aktiv-eiendomsmegling
Henrik Ernesto Øygarden, jurist/eiendomsmegler og partner v/Aktiv eiendomsmegling presenterer Ole Reistads vei 31 D.
Henrik Ernesto Øygarden, jurist/eiendomsmegler og partner v/Aktiv eiendomsmegling presenterer Ole Reistads vei 31 D.

OSLO Ole Reistads vei 31D

Skap rekkehusdrømmen! Egen solrik hage - Peis - P-plass m/el-billader - tv/internett inkl. - nærhet til marka - Rolig

 • kr 5 800 000
 • BRA 116 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 800 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 006 497
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformAndel
 • Byggeår1978
 • Soverom3
 • ArealP-rom 110 m²
 • Tomt45 183 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 800 000 (Prisantydning) 196 665 (Andel av fellesgjeld)   5 996 665 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   6 006 497 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning 1 etasje, boligen har en stor luftig stue med separat kjøkkendel og pent nyere bad.
Henrik Ernesto Øygarden, jurist/eiendomsmegler & partner v/Aktiv eiendomsmegling har gleden av å presentere Ole Reistads Vei 31D! Et flott rekkehus på hele 116m² over to etasjer. Her får dere 3 store og romslige soverom, 2 store interne boder, en utebod like utenfor ytterdøren, flott og nyere bad, 2 markterrasser, hage foran og bak boligen samt nærhet til både marka og byen. Rekkehuset kan skilte med: -Solrike uteplasser -2 store markterrasser -Bakhage og forhage -Nærhet til marka -Nærhet til t-bane -3 romslige soverom -9m² veranda -2 store interne boder -1 utvendig bod - Utbyggings muligheter men må søkes til styret & plan og bygg.
Markterrassen har god plass til sittegruppe.

Ole Reistads vei 31D, Oslo

 • Tomt
  45183m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet felles utomhusområde med asfalterte internveier, plener og diverse vegetasjon og gjesteparkering. Hver enkelt boenhet disponerer egen privat hageparsell på forsiden og baksiden av boligen. Solrik terrasse på hver side av boligen, med direkte adkomst til/fra fellesområder/gangveier

  Beliggenhet
  Lutvannkollen Borettslag ligger i idylliske omgivelser nært Østmarka og Lutvann. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage og skole, med en trygg skolevei (gangvei hele veien), og et veldig hyggelig bomiljø. Om vinteren har eiendommen nærmest ski in/out ved dørterskelen. Dagligvarebutikk i nærområdet. Det er forretninger på Lindeberg og Trosterud sentre og kort avstand til større forretningssentre på Tveita og Alna. Det er også kort avstand til IKEA. Nærområdet til borettslaget byr på aktiviteter av forskjellige slag, vinter og sommer: Om vinteren er Jerikobakken, ved Lindeberg T-banestasjon, et yndet sted for store og små. Bakken ligger ca. 10 minutters gange fra borettslaget. Ved siden av bakken er det fine muligheter for aking, for de som ikke vil stå på ski. Ved bakken er det også en varmestue, så ikke vær redd for å bli kald her kan man tilbringe en hel dag. 15-20 minutters gange gjennom skogen (lysløype) fra borettslaget finner man Lutvann, som kan nås sommer og vinter. Det finnes også mange småstier fra borettslaget som leder til Lutvann. Dette er en idyllisk perle i østmarka og byr på bading, fisking og muligheten til å grille på bålplassen. Grønlihytta er en hytte nordøst for Lutvann, mellom Lindeberg og Ellingsrud. Hytta eies av Oslo kommune, og kan leies ut til organisasjoner og enkeltpersoner med tilknytning til Alna bydel. Nordre Lindeberg Gård, også kjent som 4H gården, ligger mellom Furuset og Lindeberg, ikke så langt fra IKEA og Natur videregående skole. Gården er en besøksgård som er åpen for alle, og her kan man få ta en tur inn til dyrene i fjøset og oppleve norsk gårdsbruk (gården har produksjon av melk og kjøtt). Formålet med gården er å formidle kunnskap om de vanligste husdyrene i norsk landbruk. I tilknytning til gården ligger det en liten kafé hvor man kan kjøpe noe enkelt å spise og drikke. Verdensparken nedenfor Furuset senter er et renovert område, og har blitt stort og flott. Her kan man aktivisere små barn, så vel som voksne. Parken har Norges første parkouranlegg, og man finner sittegrupper, griller og store bålfat. Alt dette er gratis og kan benyttes av alle.

  Adkomst
  Adkomst fra Ole Reistads vei forbi rekke-garasjene og de andre rekkehusene.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området men flere rekkehus/kjedet enebolig i nærområdet.

  Barnehage/skole/fritid
  Lutvannskollen barnehage, Lindebegstua kanvas-barnehage og Lindebergskogen barnehage.

  Skolekrets
  Skjønnhaug skole, Lindeberg skole, Lutvann skole, Jeriko skole, Haugerud skole, Hellerud videregående skole og Etterstad videregående skole.

  Offentlig kommunikasjon
  Buss: Lutvannsveien med linje 69 ca 800m Tog Grorud stasjon med linje L1 ca 4600m T-bane: Lindeberg med linje 2 ca 1100m

  Byggemåte
  Takkonstruksjonene er oppført i trekonstruksjoner. Yttertak antas å være tekket med takfolie/sarnafil. Yttervegger oppført i isolerte bindingsverkskonstruksjoner, utvendig belagt med malte trepaneler.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Hvor lenge har du eid boligen? Antall år 6 Antall måneder 4 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Etablering av bad i 1. etasje. Før Ringen Rørsørvice lagde dette badet var det kun vaskerom der. Arbeid utført av: Ringen Rørsørvice AS Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Ja Beskrivelse: Hele badet ble totalrenovert Er arbeidet byggemeldt? Svar: Ja Beskrivelse: Godkjent av borettslaget Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Elektrokompetanse AS har hengt opp lamper og byttet varmekabel på vannrøret i krypkjelleren. Ringen Rørsørvice AS byttet hele sikringsskapet Arbeid utført av: Elektrokompetanse AS og Ringen Rørsørvice AS Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Svar: Ja Beskrivelse: Egen ladeboks på parkeringsplassen i carport som følger med huset Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av ufaglært/egeninnsats/dugnad Beskrivelse: Tidligere samboer bygde ny terrasse både på fremsiden og baksiden av huset. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja Beskrivelse: Det har vært satt ut noen musefeller nede ved blokkene, men vet ikke om dette er preventivt eller om det er observert mus.

  Innhold
  Rekkehuset går over to etasjer hvor første etasje består av entré, bad, stue/spisestue samt kjøkken med dør ut til terrasse. Andre etasje består av et ekstra toalettrom, 3 soverom, 2 store boder og terrasse. Det er flislagt gulv i entré, parkett i første etasje og laminatgulv i andre etasje. Kjøkkenet har Ikea kjøkkeninnredning, integrert oppvaskkum i kompositt og flislagt vegg mellom benkeskap og veggskap. Badet har flislagt gulv med varmekabler, våtromsplater på vegg, badekar med dusj, vegghengt toalett og heldekkende servant. Bodene i andre etasje er godt innredet med flere skap og hylle-løsninger for oppbevaring samt rikelig med gulvplass til f.eks ekstra frysere.

  Standard
  Info fra takstmann: Rekkehusbolig over to etasjeplan. Boligen holder en normal god standard med normal bruksslitasje. Boligen er dels oppusset med malte og tapetserte veggoverflater. Nytt kjøkken montert og bad/wc i 1. etasje er renovert i regi av dagens eier. Avvik som har fått tilstandsgrad 3: -Våtrom 2 etasje overflater vegger og himling -Våtrom 2 etasje overflater gulv -Våtrom 2 etasje sluk, membran og tettesjikt Avvik som har fått tilstandsgrad 2: -Innvendig overflater -Innvendig radon -Innvendig elektrisk anlegg -Innvendige dører -Våtrom 1 etasje ventilasjon -Våtrom 2 etasje sanitærutstyr og innredning -Våtrom 2 etasje ventilasjon -Tekniske installasjoner ventilasjon Avvik som har fått tilstandsgrad IU: -Utvendig balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser -Våtrom 2 etasje hulltaking i tilliggende konstruksjoner For komplett oversikt over alle avvik se vedlagt tilstandsrapport.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. -Reol i stuen følger ikke med.

  Moderninseringer og påkostninger
  Det er utført renoveringsarbeider av utvendige fasadepaneler i 2013 i regi av borettslaget.

  TV/Internett/bredbånd
  Lynet fiber på internettt og telenor på tv. tv og internett er inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Det følger en biloppstillingsplass under tak (nr. 68) til leiligheten. Parkeringsplassen har montert lader for elbil. Borettslaget har også gjesteparkering på fellesarealer. Ekstra garasjeplass kan søkes om til borettsalget og tildeles etter venteliste. Ellers er det gode parkeringsmuligheter i gate som er regulert etter områdets bestemmelser

  Forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer
  90338165

  Diverse
  Det foreligger en godkjenning på generell basis fra generalforsamlingen i borettslaget om lov å bygge ut/på kube innenfor grunnmuren på rekkehus. Det er to kuber klare for oppføring i dette spesifikke huset. For å få en formell godkjenning fra styret må det sendes søknad med relevant dokumentasjon inkludert arkitekt tegninger av nåværende og ny situasjon. Etter at styret har utstedt godkjenning skal det sendes offisielt søknad til Oslo Plan og Bygnings etaten. Det er påkrevd godkjenning fra Plan og Bygg før man setter igang arbeidet. Megler har innhentet byggetegninger fra byggeår. Men de viser ikke romfordeling innvendig.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 800 000 (Prisantydning) 196 665 (Andel av fellesgjeld)   5 996 665 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   6 006 497 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk og peis.

  Energiklasse
  D

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnader.

  Formuesverdi primær
  1426235

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  5134446

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Tomten er hovedsaklig regulert til boligformål, men siden den er stor og strekker seg ut i både veibane og i park, så er den regulert til flere formål: 39375 Bolig m.tilh. anlegg S-2106 Friområde/park V040376N3 Offentlig gang-/sykkelvei S-1422 Offentlig gang-/sykkelvei

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 800 000 (Prisantydning) 196 665 (Andel av fellesgjeld)   5 996 665 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   6 006 497 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 500/3 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt 1.5 % provisjon, 19 900,- for tilrettelegging, 5 990,- for oppgjør og kr 3 800,- pr. time visning. I tillegg kommer det kostnader til markedsføring, tilstandsrapport, foto etc.

Henrik Ernesto Øygarden

Megler

Henrik Ernesto Øygarden

48 09 58 59

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev