aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Sørligata 2B presentert av Klaus Westersund v/Aktiv Eiendomsmegling
Velkommen til Sørligata 2B presentert av Klaus Westersund v/Aktiv Eiendomsmegling

OSLO Sørligata 2B

Gjennomgående og lys 3-roms på populære og rolige Enerhaugen. Nyere kjøkken. Nytt bad i 2017.

 • kr 5 350 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 350 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 797 149
 • EierformAndel
 • Byggeår1880
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Andel fellesgjeldkr 437 317
 • Felleskostnaderkr 5 506
 • Tomt574 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 350 000 (Prisantydning) 437 317 (Andel av fellesgjeld)   5 787 317 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 797 149 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi starter med en plantegning slik at du får orientert deg i boligen.
Klaus Westersund v/Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere en lys og pen 3-roms leilighet på populære og rolige Enerhaugen. Leiligheten ligger høyt og fritt uten innsyn, i en rolig enveiskjørt gate. Den holder god standard og får mye naturlig lys fra de store vinduene. Verdt å nevne er moderne kjøkken fra 2015, samt nytt bad i 2017 med 10 års tetthetsgaranti fra Bademiljø. Gjennomgående leilighet med god planløsing og arealutnyttelse. 2 romslige soverom og stor stue med adskilt, men sosial kjøkkenløsning. Det medfølger 2 romslige boder, en loftsbod (5kvm) og en kjellerbod på (4kvm). Borettslaget består av 16 boliger og fremstår som veldret. Det er ingen forkjøpsrett, samt lave kjøpsomkostninger. Velkommen til visning!

Sørligata 2B, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 65 kvm Entré , Soverom 1, Soverom 2, Bad , Stue/kjøkken
  Primærrom
  2. etasje: 65 kvm Entré , Soverom 1, Soverom 2, Bad, Stue/kjøkken  Tomt
  574m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for borettslaget.

  Beliggenhet
  Leiligheten ligger meget sentralt og attraktivt til i Sørligata, en perle på Enerhaugen, midt i mellom Grønland. Området er stille og rolig, og det er gangavstand til "alt". Et stort utvalg av butikker, offentlig kommunikasjon som buss og T-banestasjon noen minutter unna. Det er mange flotte tur- og rekreasjonsområder i området som Botanisk hage, Tøyenparken med Tøyenbadet, Sofienbergparken, Middelalderparken med vannspeil. Gode turområder på Ekeberg med kulturparken Kvinneparken, der det finnes utallige jogge-runder, samt den sjarmerende Husdyrs-parken. Av treningssentre i området finnes flere SATS sentere, Fresh fitness senter og det kreative Tøyen "Parkourpark" området med flere rails og hindre tilpasset trening i friluft. Nabolaget består av teglsteinsbygg, klassiske fasader pusset opp og nye boligprosjekter godt tilpasset området. Området har meget variert tilbud av spisesteder. Området kan by på alt fra kjente take-away restauranter som Mad Love pizza og Punjab Tandoori, via nabolagsperler som Postkontoret, Oslo Mekaniske Verksted, Olympen og Dattera til Hagen, til det flotteste byen har å by på, hos Maaemo. Med 10 minutters gange er man på Grünerløkka med sitt yrende uteliv og sjarmerende butikker, eller ved Barcode med Sørenga med blant annet populær badeplass med brygge- og båtliv. Kort gangavstand til Oslo S med alle kollektive transportmidler, inkludert Flytoget til Gardermoen. Tøyen-løftet ble innført for et par år siden og nærområdet har virkelig løftet seg til nye høyder. Veggmalerier, beplantning, lekeapparater samt spennende nisjebutikker er bare noe av det som det satses på. Dette er virkelig en bydel i vekst og endring - her satses det stort.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Det foreligger flere barnehage i nærmeste omkrest som blant annet Enerhaugen barnehage (1-5år) og Langleiken barnehage (1-5 år).

  Skolekrets
  Det foreligger flere skoler i nærmeste omkrest som blant annet Tøyen skole (1-7 kl.) og sofienberg skole (8-10 kl.). Det foreligger også en rekke universiteter i nærheten.

  Offentlig kommunikasjon
  Det er svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i nærheten med blant annet Tøyenkirken (buss), Grønland (T-bane) og Heimdalsgata (trikk).

  Byggemåte
  TG 1: Mindre avvik TG 2: Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS3600 gir TG2 TG 3: Store eller alvorlige avvik TGIU: Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse Det gjøres oppmerksom på følgende avvik i eierskifterapporten: INNVENDIG Overflater - TG 2 Bruksslitt parkett. Knirk i overgang stue/kjøkken. Stedvis knirk i parkettskjøter. Radon - TG 2 Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Innvendige dører - TG 2 Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. VÅTROM Ventilasjon - TG 2 Rommet har kun naturlig ventilasjon. KJØKKEN Overflater og innredning - TG 2 Det er ikke påvist tegn på at det er montert lekkasjedeteksjon ved oppvaskmaskin/oppvaskkum, dette er et krav på kjøkkenet ut ifra alder. Noe svelling i benkeplateskjøt.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, kun av faglært. Beskrivelse; Totalrenovering utført av forrige eier i 2017. 10 års tetthetsgaranti, dokumentasjon foreligger. Arbeid utført av Bademiljø. Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Ja Beskrivelse; I regi av forrige eier, ved renovering Kjenner du til feil eller om har vært utført arbeid/kontroll på vann/avløp? Svar Ja, kun av faglært. Beskrivelse; Byttet varmtvannsberedere i regi av borettslaget. Arbeid utført av 24/7 Rørleggervakten AS. Kjenner du til om det er/har vært problemer med drenering, fuktinnsig, øvrig fukt eller fuktmerker i underetasje/kjeller? Ja. Beskrivelse; Det er noe fukt i kjeller og i fasaden. Ikke problematisk i vårt bodareal som ligger over bakkeplan. Kjenner du til om det er/har vært utettheter i terrasse/garasje/tak/fasade? Ja. Beskrivelse; Ett takvindu i loftsleilighet har vært utett. Dette har blitt utbedret i regi av borettslaget. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar Ja, kun av faglært. Beskrivelse; I regi av forrige eier. Arbeid utført av Grorud elektro. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Ja. Beskrivelse; Tilsyn av elektrisk anlegg utført i 2021. Ingen avvik. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar Ja, kun av faglært. Beskrivelse; Totalrenovering av fasade i 2019/2020. Bytte av skyvedører i loftsleiligheter utført av Husvindu AS i 2022. Arbeid utført av XK entreprenør AS. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? Ja. Beskrivelse; Parken over gaten (gartnerløkka) skal oppgraderes, Planlagt ferdig vinteren 2023/ våren 24. Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Ja. Beskrivelse; Tilstandsvurdering og vedlikeholdsplan ble utarbeidet for borettslaget i 2016. Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Ja. Beskrivelse; Det er vedtatt å undersøke om drenering rundt bygget skal forbedres for å redusere fukt i fasaden eller se på alternative tiltak. Arbeidet med dette har ikke startet enda. Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger) som rotter, mus, maur eller lignende? Ja Beskrivelse; Det har vært rotter i bakgården. Det er igangsatt skadedyrskontroll, og dette har ikke blitt observert siden.

  Innhold
  Entré; Det første du kommer inn til er en romslig entré med gode muligheter til å henge fra seg jakker samt sette fra seg sko. Det er skyvedørsgarderobe slik at man kan skjule det man ønsker. Soverom 1; Hovedsoverommet er stort og fint med flere møbleringsmuligheter. Det er god plass til dobbeltseng, samt innrede med ønsket møblement. Stort og fint vindu mot rolig bakgård. Soverom 2; Soveromm 2 er av god størrelse med plass til dobbeltseng, samt innrede med ønsket møblement. Stort og fint vindu mot rolig bakgård. Bad; Moderne og pent bad med fliser, samt regnfallsdusj. Badet ble pusset opp i 2017. Stue/kjøkken; Delvis åpen stue/kjøkken løsning. Kjøkkenet er av moderne stil og av god kvalitet. Ble pusset opp i 2015. Stuen er romslig med flere møbleringsmuligheter.

  Standard
  Leiligheten fremstår med normal bruksslitasje på innvendig bygningsmasse. Det bør alltids påregnes noe overflatebehandling ved kjøp av brukt bolig. Bygninger kan ha skjulte feil og mangler som er vanskelig å oppdage ved befaring. Særlig kritiske områder er membranløsninger i våtrom, isolasjon i gulv, vegger og himlinger, vann- og avløpsrør og evt. drenering. Elde og utidsmessighet kombinert med endret bruk, kan over tid avdekke skjulte feil og mangler som ikke oppdages ved visuell kontroll.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Hylle mellom viduene ved stue/kjøkken medfølger ikke med mindre det spesifiseres ved avtaleinngåelse av kontrakt.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Borettslaget har avtale med Globalconnect(tidligere HOMEnet)-rabatt på rikstv-boks.

  Parkering
  Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

  Radonmåling
  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Diverse
  Etter eierseksjonsloven § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets fellesgjeld, men andelseierne må dekke borettslagets løpende utgifter. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der borettslaget sitter på fraflyttede og/eller usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har legalpanterett i andelen for krav på dekning av felleskostnader og andre krav fra borettslaget på inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 350 000 (Prisantydning) 437 317 (Andel av fellesgjeld)   5 787 317 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 797 149 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten varmes opp med elektrisitet.

  Energiklasse
  F

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1304216

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4695179

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  8

  Part.obl.nr.
  968334158

  Felleskostnader pr. mnd.
  5506

  Andel fellesgjeld
  437317

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesformue
  35964

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Sørlibakken 2 Borettslag

  Borettslagets org.nr
  968334158

  Om borettslaget
  Sørlibakken 2 er et borettslag med org nr 968 334 158. Sørlibakken 2 borettslag har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett) og å drive virksomhet som står i sammenheng med denne. Borettslaget har forretningskontor i Oslo kommune. Når ikke annet følger av vedtektene eller lov om borettslag, kan bare fysiske personer være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie eller ha eierandel i mer enn en andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan eie en andel i sammen. Borettslaget er et godt holdt borettslag og er opptatt av å vedlikeholde bygget.

  Forkjøpsrett
  Det foreligger ikke forkjøpsrett.

  Styregodkjennelse
  Det foreligger styregodkjennelse ved eierskift.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer: 12138890994, DNB Bank ASA Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 05.09.2023: 5% pa. Antall terminer til innfrielse: 105 Saldo per 05.09.2023: 6 870 806 Andel av saldo: 432 861 Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.09.2049 ) Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Boligselskap er ikke tilknyttet sikringsordning.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer felles forsikring
  52696348

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Dugnad må påregnes.

  Dyrehold
  Skriftlig søknad om dette må godkjennes av styret.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest av eiendommen datert 23.09.1994.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Leiligheten ligger i et område som er regulert til boligformål. Vi oppfordrer alle interessenter til å gjøre seg kjent med reguleringen i området og således også reguleringskartet vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke aktuelt.

  Kommentar konsesjon
  Ikke aktuelt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke aktuelt.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 350 000 (Prisantydning) 437 317 (Andel av fellesgjeld)   5 787 317 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 0 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 797 149 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 19 500,- oppgjørshonorar kr 4 990,- og visninger kr 2 500, -. Alle beløp er inkl. mva. 

Klaus Westersund

Megler

Klaus Westersund

92 61 05 85

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev