aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Nå kan denne fine 2-roms leiligheten på "toppen" av Grønland bli din!

Oslo Smalgangen 24

SJELDEN MULIGHET I "TÅRNET" PÅ GRØNLANDS TORG - Lys 2-r med stor, solrik terrasse og flott byutsikt - Heis - Parkering*

 • BRA 57 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER118 092
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 468 092
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 992
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 55 m²
 • FELLESKOST./MND4 051
 • TOMT8 053 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGE
 • 4 350 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  108 750,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  118 092,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 468 092,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Smalgangen 24, Oslo

 • - Sjelden anledning i hjertet av Grønland.
  - Moderne og lys 2-roms selveierleilighet med fin byutsikt
  - Beliggende høyt og fritt i 10.etasje i det populære "Tårnet" på Grønlands Torg.
  - Leiligheten er nymalt i harmoniske, fine fargetoner.
  - Planløsningen er svært god. Den innglassede balkongen med varme i gulv fungerer som et ekstra oppholdsrom, eller gjesterom ved behov.
  - Heisen sørger for en lettvint hverdag.
  - V.vann/fyring er inkludert i husleien = lavere strømutgifter.
  - P-plass kan leies i garasjeanlegget på Grønlands Torg for ca 1.500,- pr mnd om ønskelig.
  - Sameiet er svært veldrevet med egen vaktmestertjeneste som bl.a sørger for vedlikehold av de flotte fellesarealene.
  - Dette er en perfekt leilighet for førstegangskjøpere, pendlere eller par som ønsker å bo sentralt og godt med "ALT" i umiddelbar nærhet.
  - Leiligheten er også svært attraktiv som et utleieobjekt. Anslått leieinntekt er mellom 18-20.000,- pr mnd.
 • Kjøkken
  Lyse, glatte, folierte, høyglans fronter samt 4 Vitrine fronter blant flere med laminat benkeplate og nedfelt rustfri oppvaskkum samt ettgreps kjøkkenbatteri. Fliser over benk. Integrert komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Hvitvarer er ikke funksjonstestet. Det er montert Aquastop og stoppekraner på vanninntak i benkeskap. Waterguard er montert i benkeskap. Det er ikke montert komfyrvakt. Dørfronter er montert ny i senere tid, eldre skapstammer er benyttet. Kjøkkeninnredning er stedvis preget av bruksslitasje. Innredningen vurderes å være i funksjonell tilfredsstillende stand og ingen symptom på fukt ble påvist i utsatte soner.

  Bad/WC
  Badet ble oppført som et prefabrikkert modulbad i ca 1992. Flislagte overflater på gulv og vegger. Heldekkende porselensservant med ettgreps servantbatteri og servantskap. Integrert speil i vegg med to overliggende lyspunkter over servant. Ett veggmontert høyskap. Veggklosett. Flislagt dusjnisje med termostat dusjbatteri og forheng i front. Opplegg vaskemaskin.

  Gulv
  Fliser i entre, bad og vinterhage, mur i bod, forøvrig parkett.

  Vegger
  Fliser i bad, malt glassfiberstrie i vinterhage, gipsplater og malte plater/mur i bod, forøvrig malt plater/mur. Alle vegger er malt i 2022, bortsett fra i bad.

  Tak
  Malte plater i entre og bad, himlingsplater i kassetter i vinterhage, malte plater/betongelementer i bod, forøvrig malte betongelementer. Alle tak i leiligheten er malt i 2022, bortsett fra i badet.

  Vindu/Dører
  2-lags isolerglass vinduer fra 1991.
  2-lags isolerglass vinduer i dør til vinterhage fra 1991.
  Det er ikke etablert luftespalte i vindusramme i stue og soverom.
  Dør mot fellesareal er brann- og lydklassifisert (EI30 og dB35) med sikkerhetslås og kikkhull. Fabrikasjonsår er 2013.

  Grønlandstunet sameie sammen med Grønlandshagen sameie danner storgårdskvartalene som omkranser gågaten Smalgangen på Grønland. Begge gårdskvartalene har et stort skjermet gårdstun som er flott opparbeidet med bl.a internveier av belegningsstein med lampebelysning, lekeapparater for barn, sittegrupper, plen, busker og trær. I tillegg er det to plan med parkeringsareal under bakken med mulighet for leie av parkeringsplass. Denne leiligheten ligger i 10.etasje med adkomst fra Smalgangen og Grønlandsleiret via låst port og trappeoppgang/heis.

  Tilstandsgrader
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  TG2:

  ELEKTRISK
  Sikringsskapet er plassert i entre med automatsikringer. Hovedsikringen sitter i hovedtavle i fellesareal i samme plan. Gulvvarme av ukjent type i vinterhage. Gulvvarmen ble ikke funksjonstestet på befaringsdag. Eldre halogen downlight belysning i entre, bad og vinterhage. TG-2 er satt med tanke på manglende Samsvarserklæring på elektrisk arbeid utført i leiligheten, at det ikke er foretatt kontroll av det elektriske anlegget i leiligheten de siste 5 år og at kursfortegnelsen i sikringsskapet ikke stemmer med virkeligheten. Undertegnede har ikke elektrokompetanse, og det elektriske anlegget er derfor ikke faglig vurdert. Det anbefales på generelt grunnlag å rekvirere en el-takstmann/elektriker dersom korrekt tilstand for det elektriske anlegget ønskes.

  BAD/WC
  TG-2 er satt med tanke på vesentlig med sprekk-/rissdannelser i veggfliser, stedvis sprekk-/rissdannelser i fugemasse og manglende fugemasse mellom gulv- og veggfliser og mindre slagskade i en gulvflis.
  Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk: Levetidsbetraktning på bad er mellom 20-25 år. TG-2 er satt med tanke på at slukløsning og tettesjikt har nådd en alder som gjør tettheten usikker i tiden som kommer.
  Anbefalte tiltak membran, tettesjikt og sluk: Rehabilitering av badet bør påregnes i nær fremtid.

  GULV
  TG-2 er satt med tanke på at parkettgulv er stedvis preget av riper og bruksslitasje samt bompuss under enkelte gulvfliser i vinterhage.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Alt du trenger i umiddelbar nærhet!

  I Smalgangen bor du rolig og tilbaketrukket, mot indre, bilfritt gårdsrom, samtidig som du er nærme "alt". Kun et par minutter unna kan du nyte dagens første kaffekopp på Starbucks, backstube eller på Kaffebrenneriet i den gamle Brannstasjonen i Grønlandsleiret. Det finnes også et rikt utvalg av dagligvarehandler i umiddelbar nærhet, som for eksempel Kiwi, Meny og Coop Extra. Her på Grønland finner du dessuten det beste utvalget av frukt og grønt i de mange grønnsakshandlene som er spredt i gatene, hvor det bugner av frisk og eksotisk frukt og grønt samt spennende krydder og matvarer.

  Like ved leiligheten finner du Teaterplassen som er Grønlands nye "piazza", hvor folk møtes. Teaterplassen har kaffebar, restauranter og populære barer og puber som Oslo Mekaniske Verksted - et av byens beste "vannhull". Her kan du møte venner til øl, spille sjakk, feire bursdager eller nyte et glass rødvin foran peisen. Du kan til og med ta med deg hvilken som helst mat fra de nærliggende takeaway-restaurantene, som leverer maten til deg kostnadsfritt, enten det er sushi, indisk eller pizza. Det er også lagt opp til en utescene for artister o.l. på torget om sommeren, og om vinteren tennes julegranen midt på plassen.

  Olympen, eller "Lompa" som den gjerne kalles på folkemunne, er et annet velrenommert tilholdssted like nede i gata. Her får du servert bondekost av øverste klasse. Atmosfæren er folkelig og lokalene fasjonable med fantastiske lysekroner og en enorm takhøyde.

  Lompa har et bredt utvalg av øl - anbefalt er Nøgne Ø på fat. Ellers kan også et besøk innom coctailbaren Pigalle anbefales, her har de fantastiske drinker, lekkert interiør og nydelig mat som gjerne også nytes ute på den hyggelige takterrassen med egen fontene om sommeren.

  I området finner du dessuten mange av byens fineste og mest særpregede grønne lunger. Botanisk hage ligger rett opp i gata. Dette er byens kanskje aller vakreste park, perfekt sted for hyggelige søndagspikniker på plenen. Tøyenparken hvor den populære Øya festivalen arrangeres ligger heller ikke langt unna, denne egner seg perfekt for både hygge og trening, med fine løpemuligheter. På kollen har man utsikt utover hele Oslo og bratte bakker som brukes til skihopp og aking vinterstid. I tillegg er det store grøntområder mot Ekeberg med et bredt utvalg turstier hvor du dessuten får fantastisk utsikt over byen!

  Sørenga og Munch brygge i Barcode har de senere årene blitt populære badeplasser under sommerhalvåret, og ligger kun 5 minutter unna med sykkel, eller en 12 minutters spasertur. Både Sørenga og Barcode er to store satsningsområder i Oslo som virkelig har blomstret, og er en del av årsaken til at Gamle Oslo også øker voldsomt i popularitet. Grønland og Teaterplassen er knyttet til Barcode gjennom to nye gangbroer. Den ene gangbroen, Akrobaten, er kåret til Europas peneste gangbro og gir beboere på Grønland rask og enkel tilgang til sjøen og yrende restaurant- og barliv i Oslo`s nye "hotspot".

  Det har med andre ord de siste årene skjedd store positive endringer i bydelen, og slik vil det også fortsette i årene fremover. Velkommen til et spennende område i rivende utvikling!
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp AKTIV-visningsskilt under visning.
 • Blokken er oppført med grunnmur av armert betong og støpt og pusset kjellergulv. Prefabrikkerte sandwich veggelementer av betong samt utvendig forblendet med teglstein. Isolering av mineralull i konstruksjonen. Etasjeskillere av prefabrikkerte betongdekker. Utfyllende bindingsverk. Saltakkonstruksjon i tre tekket med takstein og plater.
 • 10.etg
  P-rom: 55 kvm
  BRA: 57 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entre, bad/wc, mellomgang, åpent kjøkken, stue med utgang til vinterhage, soverom.

  Sekundærrom er en innvendig bod på 2 kvm.
  Utover overnevnte areal disponerer leiligheten en loftsbod på ca 4,3 kvm.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Sentralvarme tilkoblet fjernvarme anlegg.
  Vannbåren gulvvarme i bad.
  Radiatorer, radiatorkraner og radiatorrør fra byggeår.
 • Tomtens grunnareal: 8 053 kvm.
  Sameiet har et parkmessig og lukket gårdsrom med frodig beplantning og asfalterte gangveier.
 • *Styret oppgir at beboere kan leie parkeringsplass i Grønland Torg parkering for ca. kr 1.500,- pr. mnd. av Onepark.

  Det er ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • USBL (22 98 38 00)
 • Seksjonseiere i Gnr. 230, bnr. 420 i Oslo utgjør Sameiet Grønlandstunet.
  Grønlandstunet består av 340 boligseksjoner og 25 næringsseksjoner (herav en barnehageseksjon).

  Sameiet har egen hjemmeside: www.gronlandstunet.no.

  Felles sykkelrom i forbindelse med garasjeanlegg i kjeller og takterrasse.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av styret.
 • Gjensidige
  Polisenummer: 80658252
 • Formuesverdi som primærbolig kr 920 091,- pr. 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 312 326,- pr. 31.12.20
 • Totale felleskostnader pr. måned er kr 4 051,-.

  Herav:
  Internett/fiber 1000/1000 39,-
  Á konto fjernvarme/varmtvann 1 060,-
  Kommunal renovasjon 172,-
  Á konto strøm bolig 337,-
  Felleskostnader 2 157,-
  Vedlikeholdsfond 286,-

  Strøm skal tas ut av felleskostnadene, og det vil bli etablert egne strømmålere per leilighet. Seksjonseier må da tegne eget abonnent for strøm.

  Alle nye eiere og nye leietakere blir fakturert kr 600,- i administrasjonsgebyr til sameiet i forbindelse med navneskilt til postkasser, oppdatering av sameiets interne databaser, boligperm.no og velkomstpakke mm. ved innflytting.
 • Andel fellesgjeld kr 0,- pr. 22.11.2022.
  Andel fellesformue kr 30 785,- pr. 31.12.2022.
 • Sameiet har ingen lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • Strøm og felleskostnader.

  Det gjøres oppmerksom på at det kan påløpe eiendomsskatt på boligen.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen fra 1994.
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Det er legalpant for kommunale avgifter.

  1990/28697-1/105 Erklæring/avtale
  08.05.1990
  Eier av d.e. påtar seg ethvert ansvar for drift og vedlikehold av spillvannsledninger som pga. byggets m konstruksjon m.v. avviker fra O.k. sanitetsbestemmelser.
  Overført fra: 0301-230/420
  Gjelder denne registerenheten med flere


  1990/46566-1/105 Erklæring/avtale
  02.08.1990
  Rett for Kommunen eller den Kommunen utpeker til å drive barnehage på et begrenset område på 502 m2. Bruken av arealet er eksklusivt for barnehagen i åpningstiden.
  Overført fra: 0301-230/420
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1991/28564-3/105 Pantsettelseserklæring
  07.06.1991
  BELØP: NOK 15.000
  Panthaver:Sameiet
  Lnr: 1125349
  Viker prioritet for inntil 90% av den til enhver tid gjeldende lånetakst i hver seksjon.
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1992/19154-1/105 Erklæring/avtale
  07.04.1992
  Erkl. om nettstasjon nr.619.
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Grunndata

  1990/66383-1/105 Seksjonering
  02.11.1990
  opprettet seksjoner:
  snr: 128
  formål: Bolig
  sameiebrøk: 56/25595

  1991/28564-4/105 Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel
  07.06.1991
  endring av formål/brøk:
  snr: 128
  formål: Bolig
  sameiebrøk: 56/25754

  1992/6622-1/105 Resek/endring formål/brøk/tilleggsdel
  04.02.1992
  endring av formål/brøk:
  snr: 128
  formål: Bolig
  sameiebrøk: 56/25547
 • Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 230 Bnr. 420 Snr. 331 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag og øvrige vederlag er sammenlagt på 1,20 % av salgssum inkl. fellesgjeld pluss kr 48 000,-. Direkte utlegg 10 530,-. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Meglerforetaket har krav på å få dekket alle kostnader foruten provisjon i henhold til oppdragsavtalen dersom avtalen trekkes. Alle beløp er inkl. mva
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mirza Koristovic
Monica Frøseth

Megler

Monica Frøseth

48 03 59 99

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev