aktiv-eiendomsmegling
Solgt
01Fasade.jpg

OSLO Vogts gate 36A

Supersentralt hjørnelokale i hovedgaten på Torshov - 125/109 kvm. BTA/BRA på en flate. Trikken passerer rett forbi.

 • kr 8 500 000
 • BRA 109 m²
 • Prisantydningkr 8 500 000
 • Omkostninger -
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 8 719 225
 • ObjektstypeLeilighet
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår1 885
 • Soverom -
 • Areal -
 • Felleskostnaderkr 9 874
 • Tomt -
 • Eierform tomtEiertomt

Vogts gate 36A, Oslo

 • Tomt
  nullm²

  Beliggenhet
  Beliggende i Torshovs paradegate, Vogts gate, med trikk begge veier.

  Adkomst
  Enkel adkomst fra Vogts gate

  Bebyggelse
  Klassisk Torshovbebyggelse

  Offentlig kommunikasjon
  Trikken passerer lokalet

  Innhold
  Romslig og stort lokale på ca. 109 kvm. BRA på en flate. Arealene trenger gjennomgånde oppgradering. WC rom ligger vegg i vegg med arealene og er pent flislagt med varme i gulv. Nye vinduer i sameiet 2018. Svært spennende lokaler med mange muligheter. Bygget er fra 1885. Opprinnelige tegninger fra 1889 viser at dagens areale var et butikklokale i hjørne av bygget, og med leiligheter på hver side av dette igjen. Senere har det vært butikk for skure og vaskeartikler, forretning for kjøtt, smør og ost, så fotostudio før det ble dagens butikk med premier og pokaler. BRA: 109 kvm. Bestående av flere boder, lagerrom, wc-rom, utstillingsrom el. lign. KONTAKT MEGLER THOMAS WAHL MOB. 408 00 444 FOR PRIVATVISNING.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Det er beboerparkering i området. Det koster kr 5.400,- årlig å parkere i sonen, etter søknad hos kommunen. For helelektrisk bil koster det 1.620 ,- for et år. Les gjerne mer på Oslo kommunes hjemmesider.

  Diverse
  Utviklingspotensial Kjøper har ansvar for ev. utvikling av eiendommen(e) og eventuelle nødvendige godkjennelser fra Plan- og bygningsetaten eller andre offentlige myndigheter, naboer etc. Leieforhold Seksjonen vil overleveres uten leieforhold. Sameiet Eierseksjonen hører til Sameiet Vogts gate 36 som består av 12 seksjoner. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling. Sameiet har inngått kollektiv avtale om Internett med Get. Har du spørsmål så kontakt Get kundetjeneste på 21900730 eller Styremail@get.no. Sameiet får levert strømnett fra Elvia AS. Egen strømavtale for hver leilighet. 2017 Fasadeoppgradering 2018. Nye vinduer 2018. Bygget står oppført på byantikvarens gule liste.

 • Oppvarming
  Elektrisk oppvarming. Varmekilde over inngangsdør og varme i gulv på WC-rom. Naturlig ventilasjon.

  Energiklasse
  unknown

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Info om eiendomsskatt
  Eiendomsskatt tilkommer eiendommen

  Sameiebrøk
  125/836

  Felleskostnader pr. mnd
  9874

  Felleskostnader inkluderer
  Felleskostander kr. 7705,- varmt vann, kabel-TV/bredbånd, trappevask, forr.førsel, løpende drift og felles forsikring. Renter og avdrag lån DNB kr. 2169,-. Totalt kr. 9874,- pr. mnd. p.t.

  Andel fellesgjeld
  219225

  Andel fellesgjeld år
  2022

  Andel fellesformue
  22402

  Andel fellesformue per dato
  2022-12-30T23:00:00Z

  Lånebetingelser fellesgjeld
  Det følger i vedleggene til prospektet utdrag av driftskostnadene til Selskapet, men driftskostnadene vil i stor grad avhenge av bruken. Sameiets lån - lånegiver DNB Lånenummer: 1213.62.37134 Rest lånebeløp: 1 448 166,33 Innfrielsesdato: 20.03.2033 Gjeldene rente: 5,95%

  Forkjøpsrett
  Nei

  Styregodkjennelse
  Nei

  Sameiets forsikringsselskap
  Gjensidige Forsikring ASA

  Eierskiftegebyr
  6215

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/225/344/1: 08.11.1966 - Dokumentnr: 520672 - Erklæring/avtale Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:225 Bnr:344
  Gjelder denne registerenheten med flere
  08.11.1966 - Dokumentnr: 520673 - Best. om vann/kloakkledn. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr:0301 Gnr:225 Bnr:344
  Gjelder denne registerenheten med flere
  10.05.1989 - Dokumentnr: 28983 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 1
  Formål: Næring
  Sameiebrøk: 125/836
  EIENDOMMEN ER OPPDELT I 12 SEKSJONER


  Vei, vann og avløp
  Offentlig

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområder for boliger. Kopi av reguleringskart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt eller kan fås ved henvendelse til oppdragsansvarlig.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

Thomas Wahl

Megler

Thomas Wahl

40 80 04 44

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev