aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Ullevålsveien 81 - En romslig og klassisk leilighet med masse potensiale
Velkommen til Ullevålsveien 81 - En romslig og klassisk leilighet med masse potensiale

OSLO Ullevålsveien 81 2

Gjennomgående 4-roms leilighet med klassiske detaljer, store vindusflater og masse potensiale. Oppussingsobjekt

 • kr 6 880 000
 • BRA-i 95 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 6 880 000
 • Omkostningerkr 23 325
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 6 981 325
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformAksje
 • Byggeår1930
 • Soverom3
 • Andel fellesgjeldkr 78 000
 • Felleskostnaderkr 5 521
 • Tomt298 m²
 • Eierform tomtEiet
 • 6 880 000 (Prisantydning) 78 000 (Andel av fellesgjeld)   6 958 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 4 000 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 688 (Transportgebyr)   23 688 (Omkostninger totalt)   6 981 688 (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Ullevålsveien 81 - En stor og innholdsrik 4-roms med masse potensiale. Leiligheten er gjennomgående, har god takhøyde og store vindusflater. Pipeløp og en vedovn i bruk, som skaper sjarm og atmosfære. I dag består leiligheten av 3 soverom, separat kjøkken, stue/spisestue og bad. Grunnet eldre bad, kjøkken og vanlig bruksslitasje, fremstår boligen som et oppussingsobjekt med mye potensiale. Plassert i et attraktivt område for alle aldre, midt på Adamstuen, gir denne leiligheten deg en sentral og fredelig beliggenhet som gjør det enkelt å utforske alt Oslo har å tilby. Rett utenfor døren er det en Kiwi, og her kommer det også nytt spisested og vinbar. Dekka Bord ligger på hjørnet av bygget. Ellers nærhet til lokale butikker, turmuligheter og off. komm. Velkommen!
Leiligheten er gjennomgående, og oppleves som lys, luftig og med god atmosfære

Ullevålsveien 81 2, Oslo

 • Tomt
  298m²

  Beskrivelse av tomt
  Pent opparbeidet fellestomt med plen, prydbusker og beplantning.

  Beliggenhet
  Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Adamstuen i bydel St. Hanshaugen, like ved Blindern, Majorstuen, Marienlyst og Ullevål. Adamstuen har en fredelig atmosfære og er et meget attraktivt sted å bosette seg for både unge og eldre. Nærheten til bykjernen, universitetet og de urbane bydelene bidrar til dette. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Bunnpris, Kiwi og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gangavstand til Bislett, Thereses gate og Bogstadveien. Hyggelige Åpent Bakeri og Oslo Raw ligger begge i nærheten Her kan man virkelig nyte storbylivet med shopping, koselige fortauskafeer og idylliske, grønne lunger innen kort rekkevidde. St. Hanshaugen byr på et rikt utvalg av diverse forretninger, koselige kaféer, restauranter og nisjebutikker som Arte Pazza, Java, Gutta på Haugen, Smalhans, St. Lars, Pascal og Kaffebrenneriet. Kun 15-20 min gangavstand til Grünerløkka, Bogstadveien, Torshov, Majorstuen og sentrum. Fine tur- og rekreasjonsområder i nærheten med Stensparken, "Idioten" og St. Hanshaugen med utendørsservering på sommeren. Området har gode aktivitetstilbud for liten og stor. Det er kort vei til treningssenter, fotballbane, skøytebane, idrettshall, tennisanlegg og svømmehall. Nærområdets park er Idioten som ligger rett over veien for leiligheten, ellers har man Stensparken og St. Hanshaugen med utendørsservering på sommeren. Det er også kort vei til Frognerparken med populære Frognerbadet og Vigelandsparken. SATS Bislett, Fitness Xpress og Bislet bad & trening er noen gode alternativer dersom du ønsker et innendørsalternativ til de nærliggende parkene

  Adkomst
  Enkel adkomst fra gate. Det vil bli satt opp AKTIV visningsskilt under visning.

  Bebyggelse
  Området består i hovedsak av boligblokker og bygårdsbebyggelse fra sent 1800-tallet til midten av 1900-tallet med noen bygg av nyere opprinnelse.

  Barnehage/skole/fritid
  Gangavstand til Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, og høyskolesenteret på Bislet. Ellers er kollektivmulighetene mange, og du kommer deg lett til Blindern og BI i Nydalen.

  Skolekrets
  Skolen sogner til Bolteløkka barneskole og Fagerborg Ungdomsskole.

  Offentlig kommunikasjon
  Godt kollektivtilbud med både trikk og buss fra Teresesgate samt buss fra Ring 2. Flybussen har holdeplass en kort spasertur unna.

  Byggemåte
  Bygningen har yttertak i trekonstruksjoner, antatt tekket med takstein/plater/papptekking (tekkingen var snødekt på befaringstidspunktet). Yttertaket ble renovert i 2019 i følge opplysninger gitt av forretningsfører. Yttervegger oppført i mur/betongkonstruksjoner med teglfasader. Antatt støpte fundamenter og grunnmur i tegl/naturstein. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Ukjent alder og utførelse på drenering. Malte trevinduer med 2-lags glass/koblet vindu med enkelt glass. Brann- og lyd klassifisert ytterdør i malt utførelse.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Har du kjennskap til eiendommen? Svar: Ja Når kjøpte du boligen? Svar: 1995 Hvor lenge har du eid boligen? Svar: 28 år og 11 mnd. Har du bodd i boligen siste 12 måneder? Svar: Nei 2 Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? Svar Ja, kun av faglært Beskrivelse: Renovering av bad, mener dette var i 1998 Arbeid utført av: Bærum Håndtverksenter 2.1 Ble tettesjikt/membran/sluk oppgradert/fornyet? Svar: Ja, Det ble flislagt gulv med membran og varmekabler 9 Kjenner du til om det er/har vært sopp/råteskader/insekter/skadedyr på eiendommen som rotter, mus, maur eller lignende? Svar: Ja Beskrivelse: Det har tidligere vært noe småmaur i bakhage/bakgård, men ikke som har skapt problemer for gården. 12 Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? Svar: Ja, El kontroll av Fagerborg elektriske i 2021. Mener at årstallet er riktig. Styreleder kan informere om dette 16 Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? Svar: Ja, kun av faglært Beskrivelse: Renovering av piper og nytt overlys på tak. Mener dette ble utført i 2014. Arbeid utført av: Skorsteinsfolket AS og Fjeld AS 23 Kjenner du til om det foreligger skaderapporter/ tilstandsvurderinger eller utførte målinger? Svar: Ja, Jeg mener det ble utført en tilstandsvurdering av gården i mellom 2008 - 2012, men jeg er usikker på årstallet. Dette kan antakelig styreleder finne ut av. 26 Kjenner du til vedtak/forslag til vedtak om forhold vedr. eiendommen som kan medføre økte felleskostnader/økt fellesgjeld? Svar: Ja, Jeg mener at det er planlagt renovering av soilrør i gården i 2025 og vinduer i 2030. Jeg vet ikke om dette vil medføre kostnader, eller om det allerede er satt av til det i budsjett. Styreleder Bjone, kan kanskje bekrefte dette.

  Innhold
  Velkommen til Ullevålsveien 81 - En stor og innholdsrik 4-roms leilighet med masse muligheter og potensiale. Denne gjennomgående leiligheten har god takhøyde og store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Her er det også pipeløp og en vedovn i bruk, som skaper sjarm og atmosfære. I dag består leiligheten av 3 store soverom, separat kjøkken, stue/spisestue og bad. Grunnet eldre badrom, kjøkken og vanlig bruksslitasje, fremstår boligen som et oppussingsobjekt med godt potensiale. Plassert i et attraktivt område for både unge og eldre, midt på Adamsuten, gir denne leiligheten deg en sentral beliggenhet i et fredelig område som gjør det enkelt å utforske alt Oslo har å tilby. Ved den tidligere Veterinærhøgskolen er det nå etablert en stor Kiwi, og på hjørnet Ullevålsveien/General Birchs vei kommer det et nytt spisested og vinbar til sommeren. Dekka Bord ligger på hjørnet av bygget og videre er nærhet til lokale butikker, turmuligheter og offentlig kommunikasjon. Leiligheten ligger i 1 etasje og inneholder: Entré, bad/wc, stue, gang, forrom/hall, kjøkken og 3 soverom. Kort fortalt:
  • Stor klassisk leilighet
  • Masse potensiale og muligheter
  • 3 soverom
  • Separat kjøkken
  • Pipeløp
  • Koselig utendørs sittegruppe på baksiden
  • Sentral beliggenhet
  • Ikke forkjøpsrett
  • Ingen dok.avg
  • Kort vei til off.komm
  • Fine turmuligheter
  • Godt med bodplass Velkommen til visning med Eiendomsmegler/Partner Christian Wahl tlf: 408 00 445 og eiendomsmeglerfullmektig Kjersti Sollied-Øverland 975 11 058

   Standard
   Entré: Lys og fin entré med hengeplass til ytterklær og dørcalling. Malt himling, malte vegger og laminat på gulv. Bad/wc: Flislagt bad fra 1999 med klosett og badekar med dusjnisje. Servant med underskap og overskap med speildør. Opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv. Varmtvannsbereder i himling på tak. Antatt mekanisk avtrekk via sentralavtrekk. Malt himling, fliser/ malte overflater på vegger og fliser på gulv. Stue: Koselig stue med plass til sofagruppe og spiseplass. Uttak til kabel-TV. Malt himling, malte vegger og tregulv. Kjøkken: I 2018 ble kjøkkeninnredning oppgradert med overflatebehandling og malt heltre benkeplate. Godt med skap- og benkeplass. Fliser over benk på vegg. Komfyr med keramisk koketopp og vifte med kullfilter over kokesone. Uttak til oppvaskmaskin og frittstående kjøle- og fryseskap. Spiseplass med barløsning ved vindu. Dør til baktrapp. Malt himling, malte overflater/fliser på vegg og sjakkrute laminat på gulv. Spisestue/Mellomstue: Fint mellomrom som egner seg til spisestue el. God plass til spisegruppe. Malt himling, malte vegger og tregulv. Soverom I: Stort soverom med plass til garderobeskap og plass til dobbeltseng. Uttak til kabel-TV. Malt himling, malte vegger og malte tregulv. Soverom II: Stort soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Kamin i hjørnet av rommet. Malt himling, malte vegger og malt tregulv. Soverom III: Fint soverom som vender ut mot bakgård. Uttak til kabel-TV. Malt himling, malte vegger og tregulv. Det medfølger en bod på 9 m² i felles bodarealer i kjeller, og en bod på felles loft på ca. 4 m² med skråtak. Følgende TG2 er gjengitt fra tilstandsrapporten: 1. UTVENDIG Vinduer. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass/koblet vindu med enkelt glass. Det er avvik: Vinduene har bruksslitasje og etterslep av vedlikehold. Konsekvens/tiltak. Tiltak: Utføre vedlikehold. Årstall: 1987 Kilde: Produksjonsår på produkt. 2. Dører. Til leiligheten er det en brann- og lyd klassifisert ytterdør i malt utførelse. Vurdering av avvik: Det er avvik: Dørblad subber mot dørkarm. Konsekvens/tiltak Tiltak: Foreta justering. 3. Andre utvendige forhold. Bygningen har yttertak i trekonstruksjoner, antatt tekket med takstein/plater/papptekking (tekkingen var snødekt på befaringstidspunktet). Yttertaket ble renovert i 2019 i følge opplysninger gitt av forretningsfører. Yttervegger oppført i mur/betongkonstruksjoner med teglfasader. Antatt støpte fundamenter og grunnmur i tegl/naturstein. Ukjent alder og utførelse på drenering. Vurdering av avvik: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Konsekvens/tiltak: For å lukke avviket ihht NS 3600.2018 må det utarbeides en Tilstandsanalyserapport/vedlikeholdsplan for fellesdeler i bygget. Da dette er opp til borettslag/sameie å rekvirere er kostnadsestimat ikke satt. 4. INNVENDIG Overflater. Gulv med malte tregulv, lakkerte tregulv og belegg. Vegger med malt glassfibervev, pusset mur/malt tapet. Himlinger er pusset og malt. Trepanel i entré. Vurdering av avvik: Det er avvik: Overflater har brukslitasje/varierende slitasje. Man må forvente behov for oppussing/ modernisering for å imøtekomme dagens krav til standard. Konsekvens/tiltak. Tiltak: Den enkelte må vurdere behov for tiltak. 5. Radon. Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Vurdering av avvik: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Konsekvens/tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger. 6. Innvendige dører. Innvendig har boligen furu fyllingsdører. Vurdering av avvik: Det er påvist avvik som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører. Dør mellom soverommene er blendet. Konsekvens/tiltak: Enkelte dører må justeres. Det bør foretas tiltak på enkelte dører. 7. VÅTROM Overflater vegger og himling. Veggene har fliser, og malt glassfibervev øvre del av vegg. Taket har malt panel. Vurdering av avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker/sår. Konsekvens/tiltak: Andre tiltak: Utføre vedlikehold. 8. Overflater Gulv. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Vurdering av avvik: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det observeres skade/avskalling, og fuger har misfarging. Konsekvens/tiltak. Andre tiltak: Utføre tiltak for å lukke avvik. 9. Sanitærutstyr og innredning. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett og badekar. Vurdering av avvik: Det er påvist riss/sprekker i utstyr på våtrommet. Innredning har enkel standard, og fronter har behov for justering. Konsekvens/tiltak: Andre tiltak: Den enkelte må vurdere behov for tiltak 10. Ventilasjon. Det er antatt mekanisk avtrekk via sentralavtrekk. Vurdering av avvik: Det etablerte avtrekkssystemet fungerer ikke tilfredsstillende. Konsekvens/tiltak. Andre tiltak: Foreta ytterligere undersøkelser for å avdekke behov for mulige tiltak. 11. KJØKKEN Overflater og innredning. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter og benkeplater av heltre som delvis er malt. Innredningen ble oppgradert med overflatebehandling og maling av benkeplate i 2018. Vurdering av avvik: Det er avvik: Kjøkkenet har en eldre standard med bruksslitasje. Konsekvens/tiltak. Tiltak: Den enkelte må eventuelt vurdere behov for tiltak. 12. Avtrekk. Det er kjøkkenventilator med kullfilter. Vurdering av avvik: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Mer enn halvparten av forventet levetid er passert. Konsekvens/tiltak Om mulig bør det etableres mekanisk/forsert avtrekk ut fra kokesonen. Det kan være at borettslag/sameie har egne vedtekter som hindrer montering av mekanisk avtrekk fra rommet, anbefalt tiltak må derfor avklares nærmere med styret i borettslag/sameie/aksjelag før det eventuelt kan gjennomføres. 13. Avløpsrør. Det er avløpsrør av eldre støpejern, og plast. Vurdering av avvik: Det er ikke påvist tilfredsstillende stakemulighet på avløpsanlegg. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger. Konsekvens/tiltak: Tidspunkt for utskiftning av avløpsrør nærmer seg. I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg. 14. Ventilasjon. Boligen har naturlig ventilasjon. Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen. Konsekvens/tiltak: Det bør etableres veggventiler/vindusventiler i alle oppholdsrom som ikke har det. 15. Elektrisk anlegg. Elektrisk anlegg med automatsikringer. Det må forventes at det kan komme påkostninger på et eldre anlegg. Det er ikke foretatt kontroll av det elektriske anlegget i løpet av de siste 5 årene. Det anbefales på generelt grunnlag en gjennomgang av en registrert elektroinstallasjonsvirksomhet. Følgende TG3 er gjengitt fra tilstandsrapporten: 1. Etasjeskille/gulv mot grunn. Etasjeskiller er av trebjelkelag. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det registreres skjevheter og knirk i deler av gulvene. Ved stikkprøve ble det målt en høydeforskjell på ca. på ca. 21 mm innenfor en måleavstand på ca. 2 meter i gangen, og en høydeforskjell på ca. 16 mm gjennom rommet i det ene soverommet. Konsekvens/tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000 2. BAD. Vurdering av avvik: Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Eldre soilsluk uten klemring eller synlig membran. Konsekvens/tiltak: Løsningen/utførelsen rundt rørgjennomføringer gir fare for fukt inn i konstruksjoner. Overvåk konstruksjonen jevnlig. Man må påregne utbedring av løsning innen rimelig tid. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000. 3. Vannledninger. Innvendige vannledninger er av kobber. Vurdering av avvik: Stoppekran er ikke lokalisert eller tilgjengelig. Det er irr på rør. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Konsekvens/tiltak: Det må gjøres nærmere undersøkelser. I forbindelse med oppgradering av våtrom vil det være naturlig med utskiftning av rør. Det må gjøres nærmere undersøkelser angående stoppekran/få etablert stoppekran i leiligheten. Kostnadsestimat: Under 10 000.

   Innbo og løsøre
   Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

   Hvitevarer
   Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

   TV/Internett/bredbånd
   Telia er leverandør av TV/ bredbånd.

   Parkering
   Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området. Den årlige prisen for å parkere i sonen, etter søknad hos kommunen, er kr.5950,- ,- for bensinbil, dieselbil, hybridbil og ladbar hybridbil, og kr 2000,- for elbil (helelsektrisk).

   Diverse
   Innboforsikring må tegnes på egenhånd. TEKNISKE INSTALLASJONER Innvendige vannledninger er av kobber. Avløpsrør av eldre støpejern, og plast. Naturlig ventilasjon. Elektrisk gulvvarme på badet. Ellers benyttes elektriske panelovner. Det er montert porttelefon i leiligheten, men denne var ute av drift på befaringstidspunktet. Elektrisk anlegg med automatsikringer. Brannslukningsapparat og røykvarslere. Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

   Prisantydning inkl. omkostninger
   6 880 000 (Prisantydning) 78 000 (Andel av fellesgjeld)   6 958 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 4 000 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 688 (Transportgebyr)   23 688 (Omkostninger totalt)   6 981 688 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming samt varme i gulv på bad. Kamin på det ene soverommet.

  Energiklasse
  unknown

 • Formuesverdi primær
  2071308

  Formuesverdi primær år
  2022

  Formuesverdi sekundær
  7870970

  Formuesverdi sekundær år
  2022

  Tilbud på finansiering
  Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

  Aksjenummer
  11-22

  Aksjens pålydende
  735

  Felleskostnader pr. mnd.
  5521

  Andel fellesgjeld
  78000

  Andel fellesgjeld per dato
  2023-12-31T23:00:00Z

  Andel fellesformue
  20662

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Aksjeselskapet
  Ullevålsveien 81 AS

  Aksjeselskapets org.nr
  930937266

  Om aksjeselskapet
  Aksjeselskapet består av 10 leiligheter, samt 1. forretningslokale, knyttet til aksjer. AS Ullevålsveien 81 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 930937266, og ligger i bydel St.Hanshaugen i Oslo kommune. Boligselskapet har digital adkomstløsning med OBOS Nøkkel på fellesdører/garasjeporter Tilgang til felles sykkelbod og felles vaskerom. Bare fysiske personer kan eie aksjer som gir bruksrett til en bestemt bolig. Ingen kan eie flere aksjer enn de som gir rett til en bestemt bolig/enhet. Styrets arbeid i perioden: I denne perioden har styret hatt løpende kontakt vedr. gårdens drift og vedlikehold. Eksempler på saker styret har jobbet med er: - Vedlikehold av utvendig pipetopp som løsnet i sterk vind. Forsikringssak. - Gjennomført tilbudsprosess og besluttet leverandør av ny hoveddør og nytt callinganlegg. Arbeid med å bygge ny dør startet høsten 2022. - Inngått ny og mer fleksibel avtale for TV/Bredbånd med Telia. - Tilbakemelding til Oslo Kommune vedr. plan for opphøyd og utvidet sykkelfelt i Ullevålsveien (ca. 100 parkeringsplasser planlegges fjernet i øvre del av Ullevålsveien i 2025-2026). - Organisert og gjennomført dugnad i mai 2022. Fremtidige planer: - For 2024 er det ikke planlagt store vedlikeholdsprosjekt. - Neste store vedlikeholdsprosjekt er oppgradering av soilrørene i 2025. Større vedlikehold og rehabilitering: 2019: Renovering av hele yttertaket 2014/2015: Renovering av piper (glidestøp) og overlys i oppgangen.

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Aksjelaget har 2 lån: Lånenr.: OBOS01-98207424102 Type: A Restsaldo: 74.674,- Restløpetid: 11 mnd. Terminer pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente pr. 01.02.24: 6,99 % Andel restsaldo: 5.942,- Kapitalkostnad: 558,- Lånenr.: OBOS02-98207773220 Type: A Restsaldo: 902.436,- Restløpetid: 5 år 2 mnd. Terminer pr. år: 12 Type rente: Flyt Rente pr. 01.02.24: 6,99 % Andel restsaldo: 71.783,- Kapitalkostnad: 1369,-

  Styregodkjennelse
  Kjøper skal godkjennes av styret. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.    Det er en forutsetning for at kjøper skal kunne overta eiendommen at kjøper er godkjent som ny aksjeeier av boligaksjeselskapet. Dersom kjøper ikke blir godkjent som ny aksjeeier må eiendommen videreselges for kjøpers regning. Et videresalg for kjøpers regning innebærer at kjøper ikke har noen økonomiske rettigheter knyttet til eiendommen og kjøper vil være ansvarlig for selgers eventuelle tap som følge av videresalget. Likeledes vil en eventuell gevinst ved et videresalg tilfalle selger.    Kjøper kan gå til søksmål mot boligaksjeselskapets styre dersom kjøper mener manglende godkjennelse ikke er saklig begrunnet.   Selger forplikter seg til å medvirke og igangsette videresalg så snart det endelig er avklart at kjøper ikke vil bli godkjent som ny aksjeeier.

  Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

  Aksjeselskapets forsikringsselskap
  54034679

  Polisenummer felles forsikring
  Gjensidige Forsikring

  Vedtekter/husordensregler
  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

  Eierskiftegebyr
  6385

 • Ferdigattest/brukstillatelse
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/217/417: 08.01.1898 - Dokumentnr: 903280 - Erklæring/avtale Bestemmelse om benyttelse 03.08.1916 - Dokumentnr: 912651 - Bestemmelse om bebyggelse Bestemmelse om benyttelse 18.12.1928 - Dokumentnr: 924450 - Erklæring/avtale Bestemmelser om brannvegg/-dør 27.03.1930 - Dokumentnr: 902481 - Bestemmelse om vannledn. 03.08.1916 - Dokumentnr: 900319 - Opprettelse av matrikkelenheten OPPRETTELSE - FRADELT FRA ULLEVÅLSVEIEN 77B - UTGÅTT

  Ferdigattest/brukstillatelse datert
  Det foreligger ekspedisjonsdokument datert 1929 Det foreligger ferdigattest på fasadeendring datert 2000

  Vei, vann og avløp
  Vei: Offentlig Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger, jf. reguleringsplan S-2255 vedtatt 28.07.1977. Planen er delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Kommunedelplan for torg og møteplasser ble vedtatt i Oslo bystyre den 24.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og ytre by vest, øst og syd), bestemmelser og retningslinjer. 3483 Forslag til endret regulering av Vidars gate, Sofies gate og tverrgater fra trafikkområde/gate til trafikkområde/gatetun. Vedtatt av bygningsrådet den 17.02.1983. Pågående byggesaker: Saksnummer 202303191 Ullevålsveien 72 - Rehabilitering og ombygging av lokaler til Voksenopplæringen. Siste dokument i saken datert 28.06.202. Saksnummer 202307662 Ullevålsveien 72 - Midlertidig bruk av eksisterende bygningsmasse - 13 A, 14 H, 14 S, 15, 22 A, 22 B, 22 C. Siste dokument i saken datert 09.01.2024. Saksnummer 202313761 Ullevålsveien 72 - Bruksendring til galleri, atelier og kontor - Bygg 10 og 12. Siste dokument i saken datert 05.01.2024. Saksnummer 202301641 Ullevålsveien 72 - Riving av betongmur. Siste dokument i saken datert 02.03.2023. Saksnummer 201300624 Ullevålsveien 72 - Reparasjon av heis - Løpenummer 4114. Siste dokument i saken datert 03.11.2023. Saksnummer 200412113 Ullevålsveien 72 - Bruksendring fra lager til auditorium. Siste dokument i saken datert 28.02.2020 Saksnummer 202306112 Ullevålsveien 68 - Midlertidig bruk av eksisterende bygningsmasse - 6, 7, 8. Siste dokument i saken datert 29.1.2024 Pågående plansak: Saksnr. 202207037 Ullevålsveien fra Colletts gate til Ring 2 - Sykkeltrasé. Siste dokument i saken datert 27.11.2023.

  Adgang til utleie
  Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker (jfr. vedtektenes § 3-2). Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS eller styret.

  Legalpant
  Aksjelaget har legalpant for opptil 2 G (folketrygdens grunnbeløp) for aksjeeiers forpliktelser overfor aksjelaget. Pantet dekker aksjelagets krav på felleskostnader samt andre krav aksjelaget måtte få mot aksjeeier.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  6 880 000 (Prisantydning) 78 000 (Andel av fellesgjeld)   6 958 000 (Pris inkl. fellesgjeld)   Omkostninger 7 200 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 4 000 (Noteringsgebyr forretningsfører) 9 688 (Transportgebyr)   23 688 (Omkostninger totalt)   6 981 688 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  23325

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 500/5 100/5 700 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

Christian Wahl

Megler

Christian Wahl

40 80 04 45

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev