aktiv-eiendomsmegling
Gangavstand til Bjerkedalen park

Oslo Passasjen Vollebekk Hus 1, leil. 1B-0301

3-roms selveierleilighet i 3.etg. i populært prosjekt. Heis. Balkong! Fellesrom og takterrasser. 100m til T-banestasjon!

 • 5 500 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING5 500 000
 • OMKOSTNINGER149 752
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER5 649 752
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR-
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 59 m²
 • FELLESKOST./MND3 190
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 5 500 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  49 752,- (Kjøpsomkostninger)
  100 000,- (Administrasjonsgebyr til utbygger)
  --------------------------------------------------------
  149 752,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  5 649 752,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Flott 3-roms leilighet i 3.etasje i populært prosjekt. Leiligheten vil få gode løsninger og en svært god planløsning som gjør det enkelt å innrede.

Entré:
Entré/gang med plass god plass til garderobeskap om man ønsker dette.

Bad/wc/vaskerom:
Romslig bad på 4,8kvm med fliser på gulv og vegger. Innredningen vil bestå av vegghengt toalett, svingbare dusjdører og baderomsservant. Det leveres varme i gulv og downlights i himling.

Soverom I og II:
Et soverom på hver ende av leiligheten. Det minste soverommet på ca. 9kvm og hovedesoverom på ca. 10,5kvm. Hovedsoverommet har i tillegg adkomst til praktisk bod evt. walk-in-garderobe.

Kjøkken:
Kjøkkenet blir i eget hjørne, tilbaketrukket fra stuen. Kjøkkeninnredningen vil få integrerte hvitevarer. Det blir god plass til spisebord i forkant.

Stue:
Stuen vil få store vindusflater og utgang til stor balkong på over ca. 7,5kvm.

For oppbevaring vil det disponeres egen bod i leiligheten samt bod i kjeller.

I prosjektet blir det lagt vekt på gode fellesløsninger for beboerne. Det leveres to felles takterrasser med sittegrupper, samt et areal som er avsatt for bytte/deling av bøker og lignende. Man får i tillegg tilgang til en fin fellesstue med kjøkken, hvor du kan invitere til selskap, barnebursdag eller bakekveld med naboene. Felles rom/stue på 157 m² blir en egen næringsseksjon som skal eies av alle boligseksjonene i hele prosjektet (240 leiligheter) i fellesskap.

Det blir ellers rikelig med innendørs sykkelparkering for vanlige sykler. I tillegg tilrettelegges det en rekke egne plasser for lastesykler. Det kommer også sykkelverksted hvor du kan fikse og reparere sykkelen din.

Passasjen Vollebekk Hus 1, leil. 1B-0301, Oslo

 • Salg av kontraktsposisjon
 • Leiligheten får en meget god standard og leveres i moderne og lyse farger.

  På gulv vil det leveres lys 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett og på bad blir det på gulv keramiske fliser, Emres vintage antracite 20x20 cm, og på vegger keramiske fliser Vitra Plain hvit matt 25x40 cm.

  Veggene og himling leveres sparklet og malt i lys/ hvit farge.

  Boligen leveres av anerkjent utbygger JM som i sin leveranse legger særlig vekt på energi- og miljøvennlige løsninger.

  JM har besluttet at alle bygg skal prosjekteres til å være minst 25 % bedre enn krav i TEK 17 når det gjelder beregnet behov for levert energi til romoppvarming, ventilasjonsvarme og tappevann.

  JMs miljøprofil gjør at boligene oppnår kravene som stilles for godkjenning av Svanemerket, og JM har derfor valgt å sertifisere boligene med Svanemerket. Dette gjør at du som kunde får en tredjeparts miljøgodkjenning av boligen, og som stiller krav til hvilke produkter og materialer som kan benyttes i boligen.

  Se for øvrig leveransebeskrivelse i salgsoppgaven for fullstendig beskrivelse.
 • Vollebekk blir en del av Hovinbyen, som er Oslos største byutviklingsområde. Hovinbyen blir selvforsynt med butikker, serveringssteder og servicetilbud og vil bli en selvstendig forlengelse av indre by. På Vollebekk blir det kort vei til det meste du trenger i hverdagen. Med kun 100 meter til nærmeste T-banestasjon hvor du kan ta T-banen inn til Jernbanetorget på bare 14 minutter. Det vil i tillegg være tilgang til flotte sykkelruter / sykkelstier rett i nærheten som gjør det enkelt å komme seg mot sentrum. I tillegg er det fine turområder som Bjerkedalen park, Lillomarka og Grefsenkollen i kort avstand fra Vollebekk.

  Det vil bli et godt utvalg av butikker, kaféer, skoler og barnehager. Nærsenteret på Vollebekk ligger like ved, slik at du får tak i det du trenger i gåavstand.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se kartskisse.
 • Se leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.
 • 3.etasje: 65kvm Bra, 59kvm P-rom.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, bad/wc, 2 soverom, stue/kjøkken

  Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.
 • Følgende utstyr kan nevnes:
  Integrerte hvitevarer på kjøkken
  Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  Vannbåren varme med radiatorer
 • Tilvalgsfristen er passert
 • Oppvarming med vannbåren termostatstyrt radiator der det fremgår av kontraktstegning. I våtrom leveres vannbåren gulvvarme med termostat.
 • Felles tomt for sameiet.
 • Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig
 • OBOS Eiendomsforvaltning er valgt som forretningsfører.
 • Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som vil bestå av 240 boligseksjoner, 2 næringsseksjoner, 1 næringsseksjon (fellesstue) og en næringsseksjon (parkering)

  Kjøper har rett og plikt til å være medlem av det eierseksjonssameie som etableres for eiendommen, og tilsvarende for kjøpere av p-plasser dersom det etableres eget sameie for parkeringsanlegg. Dersom bestemmelser for området foranlediger opprettelse av velforening/ huseierforening, eller det av andre årsaker er hensiktsmessig for området å opprette en slik forening, har sameiet rett og plikt til å være medlem samt følge de vedtekter som blir vedtatt for foreningen. Det er utarbeidet et foreløpig utkast til vedtekter for sameiet. Utkastet er kun av veiledende karakter og vil kunne bli endret i forbindelse med organiseringen av eiendommen eller sameiet, på grunn av sammenføyning/fradeling, seksjonering eller andre forhold.

  For at sameiet skal være i drift ved overtakelsen vil JM engasjere forretningsfører for sameiet samt inngå andre avtaler knyttet til driften av sameiet, for sameiets regning. JM beslutter endelig organisering av eiendommens kjelleranlegg (parkering og boder etc.). Dette vil skje i seksjoneringsprosessen, som bl.a. styres av offentlige krav. Det tas således forbehold om endelig organisering av kjelleranlegget.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse men kjøper må godkjennes av utbygger.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiets vedtekter.
 • Hele byggeprosjektet vil bli fullverdiforsikret frem til overtakelse. Forsikringen gjelder også materialer som er tilført leiligheten, jf. bustadoppføringslova § 13 siste ledd. Ved brann- eller annet skadetilfelle tilfaller erstatningssummen selger, som snarest mulig plikter å gjenopprette skaden.

  Etter overtakelse skal sameiet tegne egen forsikring for bygningene som inngår i sameiet. Selger skal se til at sameiet har tegnet slik forsikring før han avvikler sin forsikring. Kjøper er forpliktet til å tegne egen innbo- og løsøreforsikring fra overtakelse.
 • Likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. For mer informasjon se www.skatteetaten.no.
 • Felleskostnader skal dekke sameiets driftskostnader, som vil omfatte bl.a. felles bygningsforsikring, kostnader til drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og strøm i fellesarealer. I tillegg til felleskostnaden, påløper kostnader til bredbånd, samt avdrag og gjeld på lån til fellesstuen. Det vil på vegne av sameiet bli inngått driftsavtaler med tekniske leverandører etter behov.

  Med utgangspunkt i erfaringstall basert på liknende prosjekter er felleskostnadene estimert til ca. kr 42,- pr kvm BRA pr måned. Det understrekes at dette er stipulerte kostnader, idet det endelige omfanget vil bero på de ytelser som leveres og på kostnadsnivået.

  Bredbånd kr 300,- pr mnd per boligseksjon

  Felleskostnader for fellesstue kr 160,- pr mnd per boligseksjon - (avdrag kr. 82,-, renter kr 52,- og avsetning til driftskostander kr 26,-)

  Vedlagt følger utkast til budsjett. Budsjettet tas opp til behandling på første årsmøte. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader gjennomgås også på årsmøtet.

  Felleskostnader til parkeringsanlegg dekkes av kjøpere av p-plass. Kostnader pr p-plass er stipulert til kr 200,- pr mnd, samt kostnader for Movel-abonnement for el.bil lader.

  I tillegg til de ovennevnte kostnader påløper andre faste, løpende utgifter for den enkelte bolig, som bl.a. innboforsikring og strømutgifter.
 • JM vil på vegne av det fremtidige sameiet og sameiet som debitor, ta opp fellsgjeld på felles stue. Samlet felles gjeld vil være på kr. 6 000 000, - og vil fordeles likt mellom alle seksjonseierne (totalt 240). Andel fellesgjeld blir kr. 25 000 per boligseksjon.

  Avdragsperioden er satt til 20 år med årlig rentesats på 2,5%. Månedlige kostnader per seksjon er kr 160, ref. budsjett utarbeidet av OBOS Eiendomsforvaltning. Det opplyses at renten kan endre seg i takt med den generelle renteutviklingen og dermed påvirke de månedlige kostnadene tilsvarende.
 • Se pkt. over
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Inkludert i felleskostnader
 • Felleskostnader, eiendomsskatt, strøm og innboforsikring.

  Listen er ikke uttømmende
 • Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering.
 • Leiligheten vil fritt kunne leies ut. Se forøvrig forslag til vedtekter for sameiet.
 • Ikke aktuelt
 • Ikke aktuelt
 • Det gjøres spesielt oppmerksom på at objektet for dette salget er salg av kontraktsposisjon. Kjøpet reguleres av kjøpsloven, og avhendingslova. Ved kjøp av en
  kontraktsposisjon vil kjøper tre inn i en kontrakt som allerede er inngått mellom entreprenør og selger. Kjøper vil tre inn i selger sine rettigheter og plikter iht. den opprinnelige kjøpekontrakten og prospektet som ligger vedlagt. Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Transport av kontraktsposisjonen forutsetter at entreprenøren godkjenner overdragelsen til kjøper. Vederlaget for kontraktsposisjonen er kr. 700.000,-. I tillegg skal det betales kr 4.800.000,- i henhold til den opprinnelige kontrakten for boligen, transportgebyr/administrasjonsgebyr på kr 100.000,- og øvrige kjøpsomkostninger på kr. 49.752,-. Det påhviler kr 25.000,- i fellesgjeld på enheten. Total kjøpesum er kr 5.649.752,-. Det er stilt garanti på 3 % av opprinnelig kjøpesum iht. buofl. § 12. Garantien økes til 5 % fra overtagelse og løper deretter i fem år. Garantien er beregnet med utgangspunkt i den opprinnelige kjøpesummen, dvs. uten vederlaget for kontraktsposisjon og ev. tilvalg o.l. Selger har ikke ansvar for mangelfull levering fra entreprenøren og kjøper har uansett plikt til å betale vederlaget for kontraktsposisjonen. Dette gjelder selv om mangelen er vesentlig og gir kjøper rett til å heve kontrakten med entreprenøren. Dersom kjøper er forbruker, faller plikten til å betale vederlag for kontraktsposisjonen bort dersom entreprenøren ikke ferdigstiller boligen, jf. avhl. § 1-1 fjerde ledd. Vederlag for
  kontraktsposisjonen betales fra kjøper til selger. Beløpet vil stå under kjøper sin rådighet og utbetales selger når hjemmel er tinglyst på kjøper. Dersom kjøper ikke er forbruker må kjøper betale vederlaget for kontraktsposisjonen uavhengig av om entreprenøren ferdigstiller boligen eller ikke. Selger kan i de tilfeller kjøper ikke er forbruker kreve vederlaget for kontraktsposisjonen ubetalt selv om kjøper ennå ikke har tatt over boligen eller fått hjemmelen overført til seg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at selger, i de tilfeller kjøper ikke er forbruker, kan kreve vederlaget for kontraktsposisjonen utbetalt allerede ved inngåelse av kontrakten. Kjøper har da vederlagsrisikoen for kontraktsposisjonen.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 123 Bnr. 1005 under seksjonering i Oslo kommune
 • Kr. 480.000,- skal innbetales ved kontraktsinngåelse og resten av kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Det er varslet byggestart og estimert ferdigstillelse for Hus 1 er august- oktober 2023
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt fastpris på kr. 54.900,- for salg av kontraktsposisjonen. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mads Grøndahl
Eirik Jørgen Off

Megler

Eirik Jørgen Off

97 52 61 38

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev