aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Marianne Bjørving v/Aktiv Lambertseter har gleden av å presentere denne pene 3-roms leiligheten i 4. et. med solrik balkong og flott intern beliggenhet på hyggelige Karlsrud/Lambertseter.

Oslo Radarveien 28

Flott 3-roms toppleilighet med vestvendt, solrik balkong | Vv. og fyring inkl. | Ingen forkjøpsrett | Ingen dok.avg.

 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER20 678
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 280 678
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMAksje
 • BYGGEÅR1 961
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 62 m²
 • ANDEL FELLESGJELD370 000
 • FELLESKOST./MND5 868
 • TOMT24 519 m²
 • EIERFORM TOMTFestet fellestomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 3 890 000,- (Prisantydning)
  370 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 260 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  3 700,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
  9 178,- (Transportgebyr)
  --------------------------------------------------------
  20 678,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 280 678,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Leiligheten består av entré med garderobenisje, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og balkong. I tillegg disponerer leiligheten en loftsbod og en kjellerbod.

Radarveien 28, Oslo

 • Marianne Bjørving v/Aktiv Lambertseter har gleden av å presentere denne pene 3-roms leiligheten i 4. et. med solrik balkong og flott intern beliggenhet på hyggelige Karlsrud/Lambertseter. Leiligheten oppleves som både lun, åpen og luftig, har meget praktisk planløsning og har mange gode kvaliteter.

  Leiligheten disponerer loftsbod med gulvareal på ca.10 m².
  Leiligheten disponerer kjellerbod på ca. 3,7 m².

  Kort fortalt:
  - Vestvendt og solrik balkong på ca. 7,8 m²
  - Tidløst bad
  - Separat kjøkken
  - To boder medfølger
  - Vinduer og balkongdør fra 2019
  - Store vindusflater som slipper inn mye lys
  - Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnadene
  - Mulighet for å leie parkeringsplass
  - Kort vei til Lambertseter senter
  - Offentlig kommunikasjon og dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet
  - Kun 20 min. med t-banen til Jernbanetoget
  - Ingen forkjøpsrett!
  - Ingen dokumentavgift!

  Leiligheten rom for rom:

  Velkommen inn!:
  Det første du møter er en lys og romslig entré. Entréen fungerer som et praktisk knutepunkt mellom nesten alle rommene i leiligheten. Her er det garderobenisje, og god plass til andre oppbevaringsmøbler.

  Kjøkken:
  Mange setter pris på å ha separat kjøkken, og her får du akkurat det! Tidløs Ikea kjøkkeninnredning fra 2004 med glatte skapfronter i hvit høyglans og benkeplate i heltre eik, samt belysning under overskap. Oppvaskmaskin, kjøleskap/fryseskap, stekeovn og keramisk topp er integrert i innredningen. Hvitevarene medfølger. Mekanisk avtrekk, samt ny kjøkkenventilator med kullfilter i 2016. Det er også plass til en liten spisegruppe på kjøkkenet.

  Stue:
  Stuen er det naturlige tilholdsstedet i leiligheten. Fargevalgene er moderne og bidrar til å skape en lun følelse. Planløsningen gir deg også flere muligheter til å innrede. Det er god plass til en sofagruppe, spisegruppe og oppbevaringsmøbler. Stuen har store vindusflater som slipper inn mye lys og bidrar til en god romfølelse.

  Balkongen:
  Her har du en romslig balkong på ca. 7,8 m². Balkongen er vestvendt, har gode solforhold og har en fin beliggenhet med utsyn mellom blokkene. Her er det god plass til en sittegruppe, og grilling med gassgrill eller elektrisk grill er tillatt.

  Badet:
  Tidløst baderom med veggmontert toalett, servantskap med glatte fronter og speilskap med integrert belysning over servant. Det er dusj med svingbare dusjdører av herdet glass og opplegg for vaskemaskin. Det er keramiske fliser på gulv og vegger og malt himling med innfelte downlights, samt varmekabler i gulvet. Badet ble pusset opp i regi av boligselskapet i 2005/2006. Ny baderomsinnredning og nye dusjdører i 2019.

  Hovedsoverommet
  Her er det god plass til en dobbeltseng med nattbord på hver side, samt oppbevaringsmøbler. Her er det også en praktisk bod med gode oppbevaringsmuligheter.

  Gjesterommet:
  Dette rommet benyttes i dag som gjesterom, men passer også perfekt som barnerom eller kontor. Her er det god plass til seng og garderobeskap, samt plass til ytterligere oppbevaringsmøbler eller kontormøbler.

  Innvendige overflater:
  Gulv: 3-stavs eikeparket. Keramiske fliser på bad.
  Vegger: Tapet fra 2016 på én vegg i stue. For øvrig malte veggoverflater. Keramiske fliser på badet.
  Himling: Malte betonghimlinger.
  Innvendige dører: Nyere glatt hvit dør til bod. For øvrig glatte hvitmalte originale innvendige dører.

  Forhold som har fått TG2:

  Balkong:
  Avvik: Malingsavflassing i overgang gulv/rekkverk på balkong.
  Tiltak: Gulvet bør overflatebehandles/males.

  Overflater - gulv:
  Avvik: Stedvis slitt parkett med noen sår og merker. Stedvis knirk i gulv.
  Tiltak: Gulvene kan eventuelt slipes.

  Etasjeskille/gulv mot grunn:
  Betong i etasjeskille.
  Avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Sluk, membran og tettesjikt:
  Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Avtrekk - kjøkken:
  Det er kjøkkenventilator med kullfilter. Ny ventilator i 2016.
  Avvik: Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken.
  Tiltak: Mekanisk avtrekk bør etableres. Det kan være at borettslaget har bestemmelser som hindrer montering av mekanisk avtrekk fra kokesonen. Anbefalt tiltak må derfor avklares nærmere med styret i borettslaget før det eventuelt kan gjennomføres.

  Vannledninger:
  Avvik: Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Gjelder i kjøkkenbenk.
  Tiltak: Det bør monteres tettemuffer/endetettinger i enden av varerørene i kjøkkenbenk.

  Vannbåren varme:
  Oppvarming med radiatorer.
  Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid på anlegg for vannbåren varme er oppbrukt. Gjelder radiatorer med tilhørende røropplegg i leiligheten.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.
 • Lambertseter er et populært og sentralt sted å bo. Kolsrud AS er et veldrevet aksjelag. Det er flotte grøntområder med, sittegrupper, lekeplass, koselig beplantning og trær.

  Den offentlige kommunikasjonen er godt utbygd. Med T-bane linje 4 Bergkrystallen - Ringen - Vestli og linje 1 (Bergkrystallen) - Helsfyr - Frognerseteren) bruker du 15 min. til sentrum. Det er 8 avganger i timen mellom kl. 07.00-19.00. Med buss har du bl. a. valget mellom rutene rute 74 (Jernbanetorget - Mortensrud T) fra Karlsrud, 79 (Åsbråten - Grorud T) fra Lambertseter senter og N4 (Bergkrystallen - Jernbanetorget, natt- og morgenbuss) fra Karlsrud T. Skal du til Gardermoen, går flybussen fra Lambertseter senter med 1 avgang i timen. Det er kun 5 min. gange til Karlsrud T-banestasjon.

  I oktober 2010 åpnet det nye Lambertseter senter med ca. 70 butikker (bl.a. vinmonopol, apotek, Clas Ohlson og H&M), bibliotek og Symra kino med to kinosaler. Senteret ligger kun 5 min. gange unna leiligheten. Rett over gaten ligger det gamle senteret med bl.a. Kiwi, spisesteder, apotek og diverse servicetilbud.

  Kort vei Lambertseter barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, svømmehall og kunstgressbane. Det er også flere barnehager i nærområdet.

  Det er flere etablerte idrettsforeninger i bydel Nordstrand med bla. fotball, håndball, friidrett, svømmehall, tennisklubb, fritidsklubber etc. Sats Elixia treningssenter ligger også i nærheten.

  Lambertseter innbyr til et rikt tur- og friluftsliv med turstier og lysløyper i området rundt Bergkrystallen. Det er kort vei til Østensjøvannet og Østmarka med flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter, med et mangfoldig løypenett. Fine badestrender i Hvervenbukta, Nordstrand bad og Katten.

  Bydel Nordstrand ligger ca. 7 km sør for Oslo sentrum. Svært enkel adkomst til E6 og ca. 10 minutters reisetid med bil til Oslo sentrum.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.
 • Lavblokk over 4 etasjer + loft og kjeller. Bærende konstruksjoner i murkonstruksjon/betong. Yttervegger ble tilleggsisolert og pusset/malt i 2019. Etasjeskillere i betong. Takkonstruksjoner i tre, tekket med takstein. Malt trappeoppgang. Trapper i betong/terrazzo. Rekkverk i stål. Oppgangen ble oppusset/malt i 2019. Vinduer og balkongdør med 2-lags energiglass fra 2019. Karm og ramme i tre. Utvendige aluminiumsbeslag. Entrédør fra Swedoor i brannklasse B30 og lydklasse 35 db, med sikkerhetslås og kikkehull. Overbygd balkong. Balkongdekke i betong. Treheller på gulv. Overflater under treheller er ikke sjekket på befaringen. Rekkverk i stål som er platekledd. Rekkverkshøyde er 1,05 m. Glass i øvre del av
  sidefelt. Det er opplyst at balkongene ble montert i 1994-1995.
 • 4.et: 65 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, stue, kjøkken, 2 soverom, bad
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Utelampe på balkong.
  Dobbel stikkontakt på balkong.
  Manuell balkongmarkise.
 • Oppvarming med radiatorer. Det opplyses at det ble gjennomført boring av 24 brønner og etablert bergvarme i 2019.
  Varmekabler på bad.
 • Tomten er pent opparbeidet med grøntområder, sittergrupper, lekeplass, beplantning og trær.
  Grunneier: Oslo Kommune
 • Garasjene og parkeringplassene tilhører Kolsrud Parkering. Mulighet for å leie biloppstillingsplass og garasje/carport. Tildeles etter venteliste. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig.
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i aksjelagets styre og/eller generalforsamling.

  Større vedlikehold og rehabilitering som er utført og pågår
  2022: Drenering resterende blokker, sluttført.
  2022: Bytte av varmepumpe i RV 24
  2021: Drenering - Blokk 13-15-17
  2019-2020: Fasaderehabilitering, nye vinduer og dører, samt oppussing av oppganger
  2019: Boring av 24 brønner og etablering av bergvarme
  2005-2007: Rehabilitering av våtrom/badene
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i boligaksjeselskapet
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er ikke tillatt uten styrets forutgående skriftlige dispensasjon. Dispensasjon kan bare gis dersom aksjonæren kan dokumentere gode grunner for dyrehold og at dyreholdet ikke vil bli til ulempe eller sjenanse for andre aksjonærer, andre brukere av leiligheter i selskapet eller
  selskapet. Styrets avgjørelse skal baseres på vedtatte retningslinjer.
 • Gjensidige Forsikring
  Polisenummer: 78274129
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 042 641 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 753 509 per 31.12.20
 • Kr. 5 868,- pr. mnd. inkl. fyring, varmtvann, grunnpakke kabel-TV/internett (Telia), trappevask, vaktmestertjeneste, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, forretningsførsel, kommunale avgifter m.m.

  Herav:
  Bad 550,-
  Felleskostnader 3.945,-
  Lån 1.187,-
  Lån 186,-

  Organisering som aksjelag innebærer at en aksjeeier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre aksjeeiere ikke betaler. Enkelte aksjelag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer aksjelagets risiko for tap på grunn av aksjeeiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 370 000,- pr. 01.09.22.
  Andel fellesformue kr 49 606,- pr. 01.09.22.

  Lånenr: HANBA1-83987126909
  Restsaldo: 70.959,-
  Kapitalkostnader: 551,-

  Lånenr: HANBA2-83987178550
  Restsaldo: 278.987,-
  Kapitalkostnader: 1.304,-

  Lånenr: HANBA3-83987212732
  Restsaldo: 19.450,-
  Kapitalkostnader: 195,-
 • Lånenr: HANBA1-83987126909
  Type: A
  Restsaldo: 12.291.309,-
  Restløpetid: 13 år 1 md.
  Term pr. år: 12
  Type rente: Flyt
  Rente (19.09.22): 3,10%

  Lånenr: HANBA2-83987178550
  Type: A
  Restsaldo: 48.327.084,-
  Restløpetid: 26 år
  Term pr. år: 12
  Type rente: Flyt
  Rente (19.09.22): 3,10%

  Lånenr: HANBA3-83987212732
  Type: A
  Restsaldo: 3.369.258,-
  Restløpetid: 9 år 8 md.
  Term pr. år: 12
  Type rente: Flyt
  Rente (19.09.22): 3,10%
 • Aksjelaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Det må påregnes faste løpende kostnader i henhold til felleskostnader, strøm, innboforsikring mm.
 • Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte hvorvidt ferdigattest foreligger.

  Det foreligger ferdigattest for våtromsrehabilitering i aksjelaget datert 02.02.2007.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Alle aksjonærer under 70 år har oppmøteplikt på selskapets dugnader 1-2 ganger i året
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Aksjelaget har lovbestemt pant for aksjehavers forpliktelser overfor aksjelaget. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Oslo kommune jobber med en områdeplan for næringsområdet i Cecilie Thoresens vei mellom T-banestasjonene på Lambertseter og Karlsrud. Hensikten er å legge til rette for boliger, næring, service og kultur. Området består i dag av næringsarealer med lav utnyttelse. Foreløpige planer er bygninger med tre til syv etasjer som skal huse boliger, servicetilbud, torg, barnehage og ny park. Det er ikke kjent når arbeidene vil settes i gang.
 • Aksjebrevnr. 165 Orgnr. 921113390 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 10 000, oppgjørshonorar kr. 4 600,- og visninger kr. 2 500,-/3 000,- (helg) pr. stk. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dette dekkes av oppdragsgiver. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Adrian Oxlund Sørensen
Marianne Bjørving

Megler

Marianne Bjørving

99 36 28 31

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev