aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til denne flotte leiligheten!

Oslo Thurmanns gate 12B

Meget pen 4-roms selveier - garasjeplass - heis - to bad - trappefri adkomst - stor balkong - mulighet for 4 soverom

 • 10 700 000
 • BRA 105 m²
 • 3 soverom
 • PRISANTYDNING10 700 000
 • OMKOSTNINGER279 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER10 979 642
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 999
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 105 m²
 • FELLESKOST./MND3 838
 • TOMT2 561 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGD
 • 10 700 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  267 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-))
  --------------------------------------------------------
  279 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  10 979 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til denne flotte leiligheten! Dette er en stor og luftig leilighet med alle fasiliteter. Her har du garasjeplass i kjelleren, heis rett opp til leilighetens etasje, stor balkong og ikke minst tre soverom. Leiligheten passer like godt for familier, som for de som er ferdige med hus og skal inn i leilighet. Det er trappefri adkomst fra inngangssiden, men også flott utsyn fra stue- og kjøkkensiden. Beliggenheten i Sagene Ring er svært populær, med stor matbutikk i underetasjen og Sats rett utenfor døra. I gårdsrommet er det også helt trafikkfritt, og et yndet oppholdssted på ettermiddager og fridager. Selve leiligheten har meget bra planløsning, med stort og godt volum i stue- og kjøkkendelen. Den har god standard, og mange flater er malt opp nå i 2022. Inneholder: Entré, 2 bad/WC, stue, kjøkken, tre soverom samt balkong. Garasjeplass i kjeller følger med leiligheten, og i tillegg bod på loft med adkomst med heis.

Thurmanns gate 12B, Oslo

 • Leiligheten holder god standard, og kan flyttes rett inn i. Mange av flatene er malt opp nå i 2022. For ytterligere teknisk beskrivelse henviser vi til tilstandsrapporten, og under finner du en liten beskrivelse rom for rom. Stue: Dette rommet har et flott volum som virkelig må oppleves. De store vinduene mot syd sørger for utrolig flotte lysforhold, og som bare forsterker det romslige inntrykket. Det er god plass til både stort spisebord og sofa, og TVn har en naturlige plass på veggen. Kjøkken: Flott kjøkken fra KVIK, med alle hvitevarer integrerte. Kjøkkenet er stort og innholdsrikt, og har massevis av benkeplass. Delvis åpen løsning mot stua, men fortsatt såpass adskilt at de ikke går direkte i hverandre. Fin frokostplass ved vinduet. Balkong: Stor balkong mot syd, med sol fra tidlig morgen til godt utpå ettermiddagen. Herfra er det koselig utsyn, med god avstand til byggene overfor. Lite innsyn og mye utsyn altså, akkurat sånn vi vil ha det. Soverommene: Alle tre soverommene ligger vendt mot nord, og er dermed svale også på sommeren. Hovedsoverommet er det største, med massevis av skapplass. De to andre rommene er velegnet som barnerom, gjesterom eller kontor, og også de har bra med skapplass. Bad 1 og 2: Leiligheten har to bad fra byggeår. Hovedbadet har badekar, toalett, servant og opplegg for vaskemaskin og trommel. Bad nr. 2 er noe mindre, og er i dag satt opp med dusjhjørne i tillegg til toalett og servant. Badene fungerer fint med dagens bruk, men har i tilstandsrapporten fått TG3 på grunn av alder. Entré: Romslig entré, der det også er adkomst til de to badene. Fine og praktiske fliser på gulvet er perfekt for barnesko med stein i sålen. Eller voksensko med det samme.
 • Leiligheten har en perfekt beliggenhet: midt på Sagene, men likevel skjermet fra byens støy. Sagene Ring er navnet på en nedlagt trikkelinje i Oslo. Etter at trikkelinjen ble nedlagt og de store vognhallene ikke lenger hadde noen funksjon ble det bygget tre borettslag i leilighetskomplekser på tomten og etablert næringsvirksomhet i de gamle trikkestallene. De gamle Trikkestall-bygningene sto ferdig i 1899, men ble 100 år etter modernisert og omgjort til moderne kontorlokaler. I årene 1998-1999 ble boligenhetene reist rundt de gamle trikkestallene og rommer til sammen ca. 250 leiligheter. Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Kaffe Gram, Sagene Lunsjbar, Bamboo (asiatisk) m.m. COOP Extra (kun 1 minutt unna og kan også nås gjennom garasjeanlegget, perfekt på kalde vinterdager), Rema 1000 og andre matvareforretninger ligger i umiddelbar nærhet. Det finnes også klesbutikker, bokhandel, hudpleiesalonger, frisører, apotek m.m. i området. Kort vei til Storo med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Bjølsenparken, Geitmyra skolehager, Akerselva Miljøpark, Myraløkka og Voldsløkka rett rundt hjørnet. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Hjemmets Kolonihage med koselige Portveien 2. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer. Lav trehusbebyggelse i Maridalsveien gjør også at området virkelig fremstår som en liten perle. Av treningstilbud finner du bl.a. SATS (i bakgården kun 50 meter fra leiligheten) og ellers i nærområdet finner du Oslo Yoga ved Sagene kirke, Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Skiløypene i Maridalen nås lett med 54-bussen direkte fra Sagene. Om sommeren er det en kort sykkeltur langs Akerselva opp til Maridalen eller over Nordberg til Sognsvann. Torshov og Sandaker er kun noen få minutter unna og ca. 10 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka. Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 20, 34, 37 og 54. Trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate på Torshov. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo, BI i Nydalen, OsloMet, Veterinærhøyskolen, Lovisenberg diakonale høgskole og Arkitektur- og designhøgskolen er i nærheten. Bydelen har også en rekke barnehager, både store og små. Samtidig er det flere fritidsaktiviteter for barn på blant annet Sagene Samfunnshus og Eventyrfabrikken (tidligere Hopp i Havet) ved Myraløkka. Det finnes også lekeplasser i bakgårdene i kvartalet som utgjør Sagene Ring.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Se vedlagte takstrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.
 • Bra / P-rom: 105 / 105 kvm. Følgende rom inngår i primærareal: Entré, 3 soverom, 2 bad, kjøkken, stue
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Varmekabler på baderommene, gang og kjøkken, ellers vanlig elektrisk oppvarming.
 • Plass i felles garasjeanlegg følger seksjonen. Det er beboerparkering i området. Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr. Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: Kr. 5.400,-/årlig El-bil (helelektriske): Kr. 1620,-/årlig Motorsykkel og moped: Kr. 2700,-/årlig Hydrogenbil og el-varebil: gratis El-motorsykkel og el-moped: Kr. 810,-/årlig For mer info se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/
 • Offentlig.
 • Forretningsfører: OBOS Eiendomsforvaltning AS
 • Sameiet består av 57 seksjoner, 56 boenheter og én næringsseksjon. Thurmannsgate 12 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 980582965, og ligger i bydel Sagene i Oslo kommune Inntekter, kostnader og resultat Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 2 509 204. Andre inntekter består i hovedsak av fakturert elbillading. Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 2 100 386. Årets resultat på kr 410 854 fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital. Styrets arbeid: Det er gjennomført løpende service/vedlikehold iht. inngåtte vedlikeholdsavtaler for heiser, anlegg for brannalarm, nødlys og røykluke i oppgang A. Styret har prioritert oppfølging av lekkasjene i bakgården og ned til næringsseksjonene. Dette har vært en stor sak, men er nå utført og snart ferdig. OBOS Prosjekt (2021) utarbeidet en vedlikeholdsnøkkel for sameiets eiendom. Vedlikeholdsnøkkelen er utarbeidet som en rapport med formål å gi en generell oversikt over økonomi, miljø og teknisk tilstand av bygget og eiendommen. BYGG - Større tiltak som anbefales i kommende 5-års periode. - Planlegge fasadeprosjekt inkludert utskifting av takvinduer og asfalttakbelegg på tak i neste 5-10 års periode Elektro - Større tiltak som anbefales i kommende 5-års periode. - Generell elektriske elementer i boenheter VVS - Større tiltak som anbefales i kommende 5-års periode. - Rengjøring av ventilasjonskanaler - Motivere eiere til utskifting av varmtvannsberedere - Plan for beboerinitiert rehabilitering av baderom bør utarbeides Kostnadsestimater for periode 2021 til 2025 er satt til 4,5 mnok. - Rehabilitering av baderom, rengjøring av ventilasjonskanaler, utskifting av varmtvannsbereder samt kontroll/utbedring av el-anlegget i boenheten er seksjonseiers ansvar, jf. vedtektenes pkt. 5-1. Kabel TV/Internett Sameiet har avtale med Telia om levering av kabel TV og bredbånd. Avtalen er lagt ut på vibbo, under «Nyheter 2021 oppgradering av internett». Uteområde Sagene Ring Vel er ansvarlig for å vedlikeholde våre uteområder. Sagene Ring Vel inngår avtale med leverandører for vedlikehold av grøntområder, snøbrøyting og vårfeiing samt skadedyrs bekjempning. Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Det kreves ikke styregodkjennelse.
 • Dyr som er til ulempe for andre beboere må ikke holdes i leilighetene.
 • Tryg foriskring
  Polisenummer: 7288152 Innboforsikring må tegnes av kjøper.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 827 681 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 6 579 650 per 31.12.20
 • 3 838 pr. mnd. Garasje, kabel-TV, kommunale avgifter, garasje, betjening av andel fellesgjeld, felles forsikring, vaktmestertjenester, trappevask Herav: Felleskostnader 3.243,- Kabel-tv 453,- Garasje 142,-
 • Andel fellesgjeld kr ,- pr. 01.09.22. Andel fellesformue kr 23 952,- pr. 01.09.22.
 • Ingen lån registrert for selskapet.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Felleskostnader, innboforsikring og strøm. Selger opplyser at årlig strømforbruk er ca. 11.800 kWh. Det er innført eiendomsskatt i Oslo. For boligen utgjør dette kr 3.352 pr år. Vi gjør oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. For boliger og fritidsboliger er eiendomsskatten 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget minus bunnfradraget. Bunnfradraget for 2021 er på inntil 4 millioner kroner.
 • Det er utstedt ferdigattest på eiendommen fra 2001.
 • Utleie er tillatt.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål med tilhørende anlegg. Kopi av reguleringskart og bestemmelser kan sees hos megler.
 • Gnr. 221 Bnr. 278 Snr. 6 og Gnr. 521 Bnr. 1 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Taklamper i stue medfølger ikke.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Meglers vederlag er avtalt til 0,75% av salgssum. Tilrettelegging: 15.000 kr. Markedsføring: 16.000 kr. Øvrige utlegg: 17.909 kr.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Dimitri Yogaratnam
  Ingvild Bakke
Sverre Tandberg

Megler

Sverre Tandberg

40 44 10 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev