aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Maridalsveien 211B!

OSLO Maridalsveien 211B

Flott og moderne 2-roms med stor, vestvendt balkong 11 kvm - Grønne og idylliske omgivelser - Rolig og sentralt

 • kr 4 000 000
 • BRA 40 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 4 000 000
 • Omkostningerkr 117 012
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 276 532
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 005
 • Soverom1
 • ArealP-rom 40 m²
 • Felleskostnaderkr 2 689
 • Tomt5 355 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 4 000 000,- (Prisantydning)
  159 520,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 970 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000))

  117 012 (Omkostninger totalt)

  4 276 532 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til flotte Bjølsen! Dette er en lys og flott 2-roms i en høy 1. etasje med solrik, vestvendt balkong og nymalte veggflater i 2023. Leiligheten ligger i et tilbaketrukket, skjermet og attraktivt nabolag med nærhet til yrende byliv, kafeer, restauranter og grønne parkområder langs Akerselva. Leiligheten har en god planløsning med en åpen og sosial kjøkken- og stueløsning som er perfekt når venner og familie kommer på besøk. Standarden er pen fra byggeår 2005, med overflater som i nyere tid er malt i moderne fargetoner. - Rikelig med tur- og bademuligheter langs Akerselva - Stor, vestvendt balkong med gode solforhold - God planløsning med luftige rom - Flere gjesteparkeringer i kjeller - Stor, innvendig sykkelparkering - Fibernett 1000/1000 Mbit/s inkludert - Heis Vi sees!

Maridalsveien 211B, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 40 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 40 kvm Entré , Stue/kjøkken , Bad , Soverom  Tomt
  5355m²

  Beliggenhet
  Med Sagene og Bjølsen som utgangspunkt har en alt innen rekkevidde, om det er særegne og koselige butikker, restauranter, marka, trenings- eller kulturtilbud som frister; her er mulighetene mange! Restauranter som Sagene Lunsjbar, Sagene Samfunnshus og Mat og Mer har alle sin egen unike atmosfære. I tillegg finner du flere kaffebarer og andre små utsalgssteder. Sentralt i Grimstadgata finner du Sagene Torg, som byr på et bredt utvalg av blant annet frukt og grønnsaker, samt en spennende ferskvaredisk. Torget blir flittig brukt av beboere i nærområdet og er absolutt verdt et besøk. Sagene har også fått et unikt og hyggelig møtested, Mysterud Bar. Valget av navnet på baren er langt fra tilfeldig, da lokalene i en årrekke har vært en særpreget jernvarebutikk drevet av tre generasjoner ved samme navn. Drømmen om en lokal bar i nærmiljøet ble realisert av fem lokale Sagene-gutter, som selv handlet kruttlapper, cowboy- og indianerfigurer på Mysterud da de var små. Baren har et godt utvalg av lokale øltyper fra Oslo-bryggeriene, i tillegg til ulike viner og klassiske cocktails på drinklisten. En kort spasertur i fine omgivelser langs Akerselva og du ender opp på Grünerløkka eller i Nydalen. I tillegg til flotte grøntområder samt tur- og rekreasjonsmuligheter langs elva, tilbyr området Myraløkka, Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og Voldsløkka Idrettsanlegg - sistnevnte med volleyballbaner, skatepark, fotballbaner og joggeløyper. Ikke minst kjøres det opp skispor på Voldsløkka idrettsanlegg vinterstid. Av treningstilbud finner du SATS på Sagene og Myrens Sportssenter på Torshov. Hos Myrens har man tilgang til selve treningssenteret og Oslo Squash, men også til landets råeste klatresenter.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Offentlig kommunikasjon
  God offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 37 (Nydalen/Helsfyr), 54 (Kjelsås/Tjuvholmen) eller 34 (Ekeberg/Tåsen). Fra Sandaker/Torshov går det trikk, samt T-bane fra Nydalen eller Storo Stasjon. Utdanningsinstitusjoner som BI Nydalen, Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Lovisenberg Diakonale Høgskole og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

  Byggemåte
  Se vedlagte takstrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Entré Det gode inntrykket starter allerede når man kommer inn. Entreen har god plass til oppheng av jakker og plassering av sko i medfølgende garderobeskap. Det er adkomst til baderom og stue fra entreen. Leiligheten disponerer en romslig kjellerbod på ca. 4,1 m² merket 004. Stue Selve stuen er det naturlige oppholdsrommet hvor det er god plass til en hyggelig sofagruppe, salongbord og TV-benk. Det er store vindusflater som slipper inn godt med naturlig dagslys i rommet. Planløsningen er svært praktisk, og det er naturlig plass til et større spisebord i tilknytning til kjøkkenet som er perfekt når familie og venner kommer på besøk. Internett 1000/1000 Mbit/s kablet fra fibermodemet er inkludert i månedlige felleskostnader. Kjøkken Leiligheten har et innholdsrikt kjøkken fra byggeår 2005 som ligger i en åpen og sosial løsning mot stuen. Det er smart utformet med god benke- og lagringsplass. Det er plass til frittstående hvitevarer som kjøle- og fryseskap, komfyr og oppvaskmaskin. Det gjøres oppmerksom på at oppvaskmaskin ikke fungerer. Hvitevarer medfølger salget. I overskap er det mekanisk avtrekksvifte med spjeldløsning. Balkong Fra stuen er det utgang til den vestvendte balkongen, og dette er et skikkelig fint sted å være. Solforholdene er gode, fra tidlig ettermiddag til sen ettermiddag sommerstid. Det er god plass til en større sittegruppe, plantekasser og grill med sine 11 m². Her kan de sene sommerkveldene virkelig nytes med noe ekstra godt i glasset. Det er tillatt å bruke elektrisk- eller gassgrill. Soverom Hovedsoverommet er luftig og lyst med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Som i resten av leiligheten, er overflater malt i delikate fargetoner i nyere tid. Det er rikelig med oppbevaring i garderobeskapene. Bad Badet er pent flislagt og er fra byggeår 2005. Innredningen består av dusjsone, vegghengt toalett, servantskap med oppbevaring og speilskap på vegg med belysning. Her er det naturligvis plass og opplegg for vaskemaskin som medfølger leiligheten. I gulvene er det lune varmekabler og avtrekket er mekanisk med god effekt.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3. TG 2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Overflater Innvendige gulvflater er belagt med parkett, gulvene fremstår med varierende bruksslitasje. Vurdering av avvik: - Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Enkelte overflater fremstår med generell stor bruksslitasje. Deler av parkett bør oppgraderes Overflater og innredning Kjøkkeninnredning fremstår med glatte fronter. Laminert benkeplate med oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Lys under overskap, ventilator med mekanisk avtrekk. Opplegg for oppvaskmaskin av smal type. Vurdering av avvik: - Det er avvik: Det er observert noe svelling i underkant av benkeplate, samt i ender av benkeplater. - Tiltak: Det er kun skjønnsmessig slitasje, ingen grunn for tiltak. Vannledninger Røropplegg i boligen fremstår med: vanntilkobling med Pex-rør, samleskap med rørkurser og hovedstoppekran er plassert på bad. Stoppekraner er testet og fungerer som de skal. Vurdering av avvik: - Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system. Tiltak - Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene.

  Innbo og løsøre
  Følgende medfølger leiligheten: - Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. Det gjøres oppmerksom på at oppvaskmaskin ikke fungerer. Medfølger ikke: - Kombimaskin m/vask og tørk på bad. Denne kan evt kjøpes direkte av selger i etterkant av salget for kr. 8.000,-. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Obos OpenNet er sameiets leverandør av internett/bredbånd. Hastigheten er 1000/1000 Mbit/s kablet fra fibermodemet og er inkludert i månedlige felleskostnader. Trådløs ruter er montert av installatør og medfølger. Det er anledning til å kjøpe TV-pakke i tillegg som bekostet av eier.

  Parkering
  Gjesteparkering Sameiet har 6 parkeringsplasser i garasjeanlegget hvor gjester kan stå parkert. Beboerparkering Ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området. Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr. For mer info se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

  Prisantydning inkl. omkostninger
  4 000 000,- (Prisantydning)
  159 520,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 970 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000))

  117 012 (Omkostninger totalt)

  4 276 532 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Oppvarming i leiligheten ved panelovner. Det er etablert gulvvarme på badet.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser at årlig strømforbruk er ca. kWh.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1110704

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3998533

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Sameiebrøk
  40/5729

  Felleskostnader pr. mnd
  2689

  Felleskostnader inkluderer
  Internett, betjening andel fellesgjeld, trappevask, vaktmestertjenester, snørydding/gressklipping, felles byggforsikring, strøm fellesarealer, kommunale avgifter, forretningsførerhonorar, generell drift og vedlikehold m.m.

  Andel fellesgjeld
  159520

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  1348

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Maridalsveien Park består av 125 seksjoner og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 988856436. Sameiet har følgende adresser: Maridalsveien 207, Maridalsveien 209 A - B og Maridalsveien 211 A - B. VIBBO Du kan finne informasjon om boligselskapet og ditt boforhold ved å logge deg inn på Vibbo.no. Her finner du oversikt over din bolig, felleskostnader og annen nyttig informasjon. I tillegg er det en enkel kanal for å kunne kommunisere med styret: https://vibbo.no/maridalsveien-park/om STYRET Styrets felles epostadresse er: sameietmaridalsveienpark@styrerommet.no. INTERNETT Obos OpenNet er sameiets leverandør av internett/bredbånd. Hastigheten er 1000/1000 Mbit/s kablet fra fibermodemet og er inkludert i månedlige felleskostnader. Trådløs ruter er montert av installatør og medfølger. Det er anledning til å kjøpe TV-pakke i tillegg som bekostet av eier. VAKTMESTER Sameiet Maridalsveien Park har avtale om vaktmestertjeneste med Bygårdsservice AS.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Sameiet Maridalsveien Park har to lån i Obos-banken: Lånenr.: OBOS01-98207569100 Type: Annuitet Restsaldo: 20.443.894,- Restløpetid: 23 år 8 md Term pr. år: 12 Type rente: Fast Rente pr. 23.02.2023: 3,55% Lånenr.: OBOS02-98207959243 Type: Annuitet Restsaldo: 2.268.861,- Restløpetid: 8 år 7 md Term pr. år: 12 Type rente: Flytende Rente pr. 23.02.2023: 5,30%

  Styregodkjennelse
  Det foreligger krav om styregodkjennelse av ny erverver i sameiets vedtekter.   Risikoen for å bli godkjent som ny erverver påhviler kjøper og kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om slik godkjennelse foreligger på overtakelsestidspunktet.   Kjøper kan gå til søksmål mot sameiet dersom kjøper mener manglende styregodkjennelse ikke er saklig begrunnet, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Sameiets forsikringsselskap
  Storebrand Bank

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/222/127/4: 04.03.1941 - Dokumentnr: 300851 - Bestemmelse om vannledn. Overført fra: Knr:0301 Gnr:222 Bnr:127
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.04.2005 - Dokumentnr: 25073 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  22.04.2005 - Dokumentnr: 25073 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 4
  Formål: Bolig
  Sameiebrøk: 40/5729
  Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
  Gjelder seksjon nr. 1- 123


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen fra 2007.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål med tilhørende anlegg. Kopi av reguleringskart S-3826 og bestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  4 000 000,- (Prisantydning)
  159 520,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  103 970 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 000 000))

  117 012 (Omkostninger totalt)

  4 276 532 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  117012

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Silje Muri

Megler

Silje Muri

97 57 04 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev