aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til denne fine og lyse leiligheten!

OSLO Mor Go'hjertas vei 23

Lys og innbydende 2-roms - Balkong - "Alt" inkl. i felleskostnader - IN-ordning - Heis - Grønt utsyn mot park!

 • kr 3 290 000
 • BRA 32 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 290 000
 • Omkostningerkr 8 932
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 991 932
 • EierformAndel
 • Byggeår1 948
 • Soverom1
 • ArealP-rom 32 m²
 • Andel fellesgjeldkr 693 000
 • Felleskostnaderkr 8 050
 • Tomt2 613 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 290 000 (Prisantydning) 693 000 (Andel av fellesgjeld)   3 983 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 991 932 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til denne fine leiligheten i hjertet av Bjølsen! Dette er en lys og innbydende 2-roms leilighet med en svært rolig og tilbaketrukket beliggenhet i idylliske omgivelser. Leiligheten har en smart planløsning som sammen med god takhøyde 2,65m og generøse vindusflater gjør at leiligehten oppleves som større enn antall kvadrat skulle tilsi, samt herlig balkong med grønt utsyn utover parken og Akerselva.
 • Oppvarming, varmtvann, strøm, TV og internett inkl
 • Kjellerbod for god lagring
 • Mulighet for parkeringsleie
 • IN-ordning: Felleskostnader blir kr. 4.896,- ved nedbetalt fellesgjeld
 • Akerselva som nærmeste nabo med flotte turmuligheter
 • Gåavstand til Nydalen, BI og Storo Storsenter
 • Godt kollektivtilbud (buss 37 og 54, trikk og t-bane) Hjertelig velkommen!
 • Mor Go'hjertas vei 23, Oslo

  • Tomt
   2613m²

   Beliggenhet
   Med Sagene og Bjølsen som utgangspunkt har en alt innen rekkevidde, om det er særegne og koselige butikker, restauranter, marka, trenings- eller kulturtilbud som frister; her er mulighetene mange! Restauranter som Sagene Lunsjbar, Sagene Samfunnshus og Mat og Mer har alle sin egen unike atmosfære. I tillegg finner du flere kaffebarer og andre små utsalgssteder. Kaffe Gram og Norð Bjølsen Bakeri fortjener å trekkes frem som et flott eksempel på godt gammeldags håndverk og ekte service. Sentralt i Grimstadgata finner du Sagene Torg, som byr på et bredt utvalg av blant annet frukt og grønnsaker, samt en spennende ferskvaredisk. Torget blir flittig brukt av beboere i nærområdet og er absolutt verdt et besøk. Sagene har også fått et unikt og hyggelig møtested, Mysterud Bar. Valget av navnet på baren er langt fra tilfeldig, da lokalene i en årrekke har vært en særpreget jernvarebutikk drevet av tre generasjoner ved samme navn. Drømmen om en lokal bar i nærmiljøet ble realisert av fem lokale Sagene-gutter, som selv handlet kruttlapper, cowboy- og indianerfigurer på Mysterud da de var små. Baren har et godt utvalg av lokale øltyper fra Oslo-bryggeriene, i tillegg til ulike viner og klassiske cocktails på drinklisten. En kort spasertur i fine omgivelser langs Akerselva og du ender opp på Grünerløkka eller i Nydalen. I tillegg til flotte grøntområder samt tur- og rekreasjonsmuligheter langs elva, tilbyr området Myraløkka, Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og Voldsløkka Idrettsanlegg - sistnevnte med volleyballbaner, skatepark, fotballbaner og joggeløyper. Ikke minst kjøres det opp skispor på Voldsløkka idrettsanlegg vinterstid. Storo Storsenter byr på det meste du skulle trenge av shopping, og det er en rekke restauranter å velge blant som også har uteservering sommertid. ODEAN Kino Imax er også plassert ved Storo/Nydalen og kan skilte med å være Norges største kinosenter med 14 saler og IMAX. Sommertid er det en hyggelig badeplass i Nydalen i Akerselva som er ypperlig for et avkjølende bad på varme sommerdager. Av treningstilbud finner du SATS både på Sagene, Storo og Nydalen, samt Myrens Sportssenter på Torshov. Hos Myrens har man tilgang til selve treningssenteret og Oslo Squash, men også til landets råeste klatresenter. Aktiv Eiendomsmegling på Sagene er litt utenom det vanlige, og vi elsker at vi skiller oss ut! Velkommen til oss!

   Adkomst
   Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

   Bebyggelse
   Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

   Offentlig kommunikasjon
   God offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 37 (Nydalen/Helsfyr), 54 (Kjelsås/Tjuvholmen) eller 34 (Ekeberg/Tåsen). Fra Sandaker/Torshov går det trikk, samt T-bane fra Nydalen eller Storo Stasjon. Utdanningsinstitusjoner som BI Nydalen, Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Lovisenberg Diakonale Høgskole og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

   Byggemåte
   Blokk i mur/ betong med teglsteins fasade. Leilighetens skillende etasjeskiller i betong. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein.

   Innhold
   Borettslaget ble modernisert og omgjort til leiligheter i 2006, og leiligheten har en derfor en gjennomgående pen og velholdt standard. Den gode takhøyden på 2,65 m kombinert med de generøse vindusflatene gjør at leiligheten oppleves som større enn antall kvadrat skulle tilsi. Det er tregulv og overflater er malt i delikate fargetoner. Entrè Selve entréen er lys og romslig, og det er god plass til oppheng av klær og plassering av sko i medfølgende skyvedørsgarerobe. Kjøkken og stue Selve kjøkkenet er innbydende, med god skap- og benkeplass. Det er integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, ventilator tilkoblet avtrekkssystemer, oppvaskmaskin og kjøleskap under benk. Alle hvitevarer medfølger leiligheten. Kjøkkenøyen gir både ekstra oppbevaring, benkeplass og ikke minst en hyggelig spiseplass med barstoler. Kjøkkenøyen er frittstående og kan erstattes med spisebord hvis ønskelig. Det ville være unaturlig å snakke om kjøkkenet uten å også beskrive stuen, for disse to rommene henger sammen. De store vindusflatene slipper inn godt med dagslys i stuen, og den gode takhøyden på ca. 2,65 meter gir en luftig følelse. Det er god plass til en hyggelig sofagruppe, salongbord og tv-benk. De dype vinduskarmene er helt supre å innrede. Fra stuen er det utgang til den herlige balkongen. Balkong Både vår, sommer og høst får leiligheten et ekstra oppholdsrom på ca. 3 m². Balkongen er østvendt, og har dermed gode solforhold fra tidlig morgen til ca kl. 13.30 sommertid: Perfekt for deilige sommerdager. Det er hyggelig utsyn mot grønne omgivelser og nydelige Akerselva. Det er tillatt å bruke elektrisk- eller gassgrill. Soverom Selve soverommet er innredet med seng og kommode. Skulle det være ønskelig med ytterligere oppbevaring kan man fint erstatte kommoden med et større garderobeskap. Rommet er delt av fra stuen med en praktisk og plassbesparende skyvedør i frostet glass. Dette gir mye naturlig lysinnslipp i leiligheten. Bad Leiligheten har et pent flislagt bad som ble totalrehabilitert i forbindelse med bygging av leilighetene i 2006. Det er innredet med dusjhjørne med veggmontert glassvegg, toalett, servant med underskap, overskap, speilskap og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. I gulvene er det lune varmekabler og downlights i tak for god belysning. Varmtvann er inkludert i månedlige felleskostnader. Alle soilrør i borettslaget ble rehabilitert i 2006 i forbindelse med omgjøring til leiligheter. Det er en felles avtrekksvifte i bygningen. Kjellerbod Med boligen følger det en kjellerbod på 2,4 m2, merket med H0212, for praktisk oppbevaring. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   Standard
   Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2.   Forhold som har fått TG2, AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK: Utvendig > Vinduer Det er avvik: TG settes ut i fra alder på glass, da isoleringsevne i glass vil reduseres med årene. Tiltak: Vinduer fungerer bra med tanke på alder, det er ingen behov for strakstiltak. Utvendig > Balkongdør Det er avvik: TG settes ut i fra alder på glass, da isoleringsevne i glass vil reduseres med årene. Tiltak: Balkongdør fungerer tilfredstillende, med tanke på alder. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Høyde på rekkverk er målt til 0,9m. Høyde på rekkverk ved balkonger, skal være minimum 1,0 m. Der høydeforskjellen er mer enn 10,0 m over terreng, skal rekkverkshøyde være minimum 1,2 m. Ref: Veiledning om tekniske krav til byggverk § 12-17. Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Det er avvik: Det er gitt TG.2 på veggflater grunnet alder på tilhørende tettesjikt, med brukstid på mer enn halvparten av konstruksjonens levetid. Tiltak: Konstruksjoner fungere med dagens løsning. Det er målt på vegger med Protymeter fuktmåler, ingen unormale verdier er registrert. Våtrom > Overflater Gulv > Bad Det er avvik: Det ble målt noe manglende fall i dusjsonen rundt sluket. Tiltak: Gulvet fremstår med normal funksjonalitet til tross for små svanker rundt sluk. Det er ikke behov for tiltak pr. i dag. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Det er avvik: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Tiltak: Sluk med membran fremstår med normal funksjonalitet, det er ikke behov for tiltak pr. i dag. Tekniske installasjoner > Varmesentral Det er avvik: TG settes ut i fra alder på anlegget, da mer enn halvparten av forventet levetid er oppbrukt. Tiltak: Anlegget fremstår med normal funksjonalitet, til tross for alder. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Elektrisk anlegg er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entre. Det ble ikke opplyst om noe feil med det elektriske anlegget i leiligheten på befaringen.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Telia (Get) er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål så kontakt Telias (Gets) kundetjeneste på telefon 21545454, eller se på deres hjemmeside www.telia.no.

   Parkering
   Borettslaget har 8 biloppstillingsplasser som leies ut etter ventelister. Beboere som ønsker plass kan ta kontakt med styret. Ellers er det gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området. Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr. Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: Kr. 5.700,-/årlig El-bil (helelektriske): Kr. 1.920,-/årlig For mer info se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

   Diverse
   Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   3 290 000 (Prisantydning) 693 000 (Andel av fellesgjeld)   3 983 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 991 932 (Totalpris inkl. omkostninger)

  • Oppvarming
   Varmtvann og fyring via fjernvarme, varme i boligen fordeles via radiatoranlegg. Gulvvarme på baderom.

   Info strømforbruk
   Strøm er inkludert i felleskostnadene.

   Energiklasse
   F

   Info energiklasse
   Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Formuesverdi primær
   873560

   Formuesverdi primær år
   2021

   Formuesverdi sekundær
   3144816

   Formuesverdi sekundær år
   2021

   Andre utgifter
   Felleskostnader og innboforsikring. Det er innført eiendomsskatt i Oslo. Det betales i dag ikke eiendomsskatt på denne boligen, men ved en endring i formuesverdien kan det utløse eiendomsskatt. Vi gjør oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år.

   Andelsnummer
   29

   Part.obl.nr.
   988891452

   Felleskostnader pr. mnd.
   8050

   Andel fellesgjeld
   693000

   Andel fellesgjeld per dato
   2023-02-28T23:00:00Z

   Kommentar fellesgjeld
   IN-ORDNING Det er mulighet til å betale inn fellesgjelden for denne leiligheten (IN-ordning). Renter og avdrag på fellesgjelden utgjør kr. 3.050,-/mnd og varierer ut ifra rentesats. Nedbetales fellesgjelden i sin helhet, vil leiligheten ha månedlige utgifter på ca. 4.896,-. Fellesgjelden kan innbetales to ganger i året: 01.4 og 1.10 (10 dager før lånets forfall).

   Andel fellesformue
   7952

   Andel fellesformue per dato
   2022-12-30T23:00:00Z

   Borettslaget
   Borettslaget Parksiden

   Borettslagets org.nr
   988891452

   Om borettslaget
   Parksiden Borettslag ligger idyllisk til i grønne omgivelser, med Akerselva og flotte parkanlegg som nærmeste nabo. Borettslaget består av 60 andelsleiligheter, og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 988 891 452. Bygget huser i tillegg Morgo Borettslag som består av 40 leiligheter. Parksiden Borettslag og Morgo Borettslag består med andre ord av to borettslag med til sammen 100 leiligheter som sammen deler alle driftskostnadene. Borettslagene samtaler om en mulig fusjon, og vil i så fall kalle inn til ekstraordinær generalforsamling når utredningen foreligger. Styret vil se på hvilke besparelser som ligger ved å fusjonere de to borettslagene. Parksiden Borettslag er veldrevet og har en god økonomi, der årsresultat for 2021 viser følgende: Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 5 620 277. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 5 476 433. Årets resultat på kr 289 485 fremkom i resultatregnskapet og er overført til egenkapital. STYRET Styret kan nås på e-post: parksiden@styrerommet.no. Alle beboerhenvendelser skal i utgangspunktet gå gjennom Vibbo. VAKTMESTER Parksiden Borettslag har avtale om vaktmestertjeneste med Rolf Nordby som kan kontaktes på telefon 997 44 641. RENHOLD Borettslaget har avtale med Rene Trapper om renhold av fellesarealene. SYKKELBOD Borettslaget har en flott sykkelbod på sørenden av blokka hvor beboerne kan plassere syklene sine. TV OG INTERNETT Telia (Get) er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Har du spørsmål så kontakt Telias (Gets) kundetjeneste på telefon 21545454, eller se på deres hjemmeside www.telia.no. POSTKASSESKILT OG NØKLER Beboere er selv ansvarlige for merking av egen postkasse med navn og leilighetsnummer. Skilt til ringeklokke og postkasse bestilles hos vaktmester. Ekstranøkler kan bestilles hos vaktmester. Avgift for dette er kr. 300,- og betales direkte til vaktmester. STØRRE VEDLIKEHOLD OG REHABILITERING - 2022: Montert nytt brannalarmanlegg fra Firesafe. Styret har inngått 6 års avtale. Brannalarmer er montert i alle fellesarealer og leiligheter. - 2021: Arbeidet med ny sykkelbod, ny søppelløsning (nedgravet og moderne søppelanlegg) og nye markterrasser mot gaten ble ferdigstilt etter påske i 2021. Nye takrenner, ny asfaltering av parkeringsplassen og en liten omlegging av gangveien sør for bygget ble gjort samtidig. Borettslaget har fått tilsagn om støtte på kr. 100.000,- fra Oslo Kommune til den nye sykkelboden. Arbeidene er planlagt å ferdigstilles før sommeren 2021. - 2018: Rehabilitering av heis. - 2017: Etablering av 10 stk. markterrasser mot parken. - 2016: Rehabilitering av alle kraner i kjellere. - 2015: Etablering av ny renovasjonsløsning. Tak over inngangsparti. Balkongprosjekt for 1. etasje påbegynt. - 2012: Rehabilitering balkonger. - 2010 - 2012: Soil og bad rehabilitert i Morgo Borettslag - 40 leiligheter - 2010: Rehabilitering av heis. - 2009: Tilkobling til Hafslund fjernvarme senhøsten 2009. - 2006 - 2007: Soil og bad rehabilitert i Borettslaget Parksiden - 60 leiligheter. PÅGÅENDE OG FREMTIDIGE PROSJEKTER Styret undersøker muligheten til å installere el-billadere på deres 8 parkeringsplasser. Dette vil først bli aktuelt etter utbygging av loftsleiligheter er ferdigstilt. Styret jobber også med å lage sykkelbod i kjelleren for å få et sikkert og godt sted hvor syklene kan oppbevares. De som ønsker tilgang til sykkelboden vil få tilgang ved hjelp av sin kodebrikke. Planlagte påkostninger: - Borettslaget har sammen med Morgo borettslag besluttet å gjennomføre et større vedlikeholdsprosjekt i 2023/2024, som er nødvendig for bygget sin stand. Styret vil komme tilbake med mer informasjon om dette på et senere tidspunkt. Kostnader og tidslinje er foreløpig ikke avklart. - Bygge ut loftet med 6 leiligheter. Heisen vil i den forbindelse forlenges til 6. etg. Dette har planlagt byggestart 2023, men endelig dato for byggestart er ikke avklart. Dette vil medføre stillas rundt bygget i en periode, til taket er ferdig. Byggestøy blir innenfor perioden 07:00-16:00, kun på hverdager. - Det ble på ekstraordinær generalforsamling 12.10.2022 vedtatt å gå videre med utredning for fusjon mellom Morgo borettslag og Parksiden borettslag. Etter e-post fra styreleder 17.03.2023 er det p.t. ikke planlagt ytterligere økning av felleskostnader utover dette, men det må påregnes lånopptak og dermed også høyere felleskostnader som følge av vedlikeholdsprosjekt. Loftsutbygging Morgo Utvikling AS har søkt om rammetillatelse for ombygging av loft til leiligheter. Tiltaket omfatter ombygging/endring av loftet i 6.etasje til 6 nye leiligheter. De nye boligene skal etter planen bestå av tre 2-roms og tre 3-roms leiligheter. Leilighetene vil få inngang via eksisterende trapperom og heis. Heissjakten vil i den forbindelse bli utvidet til 6. etasje og Morgo Utvikling AS vil stå for kostnaden for selve utvidelsen. Heisen vil i samme omgang bli utskiftet ettersom denne er av eldre dato, og denne kostnaden vil bli fordelt mellom Morgo Utvikling AS, Parksiden Borettslag og Morgo Borettslag. Det er ikke vedtatt hvilken eierform leilighetene skal ha, om de skal integreres i et av borettslagene eller alternativt at hele bygget blir slått sammen til ett borettslag. Det vil bli flere leiligheter som er med på å dele de faste kostnadene når leilighetene står klare. Ingen andre kostnader forbundet med utbygging av loftsetasjen vil bæres av andre enn utbygger. Verken Parksiden borettslag eller Morgo Borettslag skal bli økonomisk berørt av dette tiltaket. Oppstart av loftsutbyggingen er ikke endelig besluttet pr. 17.03.2023, men det tas sikte på å begynne utskifting av tak i juni.

   Styregodkjennelse
   Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

   Lånebetingelser fellesgjeld
   Lånenr.: OBBK01-98207644587 Type: Annuitet Restsaldo: 29.321.136,- Restløpetid: 33 år 8 md Term pr. år: 12 Type rente: Flytende Rente pr. 10.03.2023: 4,13% Lånenr.: OBBK02-98207644595 Type: Annuitet Restsaldo: 7.849.691,- Restløpetid: 33 år 6 md Term pr. år: 12 Type rente: Flytende Rente pr. 10.03.2023: 4,13% Lånenr.: OBBK03-98207876941 Type: Annuitet Restsaldo: 648.031,- Restløpetid: 3 år 2 md Term pr. år: 12 Type rente: Flytende Rente pr. 10.03.2023: 4,13%

   Sikringsordning fellesgjeld
   Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 måneder regnet fra oppsigelsesdato.

   Borettslagets forsikringsselskap
   Tryg forsikring

   Polisenummer felles forsikring
   8196248

   Vedtekter/husordensregler
   Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

   Dyrehold
   Dyrehold er tillatt med styrets godkjennelse, men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

   Eierskiftegebyr
   6215

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
   På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/222/125/38: 06.07.1940 - Dokumentnr: 302004 - Erklæring/avtale Bestemmelse om kloakkledning
   Overført fra: Knr:0301 Gnr:222 Bnr:125
   Gjelder denne registerenheten med flere
   29.01.1947 - Dokumentnr: 300307 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
   Overført fra: Knr:0301 Gnr:222 Bnr:125
   Gjelder denne registerenheten med flere
   16.08.1947 - Dokumentnr: 302641 - Erklæring/avtale vedr. begrensninger i utleiemulighetene m.v.
   Overført fra: Knr:0301 Gnr:222 Bnr:125
   Gjelder denne registerenheten med flere
   19.12.1947 - Dokumentnr: 304403 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
   Overført fra: Knr:0301 Gnr:222 Bnr:125
   Gjelder denne registerenheten med flere
   19.12.1947 - Dokumentnr: 304405 - Erklæring/avtale Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
   Med flere bestemmelser
   Overført fra: Knr:0301 Gnr:222 Bnr:125
   Gjelder denne registerenheten med flere
   21.09.1979 - Dokumentnr: 516724 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
   Med flere bestemmelser
   Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
   Overført fra: Knr:0301 Gnr:222 Bnr:125
   Gjelder denne registerenheten med flere
   28.04.2006 - Dokumentnr: 29587 - Erklæring/avtale Rett til å ombygge og reseksjonere snr. 61-80
   Med flere bestemmelser
   Overført fra: Knr:0301 Gnr:222 Bnr:125
   Gjelder denne registerenheten med flere
   11.06.2014 - Dokumentnr: 469705 - Bestemmelse om bebyggelse Midlertidig dispensasjon fra vegloven
   gjelder Søppelskur
   Vedtak av visse vilkår vedrørende utskillelse/bebyggelse av denne matrikkelenhet
   Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr 958 935 420
   Gjelder denne registerenheten med flere
   10.07.2006 - Dokumentnr: 326677 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
   Snr: 38
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/100
   30.09.2016 - Dokumentnr: 894468 - Resek/tilleggssek Endret seksjon:
   Snr: 38
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/100
   30.09.2016 - Dokumentnr: 894468 - Resek/tilleggssek Endret seksjon:
   Snr: 38
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/100
   30.09.2016 - Dokumentnr: 894468 - Resek/tilleggssek Endret seksjon:
   Snr: 38
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/100
   30.09.2016 - Dokumentnr: 894468 - Resek/tilleggssek Endret seksjon:
   Snr: 38
   Formål: Bolig
   Tilleggsdel: Bygning
   Sameiebrøk: 1/100


   Ferdigattest/brukstillatelse
   Det er utstedt exdok på eiendommen fra 1949. Det foreligger også ferdigattest på rehabilitering av bygget, som i 2006 ble omgjort fra servicehjem til bolig (leiligheter). Ferdigattesten er datert i 2015.

   Vei, vann og avløp
   Offentlig. 

   Regulerings- og arealplanner
   Eiendommen ligger i et byggeområde for boliger. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser S-2255 kan sees hos megler. Reguleringsbestemmelser S-2255 er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Informasjon om ny kommuneplan med lenke til kartinnsynsløsning finner du på http://www.kommuneplan.oslo.kommune.no.

   Adgang til utleie
   Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

   Legalpant
   Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  • Lovanvendelse
   Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

   Budgivning
   Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

   Omk. Kjøper beskrivelse
   3 290 000 (Prisantydning) 693 000 (Andel av fellesgjeld)   3 983 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 000 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   8 932 (Omkostninger totalt)   3 991 932 (Totalpris inkl. omkostninger)

   Omk. kjøper beløp
   8932

   Betalingsbetingelser
   Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

   Hvitvaskingsreglene
   Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

   Personopplysningsloven
   Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

   Boligselgerforsikring
   Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

   Boligkjøperforsikring
   Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Silje Muri

  Megler

  Silje Muri

  97 57 04 10

  Send e-post

  Få beskjed når lignende
  boliger kommer for salg

  Få en verdivurdering

  Siste boliger

  Meld deg på vårt nyhetsbrev