aktiv-eiendomsmegling
Velkommen til Hvervagutua 138 og 140!

Ottestad Hvervagutua 138 og 140

Innholdsrik eiendom med to eneboliger og romslig hage. Kjøkken fra 2018 og dobbeltgarasje!

 • 4 200 000
 • BRA 348 m²
 • 5 soverom
 • PRISANTYDNING4 200 000
 • OMKOSTNINGER121 142
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER4 321 142
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR1 995
 • SOVEROM5
 • AREALP-rom 266 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT1 931 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • 4 200 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  105 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 200 000,-))
  --------------------------------------------------------
  121 142,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  4 321 142,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Enebolig fra 95:
1. etasje: Entré, gang, bad, hovedsoverom, kjøkken, stue og spisestue.
Underetasje: Gang, vaskerom, bad, to soverom og kjellerstue.

Eldre enebolig:
1. etasje: Entré, bad, stue, kjøkken, spisestue og soverom
2. etasje: trapperom og soverom

Dobbeltgarasje og garasje.

Hvervagutua 138 og 140, Innlandet

 • Hovedbolig fra 1995:

  Eksempler på materialvalg:
  Gulv: Belegg, laminat, flis, betongflate og vegg til vegg teppe
  Vegger: malte/tapetserte plater, trepanel og murflater
  Himling: Folierte himlingplater og gipsplater

  Kjøkken:
  Pent og romslig kjøkken med åpen løsning mot stue/spisestue. Lekker kjøkkeninnredning fra Designa satt inn ny i 2018 med integrerte hvitevarer (kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og mikro). Laminert benkeplate med nedfelt platetopp og oppvaskkum. Her har du rikelig med arbeidsflate og godt med lagringsplass i skuffer og skap.

  Stue/spisestue:
  En delvis åpen løsning mot kjøkken i "hestesko" som gir god plass til en stor spisegruppe om ønskelig. Stuen er møbleringsvennlig og har rom for flere miljøer. I senter står en vedovn som ikke bare er praktisk men som og gir en god, lun stemning på kjølige kvelder.

  Bad og vaskerom:
  Boligen har to bad. Begge fra byggeår. Badet i 1. etasje er romslig med belegg på gulv, tapet og fliser på vegg og folierte plater i taket. Innredning med servantskap og overskap med speil og lys. Gulvmontert toalett. Vegghengt dusj med dusjdører. Badet i kjeller har belegg på gulv, malte vegger med flislagt dusjsone, vegghengt dusj med forheng. Gulvmontert toalett og servant med servantskap. Eget vaskerom er godt å ha! Her er også varmtvannsberederen plassert.

  Soverom:
  Boligen har et hovedsoverom i 1. etasje som er pusset opp i 2020. Her er det god plass til en dobbeltseng og nattbord, samt at det er rikelig med lagringsplass i skyvedørsgarderoben. Øvrig har boligen to rom i underetasjen som er benyttet som soverom, disse er ihht opprinnelige byggetegninger betegnet som disp.rom og bod. Disse rommene har blitt benyttet som soverom siden byggeår og er romslige med god plass til både dobbelseng og garderobeløsninger.

  Kjellerstue:
  Innredet kjellerrom benyttet som kjellerstue. Romslig rom med flislagt gulv med varmekabler og vedovn. Her er det rigget til en liten barløsning for sosiale lag.

  Enebolig fra 1900:

  Boligen har en eldre stil men det er ikke sikkert innenfor hvilket tiår ting er utbedret. Kjøkken er trolig fra 60-70 tallet, og bad trolig rundt 70-80 tallet med nyere dusjkabinett og toalett. Overflatene ellers i boligen er enklest betegnet som retro og boligen har behov for modernisering. Det er gjort noen utbedringer de siste årene:
  - VVB fra 2019
  - Vasket og malt utvendig i 2016
  - Hoveddør og terrassedør fra 1994
  - Vinduer fra 1992-1994

  Øvrig har eiendommen en dobbeltgarasje som ble oppført i 2003. Denne har støpt plate med ringmur i leca. To leddporter og innlagt strøm.
  Garasje/uthus med ukjent byggeår. Denne har jordgulv. Begge byggene ble malt i 2016.


  Eiendommen er gjennomgått av en bygningskyndig og det er utarbeidet en tilstandsrapport. Denne er vedlagt salgsoppgaven. Nedenfor følger informasjon om forhold som har fått TG 2 og 3.

  Hovedbolig:
  Forhold som har fått TG2:
  -Taktekking
  - Nedløp og beslag
  - Veggkonstruksjon
  - Takkonstruksjon/loft
  - Vinduer
  - Dører
  - Balkonger, terrasser og rom under balkonger
  - Utvendige trapper
  - Overflater
  - Radon
  - Rom under terreng
  - Innvendige dører
  - Vannledninger
  - Avløpsrør
  - Varmtvannstank
  - Elektriksk anlegg
  - Drenering
  - Grunn og fundamenter

  Forhold som har fått TG3:
  - Vaskerom
  - Bad 1. etasje
  - Bad kjeller

  Eldre enebolig:
  Forhold som har fått TG2:
  - Taktekking
  - Nedløp og beslag
  - Veggkonstruksjon
  - Takkonstruksjon/loft
  - Vinduer
  - Dører
  - Radon
  - Overflater
  - Pipe og ildsted
  - Innvendige dører
  - Overflater og innredning
  - Avtrekk
  - Vannledninger
  - Avløpsrør
  - Elektrisk anlegg
  - Terrengforhold
  - Utvendige vann- og avløpsledninger

  Forhold som har fått TG3:
  - Balkong, terrasser og rom under balkonger
  - Etasjeskille/gulv mot grunn
  - Rom under terreng
  - Innvendige trapper
  - Bad
  - Drenering
  - Grunnmur og fundamenter


  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Eiendommen ligger i et barnevennlig område med landlige omgivelser i nærheten av gamle Ottestad stasjon. Både Hamar og Stange sentrum er en kun en kort kjøretur fra eiendommen, det tar kun 7 minutter til Stange og 15 min til Hamar, her finner du alle servicefasiliteter og jernbanestasjoner med avganger mot Oslo og Gardemoen hver time. Nærmeste bussholdeplass kun 200 meter fra boligen.

  I nærområdet finnes flotte tur og rektrasjonsmuligheter hele året, med bl.a den populære Ottestadstien som strekker seg helt ned til Mjøsa og langs flotte Stange vestbygd, det kjøres også opp skiløyper i vinterhalvåret. Atlungstad Golf er et 18-hulls golfanlegg kun 5 km fra eiendommen, denne er kåret til en av Skandinavias vakreste baner med sin utsikt over Mjøsa i et bølgende kulturlandskap med fine utfordringer for alle nivåer.
 • Området består hovedsakelig av villa og småhusbebyggelse.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger.
 • Bolig oppført i 1995 over en etasje med kjeller. Tilhørende
  dobbelgarasje er oppført i 2005.

  Bygningen har grunnmur i lettklinkerblokker. Grunnmur er pusset og malt på ut og innside. Bolig er oppført på hovedsakelig flatt terreng. Vann- og
  avløpsledninger antas å være av plast og fra byggeår (1995). Boligen har drenering fra 1995 (byggeår). Det er synlig fuktsikring mot grunnmur. Etasjeskiller er av trebjelkelag mellom kjeller og 1. etasje. Støpte kjellergulv. Taket er tekket med betongtakstein. Undertak med sutaksplater. Taktekking er vasket/behandlet/impregnert i 2018. Takrenner, nedløp og øvrige beslag av metall. Pipehatt montert ny i 2018, iht. opplyst. Isolerte bindingsverksvegger fra byggeår, med utvendig overflatebehandlet stående kledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Kaldtloft isolert mot varm sone med mineralull. Adkomst via luke i gang. Vinduer med trerammer og isolerglass, produsert i 1993-1995. Hovedytterdør med isolerglass. Bygningen har malt balkongdør i tre med isolerglass produsert i 2020.

  Boligeiendom med en eldre bolig fra ca. 1900, over 1,5 etasje
  med kjeller og tilhørende uthus/garasje.

  Grunnmur i støpt betong. Mur er malt på begge sider. Bolig er oppført på flatt terreng. Det foreligger ingen opplysninger om drenering ifb. med bolig. Etasjeskillere med bjelkelag av tre mellom kjeller og 1 etasje, og mellom 1 etasje og loft. Vann- og avløpsledninger antas å være av plast. Vannledninger i bolig av kobber. Hovedstoppekran er montert i kjeller. Det foreligger ingen info om type eller årstall for vann - og avløpsledninger. Taket er tekket med profilerte og lakkerte plater i metall. Dekkbord i overflatebehandlet tre. Undertak med fliser (treverk) antatt fra byggeår. Undertak er kun besiktiget fra loft. Takrenner, nedløp og øvrige beslag Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Liggende overflatebehandlet kledning på utvendig fasade. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Kaldtloft for deler av loft og innredet (antatt isolert) soverom. Bygningen har malte trevinduer med isolerglass produsert i 1992-1994. Trevinduer med koblet glass fra eldre årstall. Bygningen har teak hovedytterdør uten glass og malt balkongdør i tre med isolerglass, produsert i 1994

  For eventuelle anmerkninger og øvrig bygningsteknisk beskrivelse (også av andre bygninger), se vedlagte rapport avholdt 20.09.2022 av Egil Sjørengen.
 • 1.et: 94 Bra
  k.et: 88 Bra

  1.et: 73 Bra
  2.et: 24 Bra
  k.et: 69 Bra

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Bolig 95:
  1.et: Entré, gang m/trapp, bad, soverom, kjøkken og stue/spisestue.
  kjeller: Gang m/trapp, vaskerom, bad, to soverom og kjellerstue.

  Bolig 1900:
  1. et: Entré, gang m/ trapp, bad, kjøkken, spisestue, stue og soverom
  2. et: Soverom

  Kjelleretasjen i boligen fra 1995 er ikke bruksendret og er ihht til opprinnelig byggetegninger godkjent som bod og disp. rom. Kun vaskerom stemmer med betegnelsene. Alle rombenevnelser er oppgitt etter rommenes faktiske bruk iht. NS 3940 uten hensyn til byggeforskriftenes krav til "rom til varig opphold".

  Opprinnelige byggetegninger er fravikende dagens bruk der evt. bruksendring av rom og påfølgende kostnader tilfaller ny hjemmelshaver.
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Boligen fra 1995:
  - Vedovn i 1.etasje
  - Vedovn i kjellerstue
  - El. gulvvarme på bad, vaskerom og kjellerstue.

  Boligen fra 1900:
  - Vedovn i stue
  - Vedovn i spisestue

  Eier har ikke energimerket eiendommen, og interessentene må derfor legge til grunn at eiendommen har energimerke G.
 • Tomten er idyllisk og pent opparbeidet med plen, bed, frukttrær og buskevekster. Her er også laget til et koselig fuglebad/vannspeil. Innkjøringene og gårdsplass er gruset.
 • Dobbel garasje oppført i 2003 med to biloppstillingsplasser. Øvrig parkering på romslig tomt.
 • Offentlig. Kopi av tinglyste avtaler vil bli utlevert ved henvendelse til megler.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 723 131 per 31.12.20 14:24
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 603 271 per 31.12.20 14:24
 • Kr. 20 522 pr. år
  Fakturert på eiendommen i 2021:
  Avløp: 4 734,-
  Feiing: 1 116,-
  Renovasjon: 4 054,-
  Vann: 3 039,-
  Eiendomsskatt: 7 579,-

  De kommunale avgiftene omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
 • Årlige kommunale avgifter. (vil variere ihht. forbruk av både renovasjon og vann.)
  Årlig eiendomsskatt.
  Årlig kostnad til "veilag".
  Eiendomsforsikring, for både hus og garasje, samt innbo.
  Eget strømforbruk.
  Ønsket abonnement for TV- og internettleverandører som er tilgjengelig i området.
  Ønsket alarmanlegg.
  Årlig vedlikeholdskostnader for egen oppussing/vedlikehold.
  Listen er ikke uttømmende.
 • Det er utstedt ferdigattest på bolighus fra 1995 på opprinnelige byggetegninger. datert 16.03.1995. Tegning for kjelleretasjen avviker fra dagens bruk.

  Det foreligger tegninger for garasje satt opp i 02/03 og for uthus/garasje satt opp i 76/77. Begge har status som "tatt i bruk".
 • Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at eiendommen leies ut i sin helhet.
 • Eiendommen er konsesjonsfri.
 • Det er ikke odel på eiendommen.
 • - Alle rombenevnelser er oppgitt etter rommenes faktiske bruk iht. NS 3940 uten hensyn til byggeforskriftenes krav til "rom til varig opphold".

  Opprinnelige byggetegninger er fravikende dagens bruk der evt. bruksendring av rom og påfølgende kostnader tilfaller ny hjemmelshaver.

  Det er bruken av rommet som avgjør om det defineres som primærrom eller sekundærrom. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift eller mangle offentligrettslig godkjennelse (fra kommunen), og likevel bli regnet som primærrom. Ettersom det er bruken av rommet som er avgjørende for om et rom skal klassifiseres som primærrom eller sekundærrom, må det iblant utøves skjønn ved klassifiseringen, og det vil kunne være begrunnet faglig uenighet om denne.


  - Det må påregnes en kostnad for grusing og brøyting av veg. Selger opplyses at dette foretas av en bonde i nærområde og at de betaler cirka. 500kr pr. husstand.


  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.

  1970/101380-1/11 - Rettigheter iflg. skjøte
  Bestemmelse om gjerde
 • Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  Eiendommen ligger etter kommuneplanens arealdel 2020-2032, ID 201501 innenfor sone for med hensyn landskap.
  Deler av eiendommen ligger innenfor hensynsone ihht støy fra Intercity utviklingen for jernbane. Øvrig deler av tomten er markert gul støysone.
  Eiendommen ligger i hensynsone for flomfare.

  Eiendommen er i henhold til kommunedelplan for dobbeltspor Sørli - Brummundal, strekning Sørlig - Åkersvika innenfor båndlegging etter pbl.

  For ytterligere informasjon konferer megler eller kontakt Stange kommune. Se også vedlagt kommuneplan, kommunedelplan og reguleringsplan.
 • Gnr. 31 Bnr. 24 i Stange kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtagelse etter nærmere avtale med selger.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt provisjonsbasert vederlag tilsvarende 0,8% av kjøpesum for gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg er det avtalt at oppdragsgiver skal dekke tilretteleggingsgebyr kr. 16000 -, oppgjørshonorar kr. 6 500,- og visninger kr. 2 500, -. Meglerforetaket har krav på å få dekket avtalte utlegg i henhold til oppdragsavtale totalt kr. 85 000 ,-. Dersom handel ikke kommer i stand har megler krav på å få dekket alle påløpte direkte utlegg. Alle beløp er inkl. mva.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Anne Lise Larsen
Camilla Engelhardt

Megler

Camilla Engelhardt

92 81 62 43

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev