aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Lindebergveien 23C!
Velkommen til Lindebergveien 23C!

OSLO Lindebergveien 23C

Lekker 4-roms familieleilighet | Balkong på 16 m² | Garasjeplass | Gåavstand til skole & barnehage

 • kr 4 600 000
 • BRA 100 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 4 600 000
 • Omkostningerkr 17 560
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 835 689
 • EierformAndel
 • Byggeår1975
 • Soverom3
 • ArealP-rom 97 m²
 • Andel fellesgjeldkr 218 129
 • Felleskostnaderkr 5 931
 • Tomt17 179 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 600 000 (Prisantydning) 218 129 (Andel av fellesgjeld)   4 818 129 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   4 835 689 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Planskisse fra takstmann.
Velkommen til Lindebergveien 23C! Dette er en pen 4-roms familieleilighet med smart planløsning og attraktiv beliggenhet i barnevennlige omgivelser, med kun få meter til aktivitetspark, skole og fritidsaktiviteter. Leiligheten har stue, kjøkken, entré, 3 soverom, bad og separat WC. Varme sommerdager og lune høstkvelder kan nytes på den fantastiske balkongen. Uteplassen vil fungere som ekstra oppholdsrom på vår- og sommerhalvåret. Det er mulig å leie garasjeplass fra borettslaget etter venteliste, både med og uten el-billading. Dagligvarebutikker er like i nærheten, og gåavstand til Lindeberg senter. Aktive idrettsmiljø i nærområdet, turstier i Østmarka og kulturarrangementer på Furuset.

Lindebergveien 23C, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 100 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 97 kvm Entré, bad, kjøkken, stue, soverom, toalettrom
  Sekundærrom
  2. etasje: 3 kvm Bod  Tomt
  17179m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt. Borettslagets tomt fremstår som ryddig og pent opparbeidet. Store grøntområder i gårdsrommene med plen, trær, lekeplasser og sittegrupper. Bilfritt og rolig bomiljø med asfalterte internveier. Umiddelbar nærhet til marka med fine rekreasjonsmuligheter sommer som vinter og med fine turstier, lysløyper, badevann m.m. Kort vei også til god offentlig kommunikasjon i form av både fly-buss, busser og T-bane. Gangavstand til skoler, barnehager og sentralt beliggende i forhold til butikker og kjøpesentra. Et område som er trafikkstille og meget barnevennlig med flotte grøntarealer og lekeplasser.

  Beliggenhet
  Om du ønsker å bo i rolige og grønne omgivelser, og samtidig sentralt med alle nødvendige fasiliteter like i nærheten, er denne boligen på Lindeberg et godt valg! Heggen borettslag ligger på grensen til Østmarka, hvor du finner naturopplevelser for folk i alle aldre. Her finner du milevis med turstier og lysløyper som passer perfekt til både trening og roligere turer. Det finnes mange bade- og fiskevann i gangavstand fra boligen, hvor Lutvann ligger nærmest. Her er det flotte badeplasser med sandstrand og badetrapp, og svaberg og klipper for de vågale. Her er det også gode fiskemuligheter, og mange padler også kano og kajakk ut til øyene. Andre populære badevann er Ulsrudvann og Nøklevann. Ulsrudvann har Oslos varmeste badevann, og på Nøklevann er det muligheter for leie av kajakk og kano for medlemmer av Nøklevann ro- og padleklubb. Rundt Nøklevann er det også mange flotte leirplasser. Ellers er Mariholtet og Rustadsaga populære destinasjoner, med servering året rundt. Ca. 5 minutter fra boligen finner du Lindeberg nærsenter. Her finner du matbutikk, søndagsåpen grønnsakshandel, frisør, apotek, kiosk, lege og tannlege, og flere helse- og velværetilbud. Her er det også buss og t-baneforbindelse. I tillegg har du Coop Extra med Post i butikk litt lengre ned i Lindebergåsen. Det finnes et mangfold av fritidsaktiviteter i nærområdet. Her kan du ta på seg skiene rett utenfor døren og legge i vei innover i et bredt løypenett i marka eller gli ned til skitrekket i Jerikobakken, rett nedenfor borettslaget. I tillegg har du en rekke fritidsaktiviteter i nærområdet som bl.a. ballbinge og bordtennisbord ved Lilleskogen, Lindeberg sportsklubb med kunstgressbane, svømmehall på Furuset, Furuset Forum med is- og håndballhall. I krysset mellom Lindebergveien og Lindebergåsen ligger nye Lindebergparken. Her er det laget et hyggelig torg med benker og beplantning, ballbane, treningsapparater og tursti rett opp til Østmarka. Nærmeste treningssenter er Fresh fitness i Jerikoveien og på Haugerud, Sats på Hellerud og Actic på Furuset. Det er et stort utvalg av kjøpesentre i området som Ikea på Furuset, Tveita og Alna senter, samt Metro og Triaden senter på Lørenskog. I tillegg er det kort vei til Oslo sentrum med alt et rikt byliv kan tilby.

  Adkomst
  Lindeberg er en del av bydel Alna og ligger ca. 10 km nordøst for Oslo sentrum. Svært enkel adkomst til E6 og kun ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum og ca. 30 minutters reisetid til Gardermoen.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  De nærmeste her er Havnehagen Barnehage, Ospa Barnehage, Lindebergstua Kanvas Barnehage, Lindebergskogen Barnehage og Plassen Barnehage. Se mer informasjon her: https://www.oslo.kommune.no/barnehage/finn-barnehage-i-oslo/

  Skolekrets
  Lindebergveien 21B sokner til Lindeberg skole. Se mer informasjon her: https://www.oslo.kommune.no/skole-og-utdanning/skoleoversikt-og-skolekrets/skolekrets-barneskole/

  Offentlig kommunikasjon
  T-banens linje 2 har 8 avganger i timen på dagtid, og reisetid til Oslo sentrum er ca. 18 minutter. På nedsiden av senteret stopper 25-bussen og 79-bussen. Fra Karihaugveien på Øvre Lindeberg, ca. 10 minutters gange fra boligen, har man buss nr. 100 og 110 mellom Oslo Bussterminal og Skedsmokorset/Lillestrøm, ekspressbusser og flybuss. Det går også nattbuss (N2) fra Oslo sentrum til holdeplass ved Lindeberg senter.

  Byggemåte
  Boligblokk oppført i 1975. Blokken fremstår med yttervegger i pusset konstruksjon. Leilighetens etasjeskillere i betong. Yttertak i flat konstruksjon, antatt tekket med papp og beslag. Vinduer: Vinduer i boligen fremstår med 2-lags glass i trerammer. Dører: Balkongdør i treramme med 2-lags glass. Entredør i finert utforming med B-30 / 35db klassifisering. Innvendige dører fremstår med profilerte dørblader i malt utførelse. Dørblader, dørvridere og karmer, fremstår med normal funksjonalitet.

  Innhold
  4-roms andelsleilighet med stue, kjøkken, 3 soverom, bad, toalettrom og innvendig bod. Leiligheten er beliggende i byggets 2.etg. og fremstår med: - Laminat og fliser på gulvene og malte veggflater. - Badet og wc er flislagt på gulv og vegger. - Kjøkkeninnredning fra HTH fremstår med enkelte integrerte hvitevarer. Adkomst til balkong fra kjøkken. Med boligen følger det en kjellerbod på 2,4m², merket med nr.109.

  Standard
  Kjøkkenet: Kjøkkeninnredning fra HTH fremstår med glatte/glass fronter. Laminert benkeplate med oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Lys under overskap og i glasskap, ventilator med kullfilter. Integrerte hvitevarer med komfyr, platetopp, og oppvaskmaskin. Bad: Leilighetens baderom er lyst og innbydende med underliggende varme i gulvet. Badet er utstyrt med dusjkabinett, servant med underskap, speil med lys over, opplegg for vaskemaskin og høyskap. WC: Overflater på WC er belagt med fliser på gulv og vegger. Innredning og garnityr fremstår med servant med underskap, speil og wc. Innvendig gulv: Innvendige gulvflater belagt med henholdsvis laminat og fliser Gulvet på bad er belagt med fliser og underliggende gulvvarme. Innvendige vegger: Innvendige veggflater belagt med henholdsvis malte flater av strie og mur, samt tapet. Innvendig himling: Innvendige takflater belagt med henholdsvis malte flater i alle rom bestående av dekke/ plater. Takhøyde i leiligheten er målt opp mot 2,44m. TG 1: Mindre avvik TG 2: Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS3600 gir TG2 TG 3: Store eller alvorlige avvik TGIU: Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse Det gjøres oppmerksom på følgende avvik i tilstandsrapporten: Takstmannens vurdering ved TG2: Våtrom > Etasje > Bad > Ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Tekniske installasjoner > Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Våtrom > Etasje > Bad > Overflater Gulv: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Våtrom > Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Kjøkken > Etasje > Kjøkken > Avtrekk: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Spesialrom > Etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon: Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Tekniske installasjoner > Avløpsrør: Det er påvist ufagmessig utførelse av avløpsledninger. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg: Det ble ikke opplyst om noe feil med det elektriske anlegget i leiligheten på befaringen. Det anbefales el-takst ved tvil om funksjonalitet og kapasitet.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Nye tak på bygningene - 2011 Rehabilitering av heisene - 2011 Fellesvaskeriene - Nye tørketromler og vaskemaskiner anskaffet i 2017 og 2018 Nytt calling anlegg - 2018

  TV/Internett/bredbånd
  Telia er leverandør, inkludert i fellesutgiftene.

  Parkering
  Parkering i lukket garasjeanlegg fordeles etter ansiennitet. Dersom det ikke er plass ledig ved overtakelse, vil borettslaget gi en midlertidig plass på gjesteparkering. Priser for leie er følgende: parkeringsplass kr. 450,- pr. mnd. og garasjeplass kr. 570,-. Det er lagt opp infrastruktur og anledning til å etablere Elbil-lader i garasjeanlegget for de som ønsker dette. Etablering av lader bekostes av den enkelte beboer. Forbruk belastes beboer. Forøvrig godt med gjesteparkering i tilknytning til garasjehuset ved innkjøringen til borettslaget

  Diverse
  Medlemskap Usbl; Alle kjøpere må være medlem av Usbl før overtakelse. Medlemskontingent engangsbeløp: kr. 300,- pr. person. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 600 000 (Prisantydning) 218 129 (Andel av fellesgjeld)   4 818 129 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   4 835 689 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming i leiligheten ved panelovner. Gulvvarme på toalettrom og i entrè.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1283387

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4620192

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel fyring, strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det er eiendomsskatt i Oslo kommune. Bunnfradraget i Oslo er i 2023 på 4 millioner kroner for bolig og fritidsboliger. Skattesatsen i 2023 er 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/. Faktura for eiendomsskatt sendes den som er registrert eier av eiendommen på faktureringstidspunktet. Ved eierskifte må kjøper og selger gjøre opp betalingen av eiendomsskatten seg imellom. Eiendomsskatt per år for 2023: 5,71 mill. eller lavere. Eiendomsskattegrunnlag 4 mill. eller lavere. Ingen eiendomsskatt. 6 mill. Eiendomsskattegrunnlag 4,2 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 600 kr. 7 mill. Eiendomsskattegrunnlag 4,9 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 2.700 kr. 8 mill. Eiendomsskattegrunnlag 5,6mill. Estimert eiendomsskatt per år: 4.800 kr. 10 mill. Eiendomsskattegrunnlag 7 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 9.000 kr. 15 mill. Eiendomsskattegrunnlag 10,5 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 19.500 kr. 20 mill. Eiendomsskattegrunnlag 14 mill. Estimert eiendomsskatt per år: 30.000 kr.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Andelsnummer
  165

  Part.obl.nr.
  950636173

  Felleskostnader pr. mnd.
  5931

  Andel fellesgjeld
  218129

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-10-31T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  16868

  Andel fellesformue per dato
  2023-11-01T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Heggen Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950636173

  Om borettslaget
  Heggen borettslag er et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i lagets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. En del av borettslagets boliger (begrenset til to 1-roms leiligheter) kan leies ut til andre enn andelseierne. Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie). Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l. Organisasjonsnummer: 950 636 173 Sameiets e-post: heggen@getmail.no Hjemmeside: https://www.heggenbrl.no

  Gebyr forkjøpsrett
  7728

  Forkjøpsrett
  Det praktiseres forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Boligen vil først kunne bli registrert på kjøper(e) etter at medlemskap er betalt. Iht. borettslagsloven av 6.6.2003 § 5-2, (4) skal alle som er medeiere i en andelsbolig ha egne medlemskap i boligbyggelaget Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 152043421, EIKA BOLIGKREDITT AS Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 02.11.2023: 5.75% pa. Antall terminer til innfrielse: 212 Saldo per 02.11.2023: 38 600 000 Andel av saldo: 218 129 Første termin: 30.11.2021Neste avdrag: 30.01.2024 (siste termin 30.06.2041) Ingen avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld på dette lånet.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

  Borettslagets forsikringsselskap
  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring
  SP586992

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler.

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest dattert 28.04.2008.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 600 000 (Prisantydning) 218 129 (Andel av fellesgjeld)   4 818 129 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 728 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 560 (Omkostninger totalt)   4 835 689 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17560

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 24 900,- oppgjørshonorar kr 4 990,- og visninger kr 2 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr 10 620,-. Utleggene omfatter gebyr tinglysing, utlegg opplysninger, eierskiftegebyr og lisens meglersenter. Dersom handel ikke kommer i stand eller oppdraget sies opp, har megler krav på å få dekket vederlag stort kr 3 490,- per time for utført arbeid, oppad begrenset til kr 34 900,-, samt øvrige avtalte vederlag og utlegg. Alle beløp er inkl. mva.

Sondre Haukelidsæter

Megler

Sondre Haukelidsæter

47 48 84 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev