aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Sons gate 3C på idylliske Kampen!

Oslo Sons gate 3C

BO RETT VED KAMPEN PARK! Lys og sjarmerende 2-roms leilighet med god planløsning. Sentral beliggenhet.

 • BRA 42 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 939 932
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 931
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 42 m²
 • ANDEL FELLESGJELD81 000
 • FELLESKOST./MND2 694
 • TOMT1 687 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 3 850 000,- (Prisantydning)
  81 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 931 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 939 932,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Vindusflater kombinert med beliggenheten i 3.etg. sørger for rikelig med naturlig lys og en herlig romfølelse.

Sons gate 3C, Oslo

 • Gulvene i leiligheten er belagt med laminatgulv.

  Kvik kjøkkeninnredning fra 2010 med høyglansfronter og laminat benkeplate med nedfelt stålkum. Integrert i innredningen er
  induksjon platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og benkekjøleskap. Kjøkkenventilator montert over platetoppen.

  Badet er opprinnelig fra 2005 og bygget i regi av borettslaget. Eier har fremvist dokumentasjon på arbeidene i 2005. Tidligere eier har pusset opp
  badet i 2010 med flis på flis samt utvidelse av badet. Flislagte vegger og malt innvendig tak. Flislagt gulv med elektriske varmekabler.
  Hovedsluk er plassert i dusjsonen, og et hjelpesluk er plassert under vaskemaskinen. Det er synlig gulvmembran tilknyttet hovedsluket i
  dusjsonen. Badet er utstyrt med servantinnredning, veggmontert toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Badet er naturlig ventilert.

  Det går et pipeløp i leiligheten (skille i gang inn mot naboen), dog er det ikke tilknyttet ildsted i leiligheten. Eier informerer om at pipeløpet ble rehabilitert i 2015.

  Gardin Experten AS har spesialtilpasset persienne i stua og rullgardin på soverommet.

  Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 6,9 % fra 01.01.23.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Tilstandsgrader
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG3:
  Stue/kjøkken avtrekk: Kjøkkenventilatoren fungerer ikke som tiltenkt da det ikke er ført et avtrekksrør fra ventilatoren og ut av overskapet ventilatoren er montert i. I praksis betyr det at det i dag ikke kommer luft ut fra viften, og uten at det kan komme luft ut av ventilatoren, kan det heller ikke suges luft inn.

  Forhold som har fått TG2:
  Bad sluk, membran og tettesjikt: Badet ble utvidet i 2010, dog er det ingen dokumentasjon på hvordan fuktsikringen/membranen er iveratatt, og hvordan en evt. ny membran er skjøtet på den gamle. Over halvparten av anbefalt brukstid på den originale membranen er også oppbrukt.

  Kjøkken overflater og innredning: Det er ikke montert komfyrvakt i tilknytning til platetoppen. Enkelte av kjøkkenfrontene står skeivt og har behov
  for justering.

  Tekniske installasjoner elektrisk anlegg: Sikringsskapet/fordelerskapet til leiligheten er plassert i entréen. Måler og hovedsikring er plassert i byggets hovedtavle.

  Utvendig vinduer: Vinduene bærer preg av alder ved at et håndtak er løst, et vindu er vanskelig å få i vaskestilling da glideskinnen på dette vinduet mangler, samt generelt værslitasje. Utover det nevnte fungerer vinduene etter tiltenkt funksjon.

  Innvendig overflater: Laminatgulvet bærer preg av slitasje, og malerarbeidene i leiligheten er ufagmessige ved at strimelpapiret i plateskjøtene har løsnet flere steder.

  Innvendig etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på mellom 10 - 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

  Bad overflater gulv: Ettersom badet har blitt utvidet er det ikke gulvvarme i den ytterste delen, nærmest baderomsdøren.

  Bad sanitærutstyr og innredning: Spylerknappen til toalettet fungerer ikke som tiltenkt, og tidvis må egen teknikk benyttes ved å løfte flottør
  bak trykknappen. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

  Bad ventilasjon: Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.

  Tekniske intallasjoner vannledninger: Det mangler lekkasjespalte i inspeksjonsluke til vannfordelerene over himlingen på badet.

  Tekniske installasjoner ventilasjon: Leiligheten er naturlig ventilert med begrenset sirkulering av luften, og det må derfor påberegnes tidvis "sjokklufting" med åpne vinduer. På soverommet er det ingen luftemuligheter foruten å lufte med åpent vindu, og det er derfor viktig å lufte rommet med åpent vindu ved bruk.
 • Kampen ligger høyt og fritt, og er kjent for sitt særegne, trivelige og barnevennlige bomiljø. En unik blanding av sjarmerende trehusbebyggelse og flotte teglsteinsgårder med store, grønne lunger imellom. Her får man virkelig følelsen av å være på taket av Oslo, samtidig som du har umiddelbar nærhet til storbyen.

  Dette området har noe å by på for alle og enhver. Ønsker du en bedre middag ligger velrenommerte Kampen Bistro rett borti gata. Her kan du nyte riktig god husmannskost i det mange mener er blant Oslo beste restauranter. Bistroen deler hus med bydelshuset på Kampen og har en hjemmekoselig atmosfære med brune bord, "loppemarkedsfunn" og stearinlys. Med uteservering om sommeren og regelmessige konserter er dette et populært møtested for Kampianerne. Er du kaffetørst så finner du Kafé Javelin rett rundt hjørnet som serverer deg førsteklasses espresso.

  Med Øya-festivalen nyetablert i Tøyenparken, finner du Norges største musikkfestival fem minutter unna. På sommerstid arrangeres også Kampendagene, en ordentlig folkefest tre dager til ende. Da fylles gatene med karneval og barneteater for de minste og musikk fra Kampen Janitsjarorkester. På kveldstid fortsetter arrangementet innendørs med nachspiel på Kampen Scene i Kampen Bydelshus.

  Skal du brenne kalorier, finner du både Sats Kampen (Hedmarksgata) og Fresh Fitnes (Ensjø) kun et par minutters jogging fra din egen dør. Alternativet er en opplevelsesrik etappe i Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og har flotte stier for lange gå- og løpeturer. Liker du ishockey eller foretrekker skateboard, er det kort vei til Jordal Amfi og Jordal Skatepark. Kampen Park er også et populært sted å tilbringe late sommerdager med grilling og gode venner.

  Med Kampen Skole, Kampen kunstbarnehage og flere andre barnehager like i nærheten er området særdeles barnevennlig. Ikke mange bydeler er forunt å ha sin egen bondegård. Kampen Økologiske Barnebondegård ligger mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø. Den ble opprinnelig startet i 1994 av tre jenter som syntes det var for lite dyr i nærmiljøet, og ville ha en bondegård. Siden starten har bondegården på Kampen huset små og store dyr, tatt i mot over 200 000 barn og voksne og vært et sted der bydelens barn kan lære om husdyr, gårdsliv og grønnsaker.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Boligblokk oppført i betong og mur med pusset og malt fasade. Etasjeskillere mellom etasjene er oppført som armerte betongdekker. Yttertak er oppført som en saltakskonstruksjon i tre tekket med plater/stein. Leiligheten har vinduer fra 80-90-tallet utført med 2-lags glass. Malt entrédør/leilighetsdør med brannklassifisering B-30.
 • Leiligheten ligger i 3.etg.
  P-ROM: 42 kvm
  BRA: 42 kvm

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Stue/kjøkken, soverom, entré og bad.

  Loftsbod på ca. 4,5 kvm gulvareal (skråtak). To kjellerboder på ca. 2,5 og 3 kvm. Alle bodene er merket med nr. 24
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Varmekabler i gulv.
 • Tomtens grunnareal: 1 687 kvm.
 • Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning
 • Borettslaget består av 65 andelsleiligheter. Kampen Terrasse Brl er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 952578316, og ligger i bydel Gamle Oslo.

  Styrets økonomi:
  Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 2 771 481.
  Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 1 888 972.
  Årets resultat på kr 762 567 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

  Hjemmeside: http://kampenterrasse.com
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Dyrehold er tillatt iht. borettslagets husordensregler og etter godkjenning fra styret.
 • Gjensidige Forsikring
  Polisenummer: 78995166
 • Formuesverdi som primærbolig er på kr. 854 695,- per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig er på kr. 3 076 900,- per 31.12.20
 • 2 694 pr. mnd.

  Herav:
  Felleskostnader 2 525,-
  Internett 169,-

  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 81 000,- pr. 01.10.22
  Andel fellesformue kr 13 641,- pr. 31.12.21
 • Lånenr: OBBK01-98207452610
  Type: A
  Restsaldo: 58 739,-
  Restløpetid: 4 md
  Term pr.år: 12
  Avdr.frihet til og med:
  Type rente: Flyt
  Rente: 3,85%

  Lånenr: OBBK02-98207452629
  Type: A
  Restsaldo: 5 453 037,-
  Restløpetid: 12 år 11 md
  Term pr.år: 12
  Avdr.frihet til og med:
  Type rente: Flyt
  Rente: 3,85%

  Lånenr: OBBK04-98207867861
  Type: A
  Restsaldo: 933 374,-
  Restløpetid: 20 år 1 md
  Term pr.år: 12
  Avdr.frihet til og med:
  Type rente: Flyt
  Rente: 3,85%
 • For krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra lagsforholdet har borettslaget en lovbestemt panterett i andelen foran alle andre heftelser. Pantekravet er begrenset til en sum som svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.
 • Ny eier må påregne kostnader for innboforsikring, felleskostnader, strøm, fremtidig eiendomsskatt m.m
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 6,9 % fra 01.01.23.

  Borettslaget har en egen leilighet beboerne kan leie til sine gjester. Reservasjonen av gjesteleiligheten gjøres på hjemmesiden.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • 2009/67293-1/200 Felles pantedok bor.innsk
  29.01.2009
  BELØP: NOK 97.600
  Panthaver:Fellesskapet Av Innskytere, Jfr. § 2-11, 1. Ledd
  Lnr: 10021252

  2015/802782-1/200 Pantedokument
  03.09.2015
  BELØP: NOK 9.100.000
  Panthaver:OBOS-BANKEN AS
  Org.nr: 911986884
  Uomsettelig
  Elektronisk innsendt
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.
 • Andelsnr. 24 Orgnr. 952578316 i Oslo kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1,50% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget samt øvrige utlegg. Dette inkluderer tilrettelegging, markedsføring, prospekt, foto, visning, info offentlige registre og sikkerhetsstillelse. Provisjonsbasert vederlag og øvrige vederlag er sammenlagt på kr. 103 600,-. Direkte utlegg 10 055,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket alle kostnader foruten provisjon i henhold til oppdragsavtalen dersom avtalen trekkes. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Nina Finstad

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev