aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til visning i St. Georgs vei 61!

Oslo St.Georgs vei 61

Romslig gjennomgående hjørneleil.Trappefri adkomst, stor balkong og terrasse. Peis, garasjeplass, to sov og to bad

 • BRA 115 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER225 592
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER8 975 592
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 985
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 112 m²
 • FELLESKOST./MND4 391
 • TOMT13 705 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 8 750 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  216 250,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  225 592,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  8 975 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Innholdsrik leilighet bestående av entré, to soverom, to bad, stue, kjøkken, vaskerom og innvendig bod. I tillegg til dette har leiligheten terrasse utenfor kjøkkenet og balkong utenfor stuen. Leiligheten disponerer én bod i kjeller på ca. 5 m² og en garasjeplass i felles garasjeanlegg.

St.Georgs vei 61, Oslo

 • Leiligheten holder normalt god og noe eldre standard. Boligen fremstår relativt moderne, med en moderne fargepalett. Leiligheten har gode kvaliteter som blant annet trappefri adkomst, en-suite bad, balkong og terrasse. Det er en større stue med peisovn og parkett. Rommet har en god utforming og har en naturlig sone for sofagruppe og for spisegruppe. Karnappet i stuen gir ekstra lysinslipp og plass til langbord for de som ønsker det. Fra stuen er det utgang til boligens sydøstvendte balkong på ca. 19 m². Boligen har et romslig separat kjøkken med god benkeplass og plass til sittegruppe. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, laminat benkeplate og fliser på vegg over benkeskap. Stekeovn og keramisk topp er integrert i innredningen og det er mekanisk avtrekk fra ventilator. Fra kjøkkenet er det enkel tilgang til eget vaskerom, bod og terrasse. Boligen har to bad og to soverom. Badene er av ulik standard, hvor badet som ligger i tilknytning til hovedsoverommet ifølge boets representant pusset opp i 2008. Det andre badet er av eldre standard. TG2 er gitt på begge badene. De to soverommene er malt i lekre farger, og har laminatgulv. I det største soverommet er det en større skyvedørsgarderobe.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Forhold som har fått TG2:
  Overflater på innvendige gulv (Bad / 1. etasje)
  Beskrivelse: Fliser på betong. Sluk i plast.
  Tilstandsvurdering: Sluk skal monteres 25 mm under topp membran ved dørterskel, i dette tilfellet er det mindre enn 25 mm. Tg 2 er gitt på grunn av slukhøyde, og alder sett i forhold til forventet levetid på vanntett sjikt.

  Overflater på innvendige vegger (Bad / 1. etasje)
  Beskrivelse: Flislagte overflater
  Tilstandsvurdering: Vegger i våtrom skal ha vanntett sjikt (membran) i våte soner. Denne typen konstruksjon har ifølge Sintef Byggforsk normalt levetid på ca. 15-20 år og tilstandsvurdering er derfor basert på alder, da konstruksjonen har oppnådd mer enn halvparten av forventet levetid.

  Utstyr for sanitærinstallasjoner (Bad / 1. etasje)
  Beskrivelse: Dusj med fast felt og dør i herdet glass, servant i helstøpt plate og veggfestet klosett med innebygget sisterne.
  Tilstandsvurdering: Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid og bruksslitasje.

  Overflater på innvendige gulv (Bad 2 / 1. etasje)
  Beskrivelse: Fliser på betong. Sluk i plast.
  Tilstandsvurdering: Sluk skal monteres 25 mm under topp membran ved dørterskel, i dette tilfellet er det mindre enn 25 mm. Tg 2 er gitt på grunn av slukhøyde, og alder sett i forhold til forventet levetid på vanntett sjikt.

  Overflater på innvendige vegger (Bad 2 / 1. etasje)
  Beskrivelse: Flislagte overflater.
  Tilstandsvurdering: Vegger i våtrom skal ha vanntett sjikt (membran) i våte soner. Denne typen konstruksjon har ifølge Sintef Byggforsk normalt levetid på ca. 15-20 år og tilstandsvurdering er derfor basert på alder, da konstruksjonen har oppnådd mer enn halvparten av forventet levetid.

  Utstyr for sanitærinstallasjoner (Bad 2 / 1. etasje)
  Beskrivelse: Innfliset badekar med dusj, servant i helstøpt plate og veggfestet klosett med innebygget sisterne
  Tilstandsvurdering: Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid og bruksslitasje.

  Overflater på innvendige gulv (Vaskerom / 1. etasje)
  Beskrivelse: Vinylbelegg med oppbrett på vegg og klemt i sluket. Sluk i plast. Fall i dusjsone og slukhøyde er kontrollert og vurdert tilfredsstillende.
  Tilstandsvurdering: Tg 2 er gitt på grunn av alder sett i forhold til forventet levetid på vanntett sjikt.


  Utstyr for sanitærinstallasjoner (Vaskerom / 1. etasje)
  Beskrivelse: Skyllekum i rustfritt stål og opplegg for vaskemaskin.
  Tilstandsvurdering: Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid og bruksslitasje.

  Vinduer
  Beskrivelse: Vindu med trelags isolerglass, produsert i 1984, i kjøkken.
  Tilstandsvurdering: Vinduer er av eldre dato og det må på generelt grunnlag påregnes høyere varmetap og lavere isolasjonsevne sammenlignet med vinduer av nyere dato. Risiko for punktering/skader er større i eldre vinduer.

  Ytterdører
  Beskrivelse: Terrassedør med trelags isolerglass, produsert i 1984.
  Tilstandsvurdering: Ytterdører er av eldre dato. Det må på generelt grunnlag påregnes høyere varmetap og lavere isolasjonsevne sammenlignet med ytterdører av nyere dato. Det bør på generelt grunnlag påregnes justering/vedlikehold av ytterdører.

  Kjøkkeninnredning
  Beskrivelse: Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Fliser på vegg over benkeskap. Belysning under overskap. Ventilator. Stekeovn og keramisk topp er integrert i innredningen. Opplegg for oppvaskmaskin.
  Tilstandsvurdering: Det er under befaringen benyttet fuktindikator og utført fuktsøk på utsatte punkter. Det er ikke funnet indikasjoner på fukt utover normale verdier. Tg 2 er gitt på grunn av alder og normal bruksslitasje.

  Balkonger, terrasser ol.
  Beskrivelse: Sydøstvendt balkong i betongkonstruksjon med adkomst fra stue, ca. 19 m². Fliser på dekke og rekkverk i metall, samt deler av rekkverk utgjøres av blomsterkasse i betong. Rekkverkshøyden er målt til 89-92 cm.
  Tilstandsvurdering: Kun innvendige overflater er vurdert, da hovedkonstruksjon ligger under sameiets ansvarsområde. Rekkverkshøyden fraviker fra gjeldende forskrifter, rekkverk skal være 1,0 m over gulv og er av den grunn vurdert til tilstandsgrad 2.

  Ledningsnett for sanitærinstallasjoner
  Beskrivelse: Ledningsnett for vann i kobber fra byggeår. Avløpsrør i plast. Hovedstoppekran er ikke lokalisert, da boets representant ikke hadde kjennskap til plasseringen.
  Tilstandsvurdering: Vannrør i kobber er av eldre dato. Ved en eventuell lekkasje kan omfattende skader i konstruksjonen oppstå da disse vannrørene ikke er lekkasjesikret på samme måte som et rør-i-rør system. Det mangler egen hovedstoppekran for leiligheten. Forholdet kan gi større risiko for vannskade ved en eventuell lekkasje i leiligheten. Tg2 er gitt på grunn av nevnte forhold.

  Elektrisk oppvarming
  Beskrivelse: Boligen har elektrisk oppvarming. Det var under befaringen ingen- eller løse varmekilder i boligen. Varmekabler i begge bad.
  Tilstandsvurdering: Tilstandsvurderingen er gitt basert på alder og enkle observasjoner, da undertegnede ikke har spisskompetanse på området. Tg 2 er gitt på grunn av alder i forhold til forventet levetid.

  Elektrisk anlegg
  Beskrivelse: Det er foretatt forenklet vurdering av det elektriske anlegget, da det ikke foreligger tilsynsrapport fra det lokale el.-tilsynet. Det elektriske anlegget ligger i hovedsak skjult i konstruksjonen. Sikringstavle med jordfeilautomater, montert i felles gang. Følgende spørsmål er stilt boets representant:
  - Når ble anlegget sist rehabilitert eller installert? Ukjent, men noe av anlegget er av nyere dato.
  - Løses sikringene ofte ut? Usikkert.
  - Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget? Nei.
  - Er det kursfortegnelse, og er antall sikringer i samsvar med denne? Usikkert.
  Tilstandsvurdering: Tilstandsvurdering er basert på alder og enkle observasjoner, da undertegnede ikke har spisskompetanse på området. Ved arbeid utført på elektrisk anlegg etter 1999, skal samsvarserklæring foreligge. I dette tilfellet mangler samsvarserklæring på noe nytt anlegg. Det anbefales at anlegget kontrolleres av en el. - takstmann.


  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Meget attraktivt beliggenhet i naturskjønne omgivelser på Hoff.

  I kort gangavstand fra boligen finner du Møllhausen Torg med blant annet Coop Mega, Mester Grønn og Apotek 1. I samme nærområde ligger også Rema 1000 Hoffsveien, SATS Hoff og Dominos Pizza Skøyen.

  10 minutters gange fra boligen ligger Harbitz Torg, et levende strøkstorg med butikker, caféer og restauranter. I hjertet av området ligger det vernede Laboratoriebygget, som har gjenoppstått 100 år etter det ble bygget som hele områdets nye kulturhus og møteplass.

  Skøyen, med Karenslyst allé har de senere årene utviklet seg til et serviceområde i high-end klasse og har et utstrakt tilbud av servicefasiliteter som Maschmanns Matmarked, butikker, kaféer, restauranter, bank, postkontor, treningssentre (Sats og Evo) med mer. Alt man trenger av servicefasiliteter er innen umiddelbar nærhet, noe som bidrar til å gjøre dette til et unikt boområde.

  Skøyen er et av Oslos beste kollektivknutepunkter med tilbud om tog, flytog, busser, trikk og taxi samlet på ett sted. Fornebubanen vil også få stasjon på Skøyen når den blir etablert, ref. informasjon fra kommunen.

  Det er rikelig med rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Blant annet ligger Kikutkollen like i nærhet av boligen, som er en liten bypark hvor man kan trekke seg tilbake, eller ta seg en tur i hverdagen. På ca. 15 minutter går du til Skøyenparken som blant annet har egen fotballbane. Skøyenparken henger sammen med Frognerparken som med sine 467 mål er Oslos klart største park, med vakre skulpturer av Gustav Vigeland. I parken finner man også Oslo Bymuseum samt populære Frognerbadet og Frogner stadion. Flott tur gjennom Frognerparken til Colosseum kino på Majorstuen. Store friområder ved Smestaddammen og ikke minst opp Merradalen. Tar du turen til Bygdøy finner du nydelige strender og mange bade og sole muligheter. Det er sykkeltrasé begge veier langs Bestumkilen til Aker Brygge samt andre veien til Lysaker/ Fornebu/ Sandvika.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og leilighetsbebyggelse.
 • Se vedlagte kart i annonse. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger. For kollektivtilbud se www.ruter.no.
 • Utvendige bygningsdeler:
  - Grunnmur i betong.
  - Yttervegger i stål, betong- og trekonstruksjon forblendet utvendig med teglstein.
  - Yttertak i flatt oppforet betongdekke tekket med takpapp/folie.

  Innvendige bygningsdeler:
  - Felles trapper i betong.
  - Etasjeskiller i betong.
  - Dørcalling.
 • 1.et: Bra/P-rom: 115/112 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Bad, Bad 2, Vaskerom, Entré, Kjøkken, Stue, To soverom
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen har elektrisk oppvarming i tillegg til en peisovn i stuen. Det er varmekabler på begge bad.
 • Felleseiet tomt på 13 705 m². Tomten er pent opparbeidet med beplantning, gressplener og internveier.
 • Hver seksjon disponerer én p-plass i garasjeanlegg. Det er lagt opp infrastruktur for montering av elbillader.

  El-biler
  Seksjonseier kan kjøpe tilgang til ladepunkt for elbil. Kjøpet av tilgang til ladepunkt gir seksjonseier rett til å installere ladestasjon på p-plassen som disponeres. Ladestasjonen skal være tilpasset sameiets tekniske løsning for lading av elbil og installasjonen skal på forhånd godkjennes av styret.

  El-bileiere blir avkrevd avgift for ladestrøm i garasjeanleggene. Avgiften vurderes og fastsettes av styret. Disse retningslinjene er foreløpige og kan endres på kort varsel, bl.a. grunnet EU-direktiv og nye el-bilforskrifter. Lading av el-biler uten forutgående tillatelse fra styret vil være brudd på sameiets regler.

  Gjesteparkering i den store garasjen:
  Plassene er merket "Gjest" og ment for kortere opphold/besøk i inntil 14 døgn, samt firmabiler i arbeid, forutsatt at det ligger synlig P-tillatelse i frontruten. Blanketter for P-tillatelser henger innenfor kjøreporten. Parkering uten utfylt P-tillatelse kan medføre borttauing for eiers regning og risiko. Seksjonseiere og leieboere skal ikke oppta gjeste p-plassene, men benytte p-plasser de selv disponerer. Kontakt styret hvis du har spørsmål.

  Gjesteparkeringsplass på uteområdet
  Plassen er ment for korte opphold og besøk, samt håndverks- og firmabiler på oppdrag for våre seksjonseiere. Seksjonseiere og leieboere bør ikke oppta plass her, men benytte p-plasser de selv disponerer i garasjeanleggene.

  Ekstra oppstillingsplass til bil eller tilhenger
  Seksjonseiere som har behov for ekstra p-plass eller oppstillingsplass til tilhenger kan henvende seg til styret / den styret har utpekt. Styret utsteder en avtale for leie av oppstillingsplass. Utleien skjer kvartalsvis.
 • Privat internvei. Offentlig vann og avløp.
 • Forretningsfører: OBF / Oslo & omegn Bolig Forvaltning
 • Sameiet er registrert i Foretaksregisteret med organisasjonsnummer 979 479 409, med Gnr 31 og Bnr 369 i Oslo og har adresse Sandakerveien 64, 0484 Oslo. Sameiet består av 86 seksjonener, som eies av til sammen 142 sameiere.

  Sameiet hadde i 2021 et årsresultat på kr 1 768 727,-
  Budsjettert årsresultat for 2022 er på kr 1 024 050,-
  Arbeidskapitalen per 31.12.2021 var kr 4 530 611,-

  Kabel-TV:
  Sameiet har i 2021 inngått en fornyet avtale med Telia som leverer kabel-tv tjenester og bredbånd. Avtalen innebar en omfattende oppgradering av anlegg med fiber inn til hovedsentralen, utskifting av alle koblingsskap, utskifting av hovedkontakt i hver leilighet og nye trådløse rutere og TV boks til alle sameiere. Hastigheten på internett er 5 doblet fra 10 Mbit nedlasting til 50 Mbit nedlasting. Avtalen har en binding på 36 måneder fra 1.1.22 Telia sin servicetelefon er 924 05 050.

  Nøkler og skilt:
  Nøkler til inngangsdører, garasjer etc. kan bestilles ved å sende en e-post til styreleder@stgeorg.no

  Hjemmeside:
  https://stgeorg.no/

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Det er tillatt å holde mindre husdyr såfremt husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre seksjonseiere, jf. Vedtekter punkt 2.3.7
 • Gjensidige Forsikring ASA
  Polisenummer: 64829254
 • Formuesverdi som primærbolig kr 2 072 671 per 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 7 461 614 per 31.12.21
 • 4 391 pr. mnd. Herav:
  Kabel-TV/Bredbånd (forfall hver 3. md.) kr 1 287,-
  Felleskostnader (forfall hver 3. md.) kr 11 791,-
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. 31.12.21.
  Andel fellesformue kr 55 513,- pr. 31.12.21.
 • Sameiet har ikke lån.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Offentlige og kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene. Eiendomsskatt påløper, men beløpet har ikke latt seg innhente. Beregnet eiendomsskatt er på kr 5 410,-. Dette er kun et anslag og fravik kan forekomme. Se hjemmesiden til Oslo kommune: https://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/hvor-mye-skal-du-betale-i-eiendomsskatt/
 • Utover det som er nevnt under felleskostnader, påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, innboforsikring eiendomsskatt og innvendig vedlikehold.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen fra 1991.
 • Utleie er tillatt leietaker av seksjonen skal godta sameiets vedtekter og de til enhver tid gjeldende husordensregler som bindende for seg ved skriftlig erklæring.

  Korttidsutleie: Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Stiansen Eiendom AS ønsker å regulere Hoffsveien 30 hovedsakelig til boligformål. Hensikten med planen er å legge rammer for bymessig boligutvikling langs Hoffsveien, samtidig som punktblokken på eiendommen bevares og hensyntas. Planområdet er 4,8 daa og omfatter opprustning og regulering av friområde mot nord, tilpasning mot ny veitrasé på Hoffsveien og opprydning i reguleringsgrenser mot nedkjørsel til Hoffsveien 30. Bebyggelsen er tenkt med varierte høyder fra 5 til 7 etasjer og plasseres langs Hoffsveien. Det vil legges vekt på etablering av gode utearealer for eksisterende og fremtidige beboere. Bilparkering legges under terreng.

  Forslaget berører eiendommen med tanke på utsikt og byggearbeider i området. Det er ingen fremgang i forslaget siden 2017. For saksinnsyn se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201601632

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Tinglyste heftelser
  1984/24726-1/105 Best. om adkomstrett
  24.05.1984
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:2
  Overført fra: 0301-31/369
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1984/41822-1/105 Bruksrett
  22.08.1984
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:2
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Med flere bestemmelser
  Overført fra: 0301-31/369
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1984/41823-111/105 Erklæring/avtale
  22.08.1984
  PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
  FOR: NOK 15,000
  MED PRIORITET ETTER 90% AV GODKJENT LÅNETAKST
  TIL ENHVER TID
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1984/65296-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  18.12.1984
  Overført fra: 0301-31/369
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1997/55205-2/105 Erklæring/avtale
  09.09.1997
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:441 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:441 Snr:3
  Bruksrett
  Med flere bestemmelser
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2014/920594-2/200 Bestemmelse om veg
  24.10.2014
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:29 Bnr:812
  Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Rettigheter på andre eiendommer
  1993/49115-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  11.10.1993
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:369 Snr: 1 - 86

  1997/55205-1/105 Erklæring/avtale
  09.09.1997
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:31 Bnr:369 Snr: 1 - 86


  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i område 28083 og er regulert til boligformål. All informasjon er skrevet på reguleringskartet. 28083 har ikke egne skrevne reguleringsbestemmelser.

  Planprogram:
  Fornebubanen Lysaker - Majorstuen: Planprogrammet er første fase i arbeidet med reguleringsplaner for Fornebubanen og tilknyttet byutvikling fra Lysaker til og med Skøyen, som kan ses på som en utvidelse av Fjordbyen. Planprogrammet redegjør for videre planarbeid og planprosess. Planprogrammet berører ikke eiendommen, men området rundt.

  Plansaker:
  Saksnr: 201601632
  HOFFSVEIEN 30. GNR. 31 BNR. 210.
  Hovedformål boliger og næring. Underformål forretning, bevertning i 1. og 2. etasje. Evt. også barnehage mot friområde.

  Stiansen Eiendom AS ønsker å regulere Hoffsveien 30 hovedsakelig til boligformål. Hensikten med planen er å legge rammer for bymessig boligutvikling langs Hoffsveien, samtidig som punktblokken på eiendommen bevares og hensyntas. Planområdet er 4,8 daa og omfatter opprustning og regulering av friområde mot nord, tilpasning mot ny veitrasé på Hoffsveien og opprydning i reguleringsgrenser mot nedkjørsel til Hoffsveien 30. Bebyggelsen er tenkt med varierte høyder fra 5 til 7 etasjer og plasseres langs Hoffsveien. Det vil legges vekt på etablering av gode utearealer for eksisterende og fremtidige beboere. Bilparkering legges under terreng.

  Forslaget berører eiendommen med tanke på utsikt og byggearbeider i området. Det er ingen fremgang i forslaget siden 2017. For saksinnsyn se: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201601632
 • Gnr. 31 Bnr. 369 Snr. 69 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Boligselgerforsikring dødsbo: Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst..

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand og det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen
  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9 første ledd 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst..

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand og det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen

  En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9 første ledd 2. pkt. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjon tilsvarende 1 % av kjøpesum inkludert fellesgjeld for gjennomføring av salgsoppdraget på denne eiendommen.
  I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke:
  Tilrettelegging kr 19 900,-
  Markedsføringspakke kr 15 500,-
  Visninger/overtagelse kr 3 490,- pr. time, min.
  Oppgjørshonorar kr 4 990,-
  Sikkerhetsstillelse kr 850,- + 2,5 promille av salgssum.
  Kommunale opplysninger kr 1 955,-
  Grunnboksspørringer kr 990,-
  Tinglysning av panterettsdokument med urådighetserklæring kr 612,-
  Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6 115,-
  Innhenting av informasjon fra forretningsfører kr 3 960,-
  Meglerlisens kr 393,-

  Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ann-Kristin Wold Risvaag
  Grethe Lundgaard
  Mathilde Sofie Engh
  Pernille Lundgaard Engh (død)
  Terje Lundgaard
Karianne Øiestad

Megler

Karianne Øiestad

90 93 72 80

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev