aktiv-eiendomsmegling
Solgt
Velkommen til Petlundtunet 21!

Tiltalende selveierleilighet med barnevennlig og rolig beliggenhet - 3 Soverom - Carport

 • BRA 113 m²
 • 3 soverom
 • OMKOSTNINGER90 892
 • TOTALPRIS INKL. OMKOSTNINGER3 180 892
 • EIENDOMSTYPELeilighet
 • EIERFORMEierseksjon
 • BYGGEÅR2 014
 • SOVEROM3
 • AREALP-rom 108 m²
 • FELLESKOST./MND-
 • TOMT17 521 m²
 • EIERFORM TOMTFellestomt
 • 3 090 000,- (Prisantydning)

  Omkostninger
  8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
  2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
  172,- (Panteattest kjøper)
  585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
  585,- (Tingl.gebyr skjøte)
  78 750,- (Dokumentavgift)
  --------------------------------------------------------
  90 892,- (Omkostninger totalt)
  --------------------------------------------------------
  3 180 892,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
Boligen ligger i . etasje og inneholder:
2. etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og teknisk rom.
Loftsetasje: Stue, soverom og bad.

Med leiligheten følger det også en carport i felles carportanlegg.
Plsntegning 2.og 3. etasje

Petlundtunet 21, Innlandet

 • Velkommen til Petlundtunet 21!
  Her har vi gleden av å presentere en fin og tiltalende leilighet med gjennomgående god standard i Ottestad. Eiendommen har kort vei til blant annet sentrum, jernbane, skoler, barnehager og butikker. Området er rolig og barnevennlig, og byr på mange fine turmuligheter i umiddelbar nærhet. Perfekt for unge og barnefamilier med trygge og rolige omgivelser. Tomten er romslig med en pent opparbeidet gårdsplass og gode solforhold. Leiligheten har en god areal og planløsning, og fremstår som lys og moderne med en gjennomgående god standard, uten bruksslitasje.

  Velkommen inn
  Fra det store fellesområde på gårdsplassen kommer du til en pen overbygd oppgang som tar deg opp til 2.etasje der denne leiligheten ligger. Entreen har du plass til å henge fra deg yttertøy og sko.


  Åpen stue- og kjøkkenløsning
  Leiligheten har en romslig åpen stue- og kjøkkenløsning med gode møbleringsmuligheter til både sittegruppe og spisegruppe.
  Fra stuen er det utgang til boligens balkong med plass til utemøblement og grill.

  Tidløst kjøkken med laminerte skrog og benkeplate med oppvaskkum i stål. Over og- underskap
  med profilerte fronter i hvitlakkert utførelse. Plass for frittstående komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Skapmontert kjøkkenventilator.

  Soverom
  Leiligheten har 3 soverom. 2 av soverommene ligger i 2.etasjen og ett i loftsetasjen. Alle soverommene har plass til seng, nattbord og oppbevaring.


  Sanitære fasiliteter
  Bad 2. etasje
  Keramiske fliser på vegger og gulv. Folierte plater i himling. Baderomsinnredning med servant. Veggmontert wc. Opplegg for vaskemaskin. Dusjnisje med veggmontert dusj, dusjdør i glass. Avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg.

  Bad loftsetasje.
  Baderommet er fra 2020 med keramiske fliser på vegger og gulv. Folierte plater i himling. Baderomsinnredning med servant og ett- greps blandebatteri. Veggmontert wc og badekar med veggmontert dusj. Avtrekk via balansert ventilasjonsanlegg.


  Eksempler på materialvalg:
  Gulv: vinylbelegg, laminat og keramiske fliser
  Vegger: malt strie, mdf panelplater og keramiske fliser.
  Himling: folierte takplater.


  Kun hvitevarer som er spesifikt angitt i salgsoppgaven, følger med. Dette gjelder uavhengig av om hvitevaren(e) eventuelt kan anses som integrerte.
 • Fin og familievennlig beliggenhet i Bekkelaget i Ottestad. Fra eiendommen er det kort gangavstand til nærbutikk, skoler og barnehager. Det er ca. 6 km til Hamar sentrum. Offentlig kommunikasjon med hyppige bussavganger finner du like ved leiligheten.

  Området er flott for unge og barnefamilier med trygge og rolige omgivelser. For de minste er Hoberg barnehage og Hoberg barneskole kun 1,8 og 2,5 km unna. For de mellomste finner vi Ottestad Ungdomsskole ca. 2,6 km unna. Steinerskolen ligger ca. 3,8 km unna.

  I Hamar sentrum finner du et rikt utvalg av butikker og ulike servicefasiliteter. Hamar kan ellers by på en rekke flotte restauranter og kaféer. Basarene, Victoriahaven og Nagomi er eksempler på hyggelige steder hvor god mat kan nytes. Kafé Larsen og Kai og Mattis er svært populære kaféer med lun atmosfære og gode kaker. CC Hamar er et kjøpesenter med over 80 butikker og spisesteder. Her finnes det noe for alle og enhver.

  Ellers kan Hamar by på en rekke ulike servicetilbud. Her finner du bibliotek, kino og flere konserter og underholdningstilbud året igjennom. Fra sentrum er det også kort veg ned til Koigen som er et flott friområde med blant annet sandstrand, sandvolleyballbaner, basketballbane, skateanlegg og ikke minst det Norgeskjente stupetårnet. Her kan både store og små kose seg.

  Er du glad i å trene og holde deg i aktivitet er det mange muligheter. I Hamar ligger det flere treningssenter, som Espern, Actic og Fønix, og SPENST ligger kun ca. 2 km unna. For de som er glad i å være utendørs er Ottestadstien en populær tursti som strekker seg over 15 km. Den går gjennom frodige jordbruksområder og langs Mjøsa. Kun noen få meter fra eiendommen ligger Ottestad idrettsplass. Atlungstad Golfklubb med 18-hulls golfbane ligger ca. 5,5 km unna og omtales som en av Skandinavias vakreste golfbaner.
 • Se vedlagte kart. Det vil bli satt opp visningsskilt ved fellesvisninger
 • Boligbygg med flere boenheter fra byggeår 2014.
  Saltakkonstruksjoner i tre, utført med plassbygde taksperrer. Taket er tekket med dobbelkrummet betongtakstein. Takrenner, ned og beslag i svart metall. Yttervegger et utført i trebindingsverk, kledd med liggende panel i malt/ beiset utførelse. Vinduer med 3- lags isolerglass. Hvitlakkerte
  trekarmer. Hvitlakkert tredør med glass. Utgang fra stue til terrasse på ca. 7,5m2. Takoverbygd platting ved inngang på ca. 6m2. Spaltegulv med impregnerte terrassebord. Beiset trerekkverk. Adkomst til leiligheten via utvendid trapp. Impregnert tretrapp. Leiligheten har gulvflater med vinylbelegg,
  laminat og keramiske fliser. Veggflater med malt strie, mdf panelplater og keramiske fliser. Himlinger med folierte takplater. Etasjeskille er utført med trebjelkelag. Lakkert tretrapp mellom etasjene. Formpressa innerdører i hvitlakkert utførelse. Glassdør mellom vindfang og gang.


  Beskrivelse av byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Erik-Andre Brodersen.

  Tilstandsrapporten angir også byggetekniske tilstandssvekkelser (tilstandsgrader -TG). For denne eiendommen er det ingen gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som ikke krever umiddelbare tiltak) for bygningsdeler-/komponenter.


  Det er gitt tilstandsgrad TG 2 (avvik som kan krevet tiltak) for følgende bygningsdeler-/komponenter:
  -Bad: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (dusjsonen), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Vindu i våtsone ved badekar. Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll".


  Det er ingen tilstandsgrad TG 3 (store eller alvorlige avvik) for bygningsdeler-/komponenter.


  For ytterligere/detaljerte beskrivelser av avvik, øvrige tilstandsgrader og bygningsteknisk utførelse, også ved eventuelle andre bygninger, se tilstandsrapport som er et vedlegg i salgsoppgaven.
 • 2.et: BRA: 71 m²/P-rom: 69 m²
  Loftset: BRA: 42 m²/P-rom: 39 m²

  Følgende rom inngår i primærareal:
  Vindfang, gang, 2 stue, kjøkken, 2 soverom, og 2 bad.

  Areal i salgsoppgaven er hentet i fra rapport fra takstmann. Fordelingen mellom primærrom (P-rom) og sekundærrom (S-rom) er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet, uten at det er tatt hensyn til lover og/eller forskrifter. Rommenes bruk kan derfor være i strid med byggeforskriftene og/eller registrert/godkjent bruk. Se eventuelle anmerkninger under punktet "Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse".
 • - Brannslukningsapparat
  - Røykvarlser
  -Leiligheten har Flexit sentralstøvsuger.

  Se punktet om standard samt løsøre- og tilbehørsliste utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020. Hvis hvitevarer og/eller annet teknisk utstyr medfølger, gis det ingen garantier i forhold til tilstand, funksjonalitet og levetid på disse.
 • Oppvarming består av vannbåren varme.
  I hovedsak ved hjelp av vannbåren gulvsvarme i gulv på begge baderom. Vannbåren radiator på soverom i 3. etg.
 • Felles eiertomt for borettslaget på ca.17.521 m². Fellesarealer er ryddig og pent opparbeidet med gressplen, diverse beplantning og asfalterte internveger og parkeringsarealer.

  Tomtestørrelse/-areal er hentet fra matrikkelutskrift (basert på oppmåling i digitalt kart). Det gjøres oppmerksom på at denne type arealangivelse (med tilhørende kart) kan være upresis og at man dermed kan få avvik i både areal og grenser ved en eventuell fremtidig oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.
 • Hver seksjonseier disponerer én carport, som skal benyttes til primærkjøretøy. Seksjonseiere med flere kjøretøyer må benytte jesteparkeringsplasser, hvor prinsippet «førstemann til mølla» gjelder. Parkering er kun tillatt på oppmerkede plasser. Kun kort
  stans for av-/pålessing tillates utenfor egen bolig. Lengre tids parkering utenfor oppmerkede plasser er ikke tillatt.
 • Adkomst til sameiets eiendom fra offentlig vei. Sameiets bygningsmasse er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett, via private stikkledninger. Sameiet har selv ansvar for de private stikkledningene.
 • Forretningsfører: OBOS Innlandet - sameier og frittstående borettslag
 • Sameiets navn er Boligsameiet Petlundtunet (org nr. 914 582 288) og består av 58 eierseksjoner i 7 bygg. Sameiet hadde et årsresultat i på kr . De disponible midlene var per 31.12.2021 kr og viser borettslagets likviditet.

  Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan ses hos meglerforetaket. Ta kontakt med meglerforetaket dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av disse dokumentene. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av for eksempel renteendringer, generelle kostnadsendringer, endringer i tjenestetilbud og beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

  Driften i 2021 forutsetter verken nye låneopptak eller økning av felleskostnadene.
 • Det er ikke krav om styregodkjennelse ved erverv av eierseksjon i dette sameiet.
 • Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen. Det er kun lov til å ha ett husdyr pr. seksjon. Hunder må alltid holdes i bånd på sameiets område. Lufting av dyr anmodes om at skjer utenfor sameiets område. Urinering og avføring skal unngås på sameiets område og evt. fjernes umiddelbart.
 • Tryg forsikring
  Polisenummer: 6613396.
 • Formuesverdi som primærbolig kr 1 110 947 per 31.12.20
  Formuesverdi som sekundærbolig kr 3 999 407 per 31.12.20
 • Per 19.04.2022 utgjør de månedlige felleskostnadene kr 2.357,- Av disse går kr 450,- til bredbånd, ca. kr 1.907,- dekker bla. renovasjon, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, strøm på/i fellesareal samt honorar til styret, forretningsfører og revisor og andre driftskostnader som snørydding og gressklipping.
 • Andel fellesgjeld kr 2772,- pr. 01.04.22.
  Andel fellesformue kr 1 926,- pr. 31.12.21
 • Långiver: OBOS01-98207816795 A
  Lånets løpetid: 1 år og 1 mnd
  Rentebetingelser: 4,50% flytende rente
  Terminer per år: 12
  Restsaldo: Kr 130.674,-
  Andel restsaldo: Kr

  Ovennevnte vilkår er hentet fra opplysninger fra forretningsfører, datert

  Det er ikke mulighet for individuell nedbetaling på fellesgjelden.
 • For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 30.
 • Kommunale avgifter for 2020. I disse inngår eiendomsskatt og vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle endringer av gebyrer/avgifter.

  Vann- og kloakkavgifter betales av den enkelte seksjonseier etter beregning fra egen måler. Renovasjon er inkl. i felleskostnadene og betales av sameiet.

  For 21 gjelder følgende satser for kommunale avgifter (inkl. mva.):
  Abonnementsgebyr vann og avløp: Kr 1.310,-.
  Forbruk vann: Kr 25,51,- per kubikk.
  Forbruk kloakk: Kr 41,46,- per kubikk.
  Eiendomsskatt: kr 3.872,-
 • Utover det som er nevnt under punktet "Felleskostnader", påløper kostnader til for eksempel strøm, innboforsikring, innvendig vedlikehold og abonnement til tv og internett (eventuelt oppgradering av kanalpakker og linjehastighet der hvor grunnpakke er inkludert).
 • Det ble utstedt ferdigattest for Petlundtunet 1-58, 58 leiligheter i 7 bygg m/ tilhørende sportsboder og 21 carporter (63 plasser) i 2013.
 • På generelt grunnlag er det tillatt å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien er i samsvar med godkjent bruk av gjeldende leieobjekt og/eller areal. Det er begrensninger ved korttidsutleie av eierseksjoner, jf. eierseksjonslovens § 24. Eiendommen står i matrikkelen registrert med bruksenhet(er).
 • Erverv av andelen er konsesjonsfritt.
 • Ikke relevant for dette salgsobjektet.
 • Etter aksept av bud, vil eiendommens salgssum bli meddelt de som ev. måtte etterspørre denne. Eiendommens salgssum vil bli offentlig tilgjengelig ved overføring av hjemmel.

  Iht. eiersl. § 23 kan ingen kjøpe en boligseksjon hvis kjøpet fører til at man, direkte eller indirekte, blir eier av flere enn to boligseksjoner i eierseksjonssameiet. Begrensningen gjelder ikke kjøp av fritidsboliger. Det finnes også enkelte andre unntak i bestemmelsen.

  Det elektriske anlegget ble sist gang kontrollert i 2019, uten pålegg om utbedringer. Dette gir likevel ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler eller er tilpasset dagens krav og/eller bruksmønster. Neste kontroll kan forventes i 2039.
 • Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følger av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp; jfr. lov om eierseksjoner.

  Følgende tinglyste rettigheter (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr.429408, tinglyst den 29.05.2013. Gjelder erklæring om avskjæringsgrøft.

  Følgende tinglyste heftelser (dokument) vil følge med eierseksjonen:
  Dagboknr.164817, tinglyst den 26.02.2013. Gjelder bestemmelser om drift og vedlikehold av gang- og sykkelvei.

  Dokumentet kan ses hos meglerforetaket eller utleveres på forespørsel.
 • Eiendommen omfattes av reguleringsplan for Petlundtunet, fra 24.10.2012. Reguleringsformål for eiendommen er Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse.

  Eiendommen omfattes av kommuneplanens arealdel for Stange kommune 2020-2032, hvor eiendommen er avsatt/utnyttet til bebyggelse og anlegg. Naboeiendommen sør for tunet er iflg. kommuneplanen avsatt til framtidig grønnstruktur.

  Eiendommen omfattes også av kommunedelplan for Ottestad ifra 2011, der boligen ligger i Petlundfeltet og er avsatt/utnyttet til framtidig boligområde.
 • Gnr. 20 Bnr. 36 Snr. 26 i Stange kommune
 • Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.
  Kjøpesum pluss omkostninger innbetales til overtagelse.
 • Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.
 • Overtakelse skjer i utgangspunktet etter avtale med selger. Budgiver skal likevel angi ønske om overtakelsesdato i sitt skriftlige kjøpetilbud.
 • Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring på boligen. Selger har likevel utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning. Selger har i egenerklæringen bemerket følgende:
  Bygget bad i loftsetasjen av Amundrud VVS AS, som ble byggemeldt i etterkant i april 2022 og fått ferdigattest. Det er instalert elektrisitet i loftsetasjen av KB elektro. Delevegger og mdf plater på vegg og takess plater i tak gjort ufaglært.
 • Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 2 300/2 700/2 600 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS.
 • Alle som skal selge eller leie ut bolig må som hovedregel energimerke boligen og fremskaffe en energiattest. Unntak gjelder blant annet for frittstående bygninger med bruksareal på mindre enn 50 m². Det er eier som plikter å fremlegge energiattest og eier er selv ansvarlig for at opplysningene er riktige. For ytterligere informasjon se www.energimerking.no. Dersom eier har energimerket boligen vil komplett energiattest fås ved henvendelse til megler
 • Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Det anbefales at hver budgivers første bud har en tilfredsstillende akseptfrist som muliggjør en forsvarlig avvikling av budrunden. Ifølge eiendomsmeglingsforskriften § 6-3 første ledd har oppdragsansvarlig en plikt til å oppfordre oppdragsgiver til ikke å ta imot bud direkte fra budgiver, men henvise til oppdragstaker.
 • Budgivere oppfordres til å legge inn bud via «Trygg Budgivning». Dette gjøres på eiendommens hjemmeside på aktiv.no, ved å bruke «Gi bud»-knappen. Ved elektronisk budgivning, samtykker budgiver til elektronisk kommunikasjon. Eiendomsmegler skal legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og kan ikke videreformidle bud med en kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter klokken 11:30 anbefaler vi akseptfrist på minimum 30 minutter. Bud bør legges inn i god tid før konkurrerende buds akseptfrist utløper. For øvrig henvises til forbrukerinformasjon om budgivning i salgsoppgaven. Oppdragsgiver er oppfordret til å ikke ta imot bud direkte fra budgiver, men å henvise budgiver videre til megler. Som kjøper vil du få forelagt kopi av budjournal. Alle bud vil bli gjort kjent for kjøper og selger i handelen. Øvrige budgivere kan be om å få en kopi av budjournal i anonymisert form.
 • Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforeningens Eiendomsmeglingsgruppe, gjeldende fra 1. januar 2020, legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.
 • Megler har plikt til å gjennomføre kundetiltak. Hvis kjøper ikke bidrar til at megler får gjennomført kundetiltak og dette fører til at transaksjonen ikke kan gjennomføres eller blir forsinket, misligholder kjøper avtalen. Etter 30 dager er misligholdet vesentlig. Dette gir selger rett til å heve og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning
 • Eiendommen skal overleveres til kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig, før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett, kan som hovedregel ikke gjøre gjeldende som mangel noe kjøper burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Hvis noe trenger avklaring, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.

  Kjøper har krav på at eiendommen er i henhold til avtalen. Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, kan eiendommen ha en mangel dersom den ikke er slik kjøper må kunne forvente ut ifra blant annet boligens alder, type og synlige tilstand. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som ikke er rettet i tide på en tydelig måte, og man må gå ut fra at opplysningen har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje, og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som gjør utbedringer nødvendig. Normal slitasje og skader som trenger utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente, og vil ikke utgjøre en mangel.
  Boligen kan også ha en mangel hvis opplyst areal avviker fra faktisk størrelse. Avviket må være minst 2 prosent, og minst 1 kvadratmeter. Det er likevel ikke en mangel dersom selger godtgjør at kjøperen ikke la vekt på opplysningen, jf. avhendingsloven § 3-3 (2).

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning, må kjøper selv dekke tap/kostnader opp til et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

  Hvis kjøper ikke er forbruker, selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset, jf. avhl. § 3-9, første ledd 2. pkt. Avhl. § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt et innendørs arealavvik karakteriseres som en mangel vurderes etter avhl. § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
 • Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.
 • Det er avtalt en provisjon på 1,15 % av salgssummen, minimum kr 35.000,- ved gjennomføring av salgsoppdraget. I tillegg kommer tilretteleggingsgebyr (kr 15.900,-), visningshonorar (kr 2.500,- per stykk), markedspakke (kr 15.900,-) samt innhenting av opplysninger og tinglysing av sikringsobligasjon (kr 7.900,-). Alle beløp er inklusive mva. Meglerforetaket har ikke krav på provisjon og oppgjørshonorar dersom handel ikke kommer i stand i oppdragstiden eller hvis oppdraget sies opp.
 • Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger. Alle interessenter oppfordres imidlertid til grundig besiktigelse av eiendommen, gjerne sammen med fagmann før bud inngis.
 • Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtakelse.
 • Sonia Alnes
  Tor Inge Alnes
Kjetil Gustavsen

Megler

Kjetil Gustavsen

90 99 63 13

Send e-post

Få beskjed når lignende
boliger kommer for salg

Få en verdivurdering

Siste boliger

Meld deg på vårt nyhetsbrev