aktiv-eiendomsmegling
Bildene er levert av utbygger og kun ment som illustrasjon

Oslo Malerhaugveien 25

Ny og lekker toppleilighet, under oppføring, med super planløsning, 2 bad, solrik balkong, heis og mulighet for garasje.

 • 7 850 000
 • BRA 78 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING7 850 000
 • OMKOSTNINGER52 170
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 902 170
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 022
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 75 m²
 • FELLESKOST./MND3 300
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 7 850 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  250,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  39 950,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 598 800,-))
  --------------------------------------------------------
  52 170,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 902 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Malerhaugveien 25 - Her bygges et helt nytt boligkompleks med flotte leiligheter.

Vi har til salgs en kontrakts posisjon for en helt ny 3-roms toppleilighet under oppføring.

En gjennomgående leilighet med vestvendt balkong og store vindusflater.
Leiligheten har tiltalende stue med kjøkken i åpen løsning. Fra stuen har man også utgang til vestvendt balkong. To gode soverom.
Boligen har to bad som er praktisk og delikat innredet med integrert servant, wc, dusj, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, på det ene badet, under benkeplate.
Romslig entré med god plass til garderobe.

Leiligheten ligger meget godt plassert i bygget både med tanke på lysforhold og intern beliggenhet.

Mulighet for å kjøpe garasjeplass.

Her er link til prosjektet:

https://www.malerhaugveien25.no/wp-content/uploads/2022/05/Malerhaugveien-25_prospekt_S3_235x300_mai2022.pdf

Ta kontakt med Eiendomsmegler/Partner Christian Wahl, tlf: 408 00 445 for ytterligere informasjon.
Bildene er levert av utbygger og kun ment som illustrasjon

Malerhaugveien 25, Oslo

 • 3. etg.: 78/ 75 Bra/ P-rom - Tallene er hentet fra utbygger.

  Leiligheten har store vinduer med godt lysinnslipp og et lyst og stilrent interiør. Her får du 1-stavs eikeparkett, keramiske fliser på badet og kvalitetskjøkken fra HTH med hvitlakkerte glatte fronter, stålhåndtak og mørk grå benkeplate. Kjøkkeninnredningen leveres med hvitevarepakke
  inkludert oppvaskmaskin, kjøl/frys, integrert stekeovn og platetopp.
  På badet er det grå keramiske fliser på gulv og hvite keramiske fliser på vegg, samt dusj og veggmontert toalett.
  Leiligheten har åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong.

  GULV:
  Alle rom bortsett fra bad leveres med 13-14 mm hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett som standard. Lister tilpasses type parkett i overgang mellom gulv og vegg.

  VEGGER:
  Innvendige vegger i leilighet leveres hvitmalte. Overflatebehandling etter estetisk klasse K2.

  TAK, HIMLINGER:
  Innvendig tak består generelt av sparklet og hvitmalt betongelementer med v-fuge i elementoverganger. Unntak er gang som får sparklete og malte gipshimlinger og bad som får hvitlakkerte stålplater for å skjule tekniske føringer. Enkelte tekniske inspeksjonsluker i nedforede tak og innkassinger må påregnes. Takhøyde generelt blir ca. 2,5 meter. I rom med nedforet himling blir høyden ca. 2,2 meter. Taket sparkles og males i hvit farge. Der hvor det er betongtak blir det synlige V-fuger for ca. hver 1,2 meter.

  INNKASSINGER:
  I tillegg til rom med nedforet himling vil det mellom enkelte rom være behov for å legge ventilasjonskanaler og sprinklerrør. Disse legges i så fall i overgang mellom vegg og tak, på egnet sted, og blir kasset inn. Innkassinger overflatebehandles som overflaten i rommet forøvrig. Høyden under innkassinger blir minimum ca. 2,2 meter. Over overskap på kjøkken er det innkassing av ventilasjonsrør fra ventilator til aktuell ventilasjonssjakt. Dette utføres i hvitt ferdig overflatebehandlet materiale fra kjøkkenleverandør.

  KJØKKEN
  Det leveres moderne kjøkkeninnredning med hvitlakkerte glatte mdf-fronter med stålhåndtak. Det leveres demping på dører og skuffer. Laminat benkeplate i farge surface 597 (mørk grå) med nedfelt stålvask med 1 kum og ettgreps blandebatteri. Eventuelt annen leverandør med tilsvarende eller likeverdige produkter kan bli valgt som leverandør. Kjøkkeninnredningen leveres med hvitevarepakke med kjøl/frys, oppvaskmaskin, integrert stekeovn og platetopp. Det leveres 25 ampers strømuttak for induksjonstopp. Ventilator hette av type volumhette medfølger i alle leiligheter.
  Benkelysarmatur med eller uten stikk, avhengig av kjøkkenløsning, monteres under overskap og styres med bryter på vegg. Det presiseres at kjøkken og antall skap leveres iht. egen kjøkkentegning. Enkelte endringer i kjøkkenløsning kan komme i forbindelse med detaljprosjekteringen, dette gjelder spesielt plassering av hvitevarer og sjakt.

  GARDEROBE
  Avsatt plass til garderobeskap er angitt på kontrakts tegning med stiplet strek. Viste skap på salgstegninger er kun ment som illustrasjon. Sprinkler i leiligheten tilpasses den viste plassering. Det leveres ikke garderobeskap.

  INNVENDIGE DØRER
  Det leveres hvite glatte dører, med vridere i stålutseende og hvite karmer og gerikter. Geriktene gjæres og får synlige stiftehoder. Standard eiketerskel.

  BAD/SANITÆR
  Hovedsakelig leveres prefabrikkerte baderomskabiner, men utbygger forbeholder seg retten til å bruke plassbygde bad dersom dette viser seg hensiktsmessig. Grå keramiske fliser på gulv 30x30 cm, i dusjsone 5x5 cm. Selger forbeholder seg retten til å velge endelig farge og format. Hvite keramiske fliser på vegg bad. Format 10 cm x 30 cm, liggende. Selger forbeholder seg retten til å velge endelig farge og format.
  Det garanteres ikke at fuger mellom gulv og vegg vil sammenfalle. Veggmontert toalett med skjult sisterne. Dusjarmatur montert på vegg. Det leveres dusjhjørne/dusjvegger i klart glass med profiler med forkrommet eller matt utseende. Ett-greps blandebatteri på alle vasker. Nedfelt servant med
  servantskap. Innfelt eller utenpåliggende speil over servant, med lys over. Det er avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel med ferdig opplegg for vann og avløpstilkobling. Det må benyttes kondenstørketrommel. Dimbar downlights belysning i tak. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Der hvor det er hensiktsmessig forbeholder selger seg retten til mindre korreksjoner på badets mål i forbindelse med å standardisere antall typer baderomskabiner. Dette vil dog ikke gå på bekostning av funksjonalitet eller total størrelse på leiligheten. Samleskap for vannrør plasseres på vegg og/eller i himling. Samleskap for varmerør til gulvvarme plasseres enten på vegg på bad eller på vegg i annet rom. Dette vil avhenge av planløsning og detaljprosjektering.

  VINDUER/BALKONGDØRER
  Vinduer med energiglass. Enkelte vinduer er faste og kan ikke åpnes. Disse vinduene må pusses fra terrasse/balkong. Enkelte andre vinduer vil ha åpningsbare felt for vask. Det gjøres oppmerksom på at nye, moderne vinduer, med høy isolasjonsevne kan dugge på utsiden i enkelte værtyper.

  HOVEDINNGANGSDØR TIL LEILIGHET
  Hovedinngangsdør er brann- og lydkvalifisert iht. forskriftene. Dørene leveres med sylinderlås, kikkehull og eiketerskel.

  FOTLISTER/GERIKTER
  I rom med eikeparkett leveres fotlister i eik. Synlige skruer/stifter. Overgang vegg/tak i hovedsak uten list. Dersom et rom listes skal hele rommet ha lister. Alle gerikter og foringer rundt vinduer og dører er ferdig malt fra fabrikk i hvit farge. Alt listverk er gjæret i hjørnene og har synlige
  stiftehoder. Det leveres lister/gerikter rundt vinduer, balkongdører og dører.

  DIVERSE UTSTYR
  Røyk-/brannvarsler(-e) og pulverapparat i hver leilighet i henhold
  til gjeldende forskrifter.

  VENTILASJON
  Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Luft blåses inn i stue og soverom og trekkes ut fra bad og kjøkken. Kjøkkenhetten har lys og eventuelt funksjoner for styring av avtrekk/ventilasjon. Ventilasjonsaggregatet er plassert sentralt enten på taket eller i underetasjen og regulerer kapasiteten
  automatisk når kjøkkenhetten er i bruk. Alle ventilasjonskanaler er skjult med unntak av eventuelle kanaler i bod. Nødvendige inspeksjonsluker i nedforede himlinger og kasser må påregnes

  ELEKTRISK
  Leilighetene er godt utstyrt iht. NEK 400 gjeldende norm. Elektriske fremføringer ligger generelt skjult i leiligheten. Dette gjelder ikke på betongvegger, samt fremføringer til lyspunkt i tak og stikk under overskap på kjøkken og i den innvendige boden. For lyspunkt i himling leveres stikkontakt i overgang mellom tak og vegg med tilhørende bryter på vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter iht. NEK 400. Det leveres belysning med stikk eller uten stikkunder overskap på kjøkken, som styres med bryter på vegg. Antall avhenger av kjøkkenløsning. På baderom leveres det dimbar innfelt downlightsbelysning i tak og lys over speil. Det leveres dimbar downlightsbelysning i gang. Det leveres ikke stikkontakt i bod i kjeller. Det leveres sikringsskap på vegg i leilighet. Plassering ikke avklart.

  TV/RADIO/TELEFON
  Leiligheten leveres ferdig med 1 stk. TV/data-punkt i stue tilknyttet til kabel-TV via lokal leverandør. Tilknytning til kabel-TV er obligatorisk.
  Det leveres ikke egen telefonkontakt i leiligheten. Det forutsettes at eventuelt telefonabonnement må gå som et IP-abonnement tilknyttet kabel-TV/dataleverandør.

  BRANNSIKRING/SPRINKLING
  Bygningen brannsikres etter forskriftenes krav. Bygget fullsprinkles etter gjeldende forskriftskrav og boligene boligsprinkles (personsikring). Det vil være synlige sprinklerhoder i vegger/himlinger i leilighetene og i fellesarealer. Rørføringer for sprinkling legges skjult/ innkasset bortsett fra i bod, så langt dette lar seg gjøre.

  ENERGIMERKE
  Alle leiligheter energimerkes.

  TERRASSER/BALKONGER
  Alle leiligheter har balkong, fransk balkong eller terrasse. Det blir montert stikkontakt på vegg ute på balkong/terrasse(privat side). Det blir noe nivåforskjell mellom gulv inne og terrasser/balkonger ute. Terrasser/ balkong ligger noe lavere enn dekke / gulv inne. Dette løses i så fall med skrå kant.

  BALKONGER
  Rekkverk utformes som stål/aluminium med spiler, glass eller perforerte plater. Eventuelt håndløper i metall. Det prosjekteres med avrenning over kant. Dekke på balkonger i ubehandlet betong, takterrasser med tremmegulv i impregnert treverk. For dekker av betong må det påregnes noe mindre
  vannansamlinger på dekke etter regnvær. Ved behov vil skille mellom balkonger til to leiligheter som ligger inntil hverandre bli med skillevegger i tre/plater/glass e.l.

  TERRASSER OG TAKTERRASSER
  Rekkverk som for balkonger. Det leveres ikke rekkverk på terrasser i 1. etg. Skille mellom privat område og fellesområde vil bli etablert med beplantning/blomsterkasser eller lignende. Skille mellom to terrasser blir med skillevegg i tre, stålplater og/eller glass. Endelig utforming og materialvalg for skjerming avgjøres av selger (ref. pkt. om utomhusarealer). På terrasser legges tremmegulv i impregnert treverk.

  INNGANGPARTI
  Fliser på gulv i hovedinngangsparti. Alle leiligheter har egen inngangsdør fra trappesjakt/korridor.

  HEIS
  Heis med stolmål BxL ca. 1,1 x 2,1 meter direkte opp fra kjeller til alle etasjer.

  TRAPPER/TRAPPEROM
  Vegger i trapperom males. Trappene er prefabrikkert i betong. Det legges flis i inntrinn og opptrinn, samt sokkelflis/vaskekant i overgang mot vegg.

  KORRIDOR
  Vegger males og det legges fliser, belegg eller teppefliser på gulv.

  BODER
  Alle leiligheter får privat sportsbod i tilknytning til fellesarealer. Sportsboden er ikke klimatisert. Sportsboder leveres med gittervegger og dør som kan låses med hengelås. Hengelås leveres ikke. Overflater i felles bodrom vil være støvbundet hvite vegger (ikke sparklet) og gulv som er transparent støvbundet.
  Enkelte leiligheter leveres med innvendig bod. Dette er i så fall vist på tegning. Innvendig boder leveres med 13-14 mm hvitpigmentert 1-stavs
  eikeparkett på gulv, hvitmalte vegger og hvit T-profil himling i tak eventuelt sparklet og malt gips eller betong.

  PORTTELEFON
  Ringetablåer og audiocalling-anlegg (med skjerm) og automatisk lås/døråpner ved hovedinngangspartier. Ringeknapp utenfor hver leilighet.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Malerhaugveien er en stille gate midt mellom Ensjø og Helsfyr, like ved sjarmerende Grønvold Hageby. Beliggende i et rolig bomiljø og med store utendørs fellesarealer.

  Ensjø er på god vei til å bli en av de mer attraktive bydelene i Oslo og Malerhaugveien 25 har en av de aller beste beliggenhetene. Her bor du både sentralt og tilbaketrukket.
  Området rundt Ensjø og Helsfyr er et byområde i vekst der barnehager, skoler og idrettsanlegg bygges i takt med utviklingen.
  Sammen med denne utviklingen vil også flere aktivitetstilbud komme til området. Det har allerede etablert seg flere kafeer, bakerier og butikker. Du trenger ikke reise til sentrum for å dra på quiz eller spille shuffleboard. Alt dette finner du på Ensjø.

  Dagligvarehandelen kan gjøres på KIWI og Rema 1000 på Ensjø, som er åpent hver dag med svært gode åpningstider (06-24 hverdag og lørdag, samt søndag 09-21). Du finner også et apotek, to frisørsalonger og to skjønnhetssalonger i Gladengveien og Ensjøveien.

  Fra boligen er det kort vei til sykkelstier som går helt inn til Østmarka, og det er kort vei til skiløypene i Lillomarka. Flotte turområder i nærheten med tursti, andedam og Hovinbekken. Det er gangavstand til Kampenparken, Jordal, og Valle Hovin. Oslo sentrum er trekvarters spasertur unna og den spreke kan følge turveier helt opp til Grefsenkollen og inn i Lillomarka.

  Boligen ligger mellom to av Oslos store kollektivknutepunkt, Ensjø og Helsfyr. Hit kommer du enkelt med både T-bane, fly- og regionalbuss. Både 37- og 21-bussen har mange avganger fra Helsfyr og området rundt, og det går linjer til både Aker Brygge og Fornebu, sentrum, Nydalen og Grorud.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Enkel adkomst fra gate.
 • Bygningen utføres med bærekonstruksjon i prefabrikkert og plasstøpt betong. Generelt er det plasstøpte betongkonstruksjoner mot grunn, mens alle betongvegger inne i kjeller, samt over bakken er prefabrikkerte. Utbygger står dog fritt til å utforme bærende vegger i stål, plasstøpt eller prefabrikkert betong etter hva han finner formålstjenlig. Fasadeveggene utføres i bindingsverk, isolert med mineralull. Utvendige fasader er planlagt med tegl, trepanel og/eller plater. Balkongflater leveres i ubehandlet betong. Disse er som en utvendig konstruksjon å anse og mindre ansamlinger av vann vil
  derfor kunne oppstå på gulvflaten og i evt. renner etter regnvær. Det vil forekomme drypp fra overliggende balkong.
  Innvendige vegger er i hovedsak av stålstendere som kles med gipsplater. Enkelte vegger med overflate i betong, som for eksempel mot trappesjakter og mellom leiligheter, ifm. bærende vegger/bæresystemet.
  Takkonstruksjon bygges av betong. Utvendig tak er flatt med innvendig nedløp
 • 3. etg: 78/75 kvm Bra/P-rom

  Tallene er oppgitt av utbygger og hverken selger eller megler har muligheten for å kontrollmåle arealene.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vannbåren varme fra fjernvarme. Det legges vannbåren gulvvarme i gang, stue og kjøkken. Det leveres ikke varme i soverom. Ved store vindusflater kan det oppleves en kaldrasfølelse, med mindre man plasserer en løs varmekilde på gulvet under vindu. I badegulv leveres det vannbåren gulvvarme med termostat. Varme fra sentralt anlegg. Forbruket blir ikke målt per leilighet, men fordelt ut i fra en brøk fastsatt av sameiet. Det leveres samleskap for vann og varmerør i leilighet. Plasseres i vegg/tak på bad eller annet sted i leiligheten.
 • Eiet tomt på 12 118 kvm.
  Mellom byggene er det et tre mål stort fellesareal som vil oppleves som en privat park. Her legges det opp til både lek, trening og sosialt samvær.
  Utenomhusarealet vil bli ferdigstilt samtidig som siste byggetrinn.
 • Parkering i kjeller. P-huset er bygget som et lukket p-hus med asfalt eller betong dekke. Vegger og tak i malt/støvbundet betong. Laveste frie kjørehøyde i p-hus er ca. 2,10 meter. Det er direkte forbindelse fra parkering til leilighetene i alle etasjer. Egen innkjøring til p-hus fra offentlig vei. Det vil bli avsatt plass til felles sykkelparkering innendørs, og noen utendørs i tilknytning til fellesarealer.

  Garasjeplass medfølger ikke, men det er mulig å kjøpe garasjeplass i forbindelse med kjøp av denne leiligheten.
  Eventuelt usolgte parkeringsplasser eies av selger og kan bli leiet ut til eksterne leietakere. Automatisk åpning av garasjeport med portåpner eller mobiltelefon.
 • Vei: Offentlig
  Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.
 • Malerhaugveien 25 vil bestå av 230 leiligheter fra 37 kvm til 126 kvm, fordelt på 2 bygg på inntil 6 etasjer.

  Leiligheten vil ha tilgang til felles takterrasse.

  TV/RADIO/TELEFON
  Leiligheten leveres ferdig med 1 stk. TV/data-punkt i stue tilknyttet til kabel-TV via lokal leverandør. Tilknytning til kabel-TV er
  obligatorisk.
  Det leveres ikke egen telefonkontakt i leiligheten. Det forutsettes
  at eventuelt telefonabonnement må gå som et IP-abonnement
  tilknyttet kabel-TV/dataleverandør.

  Malerhaugveien 25 har et stort fokus på sykkel og aktivitet. Derfor har vi et fantastisk tilbud til alle beboere med et eget mekke- og vaskerom for
  sykkelen.

  Det vil bli utadrettet næringsvirksomhet i deler av byggets første etasje

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • 3 300 pr. mnd. Felleskostnadene er estimert av utbygger
  Månedlige felleskostnader er gjennomsnittlig stipulert til ca. kr. 28,- pr. kvm. BRA som inkluderer bygningsforsikring, vedlikehold og drift av felles anlegg, trappevask/renhold, forretningsførsel, strøm i fellesarealer m.m. Dette vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.
  Forbruk av varmt tappevann og gulvvarme avregnes etter areal pr. leilighet og kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. De er stipulert til ca.
  kr. 14,- pr. kvm. Strøm betales iht. eget forbruk. TV/ Internett kommer også i tillegg til felleskostnadene.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.
 • Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.
 • Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Eiendommen vil bli seksjonert iht. eierseksjonsloven av 16. juni2017 nr. 65. Endelig adresse og seksjonsnummer fastsettes av kommunen innen overtakelse. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til sameiets felles tomt/arealer.

  Da eiendommen skal bygges ut i flere byggetrinn, kan eiendommen måtte reseksjoners ved ferdigstillelse av nye bygninger. Alle seksjonseiere er forpliktet til å samtykke til eventuell reseksjonering, samt medvirke for å få gjennomført prosjektet som forutsatt.
  Det tas forbehold om endring i ovennevnte plan om oppdeling og organisering av byggene og garasjen dersom kommunen ønsker det annerledes, eller dersom dette av andre grunner fremstår som hensiktsmessig. Det vil derfor på et senere tidspunkt avklares om det blir ett sameie pr. bygg eller ett felles sameie for begge byggene.


  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 1957/7355-1/105 Bestemmelse om veg
  26.06.1957
  Bestemmelse om kloakkledning
  Bestemmelse om gjerde
  Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn

  1957/8031-1/105 Erklæring/avtale
  08.07.1957
  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement

  1957/15678-2/105 Bestemmelse om veg
  17.12.1957
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1958/4569-1/105 Bestemmelse om vannledn.
  26.04.1958
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:102
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1958/10018-1/105 Bestemmelse om vannledn.
  04.09.1958
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1958/14570-1/105 Bestemmelse om gjerde
  05.12.1958
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1960/2507-1/105 Bestemmelse om bebyggelse
  01.03.1960
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

  1960/9760-1/105 Bestemmelse om vannledn.
  17.08.1960
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:105
  Bestemmelse om kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1965/17520-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  09.12.1965
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:93
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1967/990192-1/105 Bestemmelse om gjerde
  09.01.1967
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser

  1973/21159-1/105 Bestemmelse om bebyggelse
  07.11.1973
  Bestemmelse om tilfluktsrom

  1977/17191-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  10.08.1977
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:130 Bnr:80
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

  1977/27128-1/105 Erklæring/avtale
  29.11.1977
  Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

  2018/1470394-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
  29.10.2018 21:00
  Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE
  Org.nr: 958935420
  Kan ikke endres uten samtykke fra Oslo kommune
  Rettighetshaver allmennheten

  2021/126428-1/200 Pantedokument
  01.02.2021 14:24
  BELØP: NOK 1.200.000.000
  Panthaver: NOROPPGJØR AS
  Org.nr: 986956204
  Elektronisk innsendt

  2021/199598-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
  17.02.2021 21:00
  veket for: PANTEDOKUMENT 2021/199584-1/200

  2021/1247759-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
  06.10.2021 21:00
  veket for: PANTEDOKUMENT 2021/1247544-1/200

  2021/126428-2/200 Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver
  01.02.2021 14:24
  Rettighetshaver: NOROPPGJØR AS
  Org.nr: 986956204
  Elektronisk innsendt

  2021/199598-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
  17.02.2021 21:00
  veket for: PANTEDOKUMENT 2021/199584-1/200

  2021/1247759-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
  06.10.2021 21:00
  veket for: PANTEDOKUMENT 2021/1247544-1/200

  2021/199584-1/200 Pantedokument
  17.02.2021 21:00
  BELØP: NOK 800.000.000
  Panthaver: HANDELSBANKEN
  Org.nr: 971171324

  2021/1247544-1/200 Pantedokument
  06.10.2021 21:00
  BELØP: NOK 100.000.000
  Panthaver: HANDELSBANKEN
  Org.nr: 971171324

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til bolig/forretning/annen offentlig eller privat tjenesteyting(kultur,helse-og velværerelaterte tjenester)/ kontor/beverting.

  Detaljregulering med reguleringsbestemmelser for Malerhaugveien 25( S-5037) vedtatt av bystyret 12.06.2019. Formålet med reguleringsplanen er å tilrettelegge for boliger, samt næringslokaler i krysset Malerhaugen/ Grønvoll Alle på en bymessig måte som styrker Ensjø som en utvidet del av indre by.

  Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Kommunedelplan for torg og møteplasser ble vedtatt i Oslo bystyre den 24.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og ytre by vest, øst og syd), bestemmelser og retningslinjer.

  Reguleringsplan for vei 2551, Grønvold alle, mellom Grenseveien og Malerhaugveien (S-1536) vedtatt av kommunal og arbeidsdepartementet 05.05.1969.
 • Gnr. 130 Bnr. 79 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Estimert ferdigstillelse for salgstrinn 3 er 2. halvår 2023
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 3. ledd forbyr oppdragstaker i forbrukerforhold å videreformidle bud til selger med kortere akseptfrist enn til kl 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Vi fraråder derfor å inngi slike bud da de ikke vil bli videreformidlet til selger. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon i vedlagt budskjema. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragstaker en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Simen Brenna
Christian Wahl

Megler

Christian Wahl

40 80 04 45

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev