aktiv-eiendomsmegling
Kjedet enebolig med endebeliggenhet. Her får du stor hage og flere flotte uteplasser.

OTTESTAD Nedre Tømte 38

Kjedet enebolig med endebeliggenhet over to plan med god og nyere standard. Lettstelt hage - 2 bad - 3 Soverom - Carport

 • kr 5 600 000
 • BRA 148 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 600 000
 • Omkostningerkr 152 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 752 042
 • ObjektstypeRekkehus
 • EierformEierseksjon
 • Byggeår2 017
 • Soverom3
 • ArealP-rom 134 m²
 • Tomt368.3 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 140 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000,00))   153 042,- (Omkostninger totalt)   5 753 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Meld deg på visning!

Påmelding
Nedre Tømte 38 er en kjedet enebolig med god beliggenhet i Sandvika. Boligen har god standard og strekker seg over to plan. Her får du 3 romslige soverom, moderne kjøkken, 2 stuer, to flislagte bad og boder til oppbevaring. Flere uteplasser på bakkeplan samt terrasse over carport sørger for gode solforhold fra morgen til kveld. Fine turområder langs Mjøsa og Ottestadstien i umiddelbar nærhet. En perfekt familiebolig for deg som vil flytte rett inn uten å tenke på oppussing. Velkommen til en hyggelig visning! Merk deg dette: - Gode solforhold - Nyere og god standard - Fine uteplasser - Kort avstand til Mjøsa og turterreng - 2 Flislagte bad - Carport med bod - Asfaltert gårdspla

Nedre Tømte 38, Innlandet

 • Arealbeskrivelse
  Enebolig
  Bruksareal
  1. etasje: 79 kvm
  2. etasje: 69 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 65 kvm Entre, bad, stue og kjøkken
  2. etasje: 69 kvm Bad, 3 soverom og stue
  Sekundærrom
  1. etasje: 14 kvm 4,2 kvm teknisk rom/bod og sportsbod på 9,8 kvm.  Tomt
  368.3m²

  Beskrivelse av tomt
  Eiet tomt med asfaltert gårdsplass og innkjøring. Fin og lettstelt hage med mange muligheter. Hekk rundt store deler av tomten skjermer for innsyn. Dette er en endetomt som gir ekstra stor plass for store og små.

  Beliggenhet
  Eiendommen ligger fint til i Ottestad, kun 5 minutters kjøretur unna Hamar sentrum. Dette er et veletablert boligområde i utvikling med kort avstand til servicefasiliteter og flotte turområder. Vikasenteret ligger 1,5 km unna og her finner du blant annet apotek, Coop Extra, frisør og blomsterbutikk. Det er også kort vei til andre dagligvarebutikker som Spar og Bunnpris. Fra boligen er det gangavstand til holdeplass for bybuss med hyppige avganger Hamar sentrum. Det er ca. 4 km til Hamar stasjon med gode togforbindelser til Oslo, Gardermoen, Lillehammer og Trondheim. Her får du flere flotte turområder i nærheten. Ottestadstien ligger i kort avstand fra boligen og består av 15 km med sti gjennom et frodig jordbruksområde og vakker skog. Det er gangavstand til Ottestad Idrettsbane som er hjemmebane til Ottestad idrettslag. Om vinteren blir parken tatt i bruk som langrennsarena. Er du glad i golf? Atlungstad Golfbane ligger 4,5 km unna, her kan du også få noe godt å spise på Atlungstad Brenneri. I tillegg er det kun en kort spasertur ned til Mjøsa og flotte bademuligheter. Kort vei til barnehage og skole. Nedre Tømte barnehage ligger 100 meter unna boligen. Steinerbarnehage og steinerskolen ligger ca. 600 meter unna. Til Arstad skole og Ottestad ungdomsskole er det ca. 1,5 km. Hamar katedralskole ligger ca. 7 km unna. Fra boligen er det kort vei til Hamar både med bil, buss og sykkel. Her kan du oppleve et livlig sentrum med kulturhus, kino, bibliotek og et rikt kulturliv. Fra sentrum er det kort vei til CC Hamar og Maxi Storsenter som tilbyr et rikholdig utvalg av butikker og spisesteder. Langs Mjøsa i Hamar kan du nyte de idylliske bade- og friområdene som er tilrettelagt for alle.

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Takstgruppen ved Atle Tømta. Taktekking av folie/ belegg. Utvendig beslag og takrenner/ nedløp i metall. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Flatt tak i trekonstruksjon. Kompakttak. Trevinduer med 3-lags isolerglass. Veranda mot øst. Fundamentert på betong. Konstruksjon og overflater i treverk og metall. Carport. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser tilstandsgrader TG. For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/ komponenter: Utvendig veggkonstruksjon. Bordkledning går stedvis nesten helt ned til terreng. Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Det er ikke montert beslag mellom yttervegg og balkong/ terrasse. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrift. Innvending overflater. Det er påvist skade på parkett ved skyvedør i 1.etasje. Våtrom. Overflater på gulv i bad og vaskerom. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under) Bom i fliser registrert (hulrom under fliser) Tomteforhold. Terrengforhold. Stedvis flatt eller dårlig fall på terreng fra bygning. Dette er avvik fra dagens krav. Anbefalt fall på terreng er 1:50, 3 m fra grunnmur. For ytterligere/ detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt.12. Kjenner du til om det er utført kontroll av el-anlegg eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)? - Ja. Utført kontroll av Stange Energi 22.10.2020. Pkt 13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag? - Ja. Ladeboks for elbil på vegg i carport. Pkt. 19. Kjenner du til forslag eller vedtatte reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av dens omgivelser? - Ja. Block Watnes bygger bolighus på eiendommen gnr 8, bnr. 2 3414 Stange.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.etasje : Entre, bad, stue, kjøkken og teknisk rom/bod. 2.etasje: Bad, stue og tre soverom. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen Velkommen til Nedre Tømte 38. Parkering i carport eller på egen gårdsplass. Herfra kommer du inn i en romslig gang med skyvedørsgarderobe. Oppvarming i gulv og downlightsbelysning i tak. Kjøkken Kjøkkenet består av hvit kjøkkeninnredning fra HTH med glatte fronter og integrert håndtak. Glassplate bak vask og ovn beskytter veggen. Mørk grå benkeplate i laminat med underlimt, stor vask. Kjøkkenet har integrert kjøle-/fryseskap, ovn, steketopp, oppvaskmaskin og mikro. Stor kjøkkenøy i midten av rommet gir god arbeidsflate og en fin spiseplass. Veggehengt vitrineskap med underskap og benkeplate gir ekstra oppbevaringsplass. Downlightsbelysning i tak. Stue Romslig stue med plass til stuemøbler og spisebord. Her er det også peisovn. Fra stuen er det utgang til terrasse og hage. Downlightsbelysning i tak Bad Det er to bad i boligen, ett i hver etasje. Badet i 1. etasje har flislagte vegger og gulv samt varmekabler i gulvet. Servant med skuffer under og baderomsspeil med belysning. Dusjvegger i glass og vegghengt toalett. På dette badet er det opplegg og plass til vaskemaskin. Downlightsbelysning i tak. Badet i 2. etasje har flislagte vegger og gulv. Badet består av badekar med dusjvegg, servant med god oppbevaringsplass under samt vegghengt skap og benkeplate som strekker seg langs hele langsiden. Stort speil med integrert belysning og downlightsbelysning i tak. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt toalett. Soverom Boligen har 3 soverom, samtlige i 2. etasje. Alle soverommene har plass til dobbeltseng og har praktisk garderobeløsing. Enkel adkomst til badet. Stue i 2 etasje Flott stue med plass til møbler etter ønske. Store vinduer som slipper inn godt med dagslys. Downlightsbelysning i tak. Adkomst til stor terrasse på ca. 30 kvadratmeter over carport, her er det rikelig med plass til å skape din egen oase.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Parkering
  Carport og biloppstillingsplasser på egen tomt.

  Forsikringsselskap
  Gjensidige

  Polisenummer
  87465914

  Diverse
  I henhold til opplysninger fra Elsikkerhet Norge, ble det elektriske anlegget sist gang kontrollert i 2020, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. I følge opplysninger fra brann- og feiervesenet, ble feiing utført siste gang i 16.03.2020. Tilsyn ble sist gang utført 27.03.2023 uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 140 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000,00))   153 042,- (Omkostninger totalt)   5 753 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet: - Panelovn - Gulvvarme på begge bad og entre Vedfyring: -Ildsted

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut eiendom må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler.

 • Kommunale avgifter
  20387

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):   Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.900,-. Forbruk vann: Kr 36,16,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 63,35,- per kubikk. Renovasjon: Kr 4.176,- (middels beholder - 140 liter). Feie- og tilsynsgebyr: Kr 575,- (feiing 1 pipeløp hvert 2 år). Eiendomsskatt: Kr 6.241,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunk(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  994317

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3579542

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 18.05.2017 - Dokumentnr: 524958 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning og grunn Sameiebrøk: 137/548

  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det er utstedt ferdigattest på 4 eneboliger i kjede og carport med boder fra 2018. Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Disse ser ut til å stemme overens med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av kommuneplan fra 2020. Området reguleres til følgende formål: Boliger, områder for industri og barnehager. Offentlige trafikkarealer som veger og gangarealer. Park og lekeplass. Trafo, fellesområder og friluftsområder. Området reguleres også til jernbaneareal/ fotgjengerundergang. Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Nedre Tømte fra 2009. Reguleringsformål for eiendommen er boligbebyggelse. Eiendommen omfattes av kommunedelplan fra 2011 for Ottestad hvor eiendommen er avsatt/ utnyttet til fremtidige boligområde. Eiendommen ligger i hensynsone H210_ Rød støysone, hensynsone H220_gul støysone. Området er under utvikling og det er både pågående og fremtidige byggeprosjekter. Byggeaktiviteten skal hovedsakelig pågå nord for salgobjektet og nærmest boligen bygges det rekkehus på 3 etasjer. Kontakt megler for ytterligere informasjon. Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger inne i alternativ sone/ område for planlagt utbygging av dobbeltsporet jernbane. Inntil endelig valg av banetrasè. er gjort, vil enkle tiltak og som ikke krever reguleringsplan kunne gjennomføres, med mindre tiltaket er innenfor 30-meterssonen til eksisterende bane (da må dette avklares med Bane NOR). Valg av banetrasè. er en prosess under utredning og ny informasjon vil kunne komme etter at salgsoppgaven er utarbeidet (det vil si underveis i salgsprosessen). Man kan holde seg a jour i planprosessen ved å gå inn på www.banenor.no

  Adgang til utleie
  Det er ikke kjent at det foreligger offentligrettslige regler som er til hinder for at hele eiendommen leies ut.

  Legalpant
  De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til 2 G (folketrygdens grunnbeløp). Kommunen har legalpant i eiendommen for forfalte krav på eiendomsskatt, og kommunale avgifter/gebyrer.

  Kommentar konsesjon
  Ikke relevant for denne eiendommen.

  Kommentar odelsrett
  Ikke relevant for denne eiendommen.

 • Lovanvendelse
  Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud. Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2). Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen. Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtagelse.

  Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud elektronisk. Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 600 000,- (Prisantydning)   Omkostninger: 8 900,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))  172,- (Pantattest kjøper - lagt ut av megler) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 140 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 600 000,00))   153 042,- (Omkostninger totalt)   5 753 042,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  152042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon provisjon på 1,0 % av salgsummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar kr 2500,- markedspakke (kr 18.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev