aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Stovnerlia 21 er en stilig og pent oppusset 2-roms andelsleilighet i første etasje.

Stilig og moderne 2-roms med nyere kjøkken, bad og overflater. Innglasset, lun balkong og nærhet til marka.

 • BRA 66 m²
 • 1 soverom
 • OMKOSTNINGER16 531
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 457 924
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 972
 • SOVEROM1
 • AREALP-rom 54 m²
 • ANDEL FELLESGJELD241 393
 • FELLESKOST./MND3 618
 • TOMT27 599 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 200 000,- (Prisantydning)
  241 393,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  3 441 393,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  7 599,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  --------------------------------------------------------
  16 531,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 457 924,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
- Pen og velholdt 2-roms.
- Betydelig oppusset fra 2017-2018.
- Praktisk plassert i 1. etasje.
- Innglasset balkong på 11,5 kvm.
- Fint utsyn til fellesareal.
- Umiddelbar nærhet til marka.
- 15 min gange til T-banestasjon.
- Gode servicetilbud på Stovner senter.
- Entré med skyvedørsgarderobe.
- Stue med utgang til balkong.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Bad med opplegg for vaskemaskin.
- Soverom med plass til garderobe.
- Lagringsplass i ekstern bod på 2,2 kvm.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Planløsning
1. etasje: Entré/gang, bad/wc, soverom, stue/kjøkken og innglasset balkong.
Annet: Disponibel bod på ca. 2,2 kvm i fellesarealer, merket 105.
Rommet kan enkelt møbleres med sofagruppe, spisebord og tv-løsning.

Stovnerlia 21, Oslo

 • Entré
  Leiligheten ligger i første etasje og har adkomst til en innbydende entré med mørke vegger og pent laminatgulv i enstavs utførelse, som ligger sømløst inn til stue og kjøkken. Taket har downlights og hvitmalte panelplater.

  Overflatene i entreen og resten av leiligheten ble pusset opp i 2018, foruten bad som ble modernisert i regi av borettslaget i 2017. Vinduene ble byttet i 2010 og balkongen oppgradert med nytt gulv i 2018. Hele leiligheten fremstår som velholdt og moderne, med delikat fargevalg. Entreen er innredet med en stor skyvedørsgarderobe som har speilfronter og trendy, sort omramming.

  Kjøkken
  Kjøkkenet fikk ny innredning i 2018, samtidig som resten av leiligheten ble overflatebehandlet. Kjøkkenet er plassert langs tre sider med barløsning mot stuen og takhøye overskap. Det er sort glassplate og godt med belysning over benken ved vaskesone og kokesone.

  Kjøkkenet har sorte, glatte fronter, vitrineskap med belysning og lys benkeplate i laminat med nedfelt vaskekum i kompositt. Stekeovn, koketopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert i innredningen. Over kokesonen henger en lekker ventilator med sort glassfront. Det er montert både komfyrvakt og lekkasjesikring.

  Stue
  Stuen er lys og trivelig med åpen løsning til kjøkken. Endeveggen har stort vindu og skyvedør i glass ut til en innglasset balkong på 11,5 kvm – en flott forlengelse av rommet som kan benyttes langt utover sommermånedene. Balkongen har laminatgulv i flismønster, hvitmalt mdf-panel med downlights i tak og innglassing som kan skyves til side for ekstra luft. Persienner sørger for god skjerming ved behov.

  Stuen har laminatgulv i enstavs utførelse, gråmalte, glatte veggflater og hvitmalt himling med panelplater og downlights. Endeveggen mot entreen har liggende, mørkbeiset panel som gir et stilig særpreg. Rommet kan enkelt møbleres med sofagruppe, spisebord og tv-løsning.

  Bad/wc/vaskerom
  Badet ble modernisert i 2017 i regi av borettslaget og fremstår som delikat. Rommet har grå fliser på gulv med gulvvarme, lyse fliser på veggene og downlights i himling.

  Innredningen består av en heldekkende servant på sort skuffeseksjon, speil med integrert belysning, et veggmontert toalett og et dusjhjørne med innfellbare glassdører. Badet har opplegg for vaskemaskin i nisje ved siden av servanten.

  Soverom og garderobe
  Soverommet er pent og luftig med to vinduer vendt mot egen balkong. Rommet har vegger i panelplater malt i en dus naturfarge, gulv i enstavs laminat og hvitmalte panelplater i tak med downlights. Det er god plass til garderobeløsning, bred seng og nattbord. Leiligheten har ellers skyvedørsgarderobe i entreen og lagringsplass i ekstern bod på ca. 2,2 kvm.
 • Eiendommen ligger fint til i markakanten, i et sentralt og barnevennlig boligområde på Stovner i Oslo. Området har skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt fasilitets- og servicetilbud. Fra Stovner går det flere tur- og løypealternativer som vil ta deg innover i Lillomarka. Her finner du gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper, lysløyper og flere sportsstuer med servering.

  Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Rommensletta ligger ved Haugenstua og byr på en enorm idrettspark med flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og skulpturpark. I tillegg har området flerbrukshall, samt golfbane med treningsgreen, golfkro, proshop og klubblokaler.

  I 2020 ble det vedtatt bygging av et moderne badeanlegg på Stovner. Badet vil være en sosial møtearena for områdets befolkning, være tilpasset idrettens behov og samtidig kunne tilby et helhetlig svømme- og badetilbud for folk i alle aldre. Høsten 2017 åpnet nye Stovner Stadion, et flott kommunalt friidrettsanlegg.

  Servicetilbud
  Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar, Kiwi, Meny og Coop Extra. Det er kort gangavstand til Stovner Senter med 83 butikker og 1250 parkeringsplasser. Det er ellers kort kjøreavstand til Metro og Strømmen senter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt av bymessige fasiliteter.

  Kollektivtilbudet i området består av buss og t-bane. Nærmeste holdeplass er Olaus Fjørtofts vei som ligger ca. 220 meter unna boligen. Videre er det ca. 10 minutters gange til Stovner T-banestasjon. Fra Lørenskog stasjon tar toget deg til Oslo S på 18 min. Med bil tar det ca. 5 min til Grorud, 11 min til Økern, 17 min til Oslo S og 28 min til Oslo Lufthavn.

  Fra eiendommen er det gangavstand til Stovner barneskole, Tokerud ungdomsskole og Stovner videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
 • Det er primært leilighetsbyggelse og rekkehus i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Boligblokk med 4 etasjer og kjeller under bebyggelse. Adkomst til felles trapperom fra asfaltert gangvei. Kjellergulv og grunnmur i betong, antatt fundamentert på faste masser. Støpt betong i bærende konstruksjoner med steinplater på fasader og utfyllende fasader i bindingsverk utvendig kledd med trepanel (balkonger) Innglasset balkong i betong. Vinduer med 2-lags glass og PVC karmer. Flatt tak i betongkonstruksjoner, tekket med folie/papp og innvendige nedløp.

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad IU; ikke undersøkt:
  Våtrom > Fukt i tilliggende konstruksjoner > Bad/wc
  Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

  Følgende bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2; avvik som kan kreve tiltak:
  Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
  Innvendig > Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
  Våtrom > Overflater Gulv > Bad/wc: Det er påvist andre avvik: Skade i 1 gulvflis ved sluket
  Tekniske installasjoner > Vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.

  For ytterligere informasjon, se vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Kato Malvik datert 30.06.22.
 • Bra/P-rom: 66/54 m²

  1. etasje: P-rom består av: Entré/gang, stue, kjøkken, bad/wc og soverom.
  Sekundær-rom: 12 m². S-rom består av: innglasset balkong.
  Bod på fellesarealer, merket 105, på ca 2,2 m².
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten varmes opp elektrisk med varmekabler i badegulv, samt panelovn på soverom og i entré. Ventilasjonen har sentralavtrekk med avtrekksventil på bad og kjøkken. Sikringsskapet har automatsikringer og varmtvannsbereder er på ca. 120 liter.
 • Leiligheten har utgang fra stuen til en romslig, innglasset balkong mot vest, med vinduer som kan skyves til side. Her ute kan flotte solforhold nytes fullstendig usjenert, og det er utsikt mellom de foranliggende blokkene utover Groruddalen nedover mot sentrum, og til omkransende, skogkledde åser.

  Balkongen har nyere terrassebord på gulvet, platekledd rekkverk med stedvis glass, samt god plass for utemøblement. Videre er det montert strømuttak for tilkobling av egnet varmekilde, og utebelysning som legger forholdene til rette for kveldsbruk.

  Felleseiendommen er pent opparbeidet med asfalterte internveier og gjesteparkering, grøntarealer med plen, busker og trær, og flere lekeplasser til stor glede for de minste. Videre er det utplassert et antall felles sittegrupper for et sosialt miljø. Her finnes også noe naturtomt med stedvis fjell i dagen. I tomtekanten lokker Lillomarka til rekreasjon og mosjon på helårsbasis.
 • Borettslaget disponerer biloppstillingsplasser både innendørs og og utendørs. Plassene tildeles etter ventelisteprinsippet og søknad må rettes styret. Gjesteparkering på oppmerkede plasser. Ellers gateparkering etter gjeldene bestemmelser.
 • Offentlig tilknyttet.
 • Forretningsfører: USBL
 • Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Stovnerhøgda Borettslag er organisert etter de bestemmelser som følger av loven, og har til formål å drive eiendommen i samråd med, og til det beste for, eierne. Stovnerhøgda Borettslag ligger i Oslo kommune, og har organisasjonsnummer 948675803 Stovnerhøgda Borettslag består av 180 boliger og ingen næringslokaler.

  Vedlikeholdsprosjekter gjennomført i 2021
  Det er montert rekkverk ved inngangspartiene.
  Det er skiftet utvendige gummilister på alle verandaene. Bakgrunnen er at solen gjennom mange år har gjort de gamle listene utette mot kraftig regn.
  Det er utført service på alle takviftene.
  Alle kummene er ved slamsuging tømt for sand.
  Vann på plenen utenfor inngangene til Stovnerlia 27 og 29 er drenert ved nedgraving av to kummer med tilhørende rørsystem.

  Planlagt vedlikehold de nærmeste årene
  Bytte stigeledning i el-anlegg.
  Oppussing av gangene.
  Bytting av inngangsdører og låssystem.
  Etterisolering av gavlveggene.
  Bytte stigene til taklukene i midtoppgangene.
 • Det er utlyst parallell avklaring av forkjøpsretten og avklaring skjer kort tid etter endt budrunde. Dersom aksept av bud skjer mer enn 3 måneder etter at varsel om salg er sendt borettslaget, må forkjøpsretten utlyses på nytt, jf. burettslagsloven § 4-15. Det vil da kunne gå noe lenger tid før forkjøpsretten er avklart. Kontakt megler dersom det er behov for ytterligere informasjon
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Husdyr kan først anskaffes eller medtas etter at søknad er innvilget av styret. Dette gjelder også nyanskaffelse. Skjema for søknad om husdyrhold finnes på borettslagets nettsider og i velkomstheftet.
 • IF Skadeforsikring
  Polisenummer: SP586822
 • Formuesverdi som primærbolig kr 644 903 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 321 649 per 31.12.20
 • 3 618 pr. mnd. kommunale avgifter, felles forsikring, betjening av fellesgjeld, kabel-tv og internett (kr 469,-), trappevask samt generell drift og vedlikehold av borettslaget.
  Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.
 • Andel fellesgjeld kr 241 393,- pr. 16.06.22.
  Andel fellesformue kr 37 646,- pr. 16.06.22.
 • Lånenummer: 93727003353, Handelsbanken Eiendomskreditt
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 16.06.2022: 2.09% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 94
  Saldo per 16.06.2022: 57 716 033
  Andel av saldo: 241 394
  Første termin/første avdrag: 01.03.2019 ( siste termin 01.12.2045 )
  Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.
 • Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i Klare Finans AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.
 • Felleskostnader, strøm, innboforsikring og lignende. Listen er ikke uttømmende.
 • Det foreligger:
  Ferdigattest for boligblokk med garasje, datert 31.10.1980.
  Ferdigattest for fasadeendring med nye balkonger, datert 09.08.2002.
  Ferdigattest for endring/reparasjon av bygningstekniske installasjoner, datert 25.04.17
 • Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Andelsnr. 68 Orgnr. 948675803 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglers vederlag er avtalt til 1,1% av salgssum. I tillegg kommer kr 42 200,- og utlegg kr 11 995,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale påløpte tillegg og utlegg iht. salgsoppgaven. Alle priser er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Mats Gråtrud
Oda Øvergård Buvik

Megler

Oda Øvergård Buvik

40 01 88 51

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev