aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Pilestredet 66!

Nydelig 3-roms loftsleilighet med nyere bad, peis, spennende detaljer og privat takterrasse

 • BRA 74 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER200 742
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER7 595 516
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 896
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 74 m²
 • ANDEL FELLESGJELD44 774
 • FELLESKOST./MND3 484
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 7 350 000,- (Prisantydning)
  44 774,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  7 394 774,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  188 600,- (Dokumentavgift)
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  200 742,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  7 595 516,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Loftsleilighet bestående av entré/gang, 2 soverom, åpen stue/kjøkken-løsning, sydvestvendt takterrasse og bad. Det medfølger kjellerbod, samt praktisk kott i entré og liten lagringshems over bad. .
Legg merke til det integrerte vinskapet.

Pilestredet 66, Oslo

 • Gjennomført og pen loftsleilighet med god planløsning. Takløft mot bakgård samt store vindusflater mot takterrassen bidrar til lysinslipp og utsikt fra boligen.

  Leiligheten har en god standard og er oppgradert i nyere tid, senest med bad i 2021. Boligen fremstår som moderne med blant annet Norema kjøkken med slette flater og hvitevarer fra Siemens. Videre har boligen særegne kvaliteter som teglsteinsvegger, eksponerte bjelker og god takhøyde. På den sydvestvendte takterrassen er det montert varmekabler. Her er det gode solforhold og begrenset innsyn fra naboer. Mot takterrassen er det montert en foldedør fra 2016, øvrige vinduer er stort sett fra 1989.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  BALKONG/ TERRASSE
  Totalvurdering: Terrasse/ balkong er etablert over oppholdsrom. Dette er en konstruksjonsmetode med økt fare for skader, som blant annet forutsetter bruk av dampsperre mot oppvarmet rom for å unngå kondensskader. Det finnes ingen dokumentasjon på hvordan balkongen/ terrassen er bygget opp og det er avdekket fuktskade i rekkverket. I tillegg er rekkverket 20 cm for lavt i henhold til dagens regelverk.
  Anbefalte tiltak: Anbefaler å rehabilitere balkongen på sikt. I forbindelse med rehabiliteringen heves rekkverket til 120 cm over gulv.

  VINDUER/DØRER
  Totalvurdering: Vinduer og dører har nådd over halvparten av forventet funksjonstid. Det vil være større risiko for punktering av glass og større behov for vedlikehold i tiden som kommer.
  Årsak: Alder og slitasje.
  Konsekvens: Ingen vesentlig konsekvens. Påregn større varmetap sammenliknet med nyere vinduer.
  Tiltak: Det er ikke behov for strakstiltak men anbefaler utskifting av vinduer innen 3-5 år. Dette er normalt sameiet/borettslaget sitt ansvar.

  TAKTEKKING OG BESLAG
  Totalvurdering: Taktekkingen har utløpt forventet levetid og det kan bli behov for lokale reparasjoner på sikt. Taket bør generelt rehabiliteres innen 3-5 år. Dette er normalt sameiets ansvar og gjøres samtidig som takvinduene skiftes ut i sin helhet.
  Årsak: Alder og slitasje.
  Konsekvens: Lekkasjer kan oppstå.
  Tiltak: Skifte ut taktekkingen i sin helhet innen 3-5 år. Dette er normalt sameiets ansvar.

  KJØKKEN
  Totalvurdering: Norema kjøkken med slette fronter og benkeplate med nedfelt koketopp og oppvaskkum av kompositt. Hvitevarer fra siemens. TG2 settes pga manglende lekkasjesikring under kjøkkenbenken.
  Årsak: Kjøkkenet tilfredsstiller ikke dagens krav til lekkasjesikring av vannrør.
  Konsekvens: Lekkasjer kan oppstå og forårsake fuktskader.
  Tiltak: Anbefaler å installere magnetventil/waterguard under kjøkkenbenken som et forebyggende tiltak. Denne vil kutte vanntilførselen ved
  en eventuell vannlekkasje fra kjøkkenet.

  ELEKTRISK
  Totalvurdering: TG2 settes ettersom det mangler samsvarserklæring (dokumentasjon) på det elektriske anlegget.
  Anbefalte tiltak: Det bør gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person.

  Elementer som ikke er undersøkt på befaringsdagen:
  VARMTVANNSBEREDER
  Totalvurdering: ikke tilgjengelig på befaringsdagen

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Meget sentral beliggenhet på Bislett mellom idylliske Stensparken og rundkjøringen ved Bislett stadion. Fra leiligheten har du kort gangavstand til byens fasiliteter som kaféer, restauranter, dagligvareforretninger, parker og treningssenter. Optimal beliggenhet for den som ønsker å bo i et livlig nabolag!

  Det er flere parker i området som blant annet Stensparken, Idioten og St. Hanshaugen. Stensparken er en nabolagspærle, med sommeråpen café hvor det serveres vin og øl i tillegg til kaffe og kaker. På toppen av parken finner du Blåsen utsiktspunkt, med fantastisk utsikt over Bislett og Fagerborg.

  Dersom du er glad i å trene er det mange muligheter i umiddelbar nærhet til boligen. Her bor du midt i mellom SATS Fagerborg og SATS Bislett. Fresh Fitness og Bislet Bad & Trening ligger også like i nærheten. Ellers er det gratis å løpe på Bislett stadion eller i parken.

  For studenter er det kort gangavstand til Oslo MET og Det juridiske fakultet. For øvrig er det god kollektivtransport med både trikk og buss til Høyskolen Kristiania, Handelshøyskolen BI og Universitetet i Oslo på Blindern.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.
 • Leiligheten er oppført i én etasje. Grunnmur er oppført i teglstein. Veggkonstruksjon er oppført i teglstein, og er utvendig pusset og er kledd
  med liggende panel. Taket er et saltak og er tekket med stålplater. Etasjeskille er et trebjelkelag. Vinduer med 2-lags isolerglass.
 • 5. et: Bra/P-rom: 74/74 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Innvendig bod, liten hems og kjellerbod kommer i tillegg
 • Hvitevarer på kjøkken medfølger.

  Se samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming med elektriske panelovner eller vedovn i stuen. Gulvvarme på bad.
 • Felles eiet tomt på 444 m².
 • Det er beboerparkering i området. I 2022 koster beboerparkering for bil kr 5 400,- pr. år, kr 1620,- pr. år for el-bil, kr 2 700,- pr. år for motorsykkel/scooter og kr 810,- pr. år for el-motorsykkel og el-moped.
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: OBOS EIENDOMSFORVALTNING A.S
 • Pilestredet 66 har org. nr. 984 798 69 og ligger i Oslo Kommune (gnr. 216 bnr. 121). Sameiet består av ti seksjoner.

  I 2021 ga driften et årsresultat på kr 159 361,-. For 2022 er det budsjettert med et årsresultat på kr 104 000,-. Per 31.12.2021 hadde sameiet en arbeidskapital på kr 634 659,-. Arbeidskapitalen er omløpsmidler fratrukket kortsiktig gjeld, og viser sameiets likviditet.

  Det er budsjettert å øke felleskostnadene med 4% i budsjettet for 2022.

  Det kan bli aktuelt å kalle inn til ett ekstra ordinert årsmøte i 2022, da styret jobber med å hente inn konkrete prisoverslag for en eventuell oppussing av fasaden.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styregodkjennelse ved overtagelse.
 • Iht. husordensreglene punkt 6 er det ikke tillatt å ha husdyr som sjenerer andre som bor i huset.
 • Gjensidige Forsikring
  Polisenummer: 52646405
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 504 967 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 417 879 per 31.12.20
 • 3 484 pr. mnd. Herav:
  Felleskostnader 3.116,- (renter og avdrag på fellesgjeld, strøm i fellesarealer, felles forsikring m.v.)
  Digital-TV 368,-
 • Andel fellesgjeld kr 44 774,- pr. 01.06.22.
  Andel fellesformue kr 58 314,- pr. 01.06.22.
 • Spesifikasjon av lån:
  Lånenummer: DNBNOR-12121709587
  Type lån: Annuitetslån
  Restsaldo: 486.629,-
  Restløpetid: 9 år 4 md.
  Antall terminer pr. år: 4
  Type rente: rente med rentesats på 7,05 %
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Eiendomsskatten utgjør i 2022 kr 641,-
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel fastledd strøm, innboforsikring og eiendomsskatt.
 • Det er utstedt ekspedisjonsdokument på oppføringen av våningshuset fra 1895. Innredningen av loftet er ferdigattestert i 1995.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter. Ved utleie av seksjonen skal styret informeres. Utleier må gjøre leietagere kjent med husordensreglene.

  Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Tinglyste heftelser på eiendommen
  1989/17473-3/105 Erklæring/avtale
  17.03.1989
  PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
  FOR: NOK 25,000
  MED PRIORITET
  ETTER 1. ERVERVSSUM OG SENERE ETTER 90% AV LÅNETAKST
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2001/18484-1/105 Erklæring/avtale
  02.04.2001
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:122 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:21
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:22
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:238 Snr:23
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:239
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:216 Bnr:240
  Bestemmelser om gårdsrom
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om adkomstrett
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune
  v/direktøren for Bolig- og eiendomsetaten
  Gjelder denne registerenheten med flere


  2001/18484-2/105 Erklæring/avtale
  02.04.2001
  Forpliktelse til utbedring etter kommunale krav
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune
  v/direktøren for Bolig- og eiendomsetaten
  Gjelder denne registerenheten med flere
 • Eiendommen er regulert til boligformål.

  Eiendommen ligger i:
  Byggeområde for boliger
  U 0.5-1.5
  S-2255, 28.7.77
  Endret reg.best., S-2937,1,10.87

  Byggesaker:
  Det er gitt tillatelse til tiltak i en leilighet i gården. Tiltaket omfatter bruksendring av bad og vaskerom til soverom, og etablering av bad i
  Pilestredet 66.

  Det er søkt om rammetillatelse for å rive et næringsbygg i sporveisgaten, med adresse Pilestredet 75 B og Sporveisgata 3-15. Det er søkt om rammetillatelse for å erstatte bygget med et boligbygg med 165 leiligheter og næringslokaler i første etasje.
 • Gnr. 216 Bnr. 121 Snr. 10 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 0,75% av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr 19 900,-
  Markedsføringspakke kr 15 500,-
  Visninger/overtagelse kr 3 490,- pr. time, min.
  Oppgjørshonorar kr 4 990,-
  Sikkerhetsstillelse kr 850,- + 2,5 promille av salgssum.
  Kommunale opplysninger kr 1 955,-
  Grunnboksspørringer kr 990,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr 612,-
  Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6 115,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører fra kr 3 000,-
  Meglerlisens kr 393,-

  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Joakim Karl D A Strömberg
Lars-Erik Lindgreen

Megler

Lars-Erik Lindgreen

90 62 25 10

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev