aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Vestfoldgata 2A! En klassisk 3-roms, med vakre detaljer og tilbaketrukket beliggenhet rett ved Klosterenga park.

Oslo Vestfoldgata 2A

SOLGT! Visning avlyst.

 • BRA 70 m²
 • 2 soverom
 • OMKOSTNINGER8 932
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 264 340
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMBorettslag
 • BYGGEÅR1 905
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 70 m²
 • ANDEL FELLESGJELD155 408
 • FELLESKOST./MND4 732
 • TOMT883 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGG
 • 6 100 000,- (Prisantydning)
  155 408,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 255 408,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL - pantedokument)
  480,- (Tinglysingsgebyr BRL-skjøte)
  --------------------------------------------------------
  8 932,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 264 340,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Entre, bad/wc, kjøkken med spiseplass, stue, 2 soverom hvorav ett med utgang brannbalkong.

Vestfoldgata 2A, Oslo

 • Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt. Leiligheten ble omfattende ombygget/rehabilitert i 2017.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2:

  - Vinduer/dører: TG-2 er satt med tanke på alder på vinduer i leiligheten, funksjonsfeil ved at dør til brannbalkong er
  vanskelige å åpne/lukke og har behov for justeringer i ramme, åpne/lukke funksjonen til luftespalter i vindusrammer mot gate ikke fungerer tilfredstillende og at lås i dør mot fellesareal er vanskelig å lukke/låse.
  - Etasjeskille: TG-2 er satt med tanke på oppgitt skjevhet i kjøkken. Det er ikke registrert forhold som tyder på svekkelser i konstruksjonen utover at gården har vært utsatt for setninger i grunnen eller forhold med behov fot tiltak.
  - Ildsted: TG-2 er satt med tanke på at pipemur er delvis kledd/tildekket utover det som er tillatt i entre, kjøkken og stue. Dette begrenser mulighet for kontroll av tilstand.
  - Elektrisk: TG-2 er satt med tanke på at det ikke er foretatt en kontroll av det elektriske anlegget i leiligheten de siste 5 år.
  - Ventilasjon: TG-2 er satt med tanke på moderat/dårlig sug gjennom avtrekksventil i bad samt dårlig luftutveksling i
  leiligheten.
  - Bad: TG-2 er satt med tanke på manglende ventilering av rommet. Dette medfører en økt og uønsket fuktbelastning i rommet.
  - Vegger: TG-2 er satt med tanke på stedvis sprekkdannelser i plateskjøter i en vegg i stue. Vegger fremstår forøvrig som godt vedlikeholdt.

  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Leiligheten ligger meget fint til i Gamlebyen - Området er sentralt samtidig som det oppleves langt nok unna kjernen til at det er et rolig nabolag der det er godt å bo. I nærheten finnes en rekke grøntområder for både hygge og trening, og det er gangavstand til alle fasiliteter og servicetilbud, byliv og badeliv.

  Du behøver ikke å gå mange meterne ned i gata, før det bugner av spennende serveringssteder og små koselige caféer. Noen få minutters gange fra boligen kan du nyte en god espresso og ferskt brød på Stockfleths, Cafékontoret eller Fuglen. Fuglen forvandles fra et av byens beste kaffe-steder til en avslappet cocktail- og vinbar fra torsdag-søndag etter kl.18.00. På torsdager har de dessuten livemusikk, DJ, pop-ups eller andre arrangementer for å bidra til mer liv til Gamlebyen.
  De deiligste oster får du hos Gamle Oslo Delikatesse og byens beste pizza i ekte New York stil fås på Mad love i Grønlandsleiret. På vei hjem fra jobb kan du legge turen innom Grønland for byens beste og rimeligste utvalgt av frukt og grønt, eller du kan plukke med deg fersk sushi fra Sushi Deluxe i krysset mellom Oslo gate og Schweigaards gate.

  Hyggelige næringslokaler ligger spredt langs alléen i Schweigaards gate og i sidegatene. I 1991 ble Schweigaards gates øvre del ombygd til landets første "miljøgate", som en del av det statlige og kommunale samarbeidsprosjektet Miljøbyen Gamle Oslo. Fartsgrensen ble satt ned til 30 km/t og det ble plantet trær langs kjørebanen. Det som en gang var "røyk og gass på Harald Hårdrådes plass" er i dag et friskt, grønt og trivelig nabolag.

  Det gode kollektivtilbudet i området gjør at du enkelt kan forflytte deg både rundt i byen og ut av byen enten du skal til Nordmarka for en skitur eller om du skal på ferie. Like utenfor inngangsdøren ligger busstoppet Harald Hårdrådes plass som bl.a. er stoppested for buss nr. 37, 100 og 110. 37-bussen gir tilgang på store deler av byen på kort tid, og har avgang hvert sjette minutt. Oslo S, byens største knutepunkt, ligger få minutters gange fra leiligheten eller kun to stopp med bussen. Det er også flere bysykkelstativ i området som gjør det mulig å trille ned til Sørenga på rundt 5 minutter på fine sommerdager.

  Dersom du er glad i turer i skog og mark trenger du heller ikke å reise langt. Ekebergparken starter ved foten av Gamlebyen, og byr på en rekke fine turstier med kanskje byens flotteste utsikt. Svartdalesparken er et annet fint alternativ for løpe- eller gåturer. Nærområdet kan også by på en rekke grønne parker som for eksempel Klosterenga park, Botsparken, vakre Botanisk hage og Middelalderparken.

  Klosterenga park er under utvikling i samarbeid med arkitektfirmaet Landskap +, og er planlagt ferdigstilt sommeren 2023. Hovinbekken skal gjenåpnes gjennom sentrum av Klosterenga park med gressletter, skulpturer og beplantning rundt. Målsettingen med parken har vært å tilføre bydel Gamle Oslo et rekreasjonsområde av høy kvalitet og å synliggjøre de verdiene som kulturminnene, naturen og levende bomiljøer utgjør. Prosjektet startet som et lokalt initiativ for utvikling av bydel Gamle Oslo. Ildsjeler i bydelen og Gamlebyen beboerforening fikk sammen med billedhugger Bård Breivik ideen til å hente frem Hovinbekken og la den renne gjennom Klosterenga i et system av renner, kar, vanntrapper og basseng som Bård Breivik utformer.
  Les mer om prosjektet her: https://www.oslo.kommune.no/slik-bygger-vi-oslo/klosterenga-park/
  Se illustrasjonsbilder her: https://www.laplus.no/portfolio/klosterenga-park/

  De siste årene har det skjedd mye i bydel Gamle Oslo, og spesielt området mot sjøen, sørvest for Gamlebyen har hatt en enorm forvandling som har bidratt svært positivt til bydelen. Det er nemlig ikke så veldig lenge siden Bjørvika var konteinerhavn preget av tett trafikk. I dag ligger motorveien i tunnel under bakken, sikten mot sjøen er åpnet opp og bygninger og byliv har nærmest vokst opp fra fjorden.

  Er du interessert i moderne arkitektur, er Bjørvika rene godtebutikken. Det hvite operahuset, høyhusrekken i Barcode som har gitt byen en ny skyline, den karakteristiske gangbroen Akrobaten som binder sammen Grønland og Bjørvika er yndede fotomotiver for både lokalbefolkning og besøkende.

  Over veien for Barcode, ut mot fjorden og ved siden av det nye Munchmuseet, ligger Oslobukta: En rusletur langs kanalene mellom byggene gir de besøkende en følelse av å gå langs kanalene i Venezia eller mellom rorbuene i Lofoten. Her ligger også gallerier, butikker og opplevelser tett, og man kan nyte et bredt tilbud av mat og drikke i alle prisklasser ved fjorden,
  her finner du blant andre Holzweiler platz, SUMO, The Vandeley og Maaemo med tre stjerner i Michelinguiden.

  Til glede for de badeglade har det nylig også kommet to tilskudd av bademuligheter; Oslobukta med bryggekant, flytebrygge og badestige på baksiden av Munch museet, samt den nye sandstranden Operastranden på fremsiden av operabygget.
  Rusler du utover til Sørenga, er det muligheter for saunabesøk, og kajakkpadling. Her finner du dessuten det som omtales som Europas flotteste bryggeanlegg med Oslos største utendørs badeanlegg og sandstrand for de minste. På motsatt side av Sørenga står kunstlandsbyen SALT for et rikt kulturprogram - og en vedfyrt badstue som er blitt meget populært for Osloborgere året rundt.

  De siste årene har det skjedd store positive endringer i bydelen, og slik vil det forsette i årene fremover. Velkommen til et spennende område i rivende utvikling!
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
 • Bygård i 4 etasjer pluss kaldtloft beliggende til offentlig gate.

  Bygården er oppført med teglstein grunnmur, støpte kjellergulv. Bærekonstruksjon av teglstein med pusset og malt fasade. Etasjeskillere av trebjelkelag med isolasjon av stubbloftsleire. Saltakkonstruksjon i tre tekket med takstein. Taket ble ikke besiktiget på befaringsdag. Utvendig fasader fremstår som normalt godt vedlikeholdt byggeår tatt i betraktning. Fasaden er sist rehabilitering i antatt ca. 2006 i henhold til tidligere eier.
 • Leiligheten ligger i byggets tredje etasje.

  Primærareal: 70 kvm
  Bruksareal: 70 kvm.

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entre, bad/wc, kjøkken med spiseplass, stue, 2 soverom hvorav ett med utgang brannbalkong.

  Utover overnevnte areal disponerer leiligheten en kjellerbod på ca 5,4 m2, en loftsbod på ca 5,6 m2 gulvareal målt under skråtak samt en bod i trapppegang mellom 3./4.etasje på ca 1,5 m2.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Leiligheten er oppvarmet med elektrisitet. Det er varmekabler i badegulv og varmefolie i entré.

  Det er forøvrig peisovn i stue, montert ny i 2018.
 • Borettslaget er fordelt over to tomter. Areal for Schweigaardsgate 80 er 544 m² og for Vestfoldgata 2 er 883 m².
 • Borettslaget disponerer til sammen 16 parkeringsplasser i Vestfoldgata. Plassene fordeles til beboere i borettslaget etter skriftlig henvendelse til styret.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • OBOS eiendomsforvaltning.
 • Renhold
  Borettslaget har avtale med Rene trapper om renhold av fellesarealene.

  Rehabilitering
  2021: Pipen i Vestfoldgata 2a ble utbedret ved at et nytt stålrør ble senket ned i eksisterende pipe.
  2020: Vinduer og verandadører som den enkelte beboeren mente trengte ettersyn (f.eks. smøring) ble gjennomgått høsten 2020.Tiltaket omfattet cirka 15 leiligheter. Fasaden oppe ved tak ble utbedret, både inne på gården og mellom husene Vestfoldgata 2 og 4. Murpussen hadde erodert oppe ved tak og falt ned.
  2016: Porttelefoner. Varmtvannsberedere.
  2014: Bl.a. utskiftning av dører i kjeller loft og boder.
  2012: Boning av gulv oppganger. Brannsikringsarbeider. Oppussing trappeoppganger.
  2011: Pipene ble utbedret ved at nye stålrør ble senket ned i eksisterende piper. Alle leiligheter har nå tilgang til minst ett pipeløp. Ventilasjonskanaler har blitt renset og ekstra ventiler montert. I Vestfoldgata 2 ble det montert en støystoppventil i hver leilighet. I Schweigaardsgate ble det montert en ventil i alle rom mot gate. Fasader har blitt vasket, reparert og malt. Pusset der det har vært nødvendig. Vinduer har blitt skrapt, børstet og malt. Porter, portrom og dører har blitt malt.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.
 • Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Anskaffelse av dyr kan kun skje etter skriftlig søknad og godkjenning av styret. Dette gjelder også gjenanskaffelse. Godkjenning må foreligge før anskaffelse. Denne bestemmelsen gjelder ikke for vanlige innedyr.
 • Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer 89678575.
 • Formuesverdi som primærbolig var kr 1 347 396,- pr. 31.12.21
  Formuesverdi som sekundærbolig var kr 4 850 627,- pr. 31.12.21
 • Felleskostnadene er på kr 4 732,- pr. måned og er fordelt slik:
  - Lån leiligheter kr 494,-
  - Kapitalkostnader lån kr 331,-
  - Internett kr 269,-
  - Felleskostnader kr 3 638,-

  Felleskostnader som ikke er spesifiserte dekker leilighetens andel av borettslagets driftskostnader. Disse inkluderer blant annet varmtvann, felles forsikringer, kommunale avgifter, drift og vedlikehold.
 • Andel fellesgjeld er kr 155 409,- pr. 20.01.23
  Andel fellesformue er kr 33 194,- pr. 31.12.21
 • Lånenummer: 98207976253
  Rentesats: 4,45%, Flytende
  Restsaldo 5 245 214,-
  Andel restsaldo: 155 409,-
  Restløpetid: 85
  Terminer pr. år: 4
  Innfrielsesdato: 31.12.2044
 • Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.
 • Ny eier må påregne kostnader for innboforsikring, felleskostnader, strøm, fremtidig eiendomsskatt m.m.
 • Det foreligger expeditionsdokument, attestert 30.04.1906.

  Dagens planløsning er ikke i henhold til godkjente byggetegninger fra opprinnelsen ved at bl.a bad er oppført i gården i ettertid, ukjent år, kjøkkenet i leiligheten er flyttet i 2017 til tidligere definert stue. Det ble ikke fremvist noe form for godkjennelse eller dokumentasjon fra styret i borettslaget på bruksendringen av leiligheten ved flytting av kjøkken.
 • Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til Styret.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Heftelser
  1936/307948-1/105 Erklæring/avtale
  18.12.1936
  Best om drenering

  1990/25607-1/105 Fellesobl. for bor.innsk.
  23.04.1990
  BELØP: NOK 5.387.000
  Panthaver:Bbl Ungdommens Selvbyggerlag
  Lnr: 1087042
  Anført prioritet etter obligasjon til Husbanken,
  som til enhver tid hviler på eiendommen, og andre lån.
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1995/20294-1/105 Erklæring/avtale
  21.04.1995
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:405
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:462
  Rett til bruk av del av uteareal
  rett til anlegg av tekniske ledninger og til adkomst for vedlikehold av disse
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktør for etat for eiendom og utbygging

  2014/432820-1/200 Pantedokument
  28.05.2014
  BELØP: NOK 6.630.000
  Panthaver:HANDELSBANKEN
  Org.nr: 971171324
  Gjelder denne registerenheten med flere

  2021/1094268-1/200 Pantedokument
  06.09.2021 10:23
  BELØP: NOK 5.550.000
  Panthaver:OBOS-BANKEN AS
  Org.nr: 911986884
  Gjelder denne registerenheten med flere
  Elektronisk innsendt

  Rettigheter på andre eiendommer
  Rettigheter på 0301-233/285/0/1-20
  Rettigheter i eiendomsrett
  1992/55699-1/105 Best. om adkomstrett
  18.11.1992
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:405
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:461
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:462
  RETT TIL VEDL.HOLD AV TEKN. LEDN., PLIKT TIL UTBEDR. ETTER KOMM. KRAV (30 ÅR). fL. BEST. KAN IKKE SLETTES U/SAMTYKKE FRA OSLO KOMMUNE V/BOLIGDIREKTØREN.
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Rettigheter på 0301-233/405
  Rettigheter i eiendomsrett
  1995/20288-1/105 Erklæring/avtale
  21.04.1995
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:461
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:462
  Rett til bruk av del av uteareal
  Rett til anlegg av tekniske ledninger og rett til adkomst for vedlikehols av disse
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktør for etat for eiendom og utbygging

  Rettigheter på 0301-233/283/0/1-15
  Rettigheter i eiendomsrett
  1995/21691-1/105 Erklæring/avtale
  28.04.1995
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:405
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:461
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:462
  om bruk av gårdsrom
  Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
  Bestemmelse om bebyggelse
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Rettigheter på 0301-233/462
  Rettigheter i eiendomsrett
  1998/54427-1/105 Erklæring/avtale
  17.09.1998
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:283 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:14
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:15
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:16
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:17
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:18
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:19
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:285 Snr:20
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:1
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:2
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:3
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:4
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:5
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:6
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:7
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:8
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:9
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:10
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:11
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:12
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:403 Snr:13
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:405
  rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:233 Bnr:461
  Bestemmelse om vann/kloakkledning
  Bestemmelse om adkomstrett
  Ikke tillatt brukt til parkering eller lagring.
  Med flere bestemmelser
  Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktør for eiendom og utbygging.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til bolig med tilhørende anlegg.
 • Andelsnr. 106 Orgnr. 848325732 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

  Lampe i stue følger ikke leiligheten ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 1% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr 11 390,-, oppgjørshonorar kr 5 500,- og visninger kr 2 800,-. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Derek Christian Stothers
  Frida Trollsund
Kamilla Jæger

Megler

Kamilla Jæger

97 66 44 73

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev