aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Wilhelms gate 1

Oslo Wilhelms gate 1

I hjertet av Bislett - Herlig, særegen 3-roms med god balkong. Lekkert bad 2022 - Spesiallaget kjøkken - supersentralt!

 • 6 450 000
 • BRA 67 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING6 450 000
 • OMKOSTNINGER175 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER6 715 642
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR1 993
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 67 m²
 • ANDEL FELLESGJELD90 000
 • FELLESKOST./MND3 267
 • TOMT924 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • ENERGIMERKINGE
 • 6 450 000,- (Prisantydning)
  90 000,- (Andel av fellesgjeld)
  --------------------------------------------------------
  6 540 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  163 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 540 000,-))
  --------------------------------------------------------
  175 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  6 715 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Wilhelms gate 1. Her ligger en lekker 3-roms selveier med særpreg, vakre detaljer og stor balkong. Planløsningen i 2. etg. er meget god og leiligheten bærer preg av smarte, delikate og spesialdesignede løsninger i alle rom. Svært lekkert baderom fra 2020/2022 med plass til full vaskesøyle. Kjøkken med håndlagede detaljer og alle hvitevarer integrert og medfølgende. Lys og pen hjørnestue med mye plass og direkte utgang til balkong. Trappefri adkomst via heis i bygget. Leiligheten kan med enkle grep bygges om til en god 4-roms om det er behov for 3 soverom.

Beliggenheten er midt i smørøyet på Bislett med gangavstand til absolutt alle fasiliteter, off. komm., parker og friområder.
Velkommen til visning!
Nye vinduer og balkongdør 2020

Wilhelms gate 1, Oslo

 • Lys og herlig hjørneleilighet i 2. etg. med flott balkong.

  Entré:
  Malt himling, malte overflater på vegg, flis på gulv. Hyggelig og fin entré med romslig plassbygget garderobeskap og hylleløsning for oppbevaring av yttertøy, sko m.m.

  Baderom:
  Malt himling, fliser på vegg og gulv. Meget delikat og gjennomført baderom oppusset i 2020/22 med dokumentasjon. Dusjhjørne med svingbare glassdører. WC. Full vaskesøyle med opplegg og undelimt servant i benk. Baderommet har spesialdesignet innredning som lysarmatur, innramming av vaskesøylen, servantskap med benk og fronter i bambus, samt speilskap og hyller på vegg, alt lekkert og tiltalende. Varme i gulv med tidsstyrt termostat.

  Hovedsoverom med walk-in closet:
  Malt himling, malte overflater på vegg, Kährs merbauparkett på gulv. Flott og herlig soverom med skreddersydd design og svært god lagringsplass. Dobbeltsengen er felt inn og omkranset av skap- og skuffeplass, med downlights i topphyllen samt skuffeløsning under seng. Inngang til romslig og praktisk walk-in closet.

  Soverom 2:
  Malt himling, malte overflater på vegg, Kährs merbauparkett på gulv. Et meget smart og arealeffektivt soverom med plassbygd seng, hylleseksjon og skrivebord. Store skuffer under seng for god oppbevaring. Her er det også plass til en liten sofa el.l.

  Gang:
  Malt himling, malte overflater på vegg, Kährs merbauparkett på gulv. Plassbygd hylleinnredning på vegg som komplementerer uttrykket i leiligheten.

  Spisekjøkken med delvis åpen løsning mot stue:
  Malt himling, malte overflater på vegg, Kährs merbauparkett på gulv. Meget elegant, spesiallaget kjøkken 2011 med alle hvitevarer integrert. Kjøl-/frys, oppvaskmaskin, komfyr, 80 cm. induksjonstopp (ny 2022) og komfyr (ny 2021) medfølger. Over komfyren er kjøkkenets blikkfang, en unik hette designet av Bolt Metall. Solid heltre benkeplate med mye arbeidsplass. Lakkert Forescolor- plate på vegg over benk. Meget god hylleplass på vegg og downlights under hylle. Skap- og skuffer for oppbevaring av kjøkkenutstyr. Stor og god spiseplass for hele storfamilien eller venneflokken. Dersom man ønsker, kan spisestuedelen gjøres om til et ekstra soverom med enkle grep.

  Stue:
  Malt himling, malte overflater på vegg, Kährs merbauparkett på gulv. Lys og luftig stue med fin plass til god sofagruppe, skjenk, reoler etc. Direkte utgang til herlig balkong med plass til sittegruppe, blomsterkasser m.m.

  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 - totalt kun 4 stk.:

  1. Dører - Malt ytterdør. Vurdering av avvik: Sår/riper/hakk i ytterdør.
  2. Overflater - Innvendige gulvoverflater med fliser og parkettgulv. Innvendige veggoverflater med malt tapet og malte flater. Innvendige takflater med malte flater. Vurdering av avvik: Stedvis noe sår/riper/hakk i overflater. Noe knepping i gulv. Tiltak: Lokale utbedringer.
  3. Etasjeskille/gulv mot grunn. Etasjeskiller er av betongdekke. Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
  Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan
  man vurdere slike tiltak.
  4. Radon Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.
 • Attraktiv og meget sentral beliggenhet på Bislett med kort vei til servicetilbud, restauranter, kollektivtrafikk og grøntarealer. Boligen hører til Bolteløkka skolekrets med barneskolen rett rundt hjørnet, og Fagerborg ungdomsskole bare 11 minutters spasertur unna.

  Dagligvarehandelen er i umiddelbar nærhet og man finner både Coop Extra og Kiwi i Theresesgate, eller søndagsåpne Bunnpris litt lengre opp i veien. I det samme området ligger også et utvalg av frisører, blomsterbutikker, Squeeze massasjeklinikk, Normal og Boots apotek.

  Kort vei til hyggelige kafeer og restauranter som Godt Brød, Laundromat, Kaffebrenneriet, Kolonialen, Smalhans, Cafe Nero, Fyr, Java Kaffebar med flere. På St. Hanshaugen ligger også Gutta på Haugen som selger smaksrike råvarer av ypperste kvalitet.

  Gangavstand til populære Bogstadveien/ Hegdehaugsveien hvor man finner alt av servicetilbud. Videre er det kort vei til Karl Johans gate og Aker Brygge.

  Fine tur- og rekreasjonsmuligheter i området med flere parker som St. Hanshaugen ,"Idioten" og Stensparken. Gangavstand til Akerselva som har flott turvei fra Maridalen til Bjørvika.

  For innendørs trening finnes det blant annet flere SATS-sentre og Bislet bad har både basseng og andre treningsmuligheter. Det er også gode utetreningsområder på Lille Bislet med både treningsstativer, basket- og fotballbane.

  God offentlig kommunikasjon i nærområdet med holdeplass for 21-bussen noen meter unna og 37- bussen Nydalen/Helsfyr på St.Hanshaugen med hyppige avganger til alle døgnets tider. 17 og 18- trikken går fra Bislett stadion.
 • Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.
 • Enkel adkomst fra gate.
  Det vil bli satt opp Aktiv visningsskilt under visning.
 • Se tilstandsrapport fra takstmann, Thoms Haugan
 • 2. etg. P-rom/BRA: 67/67 kvm.
  Følgende rom inngår i primærareal: Entré, gang, baderom 2 soverom, kjøkken og stue.

  Leiligheten disponerer 1 kjellerbod på ca 3,5 kvm.
 • Dørcalling.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisk oppvarming samt varme i gulv på bad.
 • Eiet felles tomt 924 kvm. Pent opparbeidet fellestomt med busker, trær og beplantning. Fin hellelagt bakgård med blomterbed og sittegruppe og sykkelparkering.
 • Gården har en parkingsplass om leies ut i 1 år av gangen, som regel fra høstdugnaden. Oppstart kr. 800,-, deretter kr. 1.000,- pr. mnd. Ved flere som ønsker plassen, avgjøres tildelingen på loddtrekning. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
  Det er beboerparkering i bydelen. Den årlige prisen for å parkere i sonen, etter søknad hos kommunen, er kr 5400,- for bensinbil, dieselbil, hybridbil og ladbar hybridbil, og kr.1620 ,- for elbil (helelektrisk).
 • Vei: Offentlig
  Vann/avløp: Privat stikkledning til offentlig nett.
 • Forretningsfører: OBOS EIENDOMSFORVALTNING A.S
 • Leiligheten tilhører Wilhelmsgate Sameie som består av 34 seksjoner; 32 boligseksjoner, 1 næringsseksjon og 1 garasjeseksjon.
  Wilhelmsgate Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 983602789, og ligger i bydel St.Hanshaugen i Oslo kommune med følgende adresse: Wilhelms Gate 1

  Vaktmester, Coor Eiendomsdrift, ivaretar den daglige drift og det løpende vedlikeholdet i sameiet.

  Telia (Get) er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

  Styrets arbeid:
  - Oppfølgning av etterarbeid på nye vinduer og balkongdører/skyvedører i sameiet.
  - Fakturering av forbruk på Easee ladere i garasjen.
  - Hatt videoinspeksjon/rorkontroll fra Rorlegger-Sentralen.
  - Løpende vedlikehold av heis. (Gjort større utbedringer, skiftet heiskabel etc.)
  - Fulgt opp vaktmester.
  - Fulgt opp gjentakende feilkasting og hensetning av søppel på søppelrom.
  - Videre oppfølging av mottatt tilbud på fiber til sameiet. (Kommer en avstemning her ila 2022)
  - Hatt gartner til å vedlikeholde bed og blomster i sommermånedene.
  - Montert automatisk døråpner til hoveddøren.
  - Fulgt opp renholdsfirmaet vi har avtale med.
  - Utbedret feilmontering av calling-anlegg i 6 etasje.
  - Utført vår og høst dugnad (Covid-vennlig)
  - Holdt 5 styremøter.

  Større vedlikehold og rehabilitering:
  2020: Nye vinduer og balkongdører
  2019: Montert elbilladere i garasje. Takpapp er skiftet.
  2015: Reparert garasjeport/system. Hovedrengjøring av fellesområder.
  2014: Ny søppeldør
  2013: Ytterdør og nytt callinganlegg
  2007: Rehabilitering av gården utvendig
  2006: Beskjæring av trær
  2003: Fjernet tagging og rep. skader. Reparert garasjeport/ system.

  Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
 • Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.
 • Sameiere med husdyr må vise ansvar. Hund skal holdes i bånd på sameiets område; ekskrementer skal fjernes øyeblikkelig. Bruk pose.
 • Gjensidige Forsikring
  Polisenummer: 80914573
  Innboforsikring tegnes på egenhånd.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 478 204 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5 321 535 per 31.12.20
 • 3 267 pr. mnd. Herav: Felleskostnader 2.785,- som dekker komm.avg, felles forsikring, renter/avdrag kr. 478,- løpende drift, vaktmj. tjenester og trappevask. Dugnadstillegg 50,-, bredbånd 182,- og Kabel-tv 250,-.
  Felleskostnadene inkluderer: Drift og vedlikehold, felles forsikring, forretningsførsel, renhold i fellesarealene, vaktmestertjenester mm.
 • Andel fellesgjeld kr 90 000,- pr. 01.08.22 .
  Andel fellesformue kr 24 007,- pr. 31.12.21 .
 • Sameiet har et lån:
  Lånenr.: OBOS01-98207910643
  Type: A
  Restsaldo: 2.897.073,-
  Restløpetid: 28 år 4 mnd.
  Terminer pr. år: 12
  Rente type: Flyt
  Rente pr. 10.08.22: 4,70%
  Andel fellesgjeld pr. 10.08.22: 89.657,-
  Kapitalkostn.: 478,-
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Det foreligger ferdigattest på boligblokk datert 02.06.1996
 • Utleie er tillatt iht. vedtekter.
  Styret skal informeres om leietakere som flytter inn, det er ikke nødvendig at styret skal godkjenne
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • Ingen kan eie mer enn to seksjoner i sameiet ihht. lov om eierseksjoner 22, 3.ledd.

  Det avholdes dugnad etter behov satt av styret.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.
 • 1958/300882-1/105 Bestemmelse om veg
  28.03.1958
  Bestemmelse om kloakkledning
  Overført fra: 0301-217/478
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1992/61005-1/105 Erklæring/avtale
  17.12.1992
  Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
  av denne eiendom
  Overført fra: 0301-217/478
  Gjelder denne registerenheten med flere

  1993/46367-2/105 Pantsettelseserklæring
  28.09.1993
  BELØP: NOK 20.000
  Panthaver:Sameiet
  Lnr: 1137490
  Uten opptrinnsrett med plikt til å vike prioritet etter 1.
  overdragelsessum, senere etter 90 % av lånetakst.
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
 • Eiendommen ligger i et område regulert til byggeområde for boliger, jf. reguleringsplan S-2255 vedtatt 28.07.1977. Planen er delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

  Kommunedelplan for torg og møteplasser (KDP-17), vedtatt 22.04.2009. Kommunedelplan for torg og møteplasser ble vedtatt i Oslo bystyre den 24.04.2009. Planen består av mål, plankart (i fire deler: for indre Oslo, og ytre by vest, øst og syd), bestemmelser og retningslinjer.

  Reguleringsplan S-762 : Endret regulering av Laura Gundersensgate - og regulerings- og bebyggelsesplan for kvartalet Wilhelms gate -Theresegt. -Laura Gundersens gate. (Sofiesgt. 54B), vedtatt 27.01.1959 av Kommunal og arbeidsdepartementet.

  Reguleringsplan S-1318: Saken gjelder: Reguleringsplan med reg.best. for eiendommene Thereses gate 40 og 42 og Wilhelms gate 1, vedtatt 01.07.1966 av Kommunal og arbeidsdepartementet. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.
 • Gnr. 217 Bnr. 478 Snr. 6 i Oslo kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 2.5 % av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 17.990,- , oppgjørshonorar kr. 5.000,- og visninger kr. 2.990, -. Totale utlegg dekkes med kr. 25.500,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • André Viervoll
  Sunniva Lundh
Thomas Wahl

Megler

Thomas Wahl

40 80 04 44

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev