aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne fine 2-(3) roms leilgheten i beste Homansbyen

Oslo Oscars gate 8 C

Herlig 2-(3) roms leilighet, helt rolig og usjenert, men midt i smørøyet. Ingen dok.avg. Peis og heis.

 • 4 650 000
 • BRA 52 m²
 • 1 soverom
 • PRISANTYDNING4 650 000
 • OMKOSTNINGER16 835
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 948 678
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMAksje
 • BYGGEÅR1 956
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 52 m²
 • ANDEL FELLESGJELD281 843
 • FELLESKOST./MND3 274
 • TOMT852 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 4 650 000,- (Prisantydning)
  281 843,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 931 843,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  3 040,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
  5 995,- (Transportgebyr)
  --------------------------------------------------------
  16 835,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 948 678,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi har for salg en meget tiltalende 2-(3) roms aksjeleilighet med unik beliggenhet. Her får du gleden av å bo i grønne og idylliske omgivelser og samtidig være der det skjer. I umiddelbar nærhet til både Høyskolen Oslo Met, handlegaten i Bogstadveien, Bislett bad og en rekke av byens mest populære utesteder og restauranter.

Leiligheten fremstår lys og lekker med en planløsning som virkelig utnytter plassen. Med enkle grep kan den også gjøres om til en 3-roms med to soverom, uten å ta av den romslige stuen.

Baderommet er delikat og lekkert med grå fliser og tilhørende baderomsinnredning. Kjøkkenet er moderne og pent med alle hvitevarer integrert og medfølgende. Stuen er stor og god med fin plass til både sofagruppe og spiseplass.

Boligen ligger i en 2. etg. men er registert som 1. etg. da man går inn i underetasjen.
Her får man rikelig med lagringsplass med hele 3 boder. Den største en nybygd, ventilert bod på hele 17 m2. Det er også en god vaskekjeller i bygget. Dette bidrar til maksimal utnyttelse av leiligheten.

Boligen er en aksjeleilighet, så her er det ingen dokumentavgift.
Velkommen til aktiv visning!
Åpen løsning åpner for mange gode innredningsmuligheter

Oscars gate 8 C, Oslo

 • Meget tiltalende og pen 2-(3)-roms leilighet inneholdene:

  Entré:
  Malt himling, malte overflater på vegg, fliser på gulv. Fin entré med mulighet for hengeplass til yttertøy og dørcalling på vegg.

  Baderom:
  Malt himling med 3 stk. downlights, fliser på vegg og gulv. Meget delikat og flott baderom renovert i 2011. Dushjørne med svingbare dører, plass til vaskemaskin og servant med tilhørende spesiallaget benk. Innfliset speil på vegg med overlys. Vegghengt WC, varme i gulv og mekanisk avtrekk. Meget pent og gjennomført baderom.

  Kjøkken:
  Malt himling, malte overflater på vegg, parkett på gulv. Nytt flott og moderne Kvik kjøkken fra 2011 med god skap- og benkeplass. Behandlet og lakkert mdf plate på vegg over benk. Integrerte og medfølgende hvitevarer som kjøle-fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og plate topp. Ventilator over kokesone. Heltre benkeplate og ettgreps blandebatteri. Lekre hyller på vegg over benk med innfelt downlights. Hyggelig spiseplass for kjappe måltider ved vinduet. Skulle man ønske og bygge om leiligheten til en 3-roms ved å flytte kjøkkenet, blir dette et supert soverom.

  Stue:
  Malt himling, malte overflater på vegg, parkett på gulv. Meget romslig og fin stue med god takhøyde på ca. 2,60 m. Her er det god plass til god spisestue og sofaavdeling. Fin peisovn for kos og varme kalde høst- og vinterkvelder.

  Soverom:
  Malt himling, malte overflater på vegg, parkett på gulv. Dette rommet er stort og godt og kan meget fint deles av for å lage et fint kjøkken, uten at dette igjen tar noe plass fra stuen. Ved å lage en 3-roms leilighet vil planløsningen blir ytterligere optimalisert.
 • Fantastisk beliggenhet, helt usjenert og rolig innerst i blindvei med grønne omgivelser. Samtidig svært sentralt til alle fasiliteter i Bogstadveien, Hegdehausveien og Karl Johan. Her er ALT innen kort gangavstand.
  Det er kun et par kvartaler til Slottsparken som tilbyr gode rekreasjonsmuligheter både sommer som vinter. Parkene i området er et naturlig samlingspunkt med gressplener, fontener, blomsterhager og lekeplasser for barn. Det ligger også flere gallerier i området for den kunstinteresserte. På sene kvelder kan man blant annet ta et glass på Litteraturhuset eller Kunstnernes hus.
  Høyskolen Oslo Met er rett rundt hjørnet. Boligen hører til Bolteløkka skolekrets med barneskolen og Fagerborg ungdomsskole en kort spasertur unna.

  I området finner man mange hyggelige kafeer og restauranter som Kanpai, Godt Brød, Laundromat, Kaffebrenneriet, Kolonialen, Cafe Nero, Fyr med flere.
  For innendørs trening finnes det blant annet flere SATS-sentre og Bislett bad har både basseng og andre treningsmuligheter. Det er også gode utetreningsområder på Lille Bislett med både treningsstativer, basket- og fotballbane.

  God offentlig kommunikasjon rett i nærheten med holdeplass for 21-bussen og 19-trikken fra Homansbyen, samt 17 og 18- trikken fra Dalsbergstien.
 • Området består hovedsakelig av leilighets- og småhusbebyggelse.
 • Enkel adkomst fra gate.
  Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • Se vedlagt tilstandsrapport fra Thomas A. Haugan.
 • Leiligheten ligger fysisk i 2. etg., men med inngang fra underetasjen defineres denne som 1. etg.
  Følgende rom inngår i primærareal: Entré, baderom, kjøkken, stue og soverom.
 • Fullventilert leilighet med balansert løsning. Ved rehabilitering av gården i 2016-2018 ble langt inn helt nytt ventilasjonsanlegg samt felles brannvarslingsanlegg. Heis i oppgangen. Flott vaskekjeller med 2 stk. industrimaskiner og store tørkeskap, alt veldig tilgjengelig. Låst sykkelbod med inngang inne i oppgangen.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming, samt varme i gulv på bad/wc og peisovn i stue.
 • Asfaltert adkomst til inngangsparti. Beliggende helt rolig og usjenert innerst i en blindvei. I gårdsrommet finnes det store arealer som aksjelaget ser på vidreutvikligen av.
 • Det er beboerparkering i området. Det koster kr 5.400,- årlig å parkere i sonen, etter søknad hos kommunen. For helelektrisk bil koster det 1.620 ,- for et år. Les gjerne mer på Oslo kommunes hjemmesider.
 • Vei: Offentlig
  Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.
 • Leiligheten tilhører AS Oscarsgate 8 C som består av 18 leiligheter knyttet til aksjer.
  AS Oscarsgate 8 C er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 933301664, og ligger i bydel Frogner i Oslo kommune med følgende adresse: Oscars Gate 8 C

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.
 • Forretningsfører: USBL
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i boligaksjeselskapet
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. aksjelagets husordensregler.
  Dyrehold er kun tillatt etter styrets skriftlige samtykke, og skal uansett ikke være til sjenanse for naboer. Børsting av dyr skal ikke foregå på balkong.
 • Gjensidige Forsikring
  Polisenummer: 87827736

  Innboforsikring må tegnes på egenhånd.
 • Formuesverdi som primærbolig kr per
  Formuesverdi som sekundærbolig kr per
 • 3 274 pr. mnd. Fellesutgifter:
  Avdrag felleslån 465,-
  Felleskostnader 1968,-
  Renter felleslån 841,-

  Felleskostnadene inkluderer: Drift og vedlikehold, forretningsførerhonorar, forsikringer, kommunale avgifter, TV-anlegg/bredbånd, renhold ved firmaer
  Organisering som aksjelag innebærer at en aksjeeier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre aksjeeiere ikke betaler. Enkelte aksjelag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer aksjelagets risiko for tap på grunn av aksjeeiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 281 843,- pr. 15.08.22 .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • Aksjelaget har et lån:

  Lånenummer: 98207950440, OBOS-banken AS
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 15.08.2022: 3.55% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 345
  Saldo per 15.08.2022: 8 024 788
  Andel av saldo: 281 844
  Første termin/første avdrag: 30.06.2021 ( siste termin 30.04.2051 )
 • Det foreligger ikke ferdigattest, men ekspedisjonsdokument for våningshus fra 19.11.1937. Normalt sett er ekspedisjonsdokument forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være ferdigattestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50. I dette tilfellet foreligger uattestert ekspedisjonsdokument.
 • Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Unntaket er korttidsutleie (opptil 30 døgn i løpet av året) eller dersom andelseier bor i boligen selv. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating finnes på Vibbo..
 • Det er ikke konsesjon på denne boligen.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Det avholdes dugnad 2 ganger i året.

  Aksjelaget har egen hagegruppe som har ansvaret for plantekassene og som tar seg av grøntarealet.

  Heis
  Plan- og bygningsetaten utførte sikkerhetskontroll i mars. Det ble påpekt manglende sikkerhetsrom over heisen og manglende lys i maskinrom. Punktene ble avklart/utbedret i løpet av 2021.

  EL-tilsyn
  Etter tilsyn fra Elvia i februar ble det påpekt enkelte mangler. Disse ble utbedret i mai.

  HMS
  Vernerunder er gjennomført regelmessig. Styret oppfordrer for øvrig alle til å melde fra dersom en oppdager ting som bør utbedres.

  Diverse drift- og vedlikeholdsoppgaver
  Gården har for tiden ingen avtale med vaktmester og styret oppfordrer alle til å ta kosten/snøskuffen fatt ved behov.
  - Byttet lyspærer bak ringeklokkepanelet
  - Kopiert opp flere nøkler og låsebrikker (disse kan bestilles ved henvendelse til styret)
  - Feiing og snømåking.
  - M.m.

  Større vedlikehold og rehabilitering:
  2020: Utbedring taklekkasje.
  2017: Ny belysning, ny taktekking Sluttføres sommeren 2017.
  2017 - 2018: Oppussing fasade og oppganger. Nye boder etablert.
  2016: Renovering bygningsmasse Bygging av 18 boder til beboere, samt 2 fellesboder. Installert balansert ventilasjon i hele lokalet og bodene.
  Nymalt fasade. Gavlvegg reparert og malt, støttemur mot nabogård er også reparert og malt. Pusset opp det lille huset, nå utleid som atelier. Ny membran balkonger. Rekkverk utendørs og rekkverk i trapp er malt.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Heftelser
  1873/916791-1/105 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE TINGLYST
  16.12.1873. Med flere bestemmelser

  1922/993479-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
  02.11.1922 ang gavlvegg. Rettighetshaver: Grønnegt 22

  1949/301819-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
  07.06.1949. Bestemmelse om kloakkledning. Gjelder denne registerenheten med flere

  1949/302747-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
  14.09.1949 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Gjelder denne registerenheten med flere.

  1950/300979-1/105 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST
  24.04.1950. Bestemmelser om brannvegg/-dør

  2017/1339634-1/200 PANTEDOKUMENT TINGLYST
  30.11.2017 10:31 BELØP: NOK 8.800.500 PANTHAVER:OBOS-BANKEN AS
  Org.nr: 911986884. Elektronisk innsendt

  Grunndata
  1877/900223-2/105 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
  25.10.1877. DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0301 Gnr:214 Bnr:215 OPPRETTELSE - FRADELT FRA GNR.214 BNR.218 OG 276.

  Rettigheter på andre eiendommer. Rettigheter på 0301-214/276/0/1-12 i eiendomsrett 2012/332427-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
  27.04.2012 :Knr:0301 Gnr:214 Bnr:216. Bestemmelse om rettigheter og plikter. Med flere bestemmelser. Gjelder denne registerenheten med flere.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har lovbestemt pant for aksjehavers forpliktelser overfor aksjelaget. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområder for boliger. Naboeiendommer er regulert til byggeområder for boliger, spesialområder for bevaring - boliger og offentlig bygning. Reguleringsbestemmelser fåes hos megler.

  Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger, jf. reguleringsplan S-2255 vedtatt 28.07.1977. Planen er delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

  Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Kommunedelplan for torg og møteplasser ble vedtatt i Oslo bystyre den 24.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og ytre by vest, øst og syd), bestemmelser og retningslinjer.
 • Aksjebrevnr. 14 Orgnr. 933301664 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1.5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17.990,- , oppgjørshonorar kr. 5.000,- og visninger kr. 2.990, -. Totale utlegg dekkes med kr. 25.500,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Veslemøy Viervoll
Thomas Wahl

Megler

Thomas Wahl

40 80 04 44

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev