aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Økern Torgvei 5A!

OSLO Økern torgvei 5A

Sentral 3(4)-roms hjørneleilighet med utgang til en stor, solrik balkong! Garasjeplass - God beliggenhet - IN-ordning

 • kr 4 650 000
 • BRA 79 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 650 000
 • Omkostningerkr 16 701
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 308 701
 • EierformAndel
 • Byggeår2 011
 • Soverom2
 • ArealP-rom 79 m²
 • Andel fellesgjeldkr 1 642 000
 • Felleskostnaderkr 13 902
 • Tomt7 253 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 701,- (Omkostninger totalt)
Her får dere en romslig hjørneleilighet med gode lysforhold. Den gjennomgående planløsningen er godt utnyttet og gir et sosialt hjem. Varme vår- og sommerdager kan nytes på den store balkongen. Her ligger alt til rette for at dere vil trives! Med leiligheten følger parkeringsplass i garasjeanlegg - det er ordentlig luksus med varm bil om vinteren. Det medfølger selvsagt også ekstra bodplass. Kort om deres nye hjem i 3. etasje: - Lys 3(4)-roms andelsleilighet med sentral beliggenhet på Økern - Åpen og sosial planløsning med utgang til en stor, vestvendt balkong på 9,5 m² - Mulighet for ekstra soverom - God oppbevaringsplass innvendig og utvendig - Parkeringsplass og stor kjellerbod medfølger - Tv, internett, a-konto fjernvarme og varmtvann inkludert - Godt kollektivtilbud i området

Økern torgvei 5A, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 79 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 79 kvm Entré, stue med kjøkken, to soverom og bad.  Tomt
  7253m²

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger i et sentralt og populært boligområde på Økern i Oslo kommune. Det er kort vei til et godt offentlig kollektivtilbud, servicetilbud og fasiliteter, samt hovedfartsårer som bringer deg ut og inn av bysentrum. Nybyen Økern har en meget flott beliggenhet - godt skjermet fra trafikkstøy, på et høydedrag som sikrer gode solforhold. Det er kun en liten spasertur til kollektivtilbudet på Økern, med både T-banestasjon og gode bussforbindelser. Her stopper også flybussen. Bussen har også avganger fra Lørenveien. Spireaveien er nå åpnet opp, slik at en enkelt kan krysse Dag Hammarskjølds vei for å komme seg til Løren. På Løren er det en koselig hovedgate med en rekke parker, forretninger og spisesteder innen liten radius. Tar man turen videre kommer man til Hasle Torg hvor en finner Vinmonopolet. Miljø og shopping Dagligvarehandelen kan du ta et steinkast unna, nemlig på Kiwi i Økern Torgvei 3. Nye Økern sentrum skal bli et urbant og fremtidsrettet området. Området er planlagt å bli et av Oslos beste steder med opplevelser, service, hotell, kultur, boliger, barnehage, badeland, restauranter, handel, kontor, helsetilbud og rekreasjon. Alt dette i en åpen bystruktur med store utearealer og romslige torg, møteplasser og flotte grøntarealer. Avstandene er korte enten du reiser med bil, T-bane, buss, sykkel eller tar beina fatt. Du er raskt i sentrum den ene veien, og enda raskere i Lillomarka den andre. Tur og rekreasjon Marka er navnet på skogsområdene rundt Oslo, og Lillomarka er området som ligger nærmest. Her har det vært husmannsplasser, gruvedrift, steinhogging, isdammer og skogsdrift opp gjennom tidene. Sportsstuene Lilloseter, Linderudkollen, Sinober og Trollvannstua holder åpent store deler av året. Vinteraktiviteter Om vinteren er det skianlegg i Grefsenkleiva og Trollvannskleiva med fire heiser, to skibånd og hele fem nedfarter! Hasle/Løren Idrettslag arrangerer blant annet skøyte- og hockeyskole og skikurs hver vinter. For den treningsglade Hasle-Løren IL tilbyr aktiviteter i fotball, ishockey, sykkel, ski, innebandy, håndball og multisport. Multisport legger opp til å kombinere flere forskjellige fritidsaktiviteter. Det er også en rekke treningssentre i området, med blant annet Studio Jobbsprek Økern Portal, Sportytude i Økernveien, Sats på Hasle Torg og Sterk på Løren. Økern er et område under stor utvikling, og er et sted du garantert vil trives!

  Adkomst
  Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Støpt betongsåle- betong grunnmur. Betong etasjeskiller. Bærende konstruksjoner i betong, platekledde fasader. Flat takkonstruksjon, trolig papp tekket, ikke besiktiget av takstmann. Vinduer Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass fra 2011. Dører Lyd og brann klassifisert entredør. Balkongen Balkong ut fra stue på ca. 9,5 m². Bod i enden på ca. 1,6 m². Rekkverkhøyde er målt til 1,16 meter. Se vedlagte tilstandsrapport utført av Thorvald C. Wahl for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja. Strømforbruk på fellesarealet + tilrettelagt strøm på garasjen i forhold til EL-biler. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? Ja. I 2019 har vært tilløp av skjeggkarer i sameie og den ble utryddet samme år.

  Standard
  Kjøkkenet Kjøkkeninnredning fra Ikea med laminert benkeplate og mosaikkfliser over benkeplaten. Videre er kjøkkenet utstyrt med nedfelt oppvaskkum, integrert komfyr, induksjon platetopp, mikroovn, oppvaskmaskin og frittstående frys- og kjøleskap. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Baderom Baderomskabin fra 2011 med flislagte veggflater på bad og himlingsplater i tak. Det er flislagt gulv med elektriske varmekabler. Badet er innredet med vegghengt wc, servant med skuffer under, dusj i hjørne med innad slående dører og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon på badet med mekanisk avtrekk. Innvendige overflater Gulvflater er belagt med eikeparkett i alle rom, med unntak av badet som er flislagt. Vegger med glatte, malte flater. Tak av malte betongelementer. Takhøyde i stuen er målt til 2,50 meter. Innvendige dører Innvendig har boligen malte glatte dører. Ventilasjon Boligen har mekanisk ventilasjon. Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Registrerte avvik ihht. tilstandsrapporten TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad Det er pga bygningsmessige hindringer ikke fysisk mulig å foreta hulltaking i vegg bak våtsone. TG 2 - Avvik som kan kreve tiltak Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Det er påvist skader på innredning.

  Innbo og løsøre
  Selger tar med seg følgende: - Taklamper på stua. - Vaskemaskin og tørketrommel. - Høyskap på bad. Elektrisk anlegg Fordelingstavle med automatiske vippebrytere. Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det medfølger en garasjesplass i lukket garasjeanlegg. Borettslaget har tre gjesteparkeringer.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 701,- (Omkostninger totalt)

 • Oppvarming
  Vannbårenvarme i alle rom. Varmekabler på bad.

  Energiklasse
  D

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1328083

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4781100

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  9

  Part.obl.nr.
  996 180 603

  Felleskostnader pr. mnd.
  13902

  Andel fellesgjeld
  1642000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-01-31T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  16032

  Andel fellesformue per dato
  2023-01-31T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  ØKERNLY BORETTSLAG

  Borettslagets org.nr
  996 180 603

  Om borettslaget
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Generelle opplysninger om Økernly Borettslag Borettslaget består av 50 andelsleiligheter. Økernly Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 996180603, og ligger i bydel Bjerke i Oslo kommune med følgende adresse: Økern Torgvei 5 og Økern Torgvei 7. Eiendommen har gnr. 123 / 127 og bnr. 799. Forretningsførsel og revisjon Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS. Vaktmester Borettslaget som seksjonseier i Økernly Eierseksjonssameie benytter vaktmestertjenester fra Karlsen Vaktmestertjeste AS. Karlsen Vaktmestertjeste AS leverer tjenester som renhold, snøbrøyting samt ordinære vaktmestertjenester. Om beboere har behov for tjenester fra vaktmester, blir dette fakturert den enkelte beboer. Er det behov for vedlikehold av sameiets fellesområder skal styret kontaktes. Nøkler/skilt Ekstra nøkler bestilles hos styret. Nøkler må bestilles skriftlig. Skjema finnes på www.boligperm.no. Nøkler kan også bestilles via borettslagets hjemmeside: www.okernly.net. Individuell nedbetaling av fellesgjeld Borettslaget har lagt til rette for individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Dette gir andelseier adgang til å innbetale sin del av fellesgjelden. Innbetaling forutsetter at andelseier har inngått en egen avtale med borettslaget. Ved henvendelse til OBOS Eiendomsforvaltning vil andelseier få informasjon om avtalens betingelser og priser. Innbetaling kan foretas to ganger pr. år ved terminforfall 01.01 og 01.07 på borettslagets felleslån. Andelseier må ta kontakt med OBOS minimum en måned før terminforfall for opprettelse av avtale. Innbetalingen må være kreditert OBOS' klientkonto senest 10 dager før terminforfall. Dersom fristen ikke overholdes vil nedbetaling ikke kunne foretas, og beløpet blir returnert andelseier. Minimumsbeløpet for innbetaling er kr 60 000 pr. gang. Andelseieren vil da få redusert sine kapitalutgifter (andel renter og avdrag) som kreves inn sammen med felleskostnadene. Parkering Borettslaget har 35 plasser i garasjeanlegget, hvor to tilhører barnehagen. Av disse er fem stykker HC-plasser. Garasjeplassene er solgt ut til borettslagets andelseiere og plasser fordelt av utbygger. Større vedlikehold og rehabilitering 2021 - Reparasjon av styringsmodul i heis i 5A - Montert automatisk åpner av dører - Utskifting av røykvarslere i alle leiligheter 2020 - Byttet alt lys i fellesarealer - Oppgradering av låsesystem - Rehabilitering av utearealer

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: HUS601-11514225 Type lån: A Restsaldo: 49.817.814,- Restløpetid: 19 år 5 md. Term pr år: 2 Type rente: Flyt Rente: 2,40% Andel av fellesgjeld: 1.631.697,- Lånenr: OBBK01-98207895172 Type lån: A Restsaldo: 452.367,- Restløpetid: 17 år 8 md. Term pr år: 12 Type rente: Flyt Rente: 4,75% Andel av fellesgjeld: 10.089,- Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  6599369

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler.

  Dyrehold
  Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/123/799: 21.04.1966 - Dokumentnr: 5250 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:26 18.05.2009 - Dokumentnr: 350624 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 01.10.2009 - Dokumentnr: 731404 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1367 20.09.2011 - Dokumentnr: 754670 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Samleseksjon bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 5204/5807 Snr: 2 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 603/5807 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger og offentlig bygning/allmennyttig formål (barnehage) etter gjeldene reguleringsplan S-4249, vedtaksdato 30.08.06. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172,- (Panteattest kjøper) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte) 7 769,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 16 701,- (Omkostninger totalt)

  Omk. kjøper beløp
  16701

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,7% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg har meglerforetaket krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva. 

Fuat Demirbas

Megler

Fuat Demirbas

93 62 64 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev