aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Normannsgata 64 på idylliske Kampen!

Oslo Normannsgata 64

Lys og gjennomgående 2-roms med solrik balkong. God planløsning. Peis. Stille beliggenhet.

 • 4 500 000
 • BRA 50 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING4 500 000
 • OMKOSTNINGER20 678
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 579 678
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMAksje
 • BYGGEÅR1 930
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 49 m²
 • ANDEL FELLESGJELD59 000
 • FELLESKOST./MND3 269
 • TOMT214 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 4 500 000,- (Prisantydning)
  59 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 559 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  3 700,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
  9 178,- (Transportgebyr)
  --------------------------------------------------------
  20 678,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 579 678,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Leiligheten har en åpen og god planløsning som gir varierte møbleringsmuligheter.

Normannsgata 64, Oslo

 • Boligen har heltre furugulv i stue og soverom. i entreen og kjøkken er det lagt laminatgulv.

  Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Heltre eik benkeplate med nedfelt stålkum. Nisje til komfyr og oppvaskmaskin. Integrert kjøl/frys. Kjøkkenventilator med kullfilter.

  Badet er fra 2006 med elektriske varmekabler. Badet er utstyrt med servant, gulvmontert toalett, dusjhjørne med en dusjdør i glass, samt opplegg for vaskemaskin Badet er naturlig ventilert.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Tilstandsgrader
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK
  Bad overflater vegger og himling: Det er registrert soppvekst i mykfugene (silikonen) i hjørnene i dusjsonen.

  Bad ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon.

  Kjøkken avtrekk: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).

  Tekniske installasjoner varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.

  Tekniske installasjoner elektrisk anlegg: Sikringskapet til leiligheten er plassert i entréen. Eier informerer om at det elektriske anlegget i stuen
  og på soverommet ble oppgradert i 2016, men det foreligger ingen dokumentasjon på dette arbeidet. 3 lysbrytere ble skiftet i 2022, og eier venter på samsvarserklæring fra elektriker på dette arbeidet.

  TG2 - AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
  Utvendig entredør: Brannklassifiseringen til døren er ukjent. Døren subber så vidt bort i karmen og kan til fordel justeres.

  Innvendig etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

  Bad overflater gulv: Gulvet er misfarget i dusjsonen etter rustsmitte i overflaten på flisene da det har stått en gjenstand i dusjen som har avgitt farge.

  Bad sluk, membran og tettesjikt: Det foreligger ingen dokumentasjon på veggmembranen, og type membran er ukjent, dog antas det å være en form for smøremembran. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.

  Bad fukt i tilliggende konstruksjoner: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Det ble utført et fuktsøk av veggene i dusjsonen uten unormale utslag. Det bemerkes at et fuktsøk ikke kan sammenlignes med en fuktmåling som tas fra baksiden og inne i veggkonstruksjonen. Tilstandsgraden er satt da det ikke kan bevisføres 100% hvordan tilstanden er i veggen selv om indikasjonene tilsier at det ikke er et problem i dag.
 • Kampen ligger høyt og fritt, og er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store, grønne lunger imellom. Her får man virkelig følelsen av å være på taket av Oslo, samtidig som du har umiddelbar nærhet til storbyen.

  Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag ligger velrenommerte Kampen Bistro rett borti gata. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og har en hjemmekoselig atmosfære med brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for Kampianerne. Er du kaffetørst så finner du Kampen Kaffe og Bar rett rundt hjørnet som serverer deg førsteklasses espresso.

  Med Øya-festivalen nyetablert i Tøyenparken, finner du Norges største musikkfestival fem minutter unna. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus.

  Skal du brenne kalorier, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitnes (Ensjø) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Liker du ishockey eller foretrekker skateboard, er det kort vei til Jordal Amfi og Jordal Skatepark. Kampen Park er også et populært sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner.

  Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø. Den ble opprinnelig startet i 1994 av tre jenter som syntes det var for lite dyr i nærmiljøet, og ville ha en bondegård. Siden starten har bondegården på Kampen huset små og store dyr, tatt i mot over 200 000 barn og voksne og vært et sted der bydelens barn kan lære om husdyr, gårdsliv og grønnsaker.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Bygget er oppført med yttervegger av teglstein/murstein, etasjeskillere av armert betong, og bærenede konstruksjoner ellers i mur og betong. Yttertaket er et saltak/valmtak i tre tekket med plater/stein. Leiligheten har vinduer fra 2012 med 3-lags glass foruten stuevidnuet som er fra 1999. Malt
  entrédør/leilighetsdør med ukjent brannklassifisering. Malt balkongdør i tre fra 1999 med 2-lags glass.
 • Leiligheten ligger i 3.etg.
  P-ROM: 49 kvm
  S-ROM: 1 kvm
  BRA: 50 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Bad, kjøkken, soverom, stue og entré.

  Følgende rom inngår i sekundærareal:
  Kott

  Romhøyden i stuen er 2,64 meter (gj. snitt)
  Loftsbod på ca. 6 kvm gulvareal (skråtak). Kjellerbod på ca. 6 kvm . Begge bodene er merket med nr. 367
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er primært varmet opp via elektrisitet, i tillegg til Jøtul peisovn i stue.
 • Tomtens grunnareal: 214 kvm.
 • Parkeringsplasser trekkes ved loddtrekning annet hvert år. Mellom trekningene fordeles plassene fortløpende fra ventelisten. Det koster kr. 400.- pr. mnd å leie parkeringsplass , for EL- biler kr. 600.- pr. mnd. Kontakt styret pr. e-post eller brev dersom du ønsker å stå på ventelisten.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Aksjeselskapet består av 433 leiligheter knyttet til aksjer.
  AS Kampens Byggeselskap er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 921104219, og ligger i bydel Gamle Oslo.

  Styrets økonomi:
  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 16 500 033.
  Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 10 087 653.
  Årets resultat på kr 4 969 800 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

  Styret ser på muligheten for å hente inn tilbud på gamle balkongdører og vinduer etter ønske fra mange beboere. Styrets innstilling er at man starter arbeidet med å innhente priser, tegninger og finansieringsplan til fullstendig utskiftning av balkongdører med tilstøtende vindu.
  Styret har nå mottatt to forskjellige tilbud, De har bestilt en statusrapport som vil gi et bedre grunnlag for videre arbeid.

  1. Bytte ut samtlige balkongdører og vinduer på samme fasade (400 totalt), i en stor felles entreprise utført over en lengre tidsperiode med oppstart så snart prosjekt er vedtatt, avtale med byggeteknisk konsulent som rådgiver er tegnet, tilbudsunderlag produsert, tilbud innhentet og evaluert, og kontrakt med entreprenør undertegnet. Et slikt prosjekt er antatt å ta et par år, og kostnad er grovt beregnet til 15-20 millioner kroner.

  2. Kun bytte ut de av verandadørene som har kritisk dårlig standard, ut fra konklusjon i tilstandsrapporten fra Bygårdsservice, og gjennomføre dette så raskt som mulig. Enhetskostnaden per leilighet blir mye høyere, men fordi bare noen balkongdører/vinduer blir rehabilitert går det raskere å få utbedring og kostnad i første omgang blir mindre. Alle må imidlertid være med å dekke utgiftene over husleien, selv om man selv ikke får ny balkongdør.

  Større vedlikehold og rehabilitering:
  2022: Automatisk lys i kjeller og loftsboder. Bygging av to nye sykkelhus.
  2021: Ombygging av søppelskur til innendørssykkelparkering i Akvartalet.
  2019: Ombygging av søppelskur til innendørssykkelparkering i Bkvartalet.
  2018: Utskifting til LED-belysning I oppganger og fellesareal i kjellere.
  2017: Oppussing av oppganger.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i boligaksjeselskapet
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er som en hovedregel tillatt i selskapet, men styret kan be om at dette opphører dersom gjentatte klager på dyrehold ikke fører frem.
 • Tryg Forsikring
  Polisenummer: 6625647
 • Formuesverdi som primærbolig er på kr. 970 142,- per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig er på kr. 3 492 509,- per 31.12.20
 • 3 269 pr. mnd.

  Inkl. i fellesutgiftene er bl.a. også kommunale avgifter, kabel/TV-anlegg, ordinært drift/vedlikehold. Varmt vann og fyring er ikke inkludert i fellesutgifter.

  Organisering som aksjelag innebærer at en aksjeeier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre aksjeeiere ikke betaler. Enkelte aksjelag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer aksjelagets risiko for tap på grunn av aksjeeiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 59 000,- pr. .
  Andel fellesformue kr 36 320,- pr. .
 • Lånenr: NORDEA-66151976104
  Type: A
  Restsaldo: 16 521 930,-
  Restløpetid: 4 år 6 md
  Term pr.år: 4
  Avdr.frihet til og med:
  Type rente: Fast
  Rente (22.08.22): 4,00%

  Lånenr: ORDE2-032407
  Type: S
  Restsaldo: 8 810 484,-
  Restløpetid: 23 år 1 md
  Term pr.år: 4
  Avdr.frihet til og med:
  Type rente: Flyt
  Rente (22.08.22): 1,72%
 • Aksjelaget er tilknyttet en sikringsordning som dekker tap av felleskostnader.
 • Ny eier må påregne kostnader for innboforsikring, felleskostnader, strøm, fremtidig eiendomsskatt m.m
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Felles vaskeri.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 1934/910833-1/105 Bestemmelse om bebyggelse
  12.04.1934
  Bestemmelser om felles gårdsplass m.v.
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

  2012/1082525-22/200 ** Diverse påtegning
  19.12.2012
  Bestemmelse om urådighet til Oslo kommune i forbindelse med overdragelse av eiendom tinglyst 12.04.1934. er slettet.

  1934/910834-1/105 Erklæring/avtale
  12.04.1934
  Bestemmelser om brannvegg/-dør
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

  1934/910835-1/105 Bruksrett
  22.05.1934
  Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

  2007/196423-1/200 Pantedokument
  14.02.2007
  BELØP: NOK 50.000.000
  Panthaver:NORDEA BANK ABP FILIAL I NORGE
  Org.nr: 920058817
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Orgnr. 921104219 i Oslo kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget samt øvrige utlegg. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Provisjonsbasert vederlag og øvrige vederlag er sammenlagt på kr. 90 720,-. Direkte utlegg 6 500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket alle kostnader foruten provisjon i henhold til oppdragsavtalen dersom avtalen trekkes. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Hallvard Tollin

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev