aktiv-eiendomsmegling
Solgt

Ottestad Nordahlvegen 18A

Nyere og meget tiltalende familiebolig med takterrasse og Mjøsutsikt. Dobbelgarasje - 4 soverom - Vaskerom - 2 bad.

 • BRA 205 m²
 • 4 soverom
 • OMKOSTNINGER243 642
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER9 443 642
 • EIENDOMSTYPEEnebolig
 • EIERFORMSelveier
 • BYGGEÅR2 015
 • SOVEROM4
 • AREALP-rom 201 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT775 m²
 • EIERFORM TOMTEiet tomt
 • ENERGIMERKINGB
 • 9 200 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  227 500,- (Dokumentavgift)
  12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  --------------------------------------------------------
  243 642,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  9 443 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Velkommen til denne lekre eneboligen med god beliggenhet i Bekkelaget. Eneboligen er romslig og fremstår som den komplette familieboligen. Boligen strekker seg over 2 plan og ble oppført i 2015. Nydelige uteplasser på bakkeplan, 2.etasjen og den store takterrassen med fin utsikt til Mjøsa. Boligen kan by på en romslig hall, 2 bad, 4 soverom, eget vaskerom, 2 stuer og et lekkert kjøkken. Boligen har en god romfølelse med store og luftige rom. Tomten er tilrettelagt for lek for de minste, gårdsplassen er steinlagt. Denne eiendommen bør oppleves. Velkommen til visning!

Merk deg dette:

Stor og innholdsrik enebolig
Dobbel garasje og lekestue
Stor sørvendt terrasse og takterrasse
Mjøsutsikt
Attraktiv beliggenhet
2 bad og 4 soverom
Sentralstøvsuger

Velkommen til visning!

Nordahlvegen 18A, Innlandet

 • Velkommen
  Du ønskes velkommen til denne lekre boligen i Nordahlvegen 18A. Eiendommen har steinlagt innkjøring og gårdsplass. Frittstående dobbelgarasje med plass til to biler. I bakkant av garasjen er det en tilhørende sportsbod til oppbevaring. Inn i boligen blir du møtt av et vindfang etterfulgt av en luftig hall. Gode omkledningsmuligheter og plass til oppbevaringsmøbler. Herfra er det praktisk adkomst til Wc, vaskerom og trapp opp til 2.etasje.

  Stuen
  Boligen har oppholdsrom i begge etasjer. Stuen i 1.etasje er luftig og romslig med store vindusflater som sørger for rikelig dagslys og fin utsikt. Lyse og pene fargevalg på veggene. Plass til sofamøbler og sittegruppe. Adkomst til herlig terrasse med plass til utemøbler.

  Stuen i 2.etasje er et hyggelig hverdagsrom for hele familien, og den perfekte plass for de minste i familien. Fra stuen er det utgang til en romslig balkong som videre tar deg opp til takterrassen.

  Kjøkkenet
  Lyst og innbydende kjøkken med delvis åpen løsning mot stue. Dette er boligens samlingspunkt med plass for hyggelige måltider. Godt med lysinnslipp fra vinduene. Kjøkkenet har innredning fra JKE kjøkken med underskap av laminerte skrog og heltre fronter. Kompositt benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur. Kjøkkenet er utstyrt med kjøkkenøy med nedfelt induksjon platetopp. Lysarmatur og kontaktpunkt over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer, herunder oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl/frys. Det er montert komfyrvakt og lekkesjesensor under kjøkkenbenk. Downlights i tak.

  Boligen har totalt 4 soverom fordelt på begge etasjene. Samtlige soverom er av god størrelse. Det er god plass til senger, nattbord og oppbevaringsmøblement. Etablert garderobeskap på et av rommene med plass for tøy og utstyr. Delikate og lyse farger gir soverommene en god atmosfære. Hovedsoverommet ligger i 1.etasje og har inngang til bad.

  Bad 1.etasje
  Badet har keramiske fliser på veggene og flislagte gulv med varmekabler. Baderomsinnredning med toppmontert servant. Speil med lyslist.
  Badet er utstyrt med veggmontert toalett og dusjsåpe med dobbeldusj og dusjvegger. Lysinnslipp fra vinduet.

  Bad 2.etasje
  Badet har baderomsplater på vegger og flislagt gulv med elektriske varmekabler. Baderomsinnredning med heldekkende servant og skuffer til oppbevaring. Dusjsone med dusjvegg og boblebadekar. Speil med lyspunkt. Lysinnslipp fra vinduet.

  Vaskerom
  Vaskerommet har praktisk beliggenhet ved gangen i 1.etasje. Baderomsplater på veggene og vinyl på elektriske varmekabler. Opplegg og plass til vaskemaskin.

  Toalettrom
  Separat toalett i 1.etasje med flislagt gulv og plater på vegg. Elektriske varmekabler. Vegghengt toalett og servant med ett-greps armatur.

  For øvrig beskrivelse av standard, se bildebeskrivelser.
 • Eiendommen ligger fint til i et godt etablert område i Bekkelaget, kun 5 minutters kjøretur unna Hamar sentrum. Det er kort avstand til servicefasiliteter og flotte grøntområder.
  Vika senteret med et godt utvalg av butikker ligger ca. 2 km unna. Her finner du blant annet apotek, Coop Extra, frisør, blomsterbutikk m.m. Kun 4,5 km til Hamar sentrum og alle fasiliteter. Her finner du alt du måtte trenge av servicefunksjoner, spisesteder og kjøpesenter med butikker.
  Bussforbindelse i nærheten samt kort kjørevei til E6.
  Området er barnevennlig og har kort avstand til både barnehager og skoler. Arstad barneskole ligger ca. 500 m unna og Hoberg barnehage ligger ca. 1,3 km unna, og det er ca. 600 m til Ottestad ungdomsskole.
  Flotte turmuligheter i området. Du har den kjente Ottestadstien på ca. 15 km som går gjennom Ottestad. Dette er en populær sti for både rekreasjon og mosjon. Ca. 5 km til Atlungstad golfbane. Det er gangavstand til holdeplass for bybuss med hyppige avganger til Hamar sentrum og øvrige destinasjoner. Ca. 5 km til Hamar stasjon med gode tog- og bussforbindelser til det øvrige Østlandet.
 • Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Takstplan AS.
  Frittliggende enebolig på 2 plan med tilliggende garasje m/bod. Av tilleggsbygg er det oppført en lekestue på eiendommen. Boligen er oppført i 2015 og har en bygningsmessig moderne utførelse typisk for byggeåret. Boligen har flatt tak tekket med PVC duk. Boligen har
  innvendig taknedløp og overvannssikring gjennom gesims/oppkant. Yttervegger av bindingsverkskonstruksjoner. Utvendige fasader med trekledning.
  Boligen har flatt tak utført som kompakttakkonstruksjon. Vinduer med 3-lags energiglass. Boligen har sørvendt terrasse med utgang fra
  stue 2 etg. og takterrasse med tilgang via trapp fra terrasse i 2 etg. Gulv av terrassebord.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det gitt tilstandsgrad TG 2
  (avvik som kan kreve tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  Utvendig veggkonstruksjon: Utvendig kledning har stedvis en lav klaring mot underlag/terreng.
  Innvendige overflater: Skade på parkett foran vedovn.
  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • Følgende rom inngår i primærareal:
  1.etg: Gang, Wc, hall med trapp, soverom, kjøkken, stue, vaskerom og bad.
  2.etg: Hall, 3 soverom, bad og stue.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Elektriske varmekabler i hele 1.etasje samt begge bad.

  Peisovn
 • Eiertomt på ca. 775 m². Tomten er opparbeidet med plen og beplantning. Tomten er innhegnet med hekk/beplantning.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • I garasje eller på biloppstillingsplasser på egen gårdsplass.
 • Eiendommen har adkomst fra offentlig vei via privat stikkveg og er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Eier har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1.558.980,- per 31.12.2020
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 5.612.328,- per 31.12.2020
 • Kommunale avgifter utgjorde totalt ca. kr 29.365,- for 2021. I disse inngikk eiendomsskatt, renovasjon, feie- og tilsynsgebyr samt vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  For 2022 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.447,5,-.
  Forbruk vann: Kr 28,93,- per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 46,91,- per kubikk.
  Renovasjon: Kr 4.176,- (middels beholder - 140 liter).
  Feie- og tilsynsgebyr: Kr 558,- (feiing 1 pipeløp hvert 2 år).
  Eiendomsskatt: kr 9.209,-.

  Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.
 • Utover det som er nevnt under punktet "Offentlige/kommunale avgifter", påløper kostnader til for eksempel strøm, fyring/brensel, forsikring, innvendig/utvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett.
 • Det ble utstedt ferdigattest for enebolig i 2015 og for oppføring av garasje i 2015. Det er foretatt en ikke søknadspliktig justering av tiltaket:
  - Høyden på garasjen er økt fra 3,20 til 3,23 meter.

  Det er mottatt byggetegninger fra kommunen. Innholdet i disse synes å stemme godt overens med dagens bruk.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.
 • Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2020, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2040.

  Feiing ble utført siste gang i 2021. Tilsyn ble sist gang utført i 2016 uten pålegg om utbedringer. Det tas forbehold om feil/mangler ved eventuelle nye installasjoner og/eller forskriftskrav trådt i kraft etter siste tilsyn.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav.

  Følgende er tinglyst på eiendommen:
  Dagboknr.1165151, tinglyst den 11.12.2015. Gjelder bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Gjelder denne registerenheten med flere.
  Dagboknr. 126136, tinglyst 11.02.2015. Bestemmelser om adkomst i forbindelse med vedlikehold og reparasjoner.

  Rettigheter på 3413-17/293, 3413-17/314, 3413-17/315. Rettigheter i eiendomsrett.
  Dagboknr. 1165151. Bestemmelser om vann/kloakkledning. Bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel 2020-2032 for Stange kommune med ikrafttredelse 17.06.2020, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg.
  Eiendommen omfattes av kommunedelplan for Ottestad med ikrafttredelse 12.08.2011, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til boligområde.
 • Gnr. 17 Bnr. 16 i Stange kommune
 • Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr 10.000.000,-. Det er boligdelen av eiendommen som dekkes av forsikringen.

  Selger har utarbeidet en egenerklæring (vedlagt salgsoppgaven) som kjøper må gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:

  Pkt. 11. Kjenner du til om det er/har vært utført arbeid på el-anlegget eller andre installasjoner (f.eks. oljetank, sentralfyr, ventilasjon)?
  - Ja, kun av faglært. El-billader. Utført av Bravida.

  Pkt. 11.1. Foreligger det samsvarserklæring (i henhold til forskrift om elektriske lavspenningsanlegg)?
  - Ja.

  Pkt.13. Har du ladeanlegg/ladeboks for elbil i dag?
  - Ja. Oppført i garasje.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 0,9 % av salgssummen ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), ), markedspakke (kr 25.400,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 8.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Ida Kristine Aarhus
  Lars Christian Bakke
Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev