aktiv-eiendomsmegling
Velkommen hjem! Chiristian Amcoff ved Aktiv Eiendomsmegling har gleden av å presentere denne fantastiske boligen i Tangerudveien 51A!

Oslo Tangerudveien 51A

Eksklusiv enebolig over 3 plan på Gamle Stovner - Integrert dobbelgarasje m/ el-lader - Utleiedel og solcellepanel

 • 11 900 000
 • BRA 223 m²
 • 5 soverom
 • PRISANTYDNING11 900 000
 • OMKOSTNINGER313 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER12 213 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 021
 • SOVEROM5
 • AREALP-rom 188 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 455 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 11 900 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  297 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 900 000,-))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  313 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  12 213 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding

Tangerudveien 51A, Oslo

 • Velkommen til ditt nye hjem!

  Arkitekttegnet enebolig over 3 plan med underetasje, 1 og 2 etasje. Integrert dobbelgarasje i 1 etasje. Boligen er oppført i 2021. Boligen holder en gjennomgående høy standard både på utvendige og innvendige overflater, innredning og utstyr.

  Det er takterrasse med boblebad og utsikt, innlagt strøm og vann samt integrert belysning. Takterrasse i trekonstruksjoner. Adkomst til takterrasse via trapper fra trappegang i 2. etasje. Det er separat del med egen adkomst via utvendige trapper som består av stue/kjøkken, soverom og baderom.

  Det er terrasseplatting med adkomst fra stue/kjøkken i U. etasje og deretter utgang til opparbeidet og inngjerdet hage.

  Solcellepanel på tak, som har gjort det kostnadsfritt for selger å bo, etter solcellene ble montert. Gulvvarme på flislagt gulvoverflater. Boligen har varmepumpe i stue, U.etasje og i hovedsoverom i 1. etasje, ellers elektrisk oppvarming.

  Balansert ventialsjeon og sentralstøvsuger.

  Belegningsstein i innkjørsel og utvendig trapper til hovedetasjen med belegningsstein og granitt kantstein.

  Entré
  Flott flislagt entré med plass til å henge fra seg alt av yttertøy og sko. Lyst og luftig, noe som gjenspeiler resten av etasjen. Varme i gulv.

  Stue I
  Videre inn fra inngangspartiet finner du den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Store vindusflater gir et flott naturlig lysinnslipp. Rommet er av god størrelse med plass til stort spisebord, sofa og det en måtte trenge. Det lekre gulvet er gjennomgående i hele første etasje, og har i likhet med inngangspartiet er det også her gulvvarme. Vedovn fra Contura som nesten ikke er brukt, ekstra tennved medfølger salg fra selger om ønskelig.

  Stue II
  Stuen i andre etasje er stilfull og intim.

  Kjøkken
  Kvikk kjøkkeninnredning med glatte fronter og med kjøkkenøy. Laminat benkeplate med innfelt vaskekum. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, stekeovn og andre hvitevarer. Quooker kjøkkenbatteri med 3, liters beholder, komfyrvakt, Waterguard, Led belysning i sokkellisten. Kjøkkenøy med underskap og spiseplass. Integrert platetopp med integrert kullfilter ventilator. Innfelt stikkontakt osv. Påkostet kjøkkeninnredning med avanserte løsninger på innredning og hvitevarer.

  Takterrasse
  Den store takterraassen på 40kvm er i dag møbler med stor sofa med ekstern utepeis, solsenger og jacuzzi. Dette er plassen for å kose seg om sommeren. Med sin fantastiske utsikt ut over Stovner, kan sommerkveldene nytes like mye som de lange solfylte timene på dagen.

  Bad/WC/Vaskerom
  Baderomms innredning med vegghengt servant, skap med speil og LED-lys, vegghengt toalett, takdusj med vegghengte glassdører, avsatt plass til tørketrommel og vaskemaskin som medfølger salg om ønske fra kjøper. Varmekabler på gulv.

  Bad/WC tilknyttet hovedsoverom
  Lekkert bad i 2.etasje med adgang fra hovedsoverommet. Marmorfliser på vegger og tak med dobbel vegghengt servant, skap speil og LED-lys, vegghengt toalett, stort badekar og takdusj med vegghengte glassdører. Varmekabler på gulv.

  Gjestetoalett
  Gjestetoalett i gang utstyrt med ett-greps vegghengt servant, vegghengt toalett og fliser på gulv. Varmekabler på gulv.

  Hovedsoverom
  Hovedsovrommet er av god størrelse og lett å møblere med stor dobbelseng, nattbord og det en måtte trenger. Hovedsoverommet benytter også walk-in closet og eget bad.

  Soverom I og II
  Soverom I og II er speilvendt, derav tilsvarende i størrelse. Begge rommene er av god størrelse med plass til dobbelseng, nattbord og garderobe/ oppbevaringsløsning. Fransk balkong på hver av rommene.

  Kontor
  Kontoret er i dag innredet som hjemmekontor men kan fint omøbleres til et fullkomment soverom om en måtte ønske det. Da vil du få 5 soverom totalt med soverom i utleiedel.

  Utleiedel
  Godkjent 2-roms utleiedel i boligens 2.etasje, med privat trapp opp fra gårdsrom. Stue/kjøkkenløsning, bad med dusj, vegghengt toalett, vegghengt servant og opplegg for vaskemaskin. Soverom med plass til dobbelseng og garderobeløsning.

  Utleieinntekter: Kr. 13.500,- pr. mnd

  Dobbelgarasje
  Integrert dobbelgarasje med epoxy gulv, el-billader, sentralstøvsuger og ventilasjonssystem til bolig.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommene ligger i et attraktivt, hyggelig og barnevennlig boligområde på Stovner i Oslo, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

  Stovner senter
  Har en rekke servicetilbud og fasiliteter. Her finner du blant annet diverse forretninger, matbutikker, bibliotek, vinmonopol, kiropraktor, tannlege mm. Utenfor senteret finner du Fossumparken, hvor det er opparbeidet sitteplasser, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Linjeparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen.

  Lillomarka
  Med nærhet til Lillomarka er det et godt utvalg av fine tur- og løypealternativer som tar deg innover skogen og marka. Her finner du gode fiske- og bademuligheter, ridestier, skiløyper, lysløyper samt sportsstuer med servering.

  Kort vei til Stovner stadion
  Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og tur. Rommensletta med sin enorme idrettspark ligger ved Haugerudstua og har flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, golfkro, proshop og klubblokaler.

  Det er et godt kollektivt transporttilbud i området; det er busstopp i nærområdet og togstasjoner på både

  Offentlig kommunikasjon
  Ved Stovner senter finner du T-banen tar deg videre inn til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime. I tillegg til T-banen er det gode bussforbindelser fra Stovner. Området har en gunstig plassering med tanke på sentrale innfartsveier til Oslo, som E6, Østre Aker vei og Trondheimsveien. Området ligger ca. 13 km fra Oslo sentrum og ca. 40 km fra Gardermoen.

  Bydel Stovner
  Ligger flott til øverst i Groruddalen med grenser til Nittedal, Lørenskog, Skedsmo og bydelene Grorud og Alna. Bydelene har kjente delområder som Vestli, Stovner, Rommen, Haugenstua og Høybråten. Det finnes en rekke fine møteplasser og turpunkter. Med grenser til Gjelleråsmarka er Liabakken og Liastua blant bydelens viktigste rekreasjonsplasser. Storstua på Haugenstua, Rommensletta skulpturpark med sneglehuset lekeplass, Nedre Fossum Gård og Haugenporten er andre spennende turmål. Gjennom Groruddalssatsingen har det også blitt gjennomført mange tiltak på Haugenstua.
 • Veletablert boligområde bestående av eneboliger, tomannsboliger og småhus.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • UTVENDIG
  Taktekkingen er av pvc-duk eller membran. Taket er besiktiget fra taknivå. Nedløp og beslag i metall. Ligger skjult i egen sjakt. Veggene har isolert bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning og fasadeplan.

  Yttervegger i underetasje i mur/betongkonstruksjoner, utvendige er pusset. Yttertak i trekonstruksjoner med flatt tak form. Antatt isolert etter gjeldende krav på byggeåret. Vinduer i malt trekarmer med 2-lags isolerglass fra byggeår.

  TAKTERRASSE
  Adkomst fra utvendige trapper via 2. etasje. Hard terrassebord, trolig i kompositt på gulv. Belysning, stikkontakt, utekran og boblebad på takterrassen. Rekkverk i trekonstruksjoner med beslag på toppen.

  HAGETERRASSE
  Terrasseplatting med adkomst fra stue i U. etasje betongkonstruksjoner. Hard terrassebord antatt i kompositt heller på gulv. Rekkverk i pusset mur/betongkonstruksjoner. Toppen av rekkverket i krom.

  DOBBELGARASJE
  Integrert dobbelgarasje med epoxy belegg på gulv. Motorisert leddport med fjernstyrt til garasje. Ventilasjonssystem og sentralstøvsuger er praktisk plassert i garasje.

  INNGANGSPARTI
  Utvendige trapper til hovedinngangen i betongkonstruksjoner. Belegningsstein på trinnene og granitt kantlist.

  UTVENDIG TRAPP
  Utvendige trapper til separat del i 2. etasje i stålkonstruksjoner, galvanisert trappetrinn.

  Utvendige trapper til takterrasse i trekonstruksjoner, teppe på trinnene og håndløper. Belysning på vegg langt trappen.
  Opparbeidet gårdsplass og felles innkjørsel med belegningsstein. Parkeringsplass i gårdsplassen.

  HAGE
  Inngjerdet hage på 3 sider. Hagen er flott opparbeidet med gressplen, hekk og prydbusker. Felles eiet tomt deles av tre eneboliger, totalt tomteareal på 1455 kvm. Er derfor gjeldende for alle tre boligene¨. Tomtegrenser fremkommer tydelig gjennom gjerder, hekker og prydebusker.

  INNVENDIG
  GULV:
  Gulvflater er hovedsakelig Berry Alloc Grand Avenue Ku'damm laminat gulv og marmor fliser. Det er elektriske varmekabler i flislagt gulv.

  HIMLING:
  Alle innvendige himlinger er levert med sparklet og hvitmalt gips. Downlights i gang (2 stk), trappeoppgang (4 stk), hovedsoverom (4 stk), bad (4 stk på hvert bad) og kjøkken ( stk). Opvrige rom leveres med DCL lampepunkt med dimmer. Innvendig takhøyde 2.40 m.

  VEGGER:
  Vegger består av stenderverk av tre kledd med vindtette plater, isolert med steinull. Utvendige vegger kles med en kombinasjon av trekledning og ubehandlede Cembrit Construction fasadeplater. Innvendige vegger kles med plater. Vegger er sparklet gips, malt etter kjøpers ønske. Én farge per rom og totalt fire farger i hele boligen.

  DØRER OG VINDUER:
  Malt entredør med glassfelt fra byggeår. Yale låse system på entredør. Dobbel fløyet teraassedør i U. etasje med 2-lags isolerglass i malt trekarmer. Dører til fransk balkong(3 stk.) med 2-lags isolerglass i malt trekarmer. Dør til takterrasse med 2-lags isolerglass i malt trekarmer. Dør til separat del med utvendig adkomst med 2-lags isolerglass i malt trekarmer. Motorisert leddport med fjernstyrt til garasje.

  KJØKKEN:
  Kvikk kjøkkeninnredning med glatte fronter og med kjøkkenøy. Laminat benkeplate med innfelt vaskekum. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, stekeovn og andre hvitevarer. Quooker kjøkkenbatteri med 3, liters beholder, komfyrvakt, Waterguard, Led belysning i sokkellisten. Kjøkkenøy med underskap og spiseplass. Integrert platetopp med integrert kullfilter ventilator. Innfelt stikkontakt osv. Påkostet kjøkkeninnredning med avanserte løsninger på innredning og hvitevarer. Kjøkken i separat del i 2. etasje med glatte fronter og laminat benkeplate med nedfelt vaskekum. Integrert platetopp, oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/frys, Waterguard og komfyrvakt. Fibo plater mellom overskapet og underskapet. Belysning under overskapet. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Kullfilter ventilator integrert i platetopp. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

  BAD/WC
  Bad/wc med flislagt gulv og vegoverflater. Nedsenket baderomshimling med downligts. Elektriske varmekabler på gulv. Badekar, nedsenket dusjhjørne med dusjdør i herdet glass. Vegghengt toalett. Heldekkende dobbelservant med underskap og speil med integrert belysning. Rustfritt stål sluk. Flislagt vegoverflater. Nedsenket baderomshimling med downlights.Sparklet og malte plater på himling.Flislagt gulvoverflater med elektriske varmekabler. Det er tilstrekkelig fall til sluk. Sluk av rustfritt stål. Membran antatt 2 komponent eller sveisemembran. Heldekkende dobbelservant med underskap og speil med integrert belysning. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med dusjdør i herdet glass. Badekar. Det er balansert ventilasjon. Tilluft under dørspalte. Hulltaking er ikke foretatt. Baderom er fra 2021(1 år gammel) og det var krav for uavhengig kontroll. Ingen tegn til fuktighet.

  BAD/WC/VASKEROM
  Baderom - separat del. Flislagt gulv og vegoverflater. Nedsenket baderomshimling med sparklet og malte plater og innfelt downlights. Vegghengt toalett, dusjhjørne med dusjdører i herdet glass. Heldekkende servant med underskap og speil med integrert belysning. Opplegg og plass for vaskemaskin. Elektriske varmekabler i gulv. Flislagt vegoverflater. Himling med sparklet og malte flater. Downlights. Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Tilstrekkelig fall på gulv. Plast sluk. Trolig 2 komponent membran. Vegghengt toalett, heldekkende servant med underskap og speil med integrert belysning. Opplegg og plass for vaskemaskin. Dusjhjørne med dusjdører i herdet glass. Det er balansert ventilasjon. Tilluft under dørspalte. Baderom er fra 2021. Det foreligger kontrollerklæring fra uavhengig kontroll. Ingen fuktighet er observert på befaringsdagen.

  Bad/ WC/VASKEROM 2
  Flislagt baderom med elektriske varmekabler på gulv. Nedsenket baderomshimling med sparklet og malte flater og innfelt downlights. Vegghengt toalett, dusjhjørne med dusjdører i herdet glass. Heldekket servant med underskap og speil med integrert belysning. Opplegg og plass for vaskemaskin/tørketrommel. Flislagt vegoverflater. Sparklet og malt himling. Downlights. Flislagt gulv. Elektriske varmekabler. Tilstrekkelig fall til sluk. Plast sluk. Trolig smøremembran 2 komponent. Vegghengt toalett, dusjhjørne med dusjdører i herdet glass. Heldekkende servant med underskap og speil med integrert belysning. Opplegg og plass for vaskemaskin/tørketrommel. Det er balansert ventilasjon. Tilluft under dørspalte. Baderom fra 2021. Ingen fuktighet ble observert på befaringsdagen.

  SPESIALROM
  Separat toalett med flislagt gulv og elektriske varmekabler. Sparklet og malte vegoverflater. Vegghengt toalett. Heldekkende servant med underskap og speil med integrert belysning.

  TRAPP
  Innvendige trapper fra Hagen trapp, modell Strynstrappa Berg eller tilsvarende.

  DOBBELGARASJE
  Integrert dobbelgarasje med epoxy belegg på gulv. Motorisert leddport med fjernstyrt til garasje.
 • 1.et: 85kvm Bra
  2.et: 88kvm Bra
  Underetasje: 50 kbm Bra
  Totalt: 223kvm
  Følgende rom inngår i primærareal:
  Underetasje: Entré/trapperom, Wc, Stue/kjøkken/spisestue
  1. Etasje: Trappegang, Kontor/soverom, Soverom med walk in closet, Gang, Bad/wc
  2. Etasje: Trappegang, Tv-Stue, Soverom, Soverom 2, Bad/wc/vaskerom, Bad/wc/vaskerom 2, Stue/kjøkken, Soverom 3
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming med panelovner, elektriske varmekabler på flislagt gulv, varmepumper og fyringspeis.
 • Det er byggegrunn av fastemasser. Drenering fra 2021, byggeåret. Synlig drensmatte. Bygningen har betonggrunnmur. Fundamentert i antatt mur/betongkonstruksjoner. Det er opparbeidet terreng rundt grunnmur. Fall fra grunnmur ut i terrenget.
 • Dobbel garasje
 • Vei
  Adkomst over privat felles vei fra offentlig vei.
  Vann
  Offentlig og privat. Privat ledning frem til offentlig ledningsnett
  Avløp
  Offentlig og privat. Privat ledning frem til offentlig ledningsnett.
 • Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.
 • Dnb
  Polisenummer: 24173624
 • Formuesverdi som primærbolig kr 2 475 021 per 31.12.21 17:04
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 8 910 076 per 31.12.21 17:04
 • Fellesutgifter er ikke regulert på eneboliger. Kun de kommunale avgiftene skal tas høyde for. Derav: Kr. 5.235,- pr. kvartal.
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. .
  Andel fellesformue kr ,- pr. .
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kr. 20 940 pr. år
  Kommunale avgifter betales kvartalsvis.
  Derav:
  5.235,- pr. kvartal
  Fordelt:
  10.884,- årlig vann og avløp
  10.056,- årlig kommunale avgifter
 • Det er lagt opp til at den enkelte sameier selv betaler kostnader som naturlig kan knyttes til den enkelte seksjon, dette er kostnader som:

  - TV og internett.
  - Privat strømforbruk.
  - Kommunale avgifter/eiendomsskatt.
  - Innbo- og bygningsforsikring.
  - Utvendig og innvendig vedlikehold av sin seksjon og tilleggsareal.

  Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte. Kommunale avgifter ligger historisk i størrelse omfang +/- kr 20 000,- pr. husstand. Oslo kommune innførte eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen.
 • Eier råder fritt over sin seksjon med tanke på utleie av hele eller deler av denne. Ved utleie til varig opphold må rom som leies ut til dette formålet være godkjent til varig opphold.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1930/901456-1/105 Bestemmelse om veg
  14.03.1930
  Bestemmelse om bebyggelse
  Bestemmelse om benyttelse
  Bestemmelse om gjerde
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1931/62-1/105 Bestemmelse om veg
  05.06.1931
  Bestemmelse om gjerde
  Bestemmelse om kloakkledning
  Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1931/901290-1/105 Erklæring/avtale
  07.08.1931
  Bestemmelse om kloakkledning
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1952/7376-2/105 Best. om vann/kloakkledn.
  21.06.1952
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1952/7382-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  21.06.1952
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1966/8926-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
  25.06.1966
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:587
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1976/24019-4/105 Best. om vann/kloakkledn.
  01.11.1976
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1980/13456-1/105 Erklæring/avtale
  18.06.1980
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:102 Bnr:933
  VEDR FELLESLEDNING FOR KLOAKK
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1983/2175-1/105 Erklæring/avtale
  21.01.1983
  Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av denne eiendom
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere


  2020/2922922-1/200 Bestemmelse om veg
  26.08.2020 21:00
  Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE
  Org.nr: 958935420
  Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
  Plikt til framtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune
  Overført fra: 0301-102/430
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/1250201-1/200 Pantedokument
  07.10.2021 21:00
  BELØP: NOK 12.000.000
  Panthaver:DNB BANK ASA
  Org.nr: 984851006
  Panthaver:DNB BOLIGKREDITT AS
  Org.nr: 985621551
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 102 Bnr. 430 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Amir Nickel
Christian Amcoff

Megler

Christian Amcoff

98 69 09 36

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev