aktiv-eiendomsmegling

Ottestad Lars Gjøvikens veg 7

Nyere 3-roms selveierleilighet i 2. etasje med god standard. Romslig balkong og carport.

 • 3 250 000
 • BRA 66 m²
 • 2 soverom
 • PRISANTYDNING3 250 000
 • OMKOSTNINGER93 392
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 343 392
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 018
 • SOVEROM2
 • AREALP-rom 70 m²
 • FELLESKOST./MND2 302
 • TOMT6 796 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGC
 • 3 250 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-))
  --------------------------------------------------------
  93 392,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 343 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Meld deg på visning!

Påmelding
Pen 3-roms leilighet med god beliggenhet i Sandvika. Leiligheten har en praktisk planløsning med lyse moderne innvendige overflater. Leiligheten ligger i 2.etasje og består av to soverom, kjøkken, stue, flislagt bad og balkong. Parkeringsplass i felles carportanlegg. Her bor du med kort veg til både barnehager, skoler, dagligvarebutikker og flotte turområder langs Mjøsa og Ottestadstien i umiddelbar nærhet.
Er du på utkikk etter en lettstelt bolig hvor du kan flytte rett inn? Velkommen til visning!


Merk deg dette:

Fin og rolig beliggenhet
Romslig flislagt bad med varmekabler
God planløsning
Nyere standard
Innvendig og utvendig bod
Balkong
Carport i fellesanlegg
Fine utearealer og lekeplass

Velkommen til visning!

Lars Gjøvikens veg 7, Innlandet

 • Velkommen til Lars Gjøvikens veg 7
  Du ønskes velkommen til Lars Gjøvikens veg 7 med interne veger og asfaltert gårdsplass. Bilen parkerer du enkelt i carporten etter på fellestomten for sameiet. Lys entré med omkledningsmuligheter og plass til å henge fra seg yttertøyet.

  Stuen
  Stue med praktisk og åpen løsning mot kjøkkenet. Overflater med lyse farger og parkett på gulv. Store vindusflater gir rikelig dagslys.
  Plass til sofagruppe, tv-møbel og en spisegruppe. Midt i rommet en lukket vedovn. Utgang til balkong fra stuen.

  Kjøkkenet
  HTH kjøkkeninnredning med laminerte skrog og benkeplater. Glatte skapfronter og rustfri kum med 1-greps blandebatteri. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, kjøle-/fryseskap og oppvaskmaskin. Enkel adkomst til balkongen.

  Bad
  Bad med flislagte vegger og flislagte gulv med varmekabler. Baderomsinnredningen består av to skuffer med glatte fronter. Heldekkende servant og speil med lyspunkt. Badet er utstyrt med dusjvegger med vegghengt dusjbatteri og vegghengt toalett. Det er plass og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Servantskap fra HTH.

  Soverommene
  Boligen har to soverom som har enkel adkomst til badet. Begge rommene har plass til soveromsmøbler som dobbeltseng og nattbord.
  For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.
 • Eiendommen ligger fint til i Sandvika, kun 6 minutters kjøretur unna Hamar sentrum. Boligen ligger i et nyere etablert område med kort avstand til servicefasiliteter og flotte grøntområder. På vinterstid er det skiløyper på jordene i nærområdet. Det er også lekeplass i nærområdet.
  Vikasenteret med et godt utvalg av butikker ligger ca. 1,6 km unna. Her finner du blant annet apotek, Coop Extra, frisør, blomsterbutikk m.m. Kun 3,5 km til Hamar sentrum og alle fasiliteter. I Hamar sentrum finner du flere koselige kaféer og restauranter som Nagomi, Larsen, Basarene og Royal India. Kjøpesenteret CC Hamar med sitt brede utvalg av butikker ligger ca. 3,5 km unna.

  Området har flotte turmuligheter. Du har den kjente Ottestadstien på ca. 15 km som går gjennom et frodig jordbruksområde, delvis gjennom åpent kulturlandskap og delvis gjennom skogholt. Deler av stien går langs Mjøsas strandlinje, med hyggelige hamnehager og bademuligheter. En utrolig fin tur for hele familien! Ca. 2 km fra leiligheten passerer også turstien Atlungstad Golfbane, som har 18 hull og er kjent som en av landets beste golfbaner.
  Nedre Tømte barnehage ligger ca. 300 meter unna boligen. Til Steiner barnehagen er det ca. 400 meter. Det er ca.1,5 km til Utsikten barnehage.
  Arstad barneskole ligger 1,2 km unna boligen. Steinerskolen Hedmarken ligger ca. 600 meter unna. Ottestad ungdomsskole ligger ca. 1,2 km unna boligen.
  Det er gangavstand til holdeplass for bybuss med avganger til Hamar sentrum og øvrige destinasjoner. Ca. 3,1 km til Hamar stasjon med gode tog- og bussforbindelser til det øvrige Østlandet. Det tar ca. 1 time og 20 minutter med toget til Oslo sentralstasjon
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Morten Silkebækken AS.

  Utvendig trapp/inngangsparti med konstruksjoner, spaltegulv, rekkverk og håndlist av treverk.
  Terrasser med konstruksjoner, spaltegulv, rekkverk og håndlist av treverk.
  Malte trevinduer med 3-lags isolerglass fra 2017.Malt ytterdør i tett utførelse. Malt boddør i tett utførelse.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2
  (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendige vinduer: Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Enkelte vindusvridere er harde når man åpner og lukker.
  Utvendig balkonger, terrasser og rom under balkong: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.
  Utvendige trapper: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.
  Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet TLR, vedlikeholdsplan e.l. for felles i bygget.
  Overflater gulv på bad og toalettrom: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under).
  Sluk, membran og tettesjikt på bad og toalettrom: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Ikke-fagmessig utførelse gjelder at slukmansjetten ikke er helsmurt med membran.
  Tekniske installasjoner vannledninger: Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket.

  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Leilighet i 2.etasje: Bra/P-rom: 70m²/66m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Entré/gang, stue, kjøkken, bad/toalettrom og to soverom.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektrisitet:

  Elektriske varmekabler.
  Panelovner

  Vedfyring:
  Vedovn
 • Felles eiertomt på ca. 6796 m². Tomten er opparbeidet med busker og trær. Enkelte interne gangveger er belagt med belegningsstein.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Biloppstillingsplass i felles carport og på fellestomten.
  Det er felles elbil ladeanlegg. 6 stk ble montert av styret.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • OBOS Innlandet - sameier og frittstående borettslag.
  Tlf
 • Eierseksjon er en del av sameiet Sandvika tunet 2 (org.nummer: 913664892) som består av 54 eierseksjoner. Det innbetales felleskostnader til sameiet. Det er utarbeidet vedtekter og regnskap og Obos Eiendomsforvaltning AS er forretningsfører. Felleskostnadene er alle kostnader ved eiendommens drift og vedlikehold som ikke gjelder den enkeltes bruksenhet.

  Sameiet har et styre som skal sørge for vedlikehold og drift av eiendommen og ellers sørge for forvaltning av sameiets anliggender i samsvar med lov og vedtekter og vedtak i sameiermøter.
  Driftsinntekter i 2020 var tilsammen kr.1.120.833,- og består i hovedsak av beboernes innbetaling for lading av elbil.
  Året resultat fremkommer i resultat fremkommer i resultatregnskapet som er underskudd på kr.12.127,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Driftskostnadene i 2020 var tilsammen kr.1.135.689.-- Dette er kr.17.689,- høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak opprusting av uteområdet.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Dyrehold er tillatt og sameiet skal varsles om eventuelt dyrehold.
 • Sameiets bygningsmasse er forsikret med fellespolise i Gjensidige skadeforsikring. Hver enkelt sameier må selv skaffe innboforsikring.
 • Formuesverdi som primærbolig kr.726.308,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2.614.710,- per 31.12.2020
 • Per 14.10.22 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 2.302,-. Av disse går 1.711,- til felleskostnader og 591,- til TV/bredbånd. Felleskostnader dekker drift og vedlikehold, renovasjon, bygningsforsikring, forretningsfører, styrehonorar samt strøm på/i fellesareal
 • Andel fellesgjeld kr. 0,- pr.31.01.2022
  Andel fellesformue kr. 12.950,- pr. 31.12.2020
 • Det er ikke felleslån i sameiet.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf. eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr.7517,- for 2021. I disse inngår eiendomsskatt, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr.
  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.446,-.
  Forbruk vann: Kr 28,93,- per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 46,91,- per kubikk.
  Feie- og tilsynsgebyr: Kr 558,-.
  Eiendomsskatt: Kr 3.407,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring og innvendig vedlikehold.
 • Det ble utstedt ferdigattest for 4 stk. firemannsbolig og 2.stk. tomannsbolig i 2017.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.
 • Erverv av seksjonen er konsesjonsfritt, men ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det er ikke foretatt noe besiktigelse på det elektriske anlegget. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster.

  Feiing ble utført siste gang i 2021. Tilsyn ble sist gang utført i 2019 uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner § 31. Kontakt oppdragsansvarlig for ytterligere informasjon.
  Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.
  Følgende er tinglyst på eiendommen:
  Dagboknr. 1016574, tinglyst den 03.11.2016. Gjelder bestemmelser om vann og kloakkledning. Rettighetshaver Stange kommune. Gjelder denne registerenheten med flere.
  Dagboknr. 491299, tinglyst 17.06.2013. Gjelder seksjonering.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Nedre Tømte med ikrafttredelse 29.04.2009. Reguleringsformål for eiendommen er boliger, felles parkeringsplass, felles lekeareal, annet fellesareal og kjørevei.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2020-2032 med ikrafttredelse 17.06.2020 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg. Eiendommen ligger i hensynsone H220_gjeldende gul støysone T-1442.
  Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Ottestad med ikrafttredelse 12.08.2011 hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til framtidig boligområder
 • Gnr. 8 Bnr. 38 Snr. 42 i Stange kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.
  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  Pkt.11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
  Ja, kun av faglært. Byttet begge vifter på garanti på ventilasjonsanlegget. Utført av Østberg Norge As.

  Pkt.13. Har du ladeanlegg/ladeboks for el-bil i dag?
  Ja, felles ladeanelgg i sameiet.

  Pkt.16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade?
  Ja, av faglært og ufaglært/egeneinnsats og dugnad. malt fasade. På dugnas beiset rekkverk på veranda.
  Usikker på hvem som utførte arbeidet da firma ble bestilt gjennom styret.

  Pkt.19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av
  eiendommen eller av dens omgivelser?
  Det bygges leiligheter over gaten. Påvirker ikke bruken av eiendommen.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 45.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 16.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Abdolrahman Khezri
  Asal Ahmadi
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev