslig og moderne, med pene gulv- og veggfliser, samt underliggende gulvvarme.
  Dette badet har alt dere trenger med pen badesominnredning, servant, dusjhjørne med veggmonterte dører, stort speil med lys over, skap for lagring og veggmontert wc. Det er også plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet. Dette er et herlig sted å starte dagen!

  Overflater:
  Innvendige gulvflater belagt med henholdsvis: laminat.
  Innvendige veggflater belagt med henholdsvis: Malte flater av plater og mur.
  Innvendige takflater belagt med henholdsvis: Malte flater i alle rom bestående av dekke/ plater.
  Takhøyde i leiligheten er målt opp mot 2,91.m.

  Annet:
  Vannledninger
  Røropplegg i boligen fremstår med:
  vanntilkobling med Pex-rør, samleskap med rørkurser og hovedstoppekran er plassert utenfor bad.
  Stoppekraner er testet og fungerer som de skal.

  Avløpsrør:
  Avløpsrør på kjøkken og bad fremstår med plastrør.

  Ventilasjon:
  Det er balansert ventilasjon i leiligheten, aggregat med tilhørende filter er plassert i bod. Eier opplyser at filter blir skiftet to ganger pr. år.

  Elektrisk anlegg:
  Elektrisk anlegg er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg.
  Sikringsskap med automatsikringer plassert i entre.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  Ingen forhold har fått TG2.

  Forhold som har fått TG3:
  Ingen forhold har fått TG3.
 • Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt plassert på Rosenhoff/Carl Berner. Her har man kort gangavstand til det meste av forretninger, servicetilbud, dagligvare, treningstilbud og grøntområder. Kombinasjonen av fredelige omgivelser i et samtidig sentralt bomiljø gjør denne leiligheten attraktiv.

  Servicetilbud:
  Nærmiljøet byr på det aller meste av forretnings- og servicetilbud. Nærbutikker som Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris med sine gunstige åpningstider. En kort spasertur til Carl Berner med Samsons café, Mini Sushi, grønnsaksbutikk og døgnåpen 7 eleven. Etter travle dager kan det friste med take away. Valentino pizza i Konghellegata kan anbefales og Bislett kebab.

  Carl Berner - en by i byen:
  Carl Berner opplever stor utvikling og forventes å bli et nytt samlingspunkt for bydelen. Nærområdet byr på alt du måtte trenge i umiddelbar nærhet med flere gode service- og forretningstilbud, alle med minutters gange fra leiligheten. Det nyeste tilskuddet er Carl Berner Torg, en rusletur fra leiligheten, som åpnet dørene i februar 2021. Her finnes blant annet Coop Mega som kan friste med sin deilige ferskvaredisk og et stort utvalg av dagligvarer, apotek, kaffebrenneriet, og Asia Avenue som er en ny og spennende asiatisk restautant. Carl Berner passasjen ligger også kun noen få minutters gange fra boliger og kan tilby bla. vinmonopol, frisør, KIWI, blomsterbutikk mm. Hvis dette ikke er nok finnes det flere tilbud rundt rundkjøringen i Carl Berner krysset. Her er det både Narvesen og 7-eleven, W.B Samson, Coop Extra, Backstube og Kaffekompaniet, Carl Berner frukt og grønt og delikatesser som selger ferske grønnsaker og Mini Sushi som kan by på deilig take-away. Her finnes også postkontoret. Andre praktiske gjøremål kan selvsagt også gjøres her, i ditt nye nabolag. Området kan by på flere forretninger som lampemagasinet, Elkjøp, Jernia, skredder, Dr. Dropin, Squeeze for en deilig massasje, flere blomsterforretninger, og nok et apotek. Hvis du mot all formodning skulle ha glemt at butikkene stenger på søndager må du ikke fortvile. Joker Carl Berner er søndags-og døgnåpent. Dette er et område hvor vi virkelig mener det, når vi sier at du har alt du måtte trenge i umiddelbar nærhet.

  Kort vei til grøntområder:
  Liker du flotte tur- og grøntområder, er dette en bra beliggenhet for deg. I naboparken Torshovdalen har du god utsikt og store grøntområder. Parken er velegnet for grilling og piknik. I tillegg ligger Torshovparken, Ola Narr- og Tøyenparken med populære Øyafestivalen, Tøyenbadet, Botanisk hage, Birkelunden og Sofienbergparken alle i gangavstand fra boligen. Turmulighetene langs Akerselva er heller ikke langt unna.

  Treningsmuligheter:
  For den aktive finnes flere treningssentre i nærheten som Elixia, Bare trening og Fresh Fitness på Carl Berner. Rett rundt hjørnet finner man CrossFit Yggdrasil. Utomhus byr nærområdet på minigolf, sandvolleyballbaner og tennisbaner.

  Kollektivtrafikk - tilbud i særklasse:
  Rosenhoff er nærmeste stasjon med trikk 17, flybussen, buss 31, 33 og flere ekspressbusser nordover, samt ekspressbuss til Blindern (i rushtid). Sinsen T-banestasjon er også få minutters gange fra boligen. Carl Berners Plass er et viktig knutepunkt i kollektivtrafikken, og fra leiligheten er det direktelinjer med trikk, T-bane eller busser til destinasjoner som BI Nydalen, Blindern, Høyskolen, Ullevål Sykehus, Oslo S, Majorstuen, Bislett m.m. Med andre ord kommer man seg enkelt rundt i hele sentrum. Skal man benytte seg av kollektivtilbudet så behøves ingen planlegging, da man enkelt kommer seg rundt overalt i byen og som regel med en direktelinje til din destinasjon. For eksempel tar t-banelinjen "Ringen" deg til BI Nydalen på 3 stopp og til UiO Blindern på 6 stopp. Av T-banelinjer så har man linje 4,5 og 6. Grünerløkka med sitt pulserende byliv er innen gangavstand.

  Rodeløkka:
  Et av byens mest sjarmerende områder ligger få minutters gange unna leiligheten - Rodeløkka er et vakkert og idyllisk boligområde med masse sjarm. Det er ikke nok å bare se området, det må også oppleves. Rodeløkka ligger stille og skjermet til. Her er det ingen gjennomgangstrafikk. Bebyggelsen er karakteristisk, og består i stor grad av eldre trehus. Her er det også en populær velforening som arrangerer populære aktiviteter for barn og voksne.

  Grünerløkka:
  Innen gåavstand finner du også hippe og urbane Grünerløkka som er kjent for sitt pulserende kultur- og uteliv. Her finner man spennende kaféer og restauranter - blant annet populære Munchies, Delicatessen, Villa Paradiso etc. På Grünerløkka er det kort vei til populære utesteder som Blå, Aku Aku og Parkteatret. Liker man å gå på loppemarked, arrangeres dette hver søndag i Birkelunden.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektiv sjekk ut www.ruter.no.
 • Bygning generelt:
  Blokken fremstår med yttervegger i pusset konstruksjon.
  Leilighetens etasjeskillere i betong.
  Yttertak i flat konstruksjon, antatt tekket med papp og beslag.

  Vinduer:
  Vinduer i boligen fremstår med 2-lags glass i trerammer.
  2009.

  Dører:
  Entredør i laminert utforming med B-30/ 35db klassifisering.
  Entredør fremstår med normal funksjonalitet.
  Alder: 2009

  Etasjeskille/gulv mot grunn:
  Etasjeskille i betong-elementer.

  Innvendige dører:
  Innvendige dører fremstår med glatte dørblader i malt utførelse.
  Innvendige dører fremstår med normal funksjonalitet.
  Alder: 2009

  Se vedlagte tilstandsrapport utført av Glenn-Erik Larsen for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • 5.et: Bra/P-rom: 85m²/84m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue/kjøkken, bad, 2 soverom, bod og alkove

  I tillegg:
  Med boligen følger det en kjellerbod på 5m², merket med C-506.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Det er vannbåren gulvvarme i leiligheten.
  Fordelerskap med kurser er plassert i entre utenfor bad.
 • Tomtens grunnareal: 4629 kvm.
  Tomten er pent opparbeidet med gress og annen beplantning. Stor, felles bakgård og takterrasse tilgjengelig for alle beboere.
 • Dagens eier eier en garasjeplass i garasjeanlegget under bygget. Denne plassen kan kjøpes om ønskelig, men følger ikke leiligheten ved salg.
  I tillegg til felleskostnader kommer det da en garasjeleie på kr. 200,- pr mnd.
  Det er lagt opp infrastruktur for monerting av el-lader på plassen.
  Dersom parkeringsplass skal følge med salg, send eierskiftemelding til parkering@usbl.no i tillegg til eierskifte@usbl.no

  PS: §8 Salg og utleie av parkeringsandel
  Det er fri omsetning og utleie av parkeringsplasser. Alt salg og utleie av parkeringsplasser skal annonseres på sameiets Facebookside. Salg av garasjeplasser skal meldes til styret og forretningsfører for Boligsameiet Trondheimsveien. Det gjøres derfor oppmerksom på at det høyeste budgiver får kjøpe plassen (dersom det er noen internt i sameiet som ønsker også plassen).

  Gunstig beboerparkering i nabolaget.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: USBL
 • Sameiet Trondheimsveien 139 er organisert etter de bestemmelser som følger av loven,
  og har til formål å drive eiendommen i samråd med, og til det beste for, eierne. Sameiet
  Trondheimsveien 139 ligger i Oslo kommune, og har organisasjonsnummer 993629642
  Sameiet Trondheimsveien 139 består av 144 boliger og 10 næringslokaler.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Fra husordensregler:
  5. Dyrehold
  Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for de andre beboerne. Søknad om dyrehold skal derfor godkjennes av styret og egen erklæring om dyrehold må signeres av seksjonseieren.
  Det er ikke tillatt å lufte hunder i bakgården eller på takterrassene. Seksjonseier er for øvrig ansvarlig for skadene som dyret påfører fellesarealer eller den enkelte beboer.
 • KLP Skadeforsikring
  Polisenummer: 65679582
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 501 121 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 404 037 per 31.12.20
 • 4 118 pr. mnd. Forretningsaførsel, drift og vedlikehold, varmtvann og fyring, internett, felles forsikring mm.
  Fellesutgifter: Brensel 1 160
  Felleskostnader bolig 2 200
  Avsetning vedlikehold 194
  Tilleggsytelser: Internett 249
  Tv 315
 • Andel fellesgjeld pr. 31.12.2021 kr 0,-
  Andel fellesformue pr. 31.2021 kr 30.198,-
 • Ingen lån registrert hos selskapet
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Inkludert i boligens fellesutgifter.
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.
 • Det er utstedt brukstillatelse på eiendommen fra 2009.
 • Erverver av seksjon og leietaker av bruksenhet må godkjennes av styret. Godkjenning kan bare nektes når det er saklig grunn til det. Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Fra husordensregler:
  6. Utleie
  Ihht sameiets vedtekter er det tillatt å leie ut boligen. Seksjonseier har allikevel det fulle ansvar overfor sameiet for enhver skade eller ulempe som leietakere påfører fellesskapet eller enkeltbeboere.
  Styret i sameiet skal gis skriftlig beskjed om hvem boligen leies ut til, samt kontaktinfo på leietakerne, slik at styret til enhver tid har oversikt over hvem som bor i gården.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  1938/912124-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  26.04.1938
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
  Overført fra: 0301-83/160
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1938/10046-1/105 Bestemmelse om veg
  31.08.1938
  Bestemmelse om kloakkledning
  Bestemmelse om gjerde
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 0301-83/160
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1941/8036-1/105 Erklæring/avtale
  12.08.1941
  VEDR. BRANNVEGG
  Overført fra: 0301-83/160
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1951/782-1/105 Bestemmelse iflg. skjøte
  19.01.1951
  Bestemmelser om innkjørsel for naboeiendom
  Bestemmelser om vedlikehold
  Overført fra: 0301-83/160
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1958/4338-1/105 Skjønn
  22.04.1958
  Overført fra: 0301-83/160
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1972/3593-1/105 Skjønn
  01.03.1972
  Overført fra: 0301-83/160
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2014/485898-1/200 Pantedokument
  16.06.2014
  BELØP: NOK 3.000.000
  Panthaver:NORDEA BANK ABP FILIAL I NORGE
  Org.nr: 920058817

  2020/2822706-1/200 Pantedokument
  04.08.2020 08:56
  BELØP: NOK 1.000.000
  Panthaver:NORDEA EIENDOMSKREDITT AS
  Org.nr: 971227222
  Elektronisk innsendt

  Grunndata
  2008/790323-1/200 Seksjonering
  29.09.2008
  opprettet seksjoner:
  snr: 115
  formål: Bolig
  sameiebrøk: 84/14209

  2018/441043-1/200 Reseksjonering
  15.02.2018 21:00
  snr: 115
  formål: Bolig
  sameiebrøk: 84/15012
  Seksjon opprettet fra fellesareal
  Endring av tilleggsdel
  Endring av sameiebrøk
  For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
 • Eiendommen er regulert til bolig. Den ligger i et område regulert til bolig, forretning, kontor, industri og bevertning. Reguleringen har betegnelsen S-4249 21.06.06. Reguleringskart med bestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 83 Bnr. 160 Snr. 115 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 0,80 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr. 19.900,-
  Visninger/Overtakelser kr. 2.890,- pr. stk.
  Oppgjørshonorar kr. 4.990,-
  Markedsføringspakke kr. 16.990,-
  Prospektpakke kr. 3.990,-
  Meglerpakke kr 1.955,-
  Meglerlisens kr. 393,-
  Grunnboksspørringer kr. 990,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører kr 4.274,-
  Eierskiftegebyr til forretningsfører: 6.115,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr. 585,-
  Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 2,5 promille av salgssum.
  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anders Rosten
  Ekaterina Pavlova
Nina Friis Stensland

Megler

Nina Friis Stensland

98 08 41 42

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev