aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til en lys og herlig leilighet med super beliggenhet på Alexander Kiellands plass, rett ved Vulkan og Grünerløkka!

OSLO Maridalsveien 33M

Lys, pen 1-roms med fransk balkong og grønn utsikt. Fyring og varmtvann inkl. Supert førstegangskjøp eller utleieobjekt!

 • kr 2 950 000
 • BRA 22 m²
 • Prisantydningkr 2 950 000
 • Omkostningerkr 88 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 038 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 003
 • Soverom -
 • ArealP-rom 22 m²
 • Felleskostnaderkr 1 530
 • Tomt1 527.4 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 000 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  75 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 000 000))

  88 042 (Omkostninger totalt)

  3 088 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Dette er en lys 1-roms med super beliggenhet på populære Schultzehaugen. Området er ypperlig for deg som ønsker å bo sentralt med umiddelbar nærhet til "alt". Den smarte planløsningen, gode takhøyden, store vindusflatene og mye naturlig lys sørger for en god romfølelse. Leiligheten består av entré med to doble garderobeskap, Et lyst kjøkken med praktisk forlenget benk, oppholdsrom med plass til flere soner og et lyst, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Hovedkvaliteter: - 5 min. gange til Alexander Kiellands plass, Grünerløkka og Vulkan - Fransk balkong og store vinduer - Grønt utsyn og ingen innsyn - Stor bod på 6,4m² i kjeller - Tilgang til "Edens-hage", en privat og idyllisk bakhage - Heis - Lave felleskostnader, kabel-TV/internett, fyring & varmtvann inkludert

Maridalsveien 33M, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  5. etasje: 22 kvm
  Primærrom
  5. etasje: 22 kvm Følgende rom inngår i primærareal: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning og bad. Utover overnevnte areal disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 6,4 m2.  Tomt
  1527.4m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellestomt på 1 527,4 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plenarealer, interne gangveier og diverse beplantning.

  Beliggenhet
  Maridalsveien 33M ligger flott til, med kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen. Her bor du sentralt, men likevel tilbaketrukket i grønne og frodige omgivelser. Sameierne har også tilgang til "Edens Hage" - en fredet, privat frukthage. Hagen er over hundre år gammel, og byr på plenarealer, trær, sittegrupper og lekeområder for de minste. Byens fasiliteter er kun en rusletur unna. Her har du kort vei til både populære restauranter, hyggelige kafeer, treningssentre, nisjebutikker m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres hos enten Coop eller Rema 1000. Alexander Kiellands plass er et pulserende knutepunkt mellom St.Hanshaugen, Sagene, Ila og Grünerløkka - alle svært attraktive områder. Området har gjennomgått en omfattende oppgradering som har ført til en svært positiv utvikling for nærområdet. Her finner du flere hyggelige spisesteder og kafeer med uteservering, for eksempel Tranen og Colonel Mustard. Området fra Vulkan til Kulturkirken Jakob, har blitt kraftig oppgradert med mat og kulturtilbud, og den oppgraderte Torggata binder Sentrum og Grünerløkka sammen via Fredensborg. Det er kort vei til Kiellands Hus Senter hvor det finnes en rekke butikker, blant annet Coop Mega, apotek og vinmonopol. På St.Hanshaugen finner du flere spennende butikker og hyggelig parkliv i St.Hanshaugen park, hvor du også har uteservering om sommeren. Det er kort vei til andre parker som Iladalen Park, Birkelunden, Olaf Ryes Plass og Sofienbergparken. Mot øst finner du Grünerløkka. "Løkka" byr på et pulserende liv med utallige kafeer, restauranter og butikker. Vulkan-området ligger ca. 400 meter fra leiligheten, hvor man blant annet finner populære Mathallen, med mange spennende spesialforretninger og restauranter. Ringnes Park med Meny, Elixia og Ringen Kino ligger også innenfor gangavstand fra leiligheten. Kveldsturen kan legge langs Akerselva. Herfra har man adkomst til flotte turveier langs elven, som strekker seg fra Maridalen i nord og helt til Bjørvika og Sentrum i sør. Dersom du heller vil trene inne, er det også et godt utvalg av ulike treningssentre i nærområdet. Alexander Kiellands Plass er et knutepunkt for kollektiv transport med buss. Til trikken er det ca. 7 minutters gange og det er ca. 20 minutters gange til Oslo S.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Blokken er oppført med betong grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon i betong. Leilighetsskillere i dels betong samt dels utfyllende platebelagte bindingsverksvegger i henhold til forskriftskrav på oppføringstidspunkt. Etasjeskillere i armert betong. Utvendig kledning av malt sprøytebetong samt profil fasadeplater. Flatt tak med innvendig taknedløp, tekket med antatt papp/folie. Fasaden er rehabilitert/ombygget i 2004. Blokken fremstår som normalt godt vedlikeholdt. Taket ble ikke besiktiget på befaringsdag. Se vedlagte tilstandsrapport avholdt 29.03.23 av Pål Rønningen v/ taksthuset for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Leiligheten ligger i 5.etasje og inneholder entré, stue med åpen løsning mot kjøkken og bad.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2: - Vinduer: TG-2 er satt med tanke på at ett vindu i stue er vanskelig å åpne/lukke og at dør mot fellesareal er preget av riper på dørens utside. - Kjøkken: TG-2 er satt med tanke på lokal sprekkdannelse i deksel til ventilatoren, at kjøkkeninnredningen er preget av aldring og stedvis bruksslitasje, laminat benkeplate er fuktpåvirket i form av svelling i front, heltre benkeplate er preget av bruksslitasje og at enkelte sokkellister mot gulv er løse. - Elektrisk: TG-2 er satt med tanke på at det ikke er utført kontroll av elektrisk anlegg i leiligheten de siste 5 år. - Bad: TG-2 er satt med tanke på at høydeforskjell fra topp slukrist til tettesjikt ved dør er mindre enn 25 mm med risiko for at vann renner ut gjennom døråpning samt sprekk/riss i to gulvfliser, samt med tanke på resultatet av fuktsøket - Gulv: TG-2 er satt med tanke på at parkettgulv er preget av av bruksslitasje. Ingen forhold har fått TG3. For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 000 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  75 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 000 000))

  88 042 (Omkostninger totalt)

  3 088 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten er oppvarmet med fjernvarme.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  543476

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  1956513

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig var kr 543 476,- per 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig var kr 1 956 513,- per 31.12.20

  Andre utgifter
  Ny eier må påregne kostnader for innboforsikring, felleskostnader, strøm, fremtidig eiendomsskatt m.m.

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  216/66498

  Felleskostnader pr. mnd
  1530

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene er på kr 1 530,- pr. mnd og inkluderer blant annet varmtvann og fyring, tv, internett, offentlige avgifter, drift og vedlikehold, felles forsikringer og diverse honorarer.

  Andel fellesformue
  19515

  Andel fellesformue per dato
  2021-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet består av 129 seksjoner. Sameiet Schultzehaugen 5 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 986934626, og ligger i bydel Grunerløkka i Oslo kommune med følgende adresse: Maridalsveien 33 L-M. Selskapet er en del av prosjektet Schultzehaugen som består av totalt 6 bygg med til sammen ca 211 leiligheter og et garasjesameie. Sameiet er en del av Schultzehaugen Vel, som består av fem sameier. Hver seksjonseier i de respektive sameiene eier hver sin del av Schultzehaugen Vel. Vellet styres av en representant fra hvert av sameiene. Styreleder velges på vellets årsmøte. Vellets oppgave er å forvalte hagen samt de felles tekniske installasjonene som finnes på området. Planlagte påkostninger Det er hentet inn to tilbud på rehabilitering av fasaden. Tilbudene varierer stort i pris og omfang, og det er derfor besluttet å hente inn rådgivende kompetanse innenfor bygg og anlegg. Dette er for å sikre en god anbudsbeskrivelse, gjennomgang av tilbud, prosjektstyring og oppfølging av utførelsen av rehabiliteringen. Eksakt tidspunkt for utførelsen av arbeidet er fortsatt usikkert. Sameiet har god egenkapital, og anslår at de slipper å ta opp lån i forbindelse med rehabiliteringen. Takpapp må skiftes ut om noen år, og styret har lagt dette til grunn i sin langsiktige vedlikeholdsplan. Det har vært flere vannlekkasjer i sameiet. Alle berørte leiligheter skal nå være utbedret, og styret er trygge på at årsaken til lekkasjene er funnet og utbedret. Tv og internett Telia er sameiets leverandør av tv og internett. Dette er inkludert i felleskostnadene. Renhold Renhold forestås av Oslo Bygårdsdrift. Vaktmester Espen Lie Eiendomsservice AS leverer vaktmestertjenesten til sameiet. Annet Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Andel fellesformue kr 19 515,- pr. 31.12.21. Sameiet har ikke lån.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde husdyr i sameiet, men hunder skal føres i kort bånd innendørs, og i bånd i uteområdene til enhver tid. Alle husdyr skal holdes ute av lekeområder (sandlekekasse), og ekskrementer fra alle dyr fjernes umiddelbart.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/218/228/83: 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:30 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:31 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:32 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:33 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:34 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:35 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:36 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:37 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:38 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:39 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:40 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:41 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:42 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:43 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:44 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:45 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:46 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:47 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:48 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:49 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:50 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:51 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:52 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:53 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:54 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:55 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:56 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:57 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:58 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:59 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:60 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:61 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:62 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:63 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:232 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:232 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:518 Bnr:2 Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Erklæring/avtale Gjensidig bruk av grunn for rep. og vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Vann- og avløpsetaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 16.03.2004 - Dokumentnr: 18413 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:518 Bnr:2 vedr. ventilasjon for rep. og vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 18.03.2004 - Dokumentnr: 19364 - Urådighet Salg og annen overdragelse av seksjon i sameiet kan ikke skje uten at selgers/hjemmelshavers ideelle andel i garasjesameiet på gnr 518 bnr 2 overdras samtidig. Gjelder denne registerenheten med flere 16.03.2004 - Dokumentnr: 18339 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 83 Formål: Bolig Sameiebrøk: 216/66498 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 10,12,13 og 15-18. 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:116 Samme rettigheter og plikter til fellesarealet Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:8 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:9 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:10 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:11 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:12 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:13 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:14 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:15 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:16 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:17 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:18 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:19 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:20 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:21 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:22 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:23 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:24 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:25 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:26 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:27 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:28 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:29 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:30 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:31 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:32 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:33 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:34 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:35 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:36 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:37 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:38 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:39 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:40 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:41 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:42 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:43 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:44 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:45 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:46 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:47 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:48 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:49 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:50 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:51 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:52 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:53 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:54 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:55 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:56 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:57 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:58 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:59 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:60 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:61 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:62 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:63 til tils. 18 boder Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best om garasje/parkering Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:518 Bnr:2 Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best om garasje/parkering Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:518 Bnr:2 Bruksrett til tils. 33 parkeringsplasser Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:8 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:9 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:10 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:11 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:12 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:13 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:14 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:15 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:16 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:17 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:18 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:19 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:20 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:21 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:22 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:23 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:24 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:25 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:26 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:27 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:28 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:29 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:30 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:31 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:32 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:33 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:34 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:35 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:36 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:37 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:38 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:39 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:40 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:41 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:42 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:43 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:44 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:45 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:46 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:47 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:48 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:49 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:50 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:51 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:52 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:53 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:54 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:55 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:56 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:57 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:58 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:59 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:60 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:61 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:62 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:63 Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 16.03.2004 - Dokumentnr: 18413 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:116 Rett til ventilasjonsrom Bestemmelse om adkomstrett for rep. og vedlikehold 06.07.2004 - Dokumentnr: 46267 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:116 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:1 Bestemmelse vedrørende aggregat i ventilasjonsrom. Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:10 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:11 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:12 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:13 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:14 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:15 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:16 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:17 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:18 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:19 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:20 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:21 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:22 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:23 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:24 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:25 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:26 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:27 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:28 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:29 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:30 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:31 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:32 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:33 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:34 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:35 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:36 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:37 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:38 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:39 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:40 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:41 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:42 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:43 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:44 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:45 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:46 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:47 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:48 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:49 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:50 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:51 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:52 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:53 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:54 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:55 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:56 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:57 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:58 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:59 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:60 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:61 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:62 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:63 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:7 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:8 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:231 Snr:9 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:232 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:232 Snr:2 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:518 Bnr:2 Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Erklæring/avtale Gjensidig bruk av grunn for rep. og vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best. om vann/kloakkledn. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Vann- og avløpsetaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 16.03.2004 - Dokumentnr: 18413 - Best. om adkomstrett Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:1 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:3 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:4 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:5 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:6 Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:518 Bnr:2 vedr. ventilasjon for rep. og vedlikehold Gjelder denne registerenheten med flere 18.03.2004 - Dokumentnr: 19364 - Urådighet Salg og annen overdragelse av seksjon i sameiet kan ikke skje uten at selgers/hjemmelshavers ideelle andel i garasjesameiet på gnr 518 bnr 2 overdras samtidig. Gjelder denne registerenheten med flere 16.03.2004 - Dokumentnr: 18339 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 83 Formål: Bolig Sameiebrøk: 216/66498 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr. 10,12,13 og 15-18. 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:116 Samme rettigheter og plikter til fellesarealet Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Bruksrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:8 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:9 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:10 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:11 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:12 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:13 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:14 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:15 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:16 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:17 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:18 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:19 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:20 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:21 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:22 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:23 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:24 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:25 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:26 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:27 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:28 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:29 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:30 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:31 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:32 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:33 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:34 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:35 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:36 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:37 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:38 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:39 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:40 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:41 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:42 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:43 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:44 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:45 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:46 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:47 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:48 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:49 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:50 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:51 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:52 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:53 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:54 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:55 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:56 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:57 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:58 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:59 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:60 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:61 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:62 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:63 til tils. 18 boder Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best om garasje/parkering Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:518 Bnr:2 Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best om garasje/parkering Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:518 Bnr:2 Bruksrett til tils. 33 parkeringsplasser Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune v/Plan-og bygningsetaten. Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 09.09.2003 - Dokumentnr: 56768 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:8 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:9 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:10 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:11 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:12 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:13 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:14 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:15 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:16 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:17 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:18 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:19 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:20 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:21 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:22 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:23 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:24 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:25 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:26 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:27 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:28 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:29 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:30 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:31 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:32 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:33 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:34 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:35 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:36 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:37 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:38 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:39 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:40 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:41 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:42 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:43 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:44 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:45 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:46 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:47 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:48 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:49 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:50 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:51 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:52 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:53 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:54 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:55 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:56 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:57 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:58 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:59 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:60 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:61 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:62 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:230 Snr:63 Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:228 Gjelder denne registerenheten med flere 16.03.2004 - Dokumentnr: 18413 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:116 Rett til ventilasjonsrom Bestemmelse om adkomstrett for rep. og vedlikehold 06.07.2004 - Dokumentnr: 46267 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:116 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:218 Bnr:229 Snr:1 Bestemmelse vedrørende aggregat i ventilasjonsrom. Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. Det foreligger brukstillatelse for sosialbygg datert 11.08.1958. I 2004 ble bygget omgjort til leiligheter, med ferdigattest for arbeidene datert 30.01.2007.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til bolig- og næringsformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 000 000,- (Prisantydning)
  0,- (Andel av fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  75 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 000 000))

  88 042 (Omkostninger totalt)

  3 088 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  88042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Kamilla Jæger

Megler

Kamilla Jæger

97 66 44 73

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev