aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Nannestadgata 6 på idylliske Kampen!

Oslo Nannestadgata 6B

Perfekt studentbolig og førstegangskjøp! 2-roms leilighet med god planløsning og populær beliggenhet. Nytt bad 2022.

 • BRA 24 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 279 907
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 898
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 24 m²
 • ANDEL FELLESGJELD270 975
 • FELLESKOST./MND3 696
 • TOMT313 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 3 000 000,- (Prisantydning)
  270 975,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 270 975,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 279 907,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
I stuen er det plass til både sofa og tv-bord.

Nannestadgata 6B, Oslo

 • Boligen har en-stav parkett fra 2019 i stue/kjøkken. 3-stav eik parkett fra 2006 på soverommet. Vegg- og takflater i leiligheten er sparklet og malte gipshimlinger.

  Eikefinert kjøkken med laminert benkeplate og nedfelt stålkum. Integrert i innredningen er stekeovn og platetopp. Nisje til kjøleskap og smal oppvaskmaskin. Avtrekksventilator over platetoppen. Varmtvannsberdere fra 2019 plassert i hjørne i benkeinnredning på kjøkken.

  Baderom fra 2020 med elektriske varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med servantinnrredning, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjhjørne med foldbare glassdører. Elektrisk styrt avtrekksvifte.

  Det elektriske anlegget er fra 2006 foruten anlegget på badet som ble byttet ut/oppgradert i 2022.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Tilstandsgrader
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG2.

  TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
  Utvendig vinduer: Det mangler en vinduslås i stuevinduet.

  Kjøkken overflater og innredning: Benkeplaten har svellet opp i underkant ved oppvaskmaskinen grunnet damp fra oppvaskmaskinen.

  Kjøkken avtrekk: Ventilatoren er ikke koblet slik at avtrekkluften føres ut av leiligheten, men at avtrekksluften går tilbake i samme rom. Slike systemer er med å brukes med f. eks. et kullfilter som renser luften før den føres tilbake i rommet. Det var ikke montert kullfilter på ventilatoren på befaringsdagen.

  Tenkniske intallasjoner vannledninger: Inspeksjonsluken som skjuler koblingsstokkene til vannrørene over himlingen på badet er tett uten spalte for avrenning. Dette gjør at det vil være vanskelig å oppdage en evt. lekkasje fra rørsystemet før vannet har spredd seg til hele baderomstaket.

  Tekniske installasjoner varmtvannstank: Varmtvannsberederen er bygget inn i kjøkkeninnredningen uten tilstrekkelig mulighet for inspeksjon. Det er ikke montert en automatisk stoppekran med fuktføler ved installasjon av ny varmtvannsbereder i 2019 slik byggteknisk forskrift stiller krav til.

  TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
  Innvendig rom under terreng: Vegger under terreng som er oppført av teglstein som i dette tilfellet har et kapilæroppsug fra grunnen, og begrenset uttørkingsmulighet ettersom veggen ligger under terreng. Det er derfor viktig å påse at overflatevann på utsiden ledes bort fra veggen. Ved fuktmåling av trevirket på innsiden av 2 av inspeksjonslukene var det noe høye verdier ved luken i hjørnet mot badet.

  Tekniske intallasjoner avløpsrør: Det kan tyde på at det er manglende eller begrenset lufting av avløpsystemet i bygget da eier opplever tidvis surklelyder fra vaskekummen på kjøkkenet når naboen dusjer eller bruker vann på kjøkkenet. Denne surklelyden er lyd som kommer ved at vannlåsen "dras tørr" som følge av et vakuum som oppstår når vann renner i avløpssystemet. Normalt jevnes dette vakuumet ut ved å ha god lufting av avløpssystemet som f. eks. lufterør over tak.

  Tekniske intallasjoner elektrisk anlegg: Det elektriske anlegget er fra 2006 foruten anlegget på badet som ble byttet ut eller oppgradert i 2022. Fordelerskapet er plassert rett på innsiden av leilighetsdøren/entrédøren. Måler er plassert i byggets hovedtavle. Det foreligger dokumentasjon på arbeidene med badet i 2022, men det foreligger ingen dokumentasjon på hovedanlegget fra 2006.
 • Kampen ligger høyt og fritt, og er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store, grønne lunger imellom. Her får man virkelig følelsen av å være på taket av Oslo, samtidig som du har umiddelbar nærhet til storbyen.

  Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag ligger velrenommerte Kampen Bistro rett borti gata. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og har en hjemmekoselig atmosfære med brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for Kampianerne. Er du kaffetørst så finner du Kafé Javelin rett rundt hjørnet som serverer deg førsteklasses espresso.

  Med Øya-festivalen nyetablert i Tøyenparken, finner du Norges største musikkfestival fem minutter unna. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus.

  Skal du brenne kalorier, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitnes (Ensjø) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Liker du ishockey eller foretrekker skateboard, er det kort vei til Jordal Amfi og Jordal Skatepark. Kampen Park er også et populært sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner.

  Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø. Den ble opprinnelig startet i 1994 av tre jenter som syntes det var for lite dyr i nærmiljøet, og ville ha en bondegård. Siden starten har bondegården på Kampen huset små og store dyr, tatt i mot over 200 000 barn og voksne og vært et sted der bydelens barn kan lære om husdyr, gårdsliv og grønnsaker.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Bygget er oppført med teglsteinsvegger og en pulttakskonstruksjon i tre tekket med plater. Etasjeskillere mellom 1. og 2. etasje er bygget
  som et trebjelkelag, men det opplyses av eier at gulvkonstruksjonen under leiligheten er støpt betong. Vinduer i leiligheten er fra 2006 og utført med 2- lags glass. Malt entrédør/leilighetsdør med brannklassifisering B-30 og lydklassifisering dB35.
 • Leiligheten ligger i 1.etg.
  P-ROM: 24 kvm
  BRA: 24 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue/kjøkken, bad og soverom.

  Kjellerbod på 3,5 kvm i kjeller i bygget ved siden av.

  Romhøyden i stue/kjøkken er 2,40m.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Varmekabler i gulv på bad.
 • Tomtens grunnareal: 313 kvm.
 • Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Forretningsfører: BOLIGBYGGELAGET USBL
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt etter søknad til styret.
 • Gjensidige
  Polisenummer: 78130762
 • Formuesverdi som primærbolig er på kr. 569 117,- per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig er på kr. 2 048 822,- per 31.12.20
 • 3 696 pr. mnd.

  Fellesutgifter:
  Felleskostnader 1 851,-
  Reduksjon avdrag IN-lån -1 216,-
  Reduksjon renter IN-lån -2 721,-
  Avdrag lån 613,-
  Renter lån 813,-
  Avdrag IN-lån 1 216,-
  Renter IN-lån 2 721,-
  Tilleggsytelser: Internett / Kabel-TV 41,-

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 270 975,- pr. 04.06.22
  Andel fellesformue kr 266 311,- pr. 31.12.21
 • Lånenummer: 12114589770, DNB Boligkreditt AS v/DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 26.10.2022: 3.64% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 131
  Saldo per 26.10.2022: 11 721 498
  Andel av saldo: 0
  Første termin: 30.12.2016Første avdrag: 30.03.2020 ( siste termin 30.06.2055 )
  Opprinnelig innfrielse lån (IN): 958 750
  Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 907 277

  16363879334, DNB Bank ASA
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
 • Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.
 • Ny eier må påregne kostnader for innboforsikring, felleskostnader, strøm, fremtidig eiendomsskatt m.m
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Borettslaget har vedtatt et lån på kr 6 550 000, med 25 års løpetid, til renovasjon av bad og mur. Dette vil bety en økt fellesgjeld mellom kroner 280 000 - 497 000,- avhengig av fordelingsbrøken på den enkelte leilighet.

  Eierskiftegebyr garasjeplass i parkeringssameie/garasjelag - kr. 1.280 inkl. mva

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2006/34039-1/105 Pantedokument
  16.05.2006
  BELØP: NOK 16.493.500
  Panthaver:Andelseierne Av Nannestadgata 6 Brl V/Styret
  Lnr: 7253253

  2011/178643-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
  04.03.2011
  veket for: PANTEDOKUMENT 2008/666064-1/200

  2012/46361-1/200 ** Prioritetsbestemmelse
  17.01.2012
  veket for: PANTEDOKUMENT 2012/13535-1/200

  2008/666064-1/200 Pantedokument
  18.08.2008
  BELØP: NOK 15.531.500
  Panthaver:DNB BANK ASA
  Org.nr: 984851006

  2012/13535-1/200 Pantedokument
  05.01.2012
  BELØP: NOK 840.000
  Panthaver:DNB BANK ASA
  Org.nr: 984851006

  2017/207349-1/200 Pantedokument
  08.03.2017
  BELØP: NOK 375.000
  Panthaver:DNB BANK ASA
  Org.nr: 984851006

  2021/613051-1/200 Pantedokument
  26.05.2021 11:05
  BELØP: NOK 6.550.000
  Panthaver:DNB BANK ASA
  Org. nr: 984851006
  Elektronisk innsendt
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Andelsnr. 601 Orgnr. 989616064 i Oslo kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,50% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget samt øvrige utlegg. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Provisjonsbasert vederlag og øvrige vederlag er sammenlagt på kr. 97 440,-. Direkte utlegg 10 055,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket alle kostnader foruten provisjon i henhold til oppdragsavtalen dersom avtalen trekkes. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Guro Nakken

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev