aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til visning på denne flotte 3-roms leiligheten med attraktiv standard og beliggenhet.

OSLO Stjerneblokkveien 9

Meget pen 3-roms med rekkegarasje og solrik, sydvestvendt balkong. Gjennomgående planløsning. Kort vei til buss og tog.

 • kr 3 600 000
 • BRA 65 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 3 600 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 864 601
 • EierformAndel
 • Byggeår1 952
 • Soverom2
 • ArealP-rom 65 m²
 • Andel fellesgjeldkr 247 000
 • Felleskostnaderkr 4 458
 • Tomt81 672 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 3 600 000 (Prisantydning) 247 000 (Andel av fellesgjeld)   3 847 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 864 601 (Totalpris inkl. omkostninger)
Stjerneblokkveien 9 er en meget pen 3-roms andelsleilighet med gjennomgående planløsning og tidsmessig standard. Leiligheten har solrik, sydvestvendt balkong og parkering er i tilhørende rekkegarasje. Beliggenheten er svært attraktiv med matbutikk rett rundt hjørnet, kort vei til buss, samt nærhet til barnehager og skoler. For den som pendler er det også kun fire min å gå til toget. Leiligheten er i andre etasje og er et flott hjem med flere oppgraderinger fra senere år, bl.a. bad fra 2012 og kjøkken fra 2016. Badet er flislagt og har dusjkabinett. Det stilrene kjøkkenet har takhøy innredning, plassbygd sittebenk og godt med integrerte hvitevarer. Videre har leiligheten stue med plass til spisebord, entré med skyvedørsskap, to pene soverom og rikelig med lagringsplass i to eksterne boder

Stjerneblokkveien 9, Oslo

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  2. etasje: 65 kvm
  Primærrom
  2. etasje: 65 kvm Entré, kjøkken, stue, 2 soverom, bad  Tomt
  81672m²

  Beskrivelse av tomt
  Leiligheten har utgang fra stuen til en balkong på 5 kvm som ligger sydvestvendt for optimale solforhold. Balkongen er overbygd og har rekkverk på tre sider med gode levegger av glass. Leiligheten fikk for øvrig nye vinduer og balkongdør med energiglass i 2014. Borettslaget er svært familievennlig og er opparbeidet med asfalterte internveier og store grøntområder. I tillegg er det både lekeplass, ballbane, grillplass og sykkelparkering. Det er også satt ut sittegrupper for et sosialt nabomiljø.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger i et attraktivt og meget familievennlig boligområde på Nedre Grorud, i bydel Grorud i Oslo. Grorud har barneskole, ungdomsskole og en rekke barnehager. Videre er det et godt kollektivtilbud og flere kjøpesentre innenfor en liten radius. Grorud IL har aktivitetstilbud innen fotball, ski, turn og tennis. Idrettslaget har utendørsanlegg med flere baner og fine fasiliteter på Øvre Grorud, og i tillegg benyttes Groruddalen gymsal som idrettshall. Ved utendørsanlegget ligger Groruddammen omkranset av Grorudparken. Herfra kan du følge Alnastien langs Alnaelva helt ned til Kværnerdalen, og på veien stoppe innom idylliske Alnaparken med amfibiedam, sandvolleyballbane, frisbeegolfbane, sittebenker og grillplass. Fra boligen er det sykkelavstand til Lillomarka som er godt egnet for alle typer turer og har flere sportsstuer med servering, deriblant Lilloseter og Sinober. Lillomarka har dessuten et meget godt lysløypenett som gir utallige muligheter for skiturer om vinteren, samt mange idylliske tjern og vann. Ved én av inngangsportene til marka ligger Badedammen, med fine veier videre inn til Steinbruvannet som har badebrygger, bord, benker og godkjente ildsteder. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Grorud mat, som ligger fint plassert i nærmiljøet. Grorud Senter har ca. 30 butikker, inkludert vinmonopol, apotek, bank og flere serveringssteder. Stovner Senter ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Det samme gjør Linderud Senter som ligger sentralt i Groruddalen. Sistnevnte har ca. 60 butikker, og er størst på helse og velvære i Groruddalen.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Fra eiendommen er det gangavstand til Furuset barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Granstangen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i området. Nærmeste videregående skoler er Bjerke og Stovner videregående.

  Offentlig kommunikasjon
  Området har et godt kollektivtilbud via buss, tog og T-bane. Nærmeste holdeplass er Stjerneblokkveien, som ligger ca. 240 meter fra boligen. I tillegg ligger Grorud togstasjon kun 4 min å gå fra leiligheten. Med bil fra Nedre Grorud tar det ca. 6 min til Linderud Senter, 6 min til Stovner Senter, 6 min til Alna Senter, 13 min til Oslo S og 27 min til Oslo Lufthavn.

  Byggemåte
  Blokker på 3 etasjer + loft. Blokker i mur og betong med opprinnelig pussede fasader som er etterisolert og forblendet med teglstein. Støpte kjellervegger og bygningene er fundamentert på fjell. Kaldt loft + saltak tekket med taksten. Vinduer og balkongdører i plastbelagte stålram mer med energiglass produsert i 2014. Det er piper i leilighetene. TG2 - Avvik som kan kreve tiltak Innvendig > Radon Innvendig > Innvendige dører Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad Våtrom > Ventilasjon > Bad Tekniske installasjoner > El-varme

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Kjenner du til om det er/har vært feil tilknyttet våtrommene, f.eks. sprekker, lekkasje, råte, lukt eller soppskader? - Sprekk i servant på baderom. Fuktsvell på baderomsdør og baderomsmøbel.

  Innhold
  Entré Entreen er et hyggelig rom å komme hjem til og gir et representativt inntrykk av hva som venter lengre inn. Rommet har vinklet planløsningen med hvit, høyglanset skyvedørsgarderobe rett innenfor inngangsdøren. I tillegg har rommet laminatgulv, moderne farge på vegger og plass til ekstra entrémøblement. Kjøkken Kjøkkenet ligger fint plassert i eget rom med takhøy innredning fra 2016, spotbelysning i himling og en plassbygd sittebenk i ene enden av innredningen. Sistnevnte gir en trivelig plass å innta frokosten. Innredningen er i en moderne stil som kler leiligheten godt med hvite høyglansfronter, benkebelysning, laminatbenkeplate med frontlist i metall og nedfelt oppvaskkum i stål. Kjøkkenet har også integrerte hvitevarer, inkludert stekeovn, induksjonstopp, kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Over kokesonen er det montert ventilator med kullfilter i stålhette. Stue Kombinasjonen av enstavs laminatgulv og dus, harmonisk farge på vegger gjør stuen til et tiltalende rom. Naturlig lys kommer inn via vindusflater på to sider av rommet, hvorav vinduet på endeveggen er stort. Her er det også utgang til en sydvestvendt balkong. For øvrig er stuen romslig med plass til både sofagruppe, tv-møbel og spisebord. Bad/wc/vaskerom Badet ble oppgradert i regi av borettslaget i 2012 og har mørke gulvfliser, lyse veggfliser og gulvvarme. Innredningen har hvite, glatte skuffefronter, heldekkende servant og høyskap med speilfront. Over servanten er det montert et speil med integrert belysning. Badet har ellers et veggmontert toalett, dusjhjørne med innfellbare dører, samt opplegg for vaskemaskin. Soverom og garderobe Leiligheten har to pene soverom med laminatgulv, spotter i himling og vegger malt i harmoniske fargetoner. God oppbevaringsplass er i hvite høyglans skyvedørsgarderober i flere rom. I tillegg er det rikelig med ekstra lagringsmuligheter i en kjellerbod på 5,3 kvm, samt en loftsbod med skråhimling og gulvareal på 9 kvm.

  Standard
  Kort fortalt - Pen 3-roms andelsleilighet. - Gjennomgående planløsning. - Sentral, attraktiv beliggenhet. - Parkering er i rekkegarasje. - Solrik, sydvestvendt balkong. - Skyvedørsgarderobe i entré. - Kjøkkeninnredning fra 2016. - Koselig, plassbygd sittebenk. - Godt med integrerte hvitevarer. - Stuen har plass til spisebord. - Flislagt bad oppgradert i 2012. - Bad utstyrt med dusjkabinett. - Vaskemaskinopplegg på bad. - Leiligheten har to fine soverom. - Lagring er i kjeller- og loftsbod. - Varmtvann via fellesberedere. - Vinduer og balkongdør fra 2014. - Etterisolert og forblendet fasader. - Bygget er utstyrt med pipeløp.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. 

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Ny leverandør bredbånd Inngått ny avtale med OBOS OpenNet om fiberbredbånd. 2022 - 2023 2021 - 2022 Inspeksjonsluker Installert inspeksjonsluker i alle 3. etasjer. 2020 - 2021 Piper og takluker Tetting av lekkasjer rundt piper og takluker. 2020 - 2021 Ladestasjoner Ladestasjoner for EL-biler montert og ferdigstilt i oktober 2020. 2020 - 2021 Parkeringsplasser Utvidelse av parkeringsarealer ved oppgang 1 til 6 og fra oppgang 14 til 18. Arbeidet utført av BK-anlegg. 2019 - 2020 Betalingssystem Etablert betalingssystem i vaskeriene. 2018 - 2019 Balkonger Rehabilitering og maling av balkonger og terrasser. 2017 - 2018 Fibernett Utbygging av fibernett. 2017 - 2018 Stigeledninger Utskiftning av elektriske stigeledninger til sikringsskapene i utearealer ogvaskeriene. 2014 - 2016 Rehabilitering piper og skorstein 2013 - 2016 Skifte av vinduer / inngangsdører 2011 - 2012 Rehabilitering av rør og våtrom 2010 - 2010 Nye tørkeskap i vaskeriene 2009 Forprosjekt utskifting av rør" Forprosjekt utskifting av rør for vann og avløp 2007 Nytt vaskeriutstyr, 3 nye tørketromler 2006 - 2007 Utskifting av trapper mot Grorudveien 2004 Kjøp av tomten 2002 - 2003 Utbedring av butikklokale Utbedring av butikklokale med nytt gulv 2002 Montering av klimaanlegg i barnehagen 1993 Alle blokkene er etterisolert og kledd med teglestensfasader og nye større balkonger 1991 Oppussing av oppgangene 1990 Nye stigeledninger 1988 Oppussing av vaskeriene med nye maskiner 1987 Nye utgangsdører med calling 1986 Nye tak 1978 Nye vinduer

  TV/Internett/bredbånd
  OBOS OpenNet leverer fibernett til borettslaget.

  Parkering
  Det er parkering i rekkegarasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  3 600 000 (Prisantydning) 247 000 (Andel av fellesgjeld)   3 847 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 864 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Leiligheten er varmekabler på bad. Bygget har pipeløp, men det er ikke satt inn ildsted. Ventilasjon er naturlig via veggventiler. Sikringsskap med automatsikringer er montert i felles oppgang. Varmtvannet er via felles beredere plassert i kjeller. Vann- og avløpssystemet ble rehabilitert i hele borettslaget i 2011-2013.

  Energiklasse
  G

 • Formuesverdi primær
  936025

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3369688

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  93

  Part.obl.nr.
  948712164

  Felleskostnader pr. mnd.
  4458

  Andel fellesgjeld
  247000

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-03-31T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  10374

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Forkjøpsfrist
  2023-05-14T22:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Stjerneblokkveien Borettslag

  Borettslagets org.nr
  948712164

  Om borettslaget
  Generelle opplysninger om Stjerneblokkveien Borettslag. Borettslaget består av 207 andelsleiligheter. Stjerneblokkveien Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 948712164, og ligger i bydel Alna i Oslo kommune. Gårds- og bruksnummer: 105/61 Første innflytting skjedde i 1953. Tomten ble kjøpt i 2004.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. For hver enkelt bolig blir det ved salg fastsatt en egen frist for å melde bruk av forkjøpsretten. Medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, tar kontakt med OBOS for å få oppgitt e-postadresse som kan benyttes. Meldingen må være mottatt av OBOS innen den fastsatte fristen. Meldefristen vil være normalt 5 virkedager etter at boligen er kunngjort i OBOS-annonse i Aftenposten og/eller på www.obos.no. Hvis OBOS mottar din melding om forkjøp etter at fristen er gått ut, kan du ikke kreve å få overta boligen på grunnlag av forkjøpsretten. Gjør du bruk av forkjøpsretten, trer du inn i en allerede inngått avtale og kjøper boligen til den avtalte pris på avtalte vilkår. Finansieringen må være i orden, og den må i sin helhet dokumenteres skriftlig. Er det flere medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, får den med lengst ansiennitet fortrinnsrett. Andelseiere i det borettslaget boligen tilhører går foran øvrige medlemmer i OBOS. Dersom flere i borettslaget vil benytte forkjøpsretten, blir normalt botiden i borettslaget avgjørende.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lånenummer; HANBAN-94927027563 Type lån: Annuitetslån Restsaldo: 50.559.285,- Restløpetid: 19 år 11 mnd Terminer per år: 2 Rente: Flytende, 4,24% Andel av saldo per 01.04.23: 247.000

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  85209689

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Borettslagets andelseiere kan bli innkalt til dugnad i borettslaget for å håndtere konkrete prosjekter som trengs utføres. Dette kan for eksempel gjelde prosjekter av ulik karakter knyttet til utvendig vedlikehold, opparbeiding av felles goder o.l.

  Dyrehold
  Dyrehold av hund eller katt er tillatt i Stjerneblokkveien borettslag. En generell erklæring om dyrehold skal signeres ved anskaffelse av dyret eller på det tidspunkt andelseier anskaffer seg leiligheten i borettslaget. Det er båndtvang på borettslagets område for både hund. Det forventes at man umiddelbart fjerner ekskrementene etter dyret. Den enkelte andelseier må påse at hans dyrehold ikke er til sjenanse for andre i borettslaget, enten med lukt, lyd eller annet.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1950 for eiendommen. Ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest, men angir ikke noe om eiendommens tilstand og sier lite om de offentligrettslige vilkårene. Det foreligger ferdigattest for: Etterisolering og ny fasadekledning av tegl, nye balkonger datert 03.12.1993. Endring/reparasjon av bygningstekniske installasjoner datert 17.10.2012. Rehabilitering av pipe datert 18.04.2017.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp via private stikkledninger. Eiendommen ligger til offentlig vei.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i midl.reg.best S-2864 14.05.86.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  3 600 000 (Prisantydning) 247 000 (Andel av fellesgjeld)   3 847 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   17 601 (Omkostninger totalt)   3 864 601 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Provisjon: 29 900,- Tilrettelegging: 16 000,- Markedsføringspakke: 18 000,- Oppgjør: 6 500,- Inneståelse: 5 000,- Samt utlegg for kommunale opplysninger og opplysninger forretningsfører.

Christer Knudsen

Megler

Christer Knudsen

97 79 04 52

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev