aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til en herlig 2-roms i koselige Sigurds gate på Tøyen. Her bor du rolig i brosteinsbelagt mijøgate, samtidig som det er kort vei til byens puls.
Velkommen til en herlig 2-roms i koselige Sigurds gate på Tøyen. Her bor du rolig i brosteinsbelagt mijøgate, samtidig som det er kort vei til byens puls.

OSLO Sigurds gate 1B

Pen, luftig 2-roms m/god takhøyde, store vinduer og ideell planløsning. Populær beliggenhet, rolig og samtidig sentralt!

 • kr 3 990 000
 • BRA-i 41 m²
 • 1 soverom
 • Prisantydningkr 3 990 000
 • Omkostningerkr 116 594
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 202 749
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1895
 • Soverom1
 • Felleskostnaderkr 2 747
 • Tomt450.1 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 3 990 000,- (Prisantydning) 96 155,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 154,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 594,- (Omkostninger totalt)   4 202 749,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Leiligheten har en fint fordelt planløsning med en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, entre med gode oppbevairngsmuligheter, bad og soverom mot bakgård.
Velkommen til Sigurds gate 1B - En pen og luftig 2-roms med ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo rolig og tilbaketrukket, og samtidig ha gangavstand til byens puls. Innvendig møtes du av en luftig atmosfære og moderne preg, der alle overflater er malt i nøye utvalgte farger, takhøyden er raus og store vinduer gir godt med naturlig lys. Leiligheten ligger i en høy og skjermet første etasje, i en rolig og brosteinsbelagt miljøgate, uten gjennomgangstrafikk. Planløsningen er gjennomgående med store vinduer på begge sider, der soverommet vender inn mot stille, indre gårdsrom. Kun få skritt fra leiligheten finner du en rekke populære spisesteder, barere og cafeer. Det er også gåavstand til indre Oslo bysentrum samt Bjørvika og Sørenga. Her ligger alt til rette for en behagelig hverdag!
Planløsningen er gjennomgående med store vinduer i begge ender som gir godt med natulig lys.

Sigurds gate 1B, Oslo

 • Tomt
  450.1m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiertomt for eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveier.

  Beliggenhet
  Beliggenheten er attraktiv med gangavstand til "alt". I Sigurds gate bor du rolig og tilbaketrukket i hyggelig, sidegate med brostein, samtidig som du bor få skritt unna Tøyen Torg med flere anerkjente spisesteder som Postkontoret og Glasnost for å nevne noe. Postkontoret med himmelsk pizza er absolutt verdt et besøk! Og med både populære Brutus, Maaltid og Golden Chimp et par minutter unna, er du sikret mange gode matopplevelser. I nærområdet ligger flere matbutikker (Rema 1000, KIWI, Bunnpris, Joker) samt apotek og en rekke frukt- og grønt butikker i tillegg til koselige bakerier og kafeer. På Tøyen Torg finner du også T-banestasjon med alle linjer. Nærmeste bussholdeplass er 1 minutt unna, og 20-bussen tar deg på tvers av byen. Det er også kort gangavstand til Oslo Bussterminal (ca. 10min.) og til Oslo S / Karl Johans gate (15 min). Nærmeste bysykkelstativ ligger mellom leiligheten og T-banestasjonen, og gjør dessuten at du enkelt kan forflytte deg rundt i byen. Dette er et spennende område i utvikling. Med Botanisk hage som nærmeste nabo, ligger alt til rette for piknik med gode venner, eller en hyggelig lunch på Handwerk Botaniske. Tøyenparken hvor den populære Øya festivalen arrangeres ligger like opp i gata og er kun en kort rusletur unna. Videre er Ola Narr / Tøyenparken et sted med fine løpemuligheter. På toppen har man utsikt utover hele Oslo og bratte bakker som brukes til skihopp og aking vinterstid. I tillegg er det store grøntområder langs Akerselva som egner seg godt for søndagsturer. Også Ekeberg skulpturpark, Kampen og Vålerenga med Svartdalen er hyggelige turområder. Dersom du er glad i sjøen er det heller ikke langt ned til Sørenga med badeplass og nyutviklede Bjørvika med Munch brygge, Vannkunsten og Operastranda - bydel Gamle Oslos aller nyeste tilskudd til glede for badeglade Oslo-borgere. Aktivitetsmulighetene for barn og unge er mange i dette området. Nylig har Jordal park blitt fornyet med lekeplasser, sittegrupper, grillplasser, akebakke og store gresssletter som omkranser en dam der Hovinbekken er frilagt med betongkanter. Parken er en del av prosjektet "Jordal idrettspark" hvor det også kommer kunstgressbane, skateanlegg og nytt klubbhus og tribune. Dette er enda et herlig tilskudd til den nyoppussede hockeyhallen Jordal Amfi som stod ferdig i 2020. Det er ikke uten grunn at Tøyen har blitt et av byens mest populære boområder. Her ligger alt til rette for en behagelig hverdag.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Bygård i 4 etasjer pluss dels utbygget loft beliggende til offentlig gate. Adkomst til leiligheten via portrom, bakgård og trappeoppgang fra Sigurds gate. Bygården er oppført med naturstein grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon av teglstein, med pusset og malt fasade. Etasjeskillere av trebjelkelag med isolasjon av stubbloftsleire. Saltakkonstruksjon i tre tekket med plater. Taket ble ikke besiktiget på befaringsdag. Fasaden ble sist rehabilitert i ca 2009. Trappeoppganger er pusset opp i 2019. Gården har vært utsatt for setninger i grunnen. Dette gir seg utslag i stedvis sprekkdannelser i fasadeliv mot gate og bakgård samt skjevheter i gulv.

  Innhold
  Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom. I tillegg disponerer leiligheten to boder i kjeller på ca. 4,8 kvm og 4,2 kvm.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: - Etasjeskille og gulv på grunn: TG-2 er satt med tanke oppgitte skjevheter/høydeforskjeller på gulv i stue og entre. - Vannledninger: TG-2 er satt med tanke på at vannrør fra antatt ca 1983 har nådd en alder hvor det vil være økt risiko for lekkasjer. - Elektrisk: TG-2 er satt med tanke på manglende Samsvarserklæring på elektrisk arbeid utført i leiligheten etter 1999 og at det ikke er foretatt kontroll av elektrisk anlegg i leiligheten de siste 5 år. Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) § 2-18 inneholder. - Varmtvannsbereder: TG-2 er satt med tanke på alder på varmtvannsbereder fra 2000, at bereder er plassert i tørt rom og ikke er lekkasjesikret med automatisk vannstoppventil. - Ventilasjon: TG-2 er satt med tanke på mangelfull ventilasjon og luftutveksling i leiligheten. - Gulv: TG-2 er satt med tanke på at parkettgulv er preget av bruksslitasje. - Våtrom:   Forhold som har fått TG3: - Våtrom: TG-3 er satt med tanke på alder på plast gulvsluk og tettesjikt/membran fra antatt ca 1983. Det anbefales full rehabilitering av badet med skifte av gulvsluk og membran/tettesjikt må påregnes i nær fremtid. Utbedringskostnader er satt til kr 150 000 - 300 000,-. For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.

  Innbo og løsøre
  Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området. Ved anskaffelse av beboerparkering kan man parkere døgnet rundt også utover det som er maksimal parkeringstid - på parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Priser for beboerparkering i bydel Frogner, St. Hanshaugen, Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene: Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: 5700 kroner for ett år Motorsykkel og moped: 2850 kroner for ett år El-bil : 1920 kroner for ett år El-motorsykkel og el-moped: 960 kroner for ett år Det tas forbehold om prisendringer. For mer informasjon se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/.

  Diverse
  Det fremkommer ikke likhet mellom dagens planløsning og godkjente byggetegninger datert 09.05.1983.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 990 000,- (Prisantydning) 96 155,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 154,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 594,- (Omkostninger totalt)   4 202 749,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Det er elektrisk oppvarming i leiligheten.

  Energiklasse
  unknown

 • Info om eiendomsskatt
  Oslo kommune har eiendomsskatt, og noen leiligheter er påvirket av dette. Det må derfor påregnes at eiendomsskatt kan påløpe. Beregning av eiendomsskatt vil kunne avhenge av om boligen er primær- eller sekundærbolig. I borettslag, boligsameier og boligaksjeselskap vil eiendomsskatten skrives ut til borettslaget, boligsameiet eller boligaksjeselskapet og deretter bli fordelt på de enkelte eiere. Dette kan medføre økning i felleskostnadene.

  Formuesverdi primær
  991159

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  3766402

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud lånefinansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Sameiebrøk
  393/10 000

  Felleskostnader pr. mnd
  2747

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostnadene er på kr 2 747,- pr. måned. Disse inkluderer kommunale avgifter, forretningfører, fiber, vedlikehold av fellesareal, betjening av fellesgjeld mm.

  Andel fellesgjeld
  96155

  Andel fellesgjeld år
  2024

  Andel fellesgjeld per dato
  2024-07-04T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  6940

  Andel fellesformue per dato
  2023-12-30T23:00:00Z

  Om sameiet
  Sameiet Sigurdsgate 1 består av 15 leiligheter. Vaktmester- og renholdstjeneste Sameiet har avtale med renholdstjeneste med Grønt Renhold AS. Bredbånd Sameiet har avtale med Global Connect for leveranse av bredbånd.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 16367351946, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 05.07.2024: 7.15% pa. Antall terminer til innfrielse: 72 Saldo per 05.07.2024: 2 446 698 Andel av saldo: 96 155 Første termin/første avdrag: 30.09.2023 (siste termin 30.06.2042) Ingen særfordelte lån: Fellesgjelden er flytende fordelt på hele arealet i boligselskapet. Ved arealutvidelser vil forholdet mellom felleskostnader, renter og avdrag forskyves for samtlige andeler/seksjoner.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene kan sees hos megler.

  Dyrehold
  Eier av dyr plikter å sørge for at dyret ikke sjenerer andre beboere, dvs. dyr skal ikke gå løs i fellesområdene og ekskrementer skal fjernes umiddelbart. Dersom det kommer klager på sjenerende dyrehold, forplikter eieren å fjerne dyret fra leiligheten.

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/231/386/14: 22.03.1976 - Dokumentnr: 505750 - Erklæring/avtale PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET FOR: NOK 4,000 MED PRIORITET ETTER 80% AV FØRSTE TINGLYSTE KJØPESUM Overført fra: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:386 Snr:1 Gjelder denne registerenheten med flere 05.03.2002 - Dokumentnr: 14285 - Erklæring/avtale Denne seksjon har tilleggsdel - bygning. Gjelder denne registerenheten med flere 05.03.2002 - Dokumentnr: 14285 - Resek/deling av seksjon Seksjon som deles: Snr: 1 Formål: Næring Sameiebrøk: 785/10000 Seksjon som deles: Snr: 2 Formål: Næring Sameiebrøk: 1324/10000 Ny seksjon: Snr: 14 Formål: Bolig Sameiebrøk: 393/10000 20.12.1990 - Dokumentnr: 77692 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:10 Rett til adkomst,vedlikeh. av ledninger, plikt til utbedr. etter komm. krav (30 år). Fl. best. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/dir. for Eiendom og Utbygging. Overført fra: Knr:0301 Gnr:231 Bnr:386 Snr:1

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ekspedisjonsdokument for bygget attestert 28.10.1895. Et ekspedisjonsdokument er en byggemelding/søknad. Det var ikke vanlig å utstede ferdigattest for tiltak som ble bygget/opprettet før 40-tallet. For slike tiltak foreligger det normalt et ekspedisjonsdokument.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler. Det anbefales å sette seg inn i pågående plan- og byggesaker i området. Disse kan sees under "planinnsyn" på Oslo kommunes sider.

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 990 000,- (Prisantydning) 96 155,- (Andel av fellesgjeld)   Omkostninger: 10 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  240,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 154,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,00))   116 594,- (Omkostninger totalt)   4 202 749,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  116594

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 390,- oppgjørshonorar kr 6 900,- og visninger kr 2 800,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte vederlag og utlegg i henhold til oppdragsavtale.  Alle beløp er inkl. mva. 

Kamilla Jæger

Megler

Kamilla Jæger

97 66 44 73

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev