aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Aktiv Oslo Nord v/Siv Ødegaard har gleden av å presentere Mørtelverksbakken 13 - Lys og moderne 4-r (80 BRA) selveier med balkong og garasjeplass

OSLO Mørtelverksbakken 13 13

Lys og moderne 4-roms selveier fra 2017 med solrik balkong og garasjeplass med EL. Sentral beliggenhet

 • kr 6 400 000
 • BRA 80 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 400 000
 • Omkostningerkr 173 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 573 042
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 77 m²
 • Felleskostnaderkr 3 711
 • Tomt9 180.1 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 6 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 160 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 600 000,-)) 177 142,- (Omkostninger totalt) 6 573 042,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.
Ditt nye hjem? Dette er en romslig og moderne 4-roms selveier med balkong, garasjeplass og gangavstand til alt du trenger i hverdagen. Garasjeplassen har lader til elbil. Balkongen er sørvestvendt og har utsyn mot indre gårdsrom. Gårdsrommet har lekeplass og sittebenker, noe som skaper økt trivsel blant beboere. Leiligheten er fra 2017 og har parkettgulv, samt slette vegger malt i tidsriktige, fine farger. Stue og kjøkken ligger i åpen løsning, noe som gir plass for både sofamøblement og spisebord. Kjøkkenet har Norema-innredning med flere integrerte hvitevarer. Badet er flislagt og har opplegg for vaskesøyle. Entreen og to av tre soverom har garderobeløsning, og ett soverom har egen inngang til bod. I kjelleren er det en disponibel bod. Oppvarming via vannbårne radiatorer. Velkommen!

Mørtelverksbakken 13 13, Oslo

 • Arealbeskrivelse
  Leilighet
  Bruksareal
  2. etasje: 80 kvm Entré, soverom, soverom 2, soverom 3, stue/kjøkken, bad, bod
  Primærrom
  2. etasje: 77 kvm Entré, soverom, soverom 2, soverom 3, stue/kjøkken, bad  Tomt
  9180.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt. Tomtens grunnareal: 9180 m² Fellestomt. Leiligheten har utgang fra stuen til en sørvestvendt balkong med full utsikt mot indre gårdsrom og de fine lekeplassene. Balkongen har plass til sittegruppe og grill, og er et hyggelig sted å nyte varme sommerdager. Den er overbygd slik at utvendig hygge også kan nytes på varme dager med yr i luften. Balkongen har rekkverk i glass og dekke av terrassebord. I tillegg til lekeplasserer indre gårdsrom pent opparbeidet med variert beplantning, pergola og sittebenker - her er alt lagt til rette for et fint naboskap.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et urbant og attraktivt boligområde på Økern i Oslo. Kollektivtransport, forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Leiligheten har Løren Idrettspark som nærmeste nabo, og her finner du kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy. Hasle-Løren IL er en aktiv klubb med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. For den hesteinteresserte er det verdt å merke seg at Bjerke travbane kun ligger i underkant av én kilometer unna. I 2024 åpner det nye Tøyenbadet som blir byens største badeanlegg. Badet skal blant annet inneholde et innendørsbad med fire basseng, utendørs badeanlegg, sklier, stupetårn og kafeteria. I tillegg skal det settes opp en fullverdig flerbrukshall. I mens det nye badet ferdigstilles kan man benytte seg av et enkelt badeanlegg på Økern, kun 750 meter fra leiligheten. Bjerkedalen park ligger i gangavstand fra leiligheten og byr på fine promenader, paviljong, sandstrand og dam. I tillegg er det fint å sykle til bl.a. Valle Hovin. Her finner du Hovindammen, en liten idyll med omkringliggende gangstier, sittebenker og grønne lunger. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi, Rema 1000 og Meny, og førstnevnte ligger kun få hundre meter unna. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Løren Torg et hyggelig nærsenter med dagligvare, apotek, kafé og velværetilbud. Løren har også flere trivelige handlegater. Området gir mulighet for god offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste bussholdeplass er Lundliveien (buss nr 60) som ligger ca. 550 meter unna. T-banestasjonen på Økern ligger ca. 10 minutters gange fra boligen med linje 4 og 5, samt buss nr. 23, 24, 60, 67 og flybuss. Med bil tar det ca. 5 min til Sinsen, 5 min til Storo Storsenter, 10 min til Oslo S, 10 min til Alna Senter og 35 min til Oslo lufthavn.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygningen har aluminiumsvinduer med 2-lags glass. Bygningen har aluminiums balkongdør. Bygningen har malt hovedytterdør. Overbygget balkong utgang stue. Betongkonstruksjon. Etablert trespalte gulv.Leiligheten er bygget 2017 og bygget etter forskrift fra 2010. Konstruksjoner anses i hovedsak å ha tiltenkt funksjon i henhold til alder og nevnte betraktninger. Bygget er ført opp i mur/betong og stenderverk i tre. Flatt tak tekket med papp eller lignende. Utvendige fasader med panel og malt pusset overflater. Grunnmur av betong med støpt såle mot grunnforhold. Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad IU; ikke undersøkt: Tekniske installasjoner > Varmtvannstank: Felles varmtvann er ikke vurdert. Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak: Innvendig > Overflater: Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Synlig hakk og noe riper i parkett i stue/kjøkken del. Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken: Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninnredning utover normal slitasjegrad. Det er synlig to hakk på dørfronter i underskap. For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport.

  Innhold
  - Lys og moderne 4-roms fra 2017. - Selveierleilighet i andre etasje. - Garasjeplass med elbillader. - Overbygd balkong mot sydvest. - Hyggelig utsyn mot indre gårdsrom. - Entré med skyvedørsgarderobe. - Stue og kjøkken i åpen løsning. - Pent flislagt bad med opplegg for vask og tørk. - Tre soverom, to med garderobe. - Ett soverom med inngang til bod. - Lagring i disponibel kjellerbod. - Dørcalling ved inngangsdøren. - Vannbårne radiatorer. Planløsning 2. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, stue, kjøkken, 3 soverom og bod. Annet: Disponibel kjellerbod.

  Standard
  Entré Leiligheten ligger i andre etasje og har inngang fra felles trappegang med heis. Inn i leiligheten ønskes du velkommen til en moderne entré som gir et godt førsteinntrykk. Gulvet har parkett, veggene er malt i en trendy, dus grønnfarge og det er listefri overgang til hvitmalt himling. Entreen har plass til yttertøy i en stor, plassbygd skyvedørsgarderobe med hvite fronter. Det er også plass til skoskap, kommode eller lignende møblement i entreen. Ved inngangsdøren er det dørcalling. Stue Leiligheten har en lys og trivelig stue, som sammen med kjøkkenet danner et sosialt rom for matlaging, måltider og sofahygge. Stuen har store vindusflater som skaper en luftig atmosfære og det er dør ut til balkongen. Rommet har parkettgulv, lysmalte vegger og én blå fondvegg som skaper dybde i rommet. Det er plass til sofamøblement, tv-løsning og spisebord. Kjøkken Kjøkkenet er pent og har Norema-innredning med integrerte hvitevarer. Innredningen er montert langs to vegger i L-form og har hvite, slette fronter, takhøye overskap og mørke laminatbenkeplater. I benken er det nedfelt oppvaskkum og under overskapene er det downlights. De integrerte hvitevarene består av stekeovn, induksjonstopp, ventilator og oppvaskmaskin. Frittstående side-by-side kjøleskap. Hvitevarer på kjøkken medfølger. Bad/wc/vaskerom Leiligheten har et pent, flislagt bad med varme i gulv og downlights i himling. Baderomsinnredningen består av et hvitt skuffemøblement med heldekkende servant, og over er det speil med integrert belysning. Videre har badet vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning. Soverom og garderobe Leiligheten har tre gode soverom med parkettgulv og vegger malt i forskjellige farger for et mer personlig preg. Hovedsoverommet har en flott skyvedørsgarderobe og ett annet soverom har garderobeskap. Det tredje soverommet har egen inngang til en bod, perfekt å bruke som omkledningsrom. Leiligheten har lagringsplass i en disponibel kjellerbod på ca. 6,5 kvm.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Leiligheten disponerer garasjeplass med elbillader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Eierandel i garasjesameiet kan dersom den ikke selges eller overføres sammen med eierseksjon i Nybyen Økern Nord Sameie ikke selges eller overføres til andre enn eiere av seksjon i Nybyen Økern Sør Sameie eller til eiere av seksjon i Nybyen Økern Nord Sameie.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 160 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 600 000,-)) 177 142,- (Omkostninger totalt) 6 573 042,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

 • Oppvarming
  Leiligheten har oppvarming med vannbårne radiatorer og vannbåren gulvvarme på bad. Oppvarming og varmt forbruksvann er fra felles anlegg. Leiligheten har mekanisk ventilasjon via felles avtrekksanlegg. Sikringsskapet har automatsikringer og i entreen er det dørcalling. Leiligheten har seriekoblede røykvarslere koblet til felles brannvarslingsanlegg og brannvesenet, og i himling er det sprinkleranlegg.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1453276

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5231795

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdi som primærbolig kr 1 453 276 pr. 31.12.2021 Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 231 795 per 31.12.2021

  Andre utgifter
  Faste løpende kostnader Felleskostnader, strøm, innboforsikring, og lignende. Listen er ikke uttømmende.

  Felleskostnader pr. mnd
  3711

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnader er kr 3 711,- pr. mnd. og inkluderer; kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, a-konto fjernvarme (kr 915,-), tv/bredbånd (kr 444,-) samt generell drift og vedlikehold av sameiet. Felleskostnader for garasjeplassen er kr 240,- pr. mnd. Forbruk EL kommer i tillegg. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  15970

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiet består av 219 seksjoner. Nybyen Økern Sør Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 918408029, og ligger i bydel Bjerke i Oslo kommune med følgende adresse: Økern Torgvei 16, Spireaveien 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13 og 15. Gårds- og bruksnummer: 123, 1381. Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS Sameiets eiendom er forsikret hos IF Skadeforsikring. Polisenummer: 1328845 Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon. Andel i realsameie: 2019/785993-1/200 Opprettelse av realsameie 05.07.2019 21:00 Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:684 Snr:188 2/333 Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen: 2016/915759-1/200 Bruksrett 06.10.2016 Gjensidig bruksrett til nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg på gnr. 123 bnr. 684 og 1381 Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra kommunen Overført fra: 0301-123/1381 Gjelder denne registerenheten med flere 2016/915759-3/200 Bruksrett 06.10.2016 Gjensidig rett til bruk av uteoppholdsareal mellom gnr. 123 bnr. 684 og 1381 Sletting eller endring kan ikke skje uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0301-123/1381 Gjelder denne registerenheten med flere 2017/609178-1/200 Bestemmelse om adkomstrett 09.06.2017 21:00 rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:684 Gjelder denne registerenheten med flere 2017/609178-3/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler 09.06.2017 21:00 rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:684 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om adkomst Gjelder denne registerenheten med flere Følgende rettigheter er tinglyst i annen fast eiendom: Rettigheter på 0301-123/684/0/1-188 Rettigheter i eiendomsrett 2017/609178-2/200 Bestemmelse om adkomstrett 09.06.2017 21:00 rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1381 Snr:1-219 Gjelder denne registerenheten med flere Rettigheter på 0301-123/684/0/1-188 Rettigheter i eiendomsrett 2017/609178-4/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler 09.06.2017 21:00 rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1381 Snr:1-219 Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger Bestemmelse om adkomst Gjelder denne registerenheten med flere Grunnbok kan ses hos megler

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for oppføring av 3 boligblokker med felles garasje datert 02.07.2021.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål. Området for øvrig er regulert til kombinert bebyggelse og anleggsformål og friområde Reguleringsplan S4751 Gjeldende kommunedelplan KDP-15 og KDP-17 Boligen ligger i andre sikringssoner. Flate: Vannforsyningsanlegg - S5142. Bystyret vedtok 23.09.2015 kommuneplanen "Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn". Oslo by er stadig under endring/utvikling, bygg settes opp, rehabiliteres og rives ned. Økern torgvei 6, Spireaveien 20 og Ulvenveien. Boliger, næring, torg, skole med flerbrukshall, barnehager og park. Se saksnummer 201607804 hos Plan- og bygningsetaten. Eiendoms- og byfornyelsesetaten foreslår å omregulere Økern torgvei 6 m.fl. til bolig, forretning, bevertning, skole, barnehage, grønnstruktur og tilhørende samferdselsanlegg. Hensikten med planen er å transformere planområdet til et nytt boligområde med fire boligkvartaler, ca. 900 nye boliger, ny ungdomsskole med flerbrukshall, barnehage, samt en ny park på 40 daa. Plan- og bygningsetaten anbefaler planforslaget. Spireaveien 3 - Refstad flerbrukshall. Se saksnummer 201610267 hos Plan- og bygningsetaten. Hensikten med planforslaget er å legge til rette for en flerbrukshall, ishall, flere utendørsbaner og aktivitetsområder. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 160 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 600 000,-)) 177 142,- (Omkostninger totalt) 6 573 042,- (Totalpris inkl. omkostninger) Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte totalsum er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om endring i gebyrer. Andel fellesgjeld følger boligen og skal således ikke innbetales ved overtakelse.

  Omk. kjøper beløp
  173042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Siv Ødegaard

Megler

Siv Ødegaard

48 21 57 67

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev