aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Stovner

OSLO Tante Ulrikkes vei 24A 401

Oppussingsobjekt med nytt bad fra 2020 - Garasjeplass følger - Solrik balkong med flott utsikt - Varmtvann inkludert

 • kr 2 690 000
 • BRA 73 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 2 690 000
 • Omkostningerkr 8 729
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 3 265 394
 • EierformAndel
 • Byggeår1 971
 • Soverom2
 • ArealP-rom 70 m²
 • Andel fellesgjeldkr 566 665
 • Felleskostnaderkr 6 302
 • Tomt81 014 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 2 890 000 (Prisantydning) 566 665 (Andel av fellesgjeld)   3 456 665 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   3 465 566,- (Totalpris inkl. omkostninger)
Ove Midtskog hos Aktiv eiendom Stovner Senter har gleden av å presentere Tante Ulrikkes vei 24A, en romslig 3 roms hjørneleilighet beliggende i byggets topp etasje. Boligen har et flott flislagt bad som er oppusset i regi av borettslaget, badet ble ferdigstilt i 2020. Øvrige rom har behov for oppgradering/oppussing. Fra stuen er det utgang til en romslig vestvendt balkong med meget gode solforhold og flott utsikt utover Groruddalen og mot Oslo Sentrum. - Garasjeplass i felles garasjeanlegg - Opplegg for montering av el-billader på parkeringsplassen. - Varmtvann inkludert i fellesutgiftene - Nytt ventilasjonsanlegg i leiligheten - Topp -og hjørneleilighet - Flott utsikt og gode solforhold på balkongen - Ca 5 minutter gange til Stovner Senter - Ca 5 min til Stovner T bane - Bod i kjeller

Tante Ulrikkes vei 24A 401, Oslo

 • Tomt
  81014m²

  Beskrivelse av tomt
  Fellesarealet er opparbeidet med plenarealer, prydbusker og annen beplantning. Området har asfalterte gangveier og lekeplasser for de minste

  Beliggenhet
  Boligen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde i Oslo kommune. På Stovner har du nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Området har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Det er også kort vei til flere tur- og løypealternativ fra Fossum inn mot Gjelleråsen, og innover i Østmarka. I Østmarka er det gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper, lysløyper, samt flere sportstuer med servering. Servicetilbud Nærmeste dagligvarebutikk er Nærbutikken ca 150 meter unna, som holder åpent 7 dager i uken. Stovner Senter ligger ca 500 m unna og har 83 butikker, flere restauranter og 1250 parkeringsplasser. Metro senter og Lørenskog Storsenter Triaden ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra Tante Ulrikkes vei 24A er det kort vei til offentlig kommunikasjon: 5 min å gå til bussholdeplass (Stovner) og 6 minutter å gå til t-banen (Stovner T) med hyppige avganger mot sentrum med linje 4 og 5. Med bil fra huset tar det ca. 1 min til Stovner, 10 min til Økern, 20 min til Oslo S og 25 min til Oslo lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Stovner Barneskole og Tokerud og Haugenstua ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærheten, blant annet Fossum Barnehage som ligger rett nedenfor leiligheten.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Byggemåte
  Boligblokk med flat takkonstruksjon tekket med papp. Yttervegger i betongelementer med pusset og malte overflater. Vertikalt sokkelfelt med teglstensforblending. Skillende vegger og etasjeskille i betong. Bygget er fundamentert med betong grunnmur på såle til antatt faste masser. Trappeoppganger med trapper og reposer i støpt betong.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Selger har ikke selv bebodd boligen og har således ingen kunnskap om boligens tilstand.

  Innhold
  3 roms leilighet i 4 etasje Inneholder: Entre, bod, 2 soverom, kjøkken, bad og stue Gulv: Belegg i alle rom. Flislagt bad. Vegger: Malte glatte vegger, tapet, strie og fliser Himling: Malte glatte flater. Kjøkken: Original innredning med malte fronter. Benkebeslag og respatex benkeplate. Bad: Baderomsinnredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin.

  Standard
  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og TG 3.   Forhold som har fått TG2: Utvendig > Vinduer - Påvist noe malingsavflassing innvendig på enkelte vinduer, men er malt av eier etter befaring. Vinduene fungerer okei, men det gjøres oppmerksom på alder. Utvendig > Dører - Det er avvik: Balkongdøren har noe treg vrider og med noe aldersrelatert slitasje. Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Målt til ca 90 cm. Dagens krav er 1,2 meter. Enkelte steder er membranen løsnet fra veggen. Membranen bør beskyttes med et overflategulv. Noe mindre fall mot sluk enn kravet. Innvendig > Overflater - Det er avvik: Overflater fremstår med en del aldersrelatert slitasje og fremstår som utidsmessig. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken - Det er avvik: Ventil i kjøkkenskap for forsert avtrekk er i overskapet og har med denne løsningen begrenset effekt. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Sikringsskapet er plassert i felles oppgang utstyrt med automatsikringer. Forhold som har fått TG3: Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt 40mm og 26mm i kjøkken Målt 40mm i soverom ved kjøkken. Mindre skjevheter i stue og i soverom 2 (4-9mm) ved stikkontroll.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  2021: Utbedring av garasjedekk 2020: Ferdigstillelse av VVS-prosjekt 2020: Oppgradert bomberom 2020: Reparasjon av vinduer og dører 2020: Reparasjon av porter og utskiftning av disse

  TV/Internett/bredbånd
  Alle leiligheter har grunnpakke fra Telia. Hver leilighet skal ha en Telia box og/eller en bredbåndsmodem som er inkludert i husleien. Utstyret skal leveres inn til Telia ved evnt. salg. Ny fellesavtale ble aktivert 1. august 2020 NB! Den kollektive TV-pakken ble nå endret fra Start til Start 30. Har du TV-pakken Start idag vil denne endres til TV-pakken Start 30 fra 1. august 2020. Ønsker du TV-pakken Start etter denne dato kan du bestille den videre til 99- pr mnd. Med den nye avtalen har du mulighet til å velge om du ønsker både TV og bredbånd, kun TV eller kun bredbånd. DETTE ER ALTERNATIVENE DU KAN VELGE BLANT I FELLESAVTALEN 1 TV og bredbånd: Start med 30 poeng + Bredbånd 50 Mbps. Et trådløst bredbåndsmodem og en sk Telia box Mikro eller en stk. Telia Box med Opptak er inkludert. Har du en lavere hastighet i dag enn det som er inkludert i den nye avtalen vil den automatisk bli oppgradert til den nye inkluderte hastigheten 2. Kun bredbånd: Bredbånd 500 Mbps. Trådløst bredbåndsmodem er inkludert 3. Kun TV: Familie med 110 valgpoeng. I avtalen er det inkludert en stk Telia box Mikro eller en stk Telia box med Opptak

  Parkering
  Parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Det er trukket klart for montering av ladeboks for el-bil på plassen. Gjesteparkeringen er på t-bane siden og ved garasjeanlegget.

  Radonmåling
  Ikke påkrevet da leiligheten ligger i byggets 4.etasje

  Diverse
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling. Leiligheten er tilknyttet Fossum Terrasse Borettslag. Borettslaget består av 466 leiligheter. Forretningsfører er Hammersborg Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 75 90. Dugnad må påregnes. Borettslagets hjemmeside: https://www.fossumt.no/ Foretatt påkostninger de senere år: 2021: Utbedring av garasjedekk 2020: Ferdigstillelse av VVS-prosjekt 2020: Oppgradert bomberom 2020: Reparasjon av vinduer og dører 2020: Reparasjon av porter og utskiftning av disse Planlagte påkostninger: Prosjektet med etablering av elbil-ladere er planlagt til 2022. Ifølge styreleder er det ikke lagt plan for hvordan el-billading skal finansieres, og det er uvisst om fellesgjeld og felleskostnader vil øke på grunn av dette. Borettslaget har også en langsiktig plan om å bytte vinduer, men pt er det planer om å vente 5 år med dette. Boligen vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  2 890 000 (Prisantydning) 566 665 (Andel av fellesgjeld)   3 456 665 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   3 465 566,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Boligen oppvarmes med panelovner, panelovner som er i boligen ved overtagelse følger. Varmekabler i baderomsgulv.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info formuesverdi
  Man har per salgsoppgavedato ikke klart å finne en registrert formuesverdi på eiendommen. Det må påregnes at formuesverdi vil bli satt/innført i forbindelse med eierskifte. Formuesverdien settes da etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig (avhengig av bruken). Skatteetaten beregner en boligverdi (beregnet markedsverdi for bolig) basert på SSBs statistiske opplysninger om omsatte boliger. I beregningen tas det hensyn til boligens beliggenhet, areal, byggeår og type bolig. Formuesverdien er 25 prosent av markedsverdi for primærbolig og 95 prosent for sekundærbolig for inntektsåret 2022 og 100 prosent for inntektsåret 2023. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  252

  Part.obl.nr.
  948517426

  Felleskostnader pr. mnd.
  6302

  Andel fellesgjeld
  566665

  Andel fellesgjeld år
  2023

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-04-23T22:00:00Z

  Andel fellesformue
  34112

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Kommentar kommunale avgifter
  Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Fossum Terrasse Borettslag

  Borettslagets org.nr
  948517426

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Da andelen tilhører et frittstående borettslag, er det kun de øvrige andelseierne i borettslaget som har forkjøpsrett. Avklaring av forkjøpsrett skjer parallelt med salget. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper.  Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2).   Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har per 10.03.23 et lån med lånesaldo på kr. 251.116.843,-. Lånegiver er Handelsbanken. Lånenummer 9492.70.48773. Lånet er et annuitetslån med effektiv rente 3,87% og betales over 12 terminer i året. Innfrielsesdato er 01.03.2058.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader. 

  Borettslagets forsikringsselskap
  Protector Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  2495926-1.2.

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Hundehold er tillatt, men kun etter skriftlig søknad til styret i borettslaget, dette gjelder også ved gjenanskaffelse. Hold av katt i borettslaget er forbudt. Der er likevel tillat å holde innekatt. For ytterligere info, se borettslagets vedtekter/husordensregler.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for boligblokk datert 02.01.1973. Det foreligger ferdigattest for fasadeendring/balkongutvidelse datert 22.12.1999

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-1401 datert 05.06.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Bystyret vedtok 18. november 2020 å omregulere Aasta Hansteens vei 2 mfl. fra grøntområde til svømmehall, bolig, forretning m.m. Hensikten er å bygge Stovner bydelsbad, i den forbindelse stenges Asta Hansteens vei for innkjøring til Fossumsletta Borettslag og Fossum Terrasse Borettslag. Som en konsekvens av den nye reguleringsplanen er det vedtatt at innkjøringen til Fossumsletta borettslag og tilgangen parkeringsplassen for Fossum terrasse borettslag flyttes og skal gå fra ny avkjørsel i rundkjøringen ved Stovner senter og ned mellom garasjehuset til Fossumsletta og foran blokkene nr 50 - 56. Saken kan følges på: https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.aspdirect=Y&mode=&caseno=201713170 Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

  Adgang til utleie
  Overlating av bruk eller fremleie er ikke tillatt, bortsett fra de unntak som gjøres i Borettslagsloven, og da kun etter skriftlig søknad til styret på forhånd.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

 • Lovanvendelse
  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  2 890 000 (Prisantydning) 566 665 (Andel av fellesgjeld)   3 456 665 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   8 901 (Omkostninger totalt)   3 465 566,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  8729

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Dødsbo
  Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligen selges for et dødsbo. Arvingene (selgerne) har ikke bebodd eiendommen og har ingen kunnskap vedrørende eiendommen og eiendommens beskaffenhet utover det som her fremgår av salgsoppgaven. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand fra teknisk sakkyndig.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1.2% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 16.000,- oppgjørshonorar kr 6.500,- og visninger kr 2.500, -. Minimumsprovisjonen er avtalt til kr 30.000,-. 

Ove Kristian Midtskog

Megler

Ove Kristian Midtskog

48 03 44 44

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev