aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Vollebekkveien 2G  - en lekker og ny 2-roms selveierleilighet ferdigstilt i 2024.
Velkommen til Vollebekkveien 2G - en lekker og ny 2-roms selveierleilighet ferdigstilt i 2024.

OSLO Vollebekkveien 2G

2-roms selveier fra 2024. Sydvestvendt terrasse på 15 m². Felles takterrasse.

  • kr 4 280 000
  • BRA-i 37 m²
  • 1 soverom
  • Prisantydningkr 4 280 000
  • Omkostningerkr 108 240
  • Totalpris inkl. omkostningerkr 4 388 240
  • ObjektstypeLeilighet
  • EierformEierseksjon
  • Byggeår2024
  • Soverom1
  • Felleskostnaderkr 3 752
  • Tomt9 979.7 m²
  • Eierform tomtEiet
  • 4 280 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 107 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 108 240 Omkostninger totalt 118 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 121 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 388 240 Totalpris. inkl. omkostninger 4 398 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 401 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

Meld deg på visning!

Påmelding
Plantegning
Velkommen til Vollebekkveien 2G - en lekker og ny 2-roms selveierleilighet ferdigstilt i 2024. Leiligheten er en del av det spennende boligprosjektet "Passasjen" på Vollebekk, et svanemerket boligprosjekt. For deg betyr en svanemerket bolig at du får et energieffektivt hjem som er godt isolert, har bra luftkvalitet og gode lysforhold. Her kan du flytte rett inn i ett moderne og lettstelt hjem med fokus på bokvalitet. Kvaliteter -5 års nybygggaranti -Sydvestvendt terrasse på 15 m² -Åpen stue og kjøkkenløsning -Stilig bad med opplegg for vaskemaskin -Balansert ventilasjon -Varmtvann og fyring inkludert -Flotte grøntområder og nærhet til marka -Felles takterrasser og stort festlokale for leie -Sentral beliggenhet nær T-bane og butikker
Marbodal kjøkkeninnredning fra 2024. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Belysning under overskap.
  • Tomt
    9979.7m²

    Beskrivelse av tomt
    Felles eiertomt for borettslaget/aksjelaget/eierseksjonssameiet. Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

    Beliggenhet
    Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde på Vollebekk i bydel Bjerke i Oslo. Vollebekk var tidligere preget av industri og næringsbygg, men er transformert til en grønn og trivelig bydel med stor utvikling og tilflytting, med flere bygg oppført i senere år. Det nye torget er en grønn og pulserende møteplass, ikke riktig ferdigstilt, men det vil få flere soner for trivsel, lek, trening og avslapping i løpet av året. I tillegg ligger leiligheten 10 min gange fra Bjerkedalen park med fine promenader, paviljong, sandstrand og dam. Parken er svært pent beplantet, og en av hovedattraksjonene er Hovinbekken med fossefall. Fra eiendommen er det kun 250 meter til nærmeste T-bane, samt kort vei til hovedfartsårer som bringer deg ut og inn av bysentrum. Økern sentrum ligger en kort gåtur unna - også dette området er under fornying, sterk vekst og utvikling. Fritid Rundt Vollebekk er det et bredt idrettstilbud. Linderud idrettslag tilbyr blant annet aktiviteter innen fotball, friidrett, håndball, innebandy og ski. Fra eiendommen er det ca 1.6 km til Årvoll idrettsplass med fotballbaner som islegges vinterstid. Like ved anlegget ligger også Årvoll gård - et kulturelt og sosialt møtested for store og små. Bjerke travbane ligger ca 1.4 km nordvest for eiendommen. Videre er det ca 1.1 km til Linderud gård, ett av Oslos mest fornemme gods med fantastisk hageanlegg for rekreasjon og nytelse. Gården er åpen for publikum i store deler av året og arrangerer en rekke utstillinger og konserter. For ytterligere rekreasjonsmuligheter anbefales Lillomarka med fine turområder og idylliske badevann. Det er ca 4.5 km til Oslo skisenter på Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger den populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden, har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Meny, som ligger kun 2-3 min gange fra boligen. Det er ellers kort vei til Kiwi Brobekk. Meny ligger på det nye torget med kafé, pizzeria og apotek, samt en rekke andre servicefunksjoner og nydelige omgivelser. Det er Europris i nærheten og ca 1.1 km til Linderud Senter som har et godt utvalg med ca 80 butikker, inkludert apotek og Vinmonopolet. I tillegg er det kort vei til Brobekk hvor du finner Haraldrud gjenbruksstasjon.

    Adkomst
    Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.

    Bebyggelse
    Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

    Skolekrets
    Fra eiendommen er det gangavstand på ca 3 min til Vollebekk barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, bl.a. Bjerke videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

    Offentlig kommunikasjon
    Kollektivtilbudet i området består av buss, T-bane og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger 250 meter unna, og nærmeste T-bane er Vollebekk T-banestasjon, som ligger ca 250 meter fra bygget. Herfra bruker T-banen ca 13 min til Jernbanetorget og linje 4 og 5 går ca hvert 7. minutt mot sentrum. Det tar ca 15 min å gå til Alna stasjon. Med bil fra området tar det ca 4 min til Linderud, 6 min til Alna senter, 9 min til Oslo S og 32 min til Oslo lufthavn.

    Byggemåte
    Bygningen har grunnmur i betong. Yttervegger i stål, betong- og trekonstruksjon forblendet utvendig med teglstein. Yttertak i flatt oppforet dekke, tekket med takpapp/folie. Bygningsdeler som ligger under sameiets ansvarsområde er i hovedsak ikke tildelt tilstandsgrader. Det er gjort vurderinger av enkelte bygningsdeler i nær tilknytning til leiligheten. Dette er bemerket i teknisk beskrivelse der dette er gjeldende. Bygningen er oppført i 2024, og den tids byggeskikk ligger til grunn for konstruksjonsmessige forhold. Referansenivå for rapporten er satt til byggeår og Forskrift til avhendingslova. Alle bygningsdeler har fått TG 0: Bygningsdeler uten avvik, slitasje og alderspåvirkning, nyere enn fem år. Dokumentasjon er fremlagt der dette er påkrevd.

    Sammendrag selgers egenerklæring
    Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan derfor være skader og andre forhold ved eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres derfor til å foreta en særlig grundig undersøkelse av eiendommen, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

    Innhold
    1. etasje: Entré, stue/kjøkken, bad og soverom. Kjeller: Disponibel bod.

    Standard
    Entré Skyvedørsgarderobe med speilfronter i entré. Innvendige gulv er belagt med trestavs parkett. Callinganlegg. Kjøkken Marbodal kjøkkeninnredning fra 2024. Kjøkkeninnredning med glatte fronter. Belysning under overskap. Fliser på vegg over benkeskap. Laminat benkeplate med planlimt kum i stål. Ventilator med avtrekk til ventilasjonskanal. Induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys er integrert i innredningen. Automatisk vannstopper og komfyrvakt er montert. Terrasse Sydvestvendt terrasse i trekonstruksjon med adkomst fra stue, ca. 15 m². Terrassebord på bjelkelag, Bad Dusj med innfellbare dører i herdet glass, servant, veggfestet klosett med innebygget sisterne og opplegg for vaskemaskin. Baderomsinnredning bestående av benkeskap med glatte fronter. Speil og belysning over servant. Varmekabler i gulvstøp i bad. Soverom Soverommet har adkomst fra stuen og har parkett på gulv og lysmalte vegger. Plass til seng og garderobeløsning.

    Innbo og løsøre
    Se også beskrivelser under punktet om standard. Løsøre/tilbehør som gardinstenger/oppheng, frittstående hvitevarer samt dekodere og modem følger i utgangspunktet ikke med i handelen. Dekodere og modem kan være borettslagets/aksjelagets/sameiets eiendom og skal da følge med. Det gis ingen garantier i forhold til medfølgende løsøre/tilbehør.

    Hvitevarer
    Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

    TV/Internett/bredbånd
    Fiberlinje er levert av Global Connect med en månedlig kostnad på 349,- for en 100/100 linje.

    Parkering
    Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere hele uken, også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr. Gebyrets størrelse beror på type kjøretøy, se priser og mer info på https://www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/

    Prisantydning inkl. omkostninger
    4 280 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 107 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 108 240 Omkostninger totalt 118 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 121 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 388 240 Totalpris. inkl. omkostninger 4 398 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 401 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

  • Oppvarming
    A-konto oppvarming via radiatorer. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning er montert med avtrekk i bad og kjøkken, samt lufttilførsel i oppholdsrom. Luftespalte med lufttilførsel under dører.

    Info strømforbruk
    Strømforbruk er ikke oppgitt da selger ikke har bebodd eiendommen.

    Energiklasse
    B

    Info energiklasse
    Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

  • Info kommunale avgifter
    Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

    Info formuesverdi
    Det inntektsåret en boligeiendom står ferdig, skal formuesverdien beregnes etter de ordinære reglene for formuesfastsettelse av boligeiendom, enten som primærbolig eller sekundærbolig. Ytterligere informasjon finnes på skatteetaten.no.

    Andre utgifter
    Utover de månedlige felleskostnadene må kjøper påregne seg kostnader som strømforbruk, innboforsikring, evnt. alarm samt abonnement for TV og internett (ikke inkludert felleskostnadene). Fiberlinje er levert av Global Connect med en månedlig kostnad på 349,- for en 100/100 linje. Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt fra skatteåret 2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget og bunnfradraget er på inntil 4,6 millioner. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. Eiendomsskatt betales fire terminer per år. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

    Tilbud lånefinansiering
    Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Alliansen om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med megler for formidling av et uforpliktende tilbud om finansiering. Meglerforetaket kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.

    Sameiebrøk
    37/16748

    Felleskostnader pr. mnd
    3752

    Felleskostnader inkluderer
    Á-konto varmtvann og vannbåren gulvvarme, betjening av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, bygningsforsikring og diverse vedlikehold/drift.

    Andel fellesgjeld år
    2024

    Andel fellesgjeld per dato
    2024-12-30T23:00:00Z

    Andel fellesformue per dato
    2023-12-30T23:00:00Z

    Om sameiet
    Sameiet er et kombinert sameie som består av følgende seksjoner i eiendommen gnr. 123, bnr. 1005 i Oslo kommune: 241 boligseksjoner, nr. 1-84, 86-178, 190-244 (heretter bolig eller boligseksjonene), 3 næringsseksjoner, nr. 85 (hus 3), 188 (hus 4) og 245 (hus 5) (heretter næring eller næringsseksjonene), 1 næringsseksjon, nr. 246 (hus 3) (heretter fellesstueseksjonen), 1 næringsseksjon, nr. 189 (heretter parkering eller parkeringsseksjonen). Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, og evt. en eller flere tilleggsdeler. Hoveddelen består av en sammenhengende og klart avgrenset del av en bygning, med egen inngang. Seksjonerte tilleggsdeler består av private utearealer på bakkeplan, markterrasser, boder, parkeringsplasser eller annet som angitt i søknad om seksjonering. De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter er fellesareal. Fellesstue med kjøkken I Passasjen får du som beboer tilgang til en fin fellesstue med kjøkken, hvor du kan invitere til selskap, barnebursdag eller bakekveld med naboene. Takterrasser Det er 2 takterrasser i kvartal A. Takterrasse skal innredes med pergola, sittegrupper og planter. Smart sykkelparkering I Passasjen er det lagt stor vekt på å skape gode løsninger for bruk av sykkel - hele året: - Rikelig med innendørs sykkelparkering for vanlige sykler, i tillegg til egne plasser for lastesykler - Skap for oppbevaring av hjelm og sykkelbatteri, med lademulighet for batteri - Sykkelverksted - Sykkelvask

    Lånebetingelser fellesgjeld
    Sameiet har (skal ta opp) ett lån i DNB på kr 6 025 000 for kjøp av fellesstuen. - Løpetiden er 20 år med avdrag i hele perioden. Rentesats per mai 24 er 7%. - Dette utgjør kr 25 000 pr. boligseksjon. Renter og avdrag betjenes via felleskostnadene gjennom kategori felleskostnader likt fordelt. Det er ikke mulig å nedbetale andel felles gjeld.

    Forkjøpsrett
    Det praktiseres ikke forkjøpsrett.

    Styregodkjennelse
    Det praktiseres ikke styregodkjennelse.

    Regnskap/budsjett/kostnadsøkninger
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter og husordensregler. Ihht. informasjon fra obos har det ikke blitt avholdt årsmøte. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt av styret/årsmøtet/generalforsamling.

    Sameiets forsikringsselskap
    Gjensidige

    Vedtekter/husordensregler
    Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i gjeldende vedtekter og husordensregler. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven. 

    Beboernes forpliktelser og dugnader
    Seksjonseieren skal vedlikeholde bruksenheten slik at skader på fellesarealene og andre bruksenheter forebygges, og slik at de øvrige seksjonseierne slipper ulemper. Vedlikeholdsplikten omfatter også eventuelle tilleggsdeler til bruksenheten. Ihht. sameiets vedtekter.

    Dyrehold
    Dyrehold er tillatt iht. sameiet husordensregler.

    Eierskiftegebyr
    6385

  • Tinglyste heftelser og rettigheter
    På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 301/123/1005/119: 02.04.2004 - Dokumentnr: 23357 - Best. om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1005 Gjelder denne registerenheten med flere 02.04.2004 - Dokumentnr: 23357 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1005 Rett til nødv. bruk av grunn og rep. og vedlikehold Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Plan- og bygningsetaten Overført fra: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1005 Gjelder denne registerenheten med flere 02.04.2004 - Dokumentnr: 23357 - Best. om vann/kloakkledn. Rettighetshaver: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1005 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune v/Vann- og avløpsverket Overført fra: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1005 Gjelder denne registerenheten med flere 11.02.2020 - Dokumentnr: 2095011 - Bestemmelse om adkomstrett Kan ikke slettes uten samtykke fra: Oslo Kommune Org.nr: 958 935 420 Rettighetshaver allmennheten Overført fra: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1005 Gjelder denne registerenheten med flere 09.12.2022 - Dokumentnr: 1402464 - Bestemmelse om nettstasjon Rettighetshaver: Elvia AS Org.nr: 980 489 698 Bygging, drift, vedlikehold og fornyelse Bestemmelse om adkomstrett Bestemmelseom byggeforbud og beplantning Overført fra: Knr:0301 Gnr:123 Bnr:1005 Gjelder denne registerenheten med flere 07.09.2023 - Dokumentnr: 967650 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 119 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 37/16748 Grunnbok kan ses hos megler.

    Ferdigattest/brukstillatelse
    Vollebekkveien 2 A-G - Midtveien 58 - 60 - Oppføring av boligblokk - Hus 4 og 5 med felles underjordisk garasjeanlegg - Brukstillatelse datert 12.09.2024. At slike tillatelser/ attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

    Vei, vann og avløp
    Offentlig vei, vann og avløp. 

    Regulerings- og arealplanner
    Området er regulert til bolig. Byggesaker i nærområdet: Østre Aker vei 68 - Bruksendring til datasenter, fasadeendring og oppføring av nye bygg Status: Igangsettingstillatelse del 1 Østre Aker vei 68 er godkjent. Saksnummer: 202456213 Igangsettingstillatelsen omfatter riving av dekket mellom underetasjen og førsteetasje. Arbeidene vil pågå ca. 180 meter fra leiligheten. Disse arbeidene vil ikke påvirke leilighetens utsikt/utsyn, men det kan forekomme noe byggestøy i perioden. Hans Møller Gasmanns vei 3 - Oppføring av tre boligblokker med parkeringskjeller og utomhusarealer Saksnummer: 202318724 Status: Mottatt søknad om igangsettingstillatelse Arbeidene vil pågå ca. 200 meter fra leiligheten. Disse arbeidene vil ikke påvirke leilighetens utsikt/utsyn, men det kan forekomme noe byggestøy i perioden. Østre Aker vei 68 - Oppføring av støttemur og busslomme med leskur - Vollebekk holdeplass Saksnummer: 202456213 Pågående plansaker: Brobekkveien 62C og 62D. Boliger. "Stasjonskvartalet". Saksnummer: 201706524 - Reguleringssak Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

    Adgang til utleie
    Utleie er tillatt iht. vedtekter og etter godkjenning fra styret. Det følger av eierseksjonsloven § 24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet om korttidsleie.

    Kommentar konsesjon
    Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

    Kommentar odelsrett
    Det er ikke odel på eiendommen.

  • Lovanvendelse
    Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.    Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.   Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.    Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

    Budgivning
    Budgivning i forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold  Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

    Omk. Kjøper beskrivelse
    4 280 000 Prisantydning -------------------------------------------------------- Omkostninger 10 400 Boligkjøperforsikring ? fem års varighet (valgfritt) 2 800 Boligkjøperforsikring Help Pluss - ett års varighet (valgfritt) 107 000 Dokumentavgift 240 Panteattest kjøper 500 Tinglysningsgebyr pantedokument 500 Tinglysningsgebyr skjøte -------------------------------------------------------- 108 240 Omkostninger totalt 118 640 (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 121 440 (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- 4 388 240 Totalpris. inkl. omkostninger 4 398 640 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring  - fem års varighet) 4 401 440 Totalpris. inkl. omkostninger (med Boligkjøperforsikring inkludert ett år med Help Pluss) -------------------------------------------------------- Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning. Det tas forbehold om endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

    Omk. kjøper beløp
    108240

    Betalingsbetingelser
    Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon. Det forutsettes av skjøtet tinglyses på ny eier, med mindre det er tatt andre forbehold i budgivningen. 

    Hvitvaskingsreglene
    Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

    Personopplysningsloven
    Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

    Boligselgerforsikring
    Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

    Boligkjøperforsikring
    Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring og Boligkjøperforsikring Pluss fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring, med tillegg av fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Boligkjøperforsikring Pluss betales årlig. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Det gjøres oppmerksom på at boligkjøperforsikring kun kan tegnes av forbruker. Meglerforetaket mottar kr 4 200/4 600/5 000 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av Boligkjøperforsikring Pluss.

    Meglers vederlag
    Meglers vederlag er avtalt til fastpris kr 35 000,-. I tillegg kommer kr 51 000,- og utlegg kr 5 240,-. Hvis eiendommen ikke blir solgt, skal selger betale påløpte tillegg og utlegg iht. oppdragsavtalen. Alle priser er inkl. mva.

Irfan Raja

Megler

Irfan Raja

91 14 15 84

Send e-post

Start reisen til ditt nye hjem

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev