aktiv-eiendomsmegling
Solgt

OTTESTAD Pershaugvegen 1B

Nyere kjedet enebolig med flott beliggenhet i Bekkelaget og nydelig utsik! Barnevennlig - Garasje - Flytt rett inn

 • kr 5 400 000
 • BRA 147 m²
 • 3 soverom
 • Prisantydningkr 5 400 000
 • Omkostningerkr 152 042
 • Totalpris inkl. omkostningerkr 5 552 042
 • ObjektstypeEnebolig
 • EierformSelveier
 • Byggeår2 019
 • Soverom3
 • ArealP-rom 113 m²
 • Tomt1 284 m²
 • Eierform tomtEiertomt
 • 5 400 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  135 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000))

  152 042 (Omkostninger totalt)

  5 552 042 (Totalpris inkl. omkostninger)
Velkommen til Pershaugvegen 1b. Eiendommen er en kjedet enebolig med nyere god standard med fin og barnevennlig beliggenhet i øvre del av Bekkelaget. Boligen strekker seg over to plan med innebygget garasje, 3 soverom, 2 bad, åpen stue kjøkkenløsning med god takhøyde, eget vaskerom og walk-in. Det er fine og lettstelte uteplasser med gode solforhold og flott utsikt. En perfekt bolig for både barnefamilier og for de som ønsker moderne og lettstelt bolig. Velkommen til visning! Merk deg dette: - Nyere og god standard - Garasje - Lettstelt tomt - Solrike uteplasser - 2 bad og 3 soverom - Eget vaskerom Velkommen til visning!

Pershaugvegen 1B, Innlandet

 • Arealbeskrivelse

  Bruksareal
  1. etasje: 76 kvm
  2. etasje: 71 kvm
  Primærrom
  1. etasje: 42 kvm 2 soverom og bad
  2. etasje: 71 kvm Bad, stue, kjøkken og soverom
  Sekundærrom
  1. etasje: 34 kvm Garasje, teknisk rom, en innvendig bod og to uteboder.  Tomt
  1284m²

  Beskrivelse av tomt
  Felles eiet tomt for sameiet på 1284,2 kvm som er flat/skrånede og opparbeidet med plen og beplantning. Asfaltert gårdsplass. Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt kan derfor ikke påberopes.

  Beliggenhet
  Pershaugvegen 1B ligger fint til i på Maihaugen i øvre Bekkelaget med fint utstyn mot Mjøsa. Barnevennlig område med kort avstand til både barneskoler og barnehager. Det er gåavstand til Kiwi, Rema 1000 og Europris. Det er gode bybustilgang langs RV 222 både til Hamar og Stange. Vikasenteret har flere butikker og til Hamar sentrum er det ca. 4 km. Fra Hamar stasjon er det gode togforbindelser Det er flotte turmuligheter i området, bl.a den kjente Ottestadstien på ca. 15 km som går gjennom et frodig jordbruksområde. En utrolig fin tur for hele familien!

  Byggemåte
  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Atle Tømta i Takstgruppen AS. Taktekking av metallplater. Utvendig beslag og takrennner/nedløp i metall. Pulttak i trekonstruksjon. Yttervegg i trekonstruksjon. Liggende utvendig trekledning. Metallvindu med 3-lags isolerglass. Ytterdør med 3-lags isolerglass. Ytterdør med 3-lags isolerglass. Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter: Utvendig takkonstruksjon på loft: Skrå, isolert takflater defineres som risikokonstruksjon på grunn av erfaringsmessig høy skadefrekvens. Ved bruk av fuktindikator registrerte jeg ingen unormasle verdier. Tg er gitt pga. nevnte forhold. Innvendige overflater: Sprekt flis ved inngangsparti. Behov for vedlikehold/oppgraderinger på enkelte vegger. Noen glipper på parketten. Tg gis pga.nevnte forhold. Våtrom. Overflater, vegger og himling på bad: det er vindu/dører med ikke fuktbestandige materialer i våtsone (ved vask, dusj, badekasr osv). Løsningen eller bygematerialer er uegnet. Våtrom: Overflater på gulv på bad. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrom. Våtrom: Sluk, membran og tettesjikt på bad. Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om uavhengig kontroll, men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført uavhengid kontroll. Våtrom: Overflater på gulv på bad. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrom. Teknisk installasjoner: Avløpsrør. Det er ikke påvist tilfredstilllende stakemulighet på avløpsanlegg. For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.

  Sammendrag selgers egenerklæring
  Pkt. 16. Kjenner du til om det har vært utført arbeid på terrasse/garasje/tak/fasade? -Ja, kun av ufaglærte/egeninnsats/dugnad. Platting foran og bak er gjort av selger.

  Innhold
  Boligen inneholder: 1.etasje: Bad, stue, kjøkken og soverom. 2.etasje: To soverom og bad. Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse"

  Standard
  Velkommen inn Velkommen til Pershaugvegen 1B. Innkjøring og plass til bil i garasje eller på biloppstillingsplass. Fra utvendig platting kommer du inn i boligens entre. Varmekabler i gulv gir lun og jevn gulvvarme. Omkledningsmuligheter. Bad Boligen har to bad som ligger i hver etasje. Badet i 1.etasje har flislagte vegger og flislagte gulv med varnekabler. Servant med underskap og speil med tilhørende belysning. Badet har dusjvegger og vegghengt toalett. Bad i 2etasje med fliser på vegger og flislagt gulv med varmekabler. Dobbeltservant med underskap. Speil med tilhørende belysning. badet har dusjvegger og vegghengt toalett. Vaskerommet ligger i 1.easje ved badet. Opplegg for vaskemaskin og vaskekom. Soverom Boligen har tilsammen tre soverom. To av rommene ligger i 1.etasje. Rett over gangen ett praktisk walk-in rom med rikelig oppbevaringsplass. Hovedsoverommet ligger i 2.etasje, garderobeskap og enkel adkomst til bad. Stue Åpen stueløsning mot kjøkken med god takhøyde. Store vinduer som slipper inn dagslyset. God plass til sofamøbler og spisestue. Peisovn. Adkomst til terrasse med flott utsikt. Kjøkken Moderne og åpent kjøkken med rikelig plass. Kjøkkeninnredning med laminerte glatte fronter. Laminert benkeplate og komfyrvakt. Integrerte hvitevarer som komfyr, steketopp, oppvaskmaskin, og kjøl/fryseskap.

  Innbo og løsøre
  Bransjens liste over løsøre og tilbehør legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen følger vedlagt salgsoppgaven. Det er full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.

  Hvitevarer
  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.

  Moderninseringer og påkostninger
  Behandlet boligen utvendig. Platting foran. Platting og levegg bak

  Parkering
  I garasje eller biloppstillingsplass på egen gårdsplass.

  Diverse
  Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel. Det er ikke foretatt noe besiktigelse på det elektriske anlegget på eiendommen.

  Prisantydning inkl. omkostninger
  5 400 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  135 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000))

  152 042 (Omkostninger totalt)

  5 552 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

 • Oppvarming
  Elektrisitet: - Panelovn - Varmekabler i enkelte rom Vedfyring: -Ildsted

  Energiklasse
  B

  Info energiklasse
  Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler

 • Kommunale avgifter
  18473

  Kommunale avgifter år
  2022

  Info kommunale avgifter
  Det ble fakturert kr 18.473,- på eiendommen i 2022 for kommunale utgifter. For 2023 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):   Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.400,-. Forbruk vann: Kr 42,20,- per kubikk. Forbruk kloakk: Kr 48,93,- per kubikk. Renovasjon: Kr 3.784,- (middels beholder - 140 liter). Feie- og tilsynsgebyr: Kr 810,- (feiing 1 pipeløp hvert 2. år). Eiendomsskatt: kr 5.269,-   Forbruk vann og avløp beregnes/avregnes etter avlest vannmåler. Størrelse på renovasjonsavgift avhenger av størrelse på dunke(er). Feie- og tilsynsgebyr avhenger av hvor mange pipeløp som må feies/inspiseres. Det gjøres oppmerksom på at avgiftene normalt justeres/reguleres årlig.

  Formuesverdi primær
  949436

  Formuesverdi primær år
  2021

  Formuesverdi sekundær
  3417970

  Formuesverdi sekundær år
  2021

 • Tinglyste heftelser og rettigheter
  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3413/17/324/2: 11.03.2005 - Dokumentnr: 3100 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3413 Gnr:17 Bnr:256
  Overført fra: Knr:3413 Gnr:17 Bnr:324
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.05.2017 - Dokumentnr: 474980 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3413 Gnr:17 Bnr:323
  Overført fra: Knr:3413 Gnr:17 Bnr:324
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.05.2017 - Dokumentnr: 474980 - Bestemmelse om vannrett Rettighetshaver: Knr:3413 Gnr:17 Bnr:323
  Overført fra: Knr:3413 Gnr:17 Bnr:324
  Gjelder denne registerenheten med flere
  05.05.2017 - Dokumentnr: 474980 - Bestemmelse om kloakkledning Rettighetshaver: Knr:3413 Gnr:17 Bnr:323
  Overført fra: Knr:3413 Gnr:17 Bnr:324
  Gjelder denne registerenheten med flere
  23.10.2019 - Dokumentnr: 1255281 - Seksjonering Opprettet seksjoner:
  Snr: 2
  Formål: Bolig
  Tilleggsdel: Bygning
  Sameiebrøk: 1/4


  Ferdigattest/brukstillatelse
  Det ble utstedt ferdigattest for 4 boliger i kjede i 2019. Det er mottat byggetegninger fra kommunen fra 2018. Innholdet i disse stemmer med dagens bruk.

  Vei, vann og avløp
  Eiendommen har adkomst fra offentlig veg og er tilknyttet vann-og avløpsnett.

  Regulerings- og arealplanner
  Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Arstad Nordre. Eiendommen er regulert til boliger. Området eiendommen ligger i er regulert til bebyggelse og anlegg, felles avkjørsel, frittliggende småhusbebyggelse, frisiktsone og LNF-område.   Plankart med tilhørende reguleringsbestemmelser følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med disse.  Eiendommen ligger i et LNFR område (Landbruks-, natur, og friluftsområde samt reindrift). Dette betyr at området som hovedregel ikke kan utvikles med tanke på boligbygging eller annet bebyggelse, fordi det blant annet skal tas hensyn til f.eks. allemannsretten, naturvern, landbruk eller friluftsliv. I LNFR område kan det være bygge- og deleforbud, i tillegg er det ikke sannsynlig at man får godkjent bruksendring av eksisterende bygninger eller godkjent oppføring av bygninger i strid med hovedregelen. I arealdelen i kommuneplanen kan det fremkomme opplysninger om virkningen av LNFR kategorien. Reguleringen gjelder fremtidige tiltak, dvs. eksisterende hus og fritidsboliger kan nyttes i tråd med tidligere gitte kommunale tillatelser, men reguleringen kan få konsekvenser ved eventuell gjenreisning, for eksempel etter brann. Oppføring av nye boliger i LNFR område kan ikke skje uten etter dispensasjon eller som følge av bestemmelsene i reguleringsplanen. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

  Adgang til utleie
  På generelt grunnlag er det tillatt å leier ut bolig eller del av egne bolig , så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av leileobjekt eller areal. Det er begrensninger ved kortidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonlovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med en bruksenhet.

  Legalpant
  Det er legalpant for kommunale avgifter.

  Kommentar konsesjon
  Erverv av eiendommen er konsesjonsfritt.

  Kommentar odelsrett
  Det er ikke odel på eiendommen.

 • Budgivning
  Budgivning i forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form. Budgivning utenfor forbrukerforhold Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Det anbefales at hvert bud har en akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi anbefaler minimum 30 minutter akseptfrist. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.

  Omk. Kjøper beskrivelse
  5 400 000 (Prisantydning)

  Omkostninger
  12 900 (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800 (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172 (Pantattest kjøper - lagt ut av megler)
  585 (Tingl.gebyr pantedokument)
  585 (Tingl.gebyr skjøte)
  135 000 (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 400 000))

  152 042 (Omkostninger totalt)

  5 552 042 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Omk. kjøper beløp
  152042

  Betalingsbetingelser
  Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

  Hvitvaskingsreglene
  Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning

  Personopplysningsloven
  Personopplysninger blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

  Boligselgerforsikring
  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 14. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

  Boligkjøperforsikring
  Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.

  Meglers vederlag
  Det er avtalt en fast provisjon på kr 49.000,- etter salget er gjennomført. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 18.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 9.500,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.

Fredrik Lien

Megler

Fredrik Lien

47 25 48 89

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev