aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Thurmanns gate 9!

OSLO Thurmanns gate 9

SAGENE - Nydelig 3-roms leilighet - totalrenovert i 2019 - klassisk gård med vakker bakgård - parkeringsleie

 • kr 5 700 000
 • BRA 57 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 5 700 000
 • Omkostningerkr 9 832
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 825 243
 • EierformAndel
 • Byggeår1 925
 • Soverom2
 • ArealP-rom 57 m²
 • Andel fellesgjeldkr 115 411
 • Felleskostnaderkr 2 844
 • Tomt487 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 700 000 (Prisantydning) 115 411 (Andel av fellesgjeld)   5 815 411 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 825 243 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til denne fine leiligheten! Dette er en nydelig 3-roms du kan flytte rett inn i med gjennomgående meget bra standard etter en totalrenovering i 2019. Det er brukt materialer av høy kvalitet, som feks. enstavs eikegulv. Leiligheten har en svært god planløsning som gjør at den virker større enn det dens antall kvm skulle tilsi. Takhøyde på 2,75m bidrar til den gode følelsen. Den er praktisk også: Ikke mindre enn 3 boder følger med. Leiligheten ligger i vakre Vøyenløkka Borettslag på Sagene, et veldrevet lag med lave fellesutgifter og områdets flotteste bakgård. Området består av tilnærmet bilfrie gater med gode bussforbindelser like ved. Sentralt og rolig på samme tid altså. Og til slutt: Leie av garasjeplass i tilstøtende bygg kan overtas av ny eier.

Thurmanns gate 9, Oslo

 • Tomt
  487m²

  Beliggenhet
  Med Sagene og Bjølsen som utgangspunkt har en alt innen rekkevidde, om det er særegne og koselige butikker, restauranter, marka, trenings- eller kulturtilbud som frister; her er mulighetene mange! Restauranter som Sagene Lunsjbar, Sagene Samfunnshus og Mat og Mer har alle sin egen unike atmosfære. I tillegg finner du flere kaffebarer og andre små utsalgssteder. Kaffe Gram og Norð Bjølsen Bakeri fortjener å trekkes frem som et flott eksempel på godt gammeldags håndverk og ekte service. Sentralt i Grimstadgata finner du Sagene Torg, som byr på et bredt utvalg av blant annet frukt og grønnsaker, samt en spennende ferskvaredisk. Torget blir flittig brukt av beboere i nærområdet og er absolutt verdt et besøk. Sagene har også fått et unikt og hyggelig møtested, Mysterud Bar. Valget av navnet på baren er langt fra tilfeldig, da lokalene i en årrekke har vært en særpreget jernvarebutikk drevet av tre generasjoner ved samme navn. Drømmen om en lokal bar i nærmiljøet ble realisert av fem lokale Sagene-gutter, som selv handlet kruttlapper, cowboy- og indianerfigurer på Mysterud da de var små. Baren har et godt utvalg av lokale øltyper fra Oslo-bryggeriene, i tillegg til ulike viner og klassiske cocktails på drinklisten. En kort spasertur i fine omgivelser langs Akerselva og du ender opp på Grünerløkka eller i Nydalen. I tillegg til flotte grøntområder samt tur- og rekreasjonsmuligheter langs elva, tilbyr området Myraløkka, Bjølsenparken, Geitmyra skolehager og Voldsløkka Idrettsanlegg - sistnevnte med volleyballbaner, skatepark, fotballbaner og joggeløyper. Ikke minst kjøres det opp skispor på Voldsløkka idrettsanlegg vinterstid. Av treningstilbud finner du SATS på Sagene og Myrens Sportssenter på Torshov. Hos Myrens har man tilgang til selve treningssenteret og Oslo Squash, men også til landets råeste klatresenter.

  Adkomst
  Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

  Barnehage/skole/fritid
  Flere barnehager i nærområdet, og god barnehagedekning.

  Skolekrets
  Leiligheten sogner til Sagene Skole, med trygg og nærmest bilfri skolevei.

  Offentlig kommunikasjon
  God offentlig kommunikasjon med buss nr. 20 (Galgeberg/Skøyen), 37 (Nydalen/Helsfyr), 54 (Kjelsås/Tjuvholmen) eller 34 (Ekeberg/Tåsen). Fra Sandaker/Torshov går det trikk, samt T-bane fra Nydalen eller Storo Stasjon. Utdanningsinstitusjoner som BI Nydalen, Blindern - Universitetet i Oslo, Høyskolen i Oslo og Akershus, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Lovisenberg Diakonale Høgskole og Arkitekthøyskolen er alle i nærheten.

  Byggemåte
  Se vedlagte takstrapport for teknisk beskrivelse av eiendommen.

  Innhold
  Entré, bad/WC, stue, kjøkken og to soverom. I tillegg disponeres ikke mindre enn 3 boder.

  Standard
  Leiligheten ble totaloppusset i 2019, og holder derfor meget god standard. Her kan man med andre ord flytte rett inn! For ytterligere beskrivelse av standard henviser vi til tilstandsrapporten. Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2. Det er ikke gitt noen TG 3. TG 2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Overflater Gulv med enstavsparkett, og fliser. Vegger med malte flater og fliser. Himlinger med malte flater. Vurdering av avvik: - Det er avvik: Det er endel knitrelyd når man tråkker på parkettgulv. Radon Vurdering av avvik: - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak - Det bør gjennomføres radonmålinger. Pipe og ildsted Original teglsteinspipe, tilkoblet peisovn fra 2019 i stue. Ildsted er ikke funksjonstestet. Vurdering av avvik: - Pipevanger er ikke synlige. Det er montert kjøkkeninnredning mot brannmur/pipe. Tiltak - Pipevanger må gjøres tilgjengelig. Overflater Gulv Fliselagt gulv med varmekabler. Vurdering av avvik: - Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er bom bak flere fliser på baderomsgulv. Tiltak - Påviste skader må utbedres. Avtrekk Ventilator med kullfilter fra 2019. Vurdering av avvik: - Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Tiltak - Om mulig bør det etableres mekanisk/forsert avtrekk ut fra kokesonen.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse. Hvitevarer følger med, herunder vaskemaskin, platetopp induksjon og oppvaskmaskin. Stekeovn kan også følge med dersom ønskelig, men den er delvis defekt. Taklampe, pendel i stue over spisebord følger ikke med.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er beboerparkering i området. Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et årlig gebyr. Bensinbil, dieselbil, hybridbil, ladbar hybridbil: Kr. 5.700,-/årlig El-bil (helelektriske): Kr. 1920,-/årlig Motorsykkel og moped: Kr. 2700,-/årlig Hydrogenbil og el-varebil: gratis El-motorsykkel og el-moped: Kr. 810,-/årlig For mer info se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 700 000 (Prisantydning) 115 411 (Andel av fellesgjeld)   5 815 411 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 825 243 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming via panelovner, varmekabler på baderom, samt peisovn i stue.

  Info strømforbruk
  Selger opplyser at årlig strømforbruk er ca. 6.000 kWh.

  Energiklasse
  G

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1296102

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  4665965

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Andelsnummer
  36

  Part.obl.nr.
  953443821

  Felleskostnader pr. mnd.
  2844

  Andel fellesgjeld
  115411

  Andel fellesgjeld per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  35018

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Borettslaget
  Vøyenløkka Borettslaget

  Borettslagets org.nr
  953443821

  Om borettslaget
  Borettslaget Vøyenløkka ligger på Sagene i Oslo i et stille og rolig område avgrenset av Maridalsveien, Vøyenvolden gård og Sagene Ring. Bygningsmassen er oppført i 1924 og består av 115 leiligheter, inkludert 2 utleieleiligheter. Boligmassen består for det meste av 1, 2 og 3-roms leiligheter men det finnes også større leiligheter som er utbygd på loft eller i kjeller. Styrets arbeid Oppfølging av vedlikeholdsplanen for Borettslaget Vøyenløkka. Styret har startet planlegging av forprosjekt for fasader og balkonger. Det skal gjennomføres kamerakontroll og spyling av bunn og VVS anlegg i løpet av 2022. Det skal i tillegg gjennomføres en utbedring av knotteplast langs mur, og vi vil foreta en undersøkelse om hva som bør gjøres i forhold til drenering. Omfanget er per i dag er ukjent. Med bakgrunn i vedlikeholdsplanen foreligger det en del planlagte arbeid i 2022 som kan medføre relativt store kostnadsposter. Beløpet som foreligger på posten om utskifting knotteplast utvendig og forprosjekt fasade er usikkert, men har en anslått kostnad i vedlikeholdsplanen. Styret foreslår at Borettslaget delfinansierer disse kostnadene mellom midler i driftskonto og lån. Dette kan medfølge økning i fellesgjeld og felleskostnader. ØKONOMI Borettslaget er veldrevet, med et driftig styre og god økonomi. Regnskapet, som viser et overskudd på kr 1.004.553 og en negativ egenkapital på kr 9.700.629, ble fastsatt som borettslagets årsregnskap for 2021. HJEMMESIDE Borettslaget har en praktisk hjemmeside med mye nyttig informasjon for beboerne: https://www.voyenlokka.no/ STYRET Du finner oppdatert kontaktinformasjon på oppslag i hver oppgang. Styrets mailadresse er: styret@voyenlokka.no. TV OG INTERNETT Borettslaget har avtale med HomeNet som leverandører av fibernett og underholdningstjenester. Det leveres Internet UNLIMITED 1000 til alle beboere via en kollektiv avtale, som i praksis gir ubegrenset hastighet inntil 1000/1000 Mbps. Kollektive produkter til alle boenhetene betales via fellesutgiftene pr. mnd. Den enkelte beboer kan enkelt legge til andre tjenester individuelt. Beboere kan ha individuelle TILVALG til fellesavtale om internett. Dette er ip-TV fra RiksTV, Viasat eller Snap TV. Det er også mulighet for fasttelefon. TRAPPEVASK Borettslaget har avtale med vaktmester om ukentlig vask av trappeoppgangene. VAKTMESTER Borettslaget har avtale med firma for vaktmestertjenester. Vaktmester utfører alle oppgaver for borettslaget som mindre vedlikeholdsoppgaver, snømåking, strøing, klipping av plen og hekk osv. Kontaktinformasjon til vaktmester henger på oppslagstavle i oppgangene. RINGEKLOKKE- OG POSTKASSESKILT Postkasseskilt ordnes av den enkelte beboer. Navneskilt til ringeklokkene bestilles ved å fylle ut og sende inn skjema på borettslagets nettside. SYKKELPARKERING Per dags dato eksisterer det sykkelparkeringsløsning med kapasitet på 80 plasser, med 40 sykkelpullerter. Sykkelgruppa har utarbeidet forslag om hvordan dette kan økes med 60 plasser i bakgården gjennom etablering av 30 ekstra sykkelpullerter. BARNEVOGNSGARASJER Borettslaget har flere barnevogngarasjer som er satt opp i bakgården ved tørkestativene mot hekken og grillområdet. Diverse utført vedlikehold i borettslaget: 2014: Oppgangsdører. 2013: Vinduer. 2011: Piper. 2003 - 2004: Flekkpusset og malt fasade. 1999 - 2000: Balkonger. 1995: Borettslagets vann og avløp ble byttet ut. 1989 - 1990: Omlegging av tak. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Forkjøpsrett
  Ifølge borettslagets vedtekter, er det ikke forkjøpsrett på lagets andeler.

  Styregodkjennelse
  Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Lån: Lån nr. 8398 71 41053 i Handelsbanken. Anniutetslån pålydende kr 6 000 000,- Nominell rente 4,800 % p.a.. effektiv rente 4,890 % p.a. Restsaldo pr. 310323 kr 4 329 264,- . Lånet innfris i 2041. Lån nr. 8398 71 28928 i Handelsbanken. Annuitetslån pålydende kr. 10 600 000,- Nominell rente 4,800 % p.a., effektiv rente 4,890 % p.a. Restsaldo pr. 310323 kr 6 606 499,-. Lånet innfris i 2038. Lån nr. 8398 71 45911 i Handelsbanken. Anniutetslån pålydende kr 4 000 000,- Nominell rente 4,800 % p.a., effektiv rente 4,900 % p.a. Restsaldo pr. 310323 kr 2 758 828,-. Lånet innfris i 2038.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Gjensidige forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring
  81385562

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Dyrehold
  Dyrehold er tillatt, men skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt exdok på eiendommen fra 1923. Thurmannsgate 3 - 13 og Gustav Jensens gate 2 - 10 - Oppføring av balkonger - Ferdigattest - 2003 Thurmanns gate 3-11 og Gustav Jensens gate 2-10 - Utskifting av vinduer i borettslag - Ferdigattest

  Vei, vann og avløp
  Offentlig vei, vann og avløp. 

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et byggeområde for boliger. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser S-2255 kan sees hos megler. Reguleringsbestemmelser S-2255 er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Informasjon om ny kommuneplan med lenke til kartinnsynsløsning finner du på http://www.kommuneplan.oslo.kommune.no. Borettslaget er oppført på den kommunale listeføringen, Gul liste, som er utarbeidet og forvaltet av Byantikvaren i Oslo. Den kommunale listeføringen gir ikke formelt vern, men kan komme til betydning ved behandling av byggeog rivesaker i borettslaget. Byantikvaren må derfor kontaktes for uttalelser i forbindelse med vedlikeholdstiltak som endrer eiendommens uttrykk.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse. 

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 700 000 (Prisantydning) 115 411 (Andel av fellesgjeld)   5 815 411 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 5 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 172 (Panteattest kjøper) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument) 480 (Tinglysingsgebyr BRL - skjøte)   9 832 (Omkostninger totalt)   5 825 243 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  9832

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

Sverre Tandberg

Megler

Sverre Tandberg

40 44 10 00

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev