aktiv-eiendomsmegling
Næringslokalet ligger i et fasjonabelt bygg i ytterste rekke mot fjorden

OSLO Skarpsnogata 6

Lyst og velholdt næringslokale m/attraktiv beliggenhet på Skillebekk. Smart planløsning. Vakker gård. Sentralt!

 • kr 3 900 000
 • BRA 109 m²
 • Prisantydningkr 3 900 000
 • BRAP-rom 109 m²
 • Omkostningerkr 98 842
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 998 842
 • ObjektstypeForretningseiendom
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 898
 • Felleskostnader pr. mndkr 1 800
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt
 • 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,-))

Meld deg på visning!

Påmelding

Skarpsnogata 6, Oslo

 • BRA
  109m²

  BTA
  nullm²

  Beliggenhet
  Næringslokalet har en svært attraktiv beliggenhet på Skillebekk i bydel Frogner. Her holder du til i ytterste rekke mot fjorden blant prakfull bebyggelse. Beliggenheten er sentral og praktisk med kort gangavstand til Solli Plass som er knutepunkt for en rekke busslinjer og trikker. I tillegg er det gangavstand til balnt annet Bygdøy Allé, Aker brygge og Tjuvholmen med alle sine fasiliteter. Det ligger en mengde hyggelige restauranter, kafeer, dagligvarebutikk og diverse andre forretninger i nærområde. Området er kjent for trivelige restauranter, flott og fasjonabel bebyggelse, eksklusive forretninger og ambasader.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Konstruksjon
  Klassisk bygård fra 1898. Næringsseksjonen ligger underetasje og har god adkomst via en forhage. Pussede fasader med profiler og trekingsarbeider. Hovedkonstruksjon i murt tegl, trolig utført som hulmur I egenerklæring opplyses det at arbeider er utført på fasade av Thorendahl AS i 2019/2020. Tak skiftet av Stenco AS i 2003 . Vinduer med isolerglass i treramme. Dører litt forskjellig, tredører og formpressede, dør med glassfelt.

  Innhold
  Ser du etter et lokale for din bedrift? Kanskje er Skarpsnogata 6 noe for deg. Her har du mulighet til å skaffe deg et lokale med attraktiv og sentral beliggenhet på Skillebekk. Lokalet er sjarmerende og velholdt med en god planløsning. Adkomst gjennom trivelig felles grøntarealet og videre inn i en felles gang, Så kommer du inn til lokalets møterom/kontor 1. Fra møterom/kontor 1 har du videre inngang til en gang som har inngang til bad, møterom/kontor 2 og kjøkkenkrok/lunsj-/møterom. Fra kjøkken/lunsjrom finner du et praktisk lagerrom. Felleskostnader inneholder kommunale avgifter, feie og tilsynsgebyr, felles forsikring, strøm til fellesareal og vedlikehold.

  Standard
  Overflater: Flislagt gulv, slemmet og malt teglestein på vegger. Noen vegger med malt gips. Malte plater i himling. Gulv: Betong belagt med fliser. Elektriske varmekabler i alle gulv. Møterom/kontor: Næringslokalet fremstår som sjarmerende og velholdt, her kan du fint tilpasse rommene og innredning etter eget behov. Lokalet inneholder to gode møterom/kontor adskilt fra hverandre. Enkel tilgang til både bad og kjøkken/lunsjrom fra begge møterommene. Bygningen er plassert i fremste rekke mot fjorden, noe som gir rikt lys inn vinduene i lokalet. Kjøkken: Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, fremstår tidløs og praktisk for en arbeidsplass. Kjøkkenet inneholder kjeramisk induksjonstopp, kullfiltervifte, komfyr og vaskemaskin. Varmtvannsbereder under benk. Bad: Praktisk bad inneholder toalett, dusjkabinett, samt servant med over - og underskap. Wc, servant m/ underskap, dusjkabinett. Lager: Innenfor kjøkken/lunsjrom har lokalet et praktisk lagerrom med oppbevaringsplass. Ventilasjon: Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Sentral/aggregat ligger i bakkjeller med adkomst fra seksjonen. Anlegget er lett tilgjengelig og enkelt å betjene.Det samme gjelder el- skapet. Balansert ventilasjon er basert på tilluft og utsug i relativt sett like mengder. Forutstter ventiasjonskanel, infrastruktur på denne er avklart med sameiet forøvrig.

  Eeindommens potensiale
  Kjøper har ansvar for ev. utvikling av eiendommen(e) og eventuelle nødvendige godkjennelser fra Plan- og bygningsetaten eller andre offentlige myndigheter, naboer etc.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Forretningsfører Intern kasserer/regnskapsfører sameiet. Sameiet Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiet består av 4 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner. Sameiebrøk: 98/837 Styregodkjennelse Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Utleie Utleie er tillatt og ikke søknadspliktig. Utstyr/løsøre/inventar Det som ev. ikke fungerer eller mangler av fastmontert utstyr, brannsikringsutstyr eller lignende ved besiktigelse vil ikke bli istandsatt eller fremskaffet av selger før overtakelse. Boligselgerforsikring Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring da salget gjelder næringslokalet. Boligkjøperforsikring Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

  Beskrivelse av tomt
  Felleseiet tomt.

 • Oppvarming
  Elektriske varmekabler i alle gulv.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Info om eiendomsskatt
  Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels- /aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.

  Info formuesverdi
  Ikke innhentet.

  Info leieavtaler
  Eiendommen er på nåværende tidspunkt ikke utleid.

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/211/4/6: 11.11.1961 - Dokumentnr: 517308 - Erklæring/avtale Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:211 Bnr:4 Snr:1 m.fl.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  29.05.1980 - Dokumentnr: 509363 - Erklæring/avtale PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
  FOR: NOK 10,000
  MED PRIORITET ETTER NOK 200000
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:211 Bnr:4 Snr:1 m.fl.
  Gjelder denne registerenheten med flere
  06.04.2009 - Dokumentnr: 245779 - Resek/tilleggssek Ny seksjon:
  Snr: 6
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 98/837
  22.01.2019 - Dokumentnr: 88986 - Reseksjonering Snr: 6
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 98/837
  Vederlag: NOK 0
  Omsetningstype: Uoppgitt
  Endring av tilleggsdel
  Endring av tegninger
  Endring av fellesareal


  Ferdigattest/brukstillatelse datert
  Det er foretatt undersøkelser hos kommunen, men kommunen kan ikke bekrefte hvorvidt ferdigattest for bygningen foreligger. Det ble ved lovendring 1.juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1.januar 1998. Kjøper oppfordres til å ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon om ev. konsekvenser av dette. Det foreligger ferdigattest for ny plan i kjeller og 1. etasje i bygget, datert 20.01.2014. På plan og bygg Oslo kommune finnes det ikke noen dokumentasjon på rørleggerarbeider eller etablering av bad. Det er usikkert om egentlig forholdet er vaslingspliktig. Det tillates ikke matproduksjon/servering i lokalet iht. vedtekter.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til bolig med tilhørende anlegg. Kommuneplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Vestre bydel I. Regulering av området mellom bygrensen, Solheims- gatas forlengelse, Halvdan Svartes gate, Frognerveien, Niel Juels gate, Bygdøy Alle, Observatoregata, Parkveien, Munkedamsveien, Filipstadveien, fjorden og bygrensen (S-161GO). Vedtatt 17.10.1940. Endret reguleringsplan for kvartalene mellom Drammensveien og Drammensbanen fra Leiv Eirikssons gate til Arbiens gate, Ruseløkkveien og Munkedamsveien - Ruseløkka/Hjortnes/Skillebekk, Oslo kommune (S-1949). Vedtatt 26.09.1974. OBS! Denne planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Detaljregulering med konsekvensutredning og med reguleringsbestemmelser for E18 og Ring 1 på Filipstad (S-5094). Vedtatt 24.06.2020. Oslo kommune vedtok en ny kommuneplan 23. september 2015 som gjelder fram til 2030. Dette har betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsbestemmelsene i kommunen. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt eller kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Eiendommen er konsesjonsfri.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herundersalgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventueltprisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. §3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. kjøper beskrivelse
  172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 97 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 900 000,-))

  Omk. kjøper beløp
  98842

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Oppgjør Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Vedlegg til kjøpekontrakt
  Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud. Det forutsettes at meglerforetakets standard kjøpekontrakt for fast eiendom benyttes. Kjøpekontrakt for næring benyttes ikke da eiendommen er frei for leieforhold. Det er for øvrig eiendommen og ikke et foretak som overdras.

Dokumenter

Megler

Martin Ommundsen

90 64 26 14

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev