aktiv-eiendomsmegling

Lys og moderne 3-roms leilighet i 1. etasje fra 2017 - Innglasset balkong - Vannbåren varme - Heis - Garasjeplass!

 • 4 200 000
 • BRA 97 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING4 200 000
 • OMKOSTNINGER117 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 317 142
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 017
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 78 m²
 • FELLESKOST./MND3 708
 • TOMT5 708 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-))
  --------------------------------------------------------
  117 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 317 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Velkommen til Holmlundvegen 5!

Vi har gleden av å presentere denne tiltalende 3-roms leiligheten i Ottestad. Leiligheten ligger i byggets 1. etasje og inneholder entré, stue med utgang til innglasset terrasse, kjøkken, flislagt bad, to soverom og innebod. Her bor man fint til i et veletablert sameie og med kort avstand til det man måtte trenge i hverdagen.

Merk deg dette:
Innglasset terrasse med adkomst til fine uteområder
Vannbåren gulvvarme
Heis i bygget
Egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller
Bod på ca. 5 kvm i kjeller
Fin beliggenhet i Ottestad
Dagligvarebutikk i underetasjen

Velkommen til en hyggelig visning!

Holmlundvegen 5, Innlandet

 • Velkommen inn
  Du tar deg til leiligheten via felles inngangsparti eller via heis fra parkeringskjelleren. Leilighetens entré har omkledningsmuligheter for yttertøyet i praktisk, fastmontert skyvedørsgarderobe. Det er adkomst til innvendig bod fra entréen.

  Stue og innglasset balkong
  Lys og møbleringsvennlig stue med plass til sofagruppe og TV-møblement. Det er avsatt plass til spisebord i tilknytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til innglasset terrasse og til liten steinlagt platting på bakkeplan. På terrassen er det plass til utemøblement og planter. Glassene kan åpnes om ønskelig.

  Kjøkken
  Kjøkkenet ligger delvis skjermet fra stuen. Innredningen er av type Norema med profilerte fronter og laminerte skrog. Granitt benkeplater med oppvaskkum med skyllekum og ett-greps blandebatteri. I benkeryggen er det påsatt fliser. Det er integrert stekeovn, platetopp, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. En kjøkkenøy deler av kjøkkenet mot spisestuen. Denne har sin naturlige plass ved vinduene ut mot terrassen.

  Soverom
  Leiligheten har to soverom. Det største rommet har en romslig skyvedørsgarderobe og god plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Det andre soverommet er noe mindre og egner seg fint som gjesterom, barnerom eller kontor. Her er det et enkelt garderobeskap.

  Bad
  Flislagt bad med elektriske varmekabler i gulvet. Baderomsinnredning med glatte fronter, benkeplate og toppmontert servant med ett-greps blandebatteri. I overkant av servanten er det speil, lys og elektrisk uttak. Innfellbare dusjvegger og vegghengt dusjbatteri. Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.
 • Leiligheten ligger i Tulipanhagan 1 som ligger fint til i Ottestad, ca. 5 km fra Hamar sentrum.

  Det er kort avstand til både barnehager og skoler. Holmlund barnehage ligger ca. 800 m unna, Hoberg barneskole ligger ca. 800 meter unna og det er ca.1,6 km til Ottestad ungdomsskole. Området kan by på flotte turmuligheter med blant annet Ottestadstien på ca.15 km som går gjennom et frodig jordbruksområde. En fin tur for hele familien. Like bak boligen ligger Petlundhagan med turstier gjennom skogen. Til Atlungstad Golfbane er det ca. 4,5 km.

  Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 som ligger i underetasjen i samme bygg som leiligheten. Ellers har du både Kiwi og Spar i nærheten. Til Vikasenteret er det ca. 2,5 km hvor du finner blant annet apotek, Coop Extra, frisør, blomsterbutikk m.m. Bussforbindelse til både Hamar sentrum og Stange ligger like i nærheten av leiligheten.

  I Hamar sentrum finner du flere koselige kaféer og restauranter som Nagomi, Larsen, Basarene og Royal India. Like utenfor sentrumskjernen ligger kjøpesenteret CC Hamar med sitt brede utvalg av butikker og spisesteder. I sentrum ligger også jernbanestasjon med hyppige avganger til Oslo Lufthavn, Lillehammer og Trondheim.
 • Boligblokk oppført i 2017. Vinduer med 2- og 3-lags isolerglass, produsert i 2016. Skyvebalkongdør med 2-lags isolerglass, fra 2016. Innglasset terrasse med gulv av betongheller, gulvoverflater av trefliser og vegger av glass.

  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det ikke gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Vinduer - Påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Vindu på et soverom tar nedi aluminiumsprofil i nedre delen av karmen. Andre utvendige forhold - Ikke utarbeidet tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget. Bad/toalettrom - Påvist at noen fliser har bom (hulrom under).

  Det er ikke gitt tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for noen bygningsdeler-/komponenter.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 1. etasje: Bra / P-rom - 97 m² / 78 m².

  Følgende rom inngår i primærareal:
  1. etasje: Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Vannbåren gulvvarme
  Balansert ventilasjon
  Porttelefon
  Garderobeskap i entré og på soverom
  Hvitevarer på kjøkken

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Vannbåren gulvvarme i alle rom utenom på badet.
  Elektriske varmekabler på badet.
 • Felles eiertomt for sameiet på ca. 5 708,2 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfaltert innkjøring og gårdsplass.
 • Garasjeplass i felles parkeringskjeller medfølger leiligheten. Parkering skjer ellers på felles parkeringsområder for sameiet. Det er installert opplegg for el-billader til hver enkelt biloppstillingsplass. Hver enkelt sameier må selv bekoste ladeboks og installasjon av denne. Ladeboks må bestilles av Cirkle K som administrerer dette. Ta kontakt med meglerkontoret for mer informasjon.
 • Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • OBOS Innlandet, avd. Hamar
  Tlf. 22 86 55 00
 • Eierseksjonen er en del av Eierseksjonssameiet Tulipanhagen 1 (org.nr. 915.489.168), bestående av totalt 32 eierseksjoner. Sameiet hadde et negativt årsresultat i 2021 på kr 242.307,-. Det negative årsresultatet skyldes bl.a. økte kostnader til oppvarming og strøm og at det er montert vannmålere i alle leiligheter i blokk B. De disponible midlene var per 31.12.2021 kr 634.528,- og viser sameiets likviditet.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene.

  Det gjøres oppmerksom på at felleskostnader og eventuelt fellesgjeld kan variere over tid som følge av for eksempel generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller årsmøte.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Husdyreiere må ha respekt for at ikke alle nødvendigvis er like glade i dyr. Derfor skal f.eks. hunder føres i bånd på sameiets område. Hunder skal heller ikke luftes på plenene utenfor. Eventuelle ekskrementer skal fjernes umiddelbart.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Tryg forsikring med polisenummer 7770106. Hver enkelt sameier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig: Kr 843.636,- per 31.12.2020.
  Formuesverdi som sekundærbolig: Kr 3.037.090,- per 31.12.2020.
 • Per 19.05.22 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 3.708,-. Av disse går kr 336,- til á konto oppvarming, kr 420,- til garasje, kr 315,- á konto vann/avløp, mens ca. kr 2.637,- dekker bl.a. renovasjonsavgift, bygningsforsikring, vedlikehold, kabel-tv, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor.

  Forbruk for vann/avløp og fjernvarme avregnes den 31.12 hvert år. Har forbruket vært høyere en á konto beløpet må hver enkelt seksjonseier selv dekke dette. Har forbruket vært lavere vil man få tilbakebetalt differansen.

  Ved årsoppgjør for avregning av á konto beløp (f.eks. oppvarming, brensel, vann etc.) vil OBOS i sin avregning ta utgangspunkt i at selger har betalt felleskostnader for måneden overtakelse fant sted. Meglerforetakets avregning av felleskostnader baserer seg på konkret overtakelsesdato. Dette medfører at kjøper ikke vil bli godskrevet for á konto beløpet i avregning betalt til selger, hvis overtakelse har funnet sted utenom månedsskifte.
 • Andel fellesgjeld: Kr 0,- pr. 01.05.2022.
  Andel fellesformue: Kr 22.320,- pr. 31.12.2021.
 • Det er ikke registrert lån for selskapet.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjør totalt ca. kr 5.553,- for inneværende år. Dette omfatter eiendomsskatt. Øvrige kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader" og "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig vedlikehold og eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet.
 • Det ble utstedt ferdigattest for forretningsbygg, boligblokker og parkeringsanlegg m/ tilhørende utearealer i 2018.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med én bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men eierseksjonsloven setter som begrensning at man ikke kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det er ikke foretatt noe besiktigelse på det elektriske anlegget på eiendommen da bygget er oppført i 2017. En slik kontroll gjennomføres vanligvis hvert 20. år. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr. 982030, tinglyst den 11.11.2014. Gjelder erklæring/avtale vedr. bestemmelse om grensejustering-anleggsarbeid som vil medføre økt støy for utbygging av gnr. 16, bnr. 679 og bnr. 680.
  Dagboknr. 982081, tinglyst den 11.11.2014. Gjelder erklæring/avtale vedr. bestemmelse om grensejustering-anleggsarbeid som vil medføre økt støy for utbygging av gnr. 16. bnr. 679.
  Dagboknr. 1010712, tinglyst den 19.11.2014. Gjelder erklæring/avtale vedr. bestemmelser om eiendomsgrenser, eiendomsretter og vedlikehold m.v.
  Dagboknr. 479715, tinglyst den 01.06.2015. Gjelder bestemmelse om adkomstrett. Gjensidig, evigvarende og vederlagsfri rett til ferdsel til fots og på sykkel på de arealer som er beregnet for slikt bruk.

  Det er tinglyst seksjonering med dagboknr. 535546, den 15.06.2015.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av detaljregulering for Tønseth gartneri, fra 2013. Reguleringsformål for eiendommen er kombinert bebyggelse og anleggsformål. Eiendommen omfattes av kommuneplan for Stange kommune (2020-2032), hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg. Eiendommen omfattes av hensynssone H220 gjeldende gul støysone iht. T-1442. Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Ottestad, fra 2011 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til annet byggeområde og boligområde.
 • Gnr. 16, bnr. 678, snr. 24 i Stange kommune.
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende: Punkt 2. Kjenner du til om det er utført arbeid på bad/våtrom? - Ja, skiftet servant og servantplate. Punkt 2.1. Redegjør for årstallet og hva som ble gjort: 2020. Punkt 12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegget og/eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon, varmepumpe)? Ja, vært årlig sjekk av anlegget. Punkt 26. Kjenner du til om det er/har vært skjeggkre i sameiet/laget/selskapet (fellesareal eller i andre boliger)? - Ja, vært i annen leilighet. Ble kontroll av alle leilighetene uten funn.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,4 % av salgssummen, minimum kr 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 26.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Astrid Jorunn Maalen
Katrine Bakken Larsen

Megler

Katrine Bakken Larsen

40 48 47 99

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev