aktiv-eiendomsmegling
Stor og romslig stue med store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys.
Stor og romslig stue med store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys.

OSLO Turbinveien 6

Meget pen 3-roms hjørneleilighet m/ sydvendt balkong på ca. 13,5kvm | Garasjeplass med el-lader | Gjennomgående | Heis |

 • kr 6 480 000
 • BRA-i 78 m²
 • 2 soverom
 • Prisantydningkr 6 480 000
 • Omkostningerkr 17 601
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 497 601
 • EierformAndel
 • Byggeår2012
 • Soverom2
 • Andel fellesgjeldkr -
 • Felleskostnaderkr 3 749
 • Tomt8 904 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 480 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   6 480 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   6 499 009 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Vi starter med plantegningen slik at du får orientert deg i boligen.
Gjennomgående 3-roms i 4. etg i et nyetablert og attraktivt boområde i Kværnerbyen. Romslig stue med utgang til stor balkong på hele 13,5 kvm og med fritt utsyn. Rikelig med lysinnslipp gjennom sjenerøse vindusflater fra 3 sider. Åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til spisebord, sofa, sofabord, tv-møblement etc. To gode soverom og et lekkert bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Kvaliteter: - Hjørneleilighet med stor balkong - Felles takterrasse - Heis direkte ned til garasjeplass m/elbil-lader - Romslig kjellerbod på 5 m² - 2 gode soverom + kott - Kabeltv/internett inkl. - Skjermet, men likevel sentrale omgivelser - Kort avstand til Svartdalsparken, Gamlebyen, Barcode, sentrum, Tøyen, Vålerenga mm - Gode kollektivforbindelser, butikker og parker
Store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys.

Turbinveien 6, Oslo

 • Tomt
  8904m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles tomt 8904 m². Pent opparbeidet felles tomt med gressplen, prydbusker, diverse beplantning, internveier og sykkelparkering.

  Beliggenhet
  Kværnerbyen er et spennende, voksende og nyere boligområde i Oslo, beliggende mellom Ekeberg og Vålerenga. Kværnerbyen er bygd på Kværner Brugs gamle tomt, og har en sentral og populært beliggenhet med nærhet til Bjørvika, Gamlebyen og Oslo sentrum. Kværnerbyen har på få år utviklet seg til et levende nabolag med arbeidsplasser, barnehager, kulturliv og et godt utvalg av servicetilbud. Her finner du bl.a. dagligvare (Kiwi), treningssenter, apotek, frisørsalong, neglesalong, renseri, blomsterbutikken Rose, Kværnerbyen Frukt og grønt (søndagsåpent + post i butikk) m.m. Det er flere populære kafeer og resturanter i området. Vi kan bl.a. nevne Piece of Cake, Fuglen Coffee Roasters, Ladegården Café med italiensk steinovnsbakt pizza samt resturanten Kraft som er en hyggelig nabolagsrestaurant som ligger rett ved leiligheten. Ved Vålerengaparken finner du Smia Galleri som tilbyr gourmetmat i et sjarmerende lokale. Svartdalsparken som starter i Kværnerbyen er inngangs-porten til Alnastien som er en flott turvei som går ut fra enden av parken, og følger Alnaelva gjennom den frodige urskogen i Svartdalen. Gjennom Kværnerbyen går vannspeilet - en liten kanal med dam. Videre er det kort vei til treningssentre, idrettshall og Jordal sportspark med bl.a. fotballbane, skøytehall, amerikansk fotball og skateanlegg mm. Det er gode bussforbindelser rett ved leiligheten med buss 32 Voksen skog og N32 fra Kværnerbyen. Bussen tar deg til Operaen og Oslo S på 5min. Det er også kort vei til både Oslo sentralstasjon (tog) og bussterminalen. Kværnerbyen har egne elsykler som gjør det raskt og enkelt å komme seg rundt.

  Adkomst
  Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

  Bebyggelse
  Eiendommen ligger i et nyere etablert boligområde som består av boligblokkbebyggelse og forretningsbygg i samme stil, og fra samme tid.

  Barnehage/skole/fritid
  Vålerenga barneskole ligger i gangavstand fra leiligheten og det er kort vei til Jordal ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærheten samt et godt utvalg av private og kommunale barnehager. Beboere i Kværnerbyen er det fortrinnsrett i Fus barnehage som er en privatbarnehage i Kværnerbyen. I tillegg ligger en av Oslos største kommunale barnehager like i nærheten.

  Byggemåte
  Boligblokk over 8 etasjer samt 3 underetasjer. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål. Yttervegger kledd med fasadeplater og noe utfyllende bindingsverk utvendig kledd med panel. Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran. Entrédør i brannklasse B30 og lydklasse 35dB. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass fra 2012. Glatte innerdører og glassdør mellom entré og stue/kjøkken. Etasjeskille av betong. Sydvendt balkong på ca. 13,5m2 med utebelysning og stikkontakt. TG 1: Mindre avvik TG 2: Vesentlige avvik og mindre avvik som etter NS3600 gir TG2 TG 3: Store eller alvorlige avvik TGIU: Ikke undersøkt/ikke tilgjengelig for undersøkelse Det gjøres oppmerksom på følgende avvik i eierskifterapporten: Det gjøres oppmerksom på at det ikke foreligger TG 2 merknader av boligen.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? Beskrivelse; Elbil-lader på parkeringsplass i kjeller.

  Innhold
  Entré; Du har adkomst via garasje eller felles inngangsparti. Herfra tar du heisen direkte opp til leiligheten inngangsdør. Når du entrer leiligheten kommer du til en lys og romslig entré. I entréen har du godt med garderobeskap slik at du enkelt kan henge fra deg ytterklær, samt sette bort skoene. Stue/kjøkken; Fra leilighetens entré kommer du inn i leilighetens åpne stue/kjøkken løsning. I stuen er det rikelig med vinduer som slipper inn store mengder naturlig lys. Veggene er malt i lune og koselige farger. Du har godt med plass, slik at du kan enkelt innrede stuen etter eget ønske. Den åpne stue/kjøkken løsningen gjør det enkelt å kommunisere gjennom de sosiale sonene. Kjøkkenet er fra Aubo, og er av god kvalitet. Det er god plass til ønkset spisemøblement som binder stuen og kjøkkenet sammen på en god måte. Balkong; Fra stuen har du adkomst til den store og romslige balkongen. Balkongen har overbygg, noe som gjør den mer bruksvennlig på flere områder. Det er god plass til å innrede balkongen etter eget ønske. Bad; Badet er pent flislagt i lyse farger. Det er etablert gulvvarme, samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt toalett, samt stort dusjhjørne. Soverom I; Soverom I er av god størrelse. Her har du god plass til dobbeltseng, samt tilhørende møblement. Det er også innebygd garderobeskap av god størrelse. Soverom II; Soverom II er også av god størrelse. God plass til dobbeltseng, samt tilhørende møblement og garderobeskap. Soverom II kan også brukes som kontor. Utefasilteter; Leiligheten disponerer også bruksrett til felles takterrasse. Takterrassen er av svært god størrelse. Her kan du nyte varme sommerdager med familien.

  Standard
  Noen ord fra selger: Når kjøpte dere eiendommen? August 2021 Hva var avgjørende for valget deres? Sentralt, god verdi for pengene, hjørneleilighet med god planløsning og mye lys, parkering i oppvarmet kjeller, gode solforhold og barnevennlig. Hvorfor skal dere flytte? Vi trenger mer plass Hva har dere likt spesielt godt med boligen og kommer til å savne mest? Vi trives godt i området. Sentralt, kort avstand til f.eks. Bjørvika mm. Vi er blitt veldig glad i leiligheten hvor vi fikk vår første fødte som nå er blitt 2 år. Stor terrasse med gode solforhold, her har vi hatt mange hyggelige kvelder sammen. Hva har dere likt best med området? Barnevennlig, veldig hyggelig barnehage, sentralt, fint opparbeidet uteareal med mye blå/grønt areal Er det noe dere ikke er fornøyd med? Nei Vinter - vår - sommer og høst. Hvordan er de ulike årstidene i boligen og området? Et godt drevet borettslag med flinke vaktmestere som holder området ryddig til alle årstider. Til slutt - beskriv boligen med tre ord! Lys, romslig og moderne

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  TV/Internett/bredbånd
  Inkludert i felleskostnader.

  Parkering
  Parkeringsplass nr. 123 i garasjekjeller med elbillader. Bruksrett til de ovennevnte parkeringsplassene kan kun overføres/selges sammen med borettslagsandelen den/de er knyttet til. Parkeringsplassene kan leies ut internt i borettslaget.

  Radonmåling
  Det gjøres oppmerksom på utleiers plikt til å radonmåle utleieenheter. Målt årsmiddelverdi skal være under 200 Bq/m3 (becquerel per kubikkmeter) i oppholdsrom. I tillegg skal tiltak for å redusere radonnivået alltid gjennomføres dersom det overstiger 100 Bq/m3. Alt1: Selger har foretatt radonmåling og målinger viser en verdi på .... Bg/m3. Alt2: Selger har ikke foretatt radonmåling. Interessenter gjøres oppmerksom på at det som resultat av fremtidige målinger, vil kunne bli nødvendig å treffe radonreduserende tiltak. Slike eventuelle tiltak vil da måtte bekostes og utføres av kjøper. 

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  6 480 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   6 480 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   6 499 009 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Varmtvann og varme: Styret har nå valgt Ecoguard som leverandør av disse tjeneste for avregning og beboere vil nå til enhver tid lese av sitt faktiske forbruk, og vi vil ha en avregning hver måned og blir fakturert direkte. Selger opplyser om et energiforbruk på 3881 kwh for siste år ? dette er ekskludert fjernvarme.

  Energiklasse
  C

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Formuesverdi primær
  1748519

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  6294668

  Formuesverdi sekundær år
  2021

  Info formuesverdi
  Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

  Andre utgifter
  Utover det som er nevnt under punktet «Felleskostnader», påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert). Det gjøres videre oppmerksom på at kommunen har innført eiendomsskatt. For andels-/aksjeboliger faktureres dette av forretningsfører i tillegg til felleskostnadene. For selveide boliger faktureres det fra kommunen.

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester. 

  Andelsnummer
  28

  Part.obl.nr.
  911557800

  Felleskostnader pr. mnd.
  3749

  Kommentar fellesgjeld
  Lånenummer: OBBK01-98207585068 Type: A Restsaldo: 260.162.889,- Restløpetid: 29 år 9 mnd. Term pr. år.: 12 Avdragsfrihet til og med: - Type rente: Flytende Rente: 5,25 % Andel fellesgjeld: 0,- per 01.11.2023.

  Andel fellesformue
  3384

  Kommentar kommunale avgifter
  Inkludert i felleskostnadene.

  Borettslaget
  Dreieskivakvartalet Borettslag

  Borettslagets org.nr
  911557800

  Om borettslaget
  Dreieskivakvartalet Borettslag er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 911557800, og ligger i bydel Gamle Oslo i Oslo kommune Gårds- og bruksnummer: 236 222 Første innflytting skjedde i 2013. Tomten ble kjøpt i 2013. Borettslaget består av 264 leiligheter + 2 næringsseksjoner (butikklokale og garasje). Felles takterrasse med panorama utsikt og hyggelige sittegrupper. Borettslaget disponerer 3 sykkelboder ved inngangene til Turbinveien 18, 20 og 24. Det tas forbehold om endringer i felleskostnader samt fellesgjeld. Borettslaget er medeier i sameiet Turbinveien 4B-24 Eierseksjonssameie. Selskapet har prorataansvar for sin forholdsmessige andel av gjelden i Sameiet som utgjør kr 736 626.-. Eierseksjonssameiet har ihht særskilt avtale bruksrett til utomhusarealer, inklusive veiarealer i prosjektet Kværnerbyen. Utomhusarealene vil på sikt bli utskilt som en egen eiendom, heretter kalt Utomhuseiendommen. Eierseksjonssameiet vil være forpliktet til å betale et fast årlig vederlag for bruksretten, og Borettslaget vil dermed, som seksjonseier i sameiet, måtte dekke sin andel av dette vederlaget.

  Gebyr forkjøpsrett
  7769

  Forkjøpsrett
  Medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget har forkjøpsrett. For hver enkelt bolig blir det ved salg fastsatt en egen frist for å melde bruk av forkjøpsretten (meldefrist). Medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, tar kontakt med OBOS for å få oppgitt e-postadresse som kan benyttes. Meldingen må være mottatt av OBOS innen den fastsatte fristen. Meldefristen vil være normalt 5 virkedager etter at boligen er kunngjort i OBOS-annonse i Aftenposten og/eller på www.obos.no. Hvis OBOS mottar din melding om forkjøp etter at fristen er gått ut, kan du ikke kreve å få overta boligen på grunnlag av forkjøpsretten. Gjør du bruk av forkjøpsretten, trer du inn i en allerede inngått avtale og kjøper boligen til den avtalte pris på avtalte vilkår. Finansieringen må være i orden, og den må i sin helhet dokumenteres skriftlig. Er det flere medlemmer som vil benytte forkjøpsretten, får den med lengst ansiennitet fortrinnsrett. Andelseiere i det borettslaget boligen tilhører går foran øvrige medlemmer i OBOS. Dersom flere i borettslaget vil benytte forkjøpsretten, blir normalt botiden i borettslaget avgjørende.

  Styregodkjennelse
  Andelseier(e) kan kun eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan eie andelen. Kjøper skal godkjennes av borettslagets styre for at ervervet skal bli gyldig. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Kjøper kan gå til søksmål mot borettslaget dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Dersom borettslaget er tilknyttet et boligbyggelag, er det ofte et krav fra boligbyggelagets side at kjøper må melde seg inn i boligbyggelaget før kjøper kan bli godkjent som ny andelseier i det aktuelle borettslaget. Det gjøres oppmerksom på at det vil kunne påløpe et innmeldingsgebyr til boligbyggelaget, og de fleste boligbyggelagene krever at innmeldingsavgiften skal være innbetalt før godkjenningen blir gitt. Innmeldingsgebyret faktureres kjøper direkte.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Styret mener at årsregnskapet gir et riktig bilde av borettslagets eiendeler og gjeld, finansielle stilling og resultat. Informasjon om borettslagets forventede økonomiske utvikling er omtalt i årsrapportens punkt om budsjett for 2023.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Borettslaget har etablert en ordning med mulighet for individuell nedbetaling av borettslagets fellesgjeld (IN-ordning). Nedbetalingene gir de andelseiere som har nedbetalt, reduksjon i rente- og avdragsdelen av fremtidige felleskostnader.

  Sikringsordning fellesgjeld
  Borettslaget har avtale med OBOS Factoring AS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS Factoring AS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 ? tolv? måneder regnet fra oppsigelsesdato.

  Borettslagets forsikringsselskap
  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring
  6659427

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter. Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Beboernes forpliktelser og dugnader
  Dugnad må påregnes.

  Dyrehold
  Dyreholdet er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring.

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/236/222: 15.03.2013 - Dokumentnr: 219826 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40 13.05.2013 - Dokumentnr: 383073 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 45/26709 Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 35/26709 Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 82/26709 Snr: 5 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 35/26709 Snr: 7 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 37/26709 Snr: 8 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 35/26709 Snr: 9 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 44/26709 Snr: 11 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 62/26709 Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 14 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 15 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 62/26709 Snr: 16 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 17 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 18 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 20 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 35/26709 Snr: 21 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 43/26709 Snr: 22 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 23 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 24 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 35/26709 Snr: 25 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 37/26709 Snr: 26 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 35/26709 Snr: 27 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 28 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 29 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 73/26709 Snr: 30 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 59/26709 Snr: 31 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 32 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 33 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 34 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 35 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 61/26709 Snr: 36 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 74/26709 Snr: 37 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 62/26709 Snr: 38 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 39 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 43/26709 Snr: 40 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 43/26709 Snr: 41 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 42 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 43 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 43/26709 Snr: 44 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 74/26709 Snr: 45 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 46 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/26709 Snr: 47 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 48 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 91/26709 Snr: 49 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 50 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 51 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 52 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 53 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 54 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 55 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 56 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 57 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 58 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 59 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 60 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 61 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 62 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 63 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 64 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 65 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 66 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 67 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 68 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 69 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 70 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 71 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 48/26709 Snr: 72 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/26709 Snr: 73 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 59/26709 Snr: 74 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 75 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 76 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 77 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 61/26709 Snr: 78 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 74/26709 Snr: 79 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 80 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 81 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/26709 Snr: 82 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 83 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 91/26709 Snr: 84 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 85 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 86 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 87 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 88 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 89 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 90 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 91 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 92 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 93 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 94 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 95 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 96 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 97 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 98 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 99 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 100 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 101 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 102 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 103 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 104 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 105 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 106 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 48/26709 Snr: 107 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/26709 Snr: 108 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 59/26709 Snr: 109 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 110 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 111 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 112 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 61/26709 Snr: 113 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 74/26709 Snr: 114 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 115 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 116 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/26709 Snr: 117 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 118 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 91/26709 Snr: 119 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 120 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 121 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 122 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 123 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 124 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 125 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 126 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 127 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 128 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 129 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 130 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 131 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 132 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 133 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 134 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 135 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 136 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 137 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 138 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 139 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 140 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 141 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 142 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 143 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 48/26709 Snr: 144 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/26709 Snr: 145 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 59/26709 Snr: 146 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 147 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 148 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 149 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 61/26709 Snr: 150 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 74/26709 Snr: 151 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 152 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 153 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/26709 Snr: 154 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 155 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 91/26709 Snr: 156 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 157 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 158 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 159 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 160 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 161 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 162 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 163 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 164 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 165 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 166 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 167 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 64/26709 Snr: 168 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 53/26709 Snr: 169 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 170 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 171 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 172 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 173 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 174 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 175 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 176 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 177 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 178 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 179 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 180 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 48/26709 Snr: 181 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/26709 Snr: 182 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 59/26709 Snr: 183 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 78/26709 Snr: 184 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 185 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 186 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 61/26709 Snr: 187 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 74/26709 Snr: 188 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 70/26709 Snr: 189 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 190 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/26709 Snr: 191 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 192 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 91/26709 Snr: 193 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 194 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 195 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 196 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 197 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 198 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 199 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 107/26709 Snr: 200 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 110/26709 Snr: 201 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 107/26709 Snr: 202 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 110/26709 Snr: 203 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 204 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 205 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 206 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 207 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 208 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 209 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 210 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 211 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 212 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 213 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 48/26709 Snr: 214 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/26709 Snr: 215 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 59/26709 Snr: 216 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 57/26709 Snr: 217 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 57/26709 Snr: 218 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 61/26709 Snr: 219 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 58/26709 Snr: 220 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 221 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/26709 Snr: 222 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 223 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 91/26709 Snr: 224 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 225 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 226 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 227 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 228 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 229 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 230 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 89/26709 Snr: 231 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 89/26709 Snr: 232 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 89/26709 Snr: 233 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 89/26709 Snr: 234 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 235 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 236 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 237 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 238 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 239 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 240 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 241 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/26709 Snr: 242 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/26709 Snr: 243 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 79/26709 Snr: 244 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 48/26709 Snr: 245 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/26709 Snr: 246 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 59/26709 Snr: 247 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 98/26709 Snr: 248 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 98/26709 Snr: 249 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 94/26709 Snr: 250 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/26709 Snr: 251 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 99/26709 Snr: 252 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 253 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 254 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 255 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 256 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 257 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 258 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 259 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 260 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 94/26709 Snr: 261 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 95/26709 Snr: 262 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 71/26709 Snr: 263 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 73/26709 Snr: 264 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 83/26709 Snr: 265 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 1350/26709 Snr: 266 Formål: Næring Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 7063/26709 Gjelder denne registerenheten med flere ---------- Reseksjonering Deler av fellesareal på grunn legges som tilleggsdel grunn til snr. 29 15.03.2013 - Dokumentnr: 219919 - Bestemmelse om veg Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:241 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:8 Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420 Gjelder denne registerenheten med flere 15.03.2013 - Dokumentnr: 219919 - Best. om adkomstrett Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:241 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:8 Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420 Gjelder denne registerenheten med flere 15.03.2013 - Dokumentnr: 219919 - Erklæring/avtale Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:40 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:241 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:1 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:2 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:3 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:4 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:5 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:6 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:7 Rettighet hefter i: Knr:0301 Gnr:236 Bnr:242 Snr:8 Rett til bruk av nødvendig grunn til reparasjoner og vedlikehold Kan ikke slettes/endres uten samtykke fra Oslo kommune, org.nr. 958935420 Gjelder denne registerenheten med flere

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det foreligger ferdigattest for Turbinveien 4B- 24 (4 boligblokker), datert 2014. Det foreligger brukstillatelse for parkeringsgarasjen for Turbinveien 6-24 (4 boligblokker), datert 2012.

  Vei, vann og avløp
  Offentlig.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan s-4198 med tilhørende reguleringsbestemmelser. 202212750 ? Reguleringssak (Brynsbakken - Oppstartsmøte - Kapasitetsøkende jernbanetiltak) Bane NOR har siden sommeren 2017 arbeidet med reguleringsplan for sporomlegging i Brynsbakken. Formålet med planarbeidet er å øke sporkapasiteten på alle baner, noe som er en forutsetning for å kunne realisere jernbanens rutemodell 2027. For å ta høyde for fremtidig kapasitetsbehov, er det nødvendig med seks spor for de tre banestrekningene gjennom planområdet. 202303470 ? Byggesak (Enebakkveien 69 - Riving av industribygg etter brann) Det søkes om riving av industribygg etter brann. 202011981 ? Byggesak (Arnljot Gellines vei 1 - Oppføring av boligblokk) Det søkes tillatelse til oppføring av ny boligblokk med 22 leiligheter. Det eksisterende industribygget på tomten skal rives for å gi plass til det nye boligbygget. Rivesøknaden ble oversendt 26.05.2020. Det er gitt ingangsettelsestillatelse for tiltaket.

  Adgang til utleie
  Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

  Legalpant
  Borettslaget har legalpant i andelen for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader samt andre krav borettslaget måtte få mot andelseieren. Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar bo- og driveplikt
  Ikke aktuelt.

  Kommentar konsesjon
  Ikke aktuelt.

  Kommentar odelsrett
  Ikke aktuelt.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.   Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler.   Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 480 000 (Prisantydning) 0 (Andel av fellesgjeld)   6 480 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 240 (Panteattest kjøper) 500 (Tinglysingsgebyr pantedokument) 500 (Tinglysingsgebyr skjøte) 7 769 (Gebyr utlysing forkjøpsrett)   19 009 (Omkostninger totalt)   6 499 009 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  17601

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 3 200/3 600/3 500 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en prosentvis provisjon 0,80% av salgsoppdraget på denne eiendommen. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke: Tilrettelegging kr. 22.900,- Visninger/Overtakelser kr. 3.490,- pr. stk. Oppgjørshonorar kr. 5.990,- Markedsføringspakke kr. 12.900,- Meglerlisens kr. 425,- Grunnboksspørringer kr. 990,- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr. 6.215,- Utlegg opplysninger fra forretningsfører kr. 4.313,- Tinglysing av pantedokument kr, 480,- Sikkerhetsstillelse kr. 850,- + 25 promille av salgssum. Kommunale opplysninger kr.1.000,- Dersom handel ikke kommer i stand har oppdragstaker krav på dekning påløpte utlegg, samt vederlag for utført arbeid med kr. 3.490,- pr. time inkl. mva begrenset oppad til kr. 34.900,-.Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

Tommy Stenseth

Megler

Tommy Stenseth

94 84 97 57

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev