aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til visning på Sletteløkka 40A!

Oslo Sletteløkka 40A

Romslig 4-roms selveierleilighet med stor innglasset balkong - Peis - Moderniseringsbehov

 • BRA 90 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER113 112
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 152 112
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 959
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 77 m²
 • ANDEL FELLESGJELD289 000
 • FELLESKOST./MND5 206
 • TOMT35 787 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGF
 • 3 750 000,- (Prisantydning)
  289 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  4 039 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  100 970,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  113 112,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 152 112,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Velkommen til visning i Sletteløkka 40A!

Denne leiligheten kort oppsummert
Romslig 4-roms selveierleilighet
Beliggende skjermet mot grøntarealer
Stor innglasset balkong
Oppussingsobjekt
Peisovn
God planløsning
Nærhet til marka og flotte turområder
Kort vei til skole og barnehager
Barnevennlig boområde
God offentlig kommunikasjon med buss og t-bane
Lagringsplass med 2 boder
Ingen forkjøpsrett
Godt utleieobjekt

Boligen inneholder:
Entrè med skapplass, bad/wc, 3 soverom, kjøkken og stue med utgang til nordvestvendt balkong på 11 kvm. Det medfølger 2 boder.
Stor innglasset balkong med plass til bord og stoler, grill m.m.

Sletteløkka 40A, Oslo

 • Romslig og gjennomgående 4-roms leilighet med fin intern beliggenhet. Leiligheten ligger i 2. etg. skjermet for støy og trafikk i et meget barnevennlig område. Gode lysforhold i leiligheten.
  Leiligheten inneholder: Entre, kjøkken, 3 soverom, bad/wc, romslig stue med utgang til stor innglasset balkong. I tillegg disponeres 2 boder. Det er felles sykkelrom og vaskeri.

  Entré:
  Lys entré som fungerer som et praktisk knutepunkt i leiligheten. Det er plass til å henge fra seg yttertøy i garderobeløsning. Det er eikeparkett på gulv, dekorstein og malt tapet på vegger og takessplater i himling. Det er montert porttelefon.

  Kjøkken:
  Eldre kjøkken med mørke, laminerte fronter med trestruktur. Laminat benkeplate og nedfelt rustfri oppvaskkum, samt ettgreps kjøkkenbatteri. Fliser over benk. Frittstående oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredningen er antatt oppført i ca. 1982. Kjøkkeninnredningen er preget av aldring og bruksslitasje. Det er godt med skapplass. Det er vinylfliser på gulv, malte plater/tapet på vegger og takessplater i himling..

  Bad/WC:
  Baderommet av en fin størrelse for en familie. Bad er rehabilitert i privat regi uten dokumentasjon av tidligere eier. Badet har heldekkende porselensservant med ettgreps servantbatteri og servantskap. Veggmontert speil med overliggende lyslist samt to sideskap over servant. Klosett.
  Veggmonterte dusjvegger av herdet glass og termostat dusjbatteri. Opplegg vaskemaskin. Det er registrert fukt lokalt i badet. Søket indikerte fukt i en vegg i dusjsone lokalt i underkant av dusjbatteri. Baderommet er flislagt på gulv og vegger og det er takessplater i himling. Det er behov for modernisering av baderom.

  Soverom I:
  Hovedsoverommet er av god størrelse og vender ut mot stille grøntområde. Med andre ord et rom du kan sove godt og uforstyrret på, selv med åpent vindu. Det er god plass til seng, samt garderobeskap. Et lunt rom med parkett på gulv, malt tapet på vegger og takessplater i himling.

  Soverom II:
  Romslig soverom med plass til både seng og skrivebord. Fungerer utmerket som et barnerom, gjesterom eller kontor? Alt ettersom hva du skulle ha behov for. Det er parkett på gulv, malte tapet på vegger og takessplater i himling.

  Soverom III:
  Soverom med plass til seng og skrivebord. Fungerer også utmerket som et barnerom, gjesterom eller kontor? Det er parkett på gulv, malte tapet på vegger og malte plater i himling.

  Stue:
  Leiligheten har en stor stue med god plass til både sofagruppe og spisestue. Det er godt med lysinnslipp fra vinduer og balkongdør. Det er montert koselig peisovn som fungerer som ekstra varme og kos på kalde vinterdager. Det er parkett på gulv, malt tapet på vegger og takessplater i himling.

  Balkong:
  Sommeren er over, men denne balkongen fungerer også utmerket utover høsten med praktisk innglassing. Her er det god plass til sittegruppe m.m. Balkongen føles meget usjenert og privat da den er vendt ut mot marka og store grøntområder. Balkongen er på hele 11 kvm. Det er montert strømuttak på terrassen.

  Forhold som har fått TG3:

  Etasjeskille/gulv mot grunn:
  Betong i etasjeskille. Leiligheten er iht. standardens regler sjekket for høydeforskjell/skjevhet på gulv i to relevante rom. Det er målt høydeforskjell på ca. 22mm innenfor 2 m på hovedsoverom. I stue er det målt høydeforskjell på ca. 18 mm gjennom hele rommet. Høydeforskjell i etasjeskille på mellom 15-30 mm gjennom hele rommet gir TG 2. Høydeforskjell i etasjeskille på over 20 mm innenfor 2 m gir TG 3.
  Avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

  Elektrisk anlegg:
  Kabel til baderomsvifte er ikke festet til veggen. Løs stikkontakt i stue. I og med at det ikke foreligger el-tilsynsrapport/el-kontroll de siste 5 årene, el-arbeidet er udokumentert og det ble registrert løs kabel og dårlig festet stikkontakt så anbefales det en utvidet el-kontroll. Det gis TG 3 når ikke alle kabler er tilstrekkelig festet. Kostnadsestimat gjelder kun el-kontroll, feste av kabel og feste av stikkontakt. Det antas at en el-kontroll vil avdekke flere feil/mangler.

  Branntekniske forhold:
  Boligen mangler brannslukningsapparat.

  Forhold som har fått TG2:

  Dører:
  Entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 30 db, med kikkehull. Døren er fra 1985.
  Avvik: Eldre noe slitt entrédør.
  Tiltak: Lokal utbedring/utskifting må påregnes dersom avvik skal lukkes.

  Balkong:
  Innglasset balkong med gulvareal på 11 m². Balkongdekke i betong. Filt/teppe på gulv. Utelampe og dobbel stikkontakt.
  Avvik: Tetningslister på utvendig side av glass er slitt. Tiltak: Tetningslister bør skiftes.

  Overflater:
  Innvendige overflater, bortsett fra våtrom: Gulv: Korkfliser på kjøkken. 3-stavs parkett i øvrige rom.
  Avvik: Slitte gulv med stedvis sår og merker.
  Tiltak: Parkettgulvene kan eventuelt slipes.

  Pipe og ildsted:
  Eldre Jøtul peisovn i stue. Varmebestandig gulvplate er demontert og plassert mot pipe bak peisovn. Tetthet, funksjon for ildsted og pipeløp er ikke videre kontrollert eller funksjonstestet på befaringen. For full tilstandsvurdering av pipe og ildsteder kan den kommunale feiermester/brann- og redningsetaten kontaktes. Dette gjøres vanligvis som et felles prosjekt i boligselskaper.
  Avvik: Ildfast plate mangler på gulvet under ildstedet.
  Tiltak: Det bør monteres ildfast plate under ildsted.

  Innvendige dører:
  Hvite 3-speils dører til kjøkken og 2 soverom. Soveromsdørene er skyvedører. Glatt hvit baderomsdør. 2-fløyet hvite skyvedører til det minste soverommet.
  Avvik: Skade i baderomsdør og skade i dør til hovedsoverom. Døren til hovedsoverom sitter skjevt og tetter dårlig mot karm.
  Tiltak: Lokal utbedring/utskifting må påregnes dersom avvik skal lukkes.

  Overflater vegger og himling - bad:
  Keramiske fliser på vegger. Senket himling som er kledd med Tak-ess.
  Avvik: Sprekkdannelse i én veggflis ved innfesting til dusjdør. Silikonfugen mellom vegg og gulv har stedvis manglende vedheft og det er noe overflatesopp i silikonfugen.
  Tiltak: Utskifting av fliser montert på et vanntett lag av tetningsmasse (membran) innebærer alltid en risiko for å beskadige det vanntette laget. En utbedring må derfor utføres av fagfolk med kompetanse på området. Svertesopp/muggsopp bør fjernes. Silikonens soppdrepende effekt avtar med årene. Det kan derfor være et alternativ å skifte silikonfuger. Bedret ventilering, gode renholdsrutiner og å tørke av fukt fra overflater etter dusjing er tiltak som vil begrense muligheten for dannelse av svertesopp/muggsopp.

  Overflater gulv - bad:
  Keramiske fliser på gulv. Nedsenket dusjsone. Varmekabler som styres med digital effektregulator montert på vegg ved dør.
  Avvik: Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
  Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.

  Sluk, membran og tettesjikt:
  Plastsluk. Hovedsluk er plassert under servantskap. Hjelpesluk i dusjsonen. Det lot seg ikke konstatere hvordan membran er anlagt da det krever inngrep i konstruksjonen. Membran som er skjult i konstruksjonen vurderes ut fra alder. TG2 med bakgrunn i alder.
  Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
  Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

  Sanitærutstyr og innredning:
  Gulvmontert toalett, heldekkende servant med ettgreps servantbatteri og dusjhjørne med svingbare dusjdører av herdet glass. Baderomsinnredning med profilerte skapfronter. Speil over servant. Opplegg for vaskemaskin.
  Avvik: Det er påvist fuktskjolder/svelling i skapinnredning.
  Tiltak: Det må gjøres tiltak for å lukke avviket.

  Ventilasjon:
  Det er elektrisk styrt vifte.
  Avvik: Det mangler styrt tilluftsventilering. Det er viftestøy.
  Tiltak: For å sikre tilfredsstillende luftsirkulasjon til baderom må det etableres minimum 10 mm luftespalte mellom dørblad og terskel på baderomsdør eller overstrømningsventil i dør/vegg. Det er viftestøy. Vifte bør utbedres eller skiftes og ventil/ventilasjonskanal renses regelmessig.

  Overflater og innredning - kjøkken:
  Kjøkkeninnredning med profilerte fronter i eikefiner. Benkeplater i laminat. Oppvaskkum (1 ½ kum) med avrenningsfelt og ettgreps blandebatteri.
  Belysning under overskap. Opplegg for oppvaskmaskin. Det anbefales å montere komfyrvakt og lekkasjestopper.
  Avvik: Eldre, noe slitt innredning.
  Tiltak: Det må påregnes lokal utbedring/utskifting dersom avviket skal lukkes.

  Avtrekk:
  Det er eldre kjøkkenventilator med kullfilter. I tillegg er det avtrekksventil på kjøkken.
  Avvik: Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).
  Tiltak: Det bør etableres mekanisk avtrekk over kokesonen. Det kan være at sameiet har bestemmelser som hindrer montering av mekanisk avtrekk fra kokesonen. Anbefalt tiltak må derfor avklares nærmere med styret i sameiet før det eventuelt kan gjennomføres.

  Vannledninger:
  Vannrør på kjøkken er eldre kobberrør. På bad er det kobberrør, plastrør og rør i forkrommet kobber.
  Avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Gjelder de eldste vannrørene.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. Ifm. oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør.

  Avløpsrør:
  Eldre avløpsrør/soilrør er synlig i kjeller. For øvrig er avløpsrør skjult i konstruksjonen. Skjulte avløpsrør vurderes ut fra alderen.
  Avvik: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

  NB!
  Styret har innhentet fire tilbud og inngått avtale med TT-teknikk om rørfornying av soilrør i
  alle oppganger og bunnrør til kommunen. Arbeidet er planlagt start i august 2022 med varighet ca. 9-12 mnd.

  Varmtvannstank:
  Varmtvannsbereder på 80 liter fra 1982 er plassert i kjøkkenbenk.
  Avvik: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år.
  Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden varmtvannsberederen fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre varmtvannsberedere.
 • Boligen ligger i et populært boligområde på Sletteløkka ved Rødtvet. Området har meget god offentlig kommunikasjon med både buss og T-bane. Det er kort vei til sentrum.

  Området har flere dagligvarebutikker rett i nærheten. Det er kort vei til Veitvet senter og til LInderud senter med en rekke butikker og spisesteder. Området er meget barnevennlig med en rekke skoler og barnehager rett i nærheten. Leiligheten sogner til Rødtvet skole som ligger bare 1,5km fra leiligheten. Nærmeste ungdomsskole er Apalløkka Skole.

  Det er flere barnehager i nærheten som Kanutten bhg, Kolsåsbakken bhg og Madamløkken bhg.
  Av fritidstilbud finner man idrettsbane, treningssenter, alpinanlegg i Grefsenkleiva og idrettsplass på Veitvet. For den turinteresserte finner du markagrensen rett utenfor. Det er flere lysløyper og nærhet til vakre Lillomarka. Det er forøvrig også kort vei til svømmehall.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Fra Oslo sentrum følg Trondheimsveien til Kaldbakken og kjør tilbake på Trondheimsveien ca. 300 meter. Ta første avkjøring og deretter inn til venstre. Sletteløkka 40A ligger inn til høyre opp bakken.

  Med kollektiv transport er nærmeste T-banestasjon Rødtvet, ca. 250 meter i luftlinje fra boligen. Nærmeste bussholdeplass er Veitvet og Linderud senter.
 • Boligblokk fundamentert med grunnmur av betong til antatte faste masser. Konstruksjoner i betong med utfyllende bindingsverksvegger. Yttervegger utvendig forblendet med teglstein. Flatt yttertak antatt tekket med papp.
 • P-rom: 77 kvm
  BRA: 90 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré, 3 soverom, bad/wc, kjøkken og stue.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming
 • Meget pent opparbeidet tomt med asfalterte p-plasser på østsiden av bygget. Grillplass, lekeplass og store opparbeidede grøntarealer.
 • Sameiet har flere oppstillingsplasser på egen tomt, det finnes og garasjer. Det er normalt noe ventetid. Søknader for leie av parkeringsplass og garasje samt forlenget gjesteparkering (over 3 dager) rettes til styret og/eller vaktmester. Det utarbeides løsning for lading av Elbil.
 • Offentlig
 • Forretningsfører: OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS
 • Sameiet Kolås B/S består av 108 seksjoner.
  Kolås B/S er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer
  983632777, og ligger i bydel Bjerke i Oslo kommune med følgende adresse:
  Sletteløkka 38-40-42
  Gårds- og bruksnummer: 89 19
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. sameiet/s husordensregler. Det foreligger egne regler for hundehold. Disse skal følges.
 • Nemi Forsikring ASA
  Polisenummer: 33577.4
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 049 943 per 31.12.18
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 779 794 per 31.12.18
 • 5 206 pr. mnd. Inkl. kapitalkostnader, trappevask, kabel-tv, kommunale avgifter, byggforsikring m.m.


  Sameiet har vedtatt å kjøpe inn nytt ringeklokkesystem til sameiet. Hver seksjon får en økning i fellesutgiftene på ca. Kr 150,- pr. mnd. i 48-60 mnd. for basis system.
 • Andel fellesgjeld kr. 289.000,- per 01.09.2022
  Andel fellesformue kr. 8.616,- per 31.12.2021

  Lånenr: NORDE3-60308115405
  Restsaldo: 127.679,-
  Kapitalkostnader: 894,-

  Lånenr: NORDE4-60308115391
  Restsaldo: 161.074,-
  Kapitalkostnader: 638,-
 • Sameiet har to lån hos Nordea. Disse er:

  Lånenr: NORDE3-60308115405
  Type: A
  Restsaldo: 11.315.074,-
  Restløpetid: 14 år 3 md.
  Term pr. år: 4
  Type rente: Flyt
  Rente (05.09.22): 2,50%

  Lånenr: NORDE4-60308115391
  Type: A
  Restsaldo: 14.313.528,-
  Restløpetid: 30 år
  Term pr. år: 4
  Type rente: Flyt
  Rente (05.09.22): 2,50%
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • Det bør beregnes løpende bokostnader som f.eks. felleskostnader, strømforbruk, forsikringer osv.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter. Skjema for opplysninger om leietager skal leveres til styret.
 • Nei.
 • Nei.
 • Større vedlikehold og rehabilitering i sameiet:
  2020 Oppgradering av lekeplass i hagen
  2020 Etablert stein rekke langs 38 og 40 siden. Tilrettelagt uttak av strøm.
  2020 Etablert treningspark på enden av 38
  2019 Vedlikeholds høytrykksspyling av soilrør og sluk i alle leiligheter
  2017 - 2019 Skogrydding og planting av nye trær og busker
  2012 - 2014 Oppgradering av lekeplass i hagen
  2012 Asfaltering av innfartsvei og parkeringsplasser
  2012 - 2013 Utbedring av fordelinger fellesområdet
  2010 - 2016 Omlegging av hovedvannledning i 38-40-42
  2009 - 2009 Ny avfallsløsning
  2010 - 2010 Omlegging av hovedvannledning i 38C - 40D.
  2009 - 2009 Ny avfallsløsning
  2009 - 2009 Maling av oppgangene.
  2009 - 2009 Bytte av postkasser
  2009 - 2009 Utvidelse av parkeringsområde
  2009 - 2009 Tekking av luftekanaler fra kjøkken og bad.
  2009 - 2009 Omlegging av hovedvannledning. i 42 D-F
  2008 - 2009 Bytte av trapperomsdører og kjellerdører Iht. til brannforskrifter.
  2005 - 2006 Utskifing/innglassing av balkonger
  2005 - 2006 Nye terrasser for 1.etg.
  2005 - 2006 Utskifing av vinduer og ny fasadebekledning
  2002 Oppussing av vaktmesterleiligheten
  2002 Beising av garasjeanlegget
  2002 Impregnering av pipene
  2001 Byttet ut utvendige kloakkrør fra hovedhuset til kommunal tilkoblingsledning.
  2001 Nytt tak for hele blokka
  2001 Rehab. av baldakinene i 40 blokk
  1999 Maling av vinduer/verandadører/grunnmur/vaskeri/fasadevask,balløkke

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Gnr. 89 Bnr. 19 Snr. 46 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har ikke bebodd leiligheten. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 2 400,- / 3 100,- i honorar for hver forsikringsavtale som formidles på Boligkjøperforsikring Pluss og kr 1 400,- / 2 100,- i honorar for Boligkjøperforsikring.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Dersom bud aksepteres i 2021, gjelder følgende:

  Eiendommen selges eiendommen "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

  Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
  1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl. § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
  2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl. § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
  3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl. § 3-9.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 19.900,- oppgjørshonorar kr. 4.600,- og visninger kr.2.500,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Dette dekkes av oppdragsgiver. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Jamshid Nazari
Rune Herberg

Megler

Rune Herberg

93 80 15 20

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev