aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Skøyenåsveien 6C!

OSLO Skøyenåsveien 6C

Attraktiv 3-roms med balkong og fantastisk utsikt. Pent, separat kjøkken med spiseplass. Familievennlig og skjermet!

 • kr 4 500 000
 • BRA 67 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 4 500 000
 • Omkostningerkr 17 476
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 704 723
 • EierformAndel
 • Byggeår1 960
 • Soverom2
 • ArealP-rom 67 m²
 • Andel fellesgjeldkr 187 247
 • Felleskostnaderkr 3 817
 • Tomt10 606 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)
Velkommen til Skøyenåsveien 6 C Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på et høydedrag på Skøyenåsen. Her får dere storslått og langstrakt utsikt mot Oslo by. De fineste dagene vil nok tilbringes utendørs på den store balkongen. Her er det god plass til en hyggelig sittegruppe, grill og det som hører med! Innendørs byr leiligheten på en innholdsrik planløsning med adskilte rom og god atmosfære. Her bor dere stille og rolig i toppetasjen med et veletablert nabolag på Oppsal. Utenfor døren finnes flere idylliske naturområder. Her bor dere i nærheten av alt dere måtte trenge i hverdagen. Kort vei til gode kollektivtilbud (buss og t-bane) som enkelt tar dere med til alle byens kanter. Det er også kort vei til skoler og barnehager.

Skøyenåsveien 6C, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  3. etasje: 67 kvm
  Primærrom
  3. etasje: 67 kvm Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.  Tomt
  10606m²

  Beliggenhet
  Leiligheten har en fantastisk beliggenhet på et høydedrag på Skøyenåsen, attraktivt beliggende mellom Østmarka og Østensjøvannet. Her bor dere med absolutt alt av fasiliteter i nærheten. Østensjøvannet er kjent for sine flotte turstier og rike fugleliv, og er vel verdt å besøke hele året. Østmarka kan lokke med milevis med skiløyper på vinteren eller gå- og løpeturer på våren og sommeren. Ulsrudvannet ligger en kort kjøretur fra boligen. Her er det til og med en sandstrand som fritt kan benyttes. Nøklevann kan også anbefales og ligger like i nærheten og på sørøst siden av Ulsrudvannet. Her er det fantastiske muligheter for bading, kajakkpadling, fisking m.m. Tar du skiene eller sykkelen i bruk så har du utallige ruter og løyper tilgjengelig som tar deg til Mariholtet, Rustadsaga, Østmarksætra m.m. Nye Oppsal senter ligger også en liten kjøretur unna. Her finner du alt av butikker og servicetilbud. Bryn- og Manglerud senter ligger en kort kjøretur unna. Ca. 2,5 km unna finner du Haraløkka Idrettsanlegg hvor det er fotballbaner, kunstgressbane, basketbane, håndballbane tilgjengelig. Til stor glede for både store og små. Offentlig kommunikasjon er godt utbredt med kun få minutters gange til nærmeste T-banestasjonen, nemlig Skøyenåsen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Vinduer Vinduer av nyere type i boligen fremstår med 2-lags glass i trerammer. Dører Entredør i finert utforming med B-30/ 35db. Balkongdør i treramme med 2 lags glass. Balkong Adkomst til balkong med gulvareal på ca. 8,5 m². Gulvet er belagt med terrassebord på støpt betongdekke. Høyde på rekkverk er målt til 1,0 m. Se vedlagte tilstandsrapport for ytterligere teknisk beskrivelse av eiendommen. 

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Ja, kun av faglært. Rørfornying utreksrør i 2021. I regi av boretslaget. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja, kun av faglært. Bytte av sikringsinnsatser i sikringsskap. I regi av boretslag. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)? Ja

  Standard
  Kjøkkenet Kjøkkeninnredning fra Ikea (2012) med rillede/glass fronter og heltre benkeplate med oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Det er integrerte hvitevarer med komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Videre er det montert lys under overskap og ventilator med kullfilter. Ventilasjonssystemet med naturlig avtrekk fra ventil og spalte under dørblad for tilluft. Baderom Badet er bygget i 2006, oppført i regi av borettslaget. Vegg- og gulvflater er flislagt med underliggende varme i gulvet. Badet har veggmonterte dusjdører og tilhørende garnityr, servant med underskap, speil med lys over, opplegg for vaskemaskin av smal type og veggmontert wc. Pipe og ildsted Det er ildsted i stue med tilhørende pusset pipe. Det er utført rehabilitering av pipe i 2018-19. Innvendige overflater Innvendige gulvflater er belagt med 1-stavs laminat. Veggflater i leiligheten er belagt med malt strie og puss. Tak med malte flater. Takhøyde i leiligheten er målt opp mot 2,5 m. Innvendige dører Innvendige dører fremstår med profilerte, glatte dørblader i malt utførelse. Annet Med boligen følger det to kjellerboder på 3,4 m² og 2,5 m², samt en loftsbod på 7 m². Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte. Registrerte avvik iht. tilstandsrapporten TG IU - Konstruksjoner som ikke er undersøkt Innvendig > Radon Innvendig > Andre innvendige forhold Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad TG 2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak Innvendig > Innvendige dører Det er observert noe spenn i dørblad mot soverom. Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad Det er gitt TG.2 på veggflater grunnet alder på tilhørende tettesjikt, med brukstid på mer enn halvparten av konstruksjonens levetid. Det er målt noe forhøyede verdier i dusjvegger. Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Våtrom > Ventilasjon > Bad Rommet har kun naturlig ventilasjon. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken Det er observert noe avskalling på enkelte fronter, samt krakelering i kum. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken. Tekniske installasjoner > Vannledninger TG settes ut i fra alder på vannrør, da mer enn halvparten av forventet levetid er oppbrukt. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Elektrisk anlegg er en kombinasjon av åpent og skjult anlegg. Sikringsskap med automatsikringer plassert i felles oppgang. Sikringsskap ble skiftet og oppgradert i 2020. Siste el-kontroll er dokumentert i 2012. Det ble ikke opplyst om noe feil med det elektriske anlegget i leiligheten på befaringen. Det anbefales el-takst ved tvil om funksjonalitet og kapasitet

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2012: Kjøkken - Montering av kjøkken 2006: Bad - Oppbygging av bad 2020: El-arbeid - Skifte av innmat i sikringsskap 2019: Pipe - Oppgradering av pipeløp 2021: VVS - Rørfornyelse av avløpsrør

  Parkering
  Det medfølger ikke parkeringsplass. Borettslaget har 54 parkerings- og 51 garasjeplasser som leies ut etter ventelister. Dersom du ønsker plass, ta skriftlig kontakt med styret. Det samme gjelder ved oppsigelse av garasje eller parkeringsplass. Det regnes en oppsigelsestid på 1 måned, regnet fra første i hver måned. Ved overtagelse må det betales et innskudd på kr. 3.000 for garasje og kr.1.500 for parkeringsplass. Det tilkommer et administrasjonsgebyr til OBOS.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)

 • Oppvarming
  Oppvarming i leiligheten ved peis i stue. Det er etablert gulvvarme på badet.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1015225

  Formuesverdi primær år
  2020

  Formuesverdi sekundær
  3654809

  Formuesverdi sekundær år
  2020

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring og innvendig vedlikehold. Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  166

  Part.obl.nr.
  950289856

  Felleskostnader pr. mnd.
  3817

  Andel fellesgjeld
  187247

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-10-03T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  15286

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Skøyenlia Borettslag

  Borettslagets org.nr
  950289856

  Om borettslaget
  Generelle opplysninger om Skøyenlia Borettslag Borettslaget består av 208 andelsleiligheter. Skøyenlia Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950289856, og ligger i bydel Østensjø i Oslo kommune med følgende adresse: Filervn 1-5, Formervn 2-4, Skøyenåsvn 2-6 og Solberglivn 79-83 88-92. Eiendommen har gårds- og bruksnummer: 144 1072 1073 1074 Forretningsførsel og revisjon Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt. Autorisert regnskapsfører (oppdragsansvarlig) er Egil Havre, regnskapssjef i OBOS. Borettslagets revisor er PricewaterhouseCoopers AS. Styret Styret har kontor i Solbergliveien 83 og kan treffes på e-post: skoyenlia@styrerommet.no. Se også borettslagets hjemmesider på www.vibbo.no. Vaktmester Vaktmester Jul Marius Johansen ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i henhold til stillingsbeskrivelse. Vaktmester kan også kontaktes på telefon 97141287, eller pr. epost skoyenlia.vaktmester@gmail.com. Unngå å ringe utenom ordinær arbeidstid (kl.07.00-15.00 mandag-fredag). Vaskeri Fellesvaskerier er i Filerveien 3, Formerveien 4, Solbergliveien 88 og 92, Skøyenåsveien 2 A og 4 A og skal brukes i henhold til gjeldende regler. Rengjøring etter bruk er obligatorisk. Renhold Borettslaget har avtale med renholdsfirmaet ØkoRent om vask av trappeoppganger/fellesarealer. Kabel-TV Borettslaget har tilknyttet kabel-TV via Telenor (Canal Digital) og bredbånd via HomeNet. Etablering av turvei Borettslaget fikk nabovarsel om at det skulle anlegges en turvei fra Godlia skogen, mellom Godlia borettslag og Solrabben borettslag, over Filerveien og i den lille skogen ved Solbergliveien 92. Mellom Godlia borettslag og Solrabben borettslag er det en liten skog over gaten ved Filerveien. Her skal turveien krysse gaten og inn i vårt borettslag. Den skal så krysse Solbergliveien mot kirken. Det vil bli anlagt en grusvei på ca. 1,5 m bredde. Det er ca. 2-3 m fra asfaltveien som går ved garasjene. Denne turveien skal ikke ha lys, den vil ikke holdes vedlike av kommunen og kan ikke brukes på vinteren når det er snø. Dette er en turvei der man må fjerne en del trær, spesielt mellom Solrabben og Godlia borettslag. Prosjektet vil koste mellom 10-12 mill. for noe som mest sannsynlig ikke vil bli brukt da vi har mer enn nok turveier her på Oppsal og i vårt nærmiljø. Vi 3 borettslagene hadde befaring med Bymiljøetaten der de ikke var noe villige til å høre på borettslagets argumenter om at det var ingen som ønsket dette og at det ville bli til stor sjenanse vedr innsyn for en del beboere. Borettslagene gikk sammen og leide inn advokat for å protestere på dette. Det ble sendt inn en veldig fin bemerkning fra advokatene om denne turveien som ingen ønsker. Dessverre så ble dette ikke tatt til følge. Turveien skulle vært lagd ferdig i fjor, men er fortsatt ikke påbegynt. Større vedlikehold og rehabilitering 2021 - 2021 Rørfornying 2020 - 2020 6 ladepunkter for elbiler, i tillegg infrastruktur tilrettelagt for alle p-plasser og garasjer. 2018 - 2019 Piperehabilitering, rehabilitering av taknedløp, takrenner 2017 - 2017 Nytt nøkkelsystem 2016 - 2016 Spyling av avløpsrør 2015 - 2015 Vindusutskiftning 2015 - 2015 Fiber til leilighetene fra Canal Digital 2014 - 2014 Oppgradering av vaskeri 2014 - 2014 Prosjektering av nye vinduer. 2013 - 2013 Asfaltering parkeringsplasser/veier 2012 - 2013 Flislegging av gulv i fellesvaskerier 2011 - 2011 Maling av alle oppganger 2010 - 2010 Vask av alle husfasader 2009 - 2010 Utskiftning av el-anlegg, ferdigstilling 2008 - 2008 Oppstart utskiftning av el-anlegg 2007 - 2007 Nytt callinganlegg med fargeskjermer 2006 - 2006 Alt el-anlegg i garasjene skiftet 2005 - 2005 Ferdigstillelse av støttemur. 2005 - 2005 Oppretting av nytt vaskeri 2005 - 2005 Flislegging av nedre trapperepos 2005 - 2007 Installering av nye dørpumper 2005 - 2005 Asbestsanering -utskift lufteluker 2004 - 2004 Bygging av støttemur og trapp ved langblokka 2002 - 2002 Bygging av vaktmestergarasje. 2001 - 2001 Bredbåndfabrikken, installasjon i alle leiligheter 2000 - 2001 Balkongutvidelse 1998 - 1998 Fornyelse av kabel-TV-anlegget. 1997 - 1997 Elektrisk anlegg fram til beboers sikringsskap 1996 - 1996 Omfattende reparasjoner av piper. 1996 - 1996 Oppjustering av 51 parkeringsplasser m/motorvarmer 1994 - 1994 Utskiftning av entredører. 1990 - 1990 Nye porttelefoner og inngangsdører. 1986 - 1988 Utskifting av vinduer, rehabilitering

  Gebyr forkjøpsrett
  7644

  Forkjøpsrett
  Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Konferer megler for ytterliggere informasjon.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenr: OBOS01-98207963488 Type lån: A Restsaldo: 38.529.845,- Restløpetid: 23 år 2 md. Term pr år: 12 Type rente: Flyt Rente: 3,95% Andel av fellesgjeld: 187.247,- Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  82221324

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Fra borettslagets ordensregler: Det er ikke tillatt å holde hund, eller andre større dyr eller slike til oppbevaring eller pleie i borettslaget uten å søke styret. For førerhund/politihund gjelder ikke disse regler. Det er kun lov til å ha innekatt. Skal disse luftes ute må de gå i bånd.

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 1968.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Det er ikke bo- og driveplikt på eiendommen.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 644 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 476 (Omkostninger totalt)

  Omk. kjøper beløp
  17476

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,9% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale.

Fuat Demirbas

Megler

Fuat Demirbas

93 62 64 95

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev